Wpisy 5 404 276 – 5 404 474
17 sierpnia 2025 15:32 → 17 sierpnia 2025 21:06, 100 wpisów
Przed chwilą w grze Keno padło 2 x 8/8 (20 000 zł). Zobacz szczegóły
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
angierski ,, tutaj tak kłócił sie ,,,ze ty nie masz sprawy nie wolno jechać rowerem ty na noga wez ty
angierski czemu krzysia tak zyje ,, jestem niesmiertelny nie miałem wypadek samochodowy ,,ale duzo razy tak udało wypadek obcy wiiny nie miał pierwszenstwo nie ustopił ty tez mozesz śmierci
żeby nie było że my tacy źli na hulajkach..trochę śmieci zebrałem.. baterii 35 % więc daleko nie jechałem..tomi77 ,, no super zbieraj puszka w rowie ,, jeszcze tam pojedziesz do miasta ,, poszukaj na śmietnik co tam jest

@5 404 307 tomi77: postawa godna pochwały...
gosiu ,, widzisz zdjecie ,, i co boi sie boi sie czy nie boi sie on dawno miał pieknie niz teroaz inaczej troche
@5 404 322 krzysio: teraz bedzie tylko gorzej siwe wlosy
angierski i no wiem ,, joo tez siwe brody nie duzo nie wiecej ,,, a na głowie nie moom siwe takie zycie ,,tak jak móh brat wszyscy to samo tak
Wujek
@5 404 332 Myvictory: tia
angierski ,, dawno miałes normalne twarzy szczupły ,,a teroz dziwne masz okrągłe twarzy nie zjadaj wiecej kiełbasa
Co zrobiłeś Gosi
Cycki chciałeś zobaczyć...
Ale się ochłodziło,deszcz idzie i wiatrxysko
@5 404 353 islandorka30,5: masz wiatry
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Gdzie mi do nich
Ok ide w cyferki
Dopisano losowanie nr 1 405 000 Keno
@5 404 332 Myvictory: Wróci, nadrobi
krzysio,,, zdrowy mniejsze stresy 26 procent
https://play.google.com/store/apps/details?id=heartratemonitor.heartrate.pulse.pulseapp&hl=pl

https://play.google.com/store/apps/details?id=heartratemonitor.heartrate.pulse.pulseapp&hl=pl

angierski a iine programy nie pomoze oszustwo ,, wywaliłem aplikacja ,, jedno ten działa dziwne tak
@5 404 381 krzysio: nie to sa aplikacje zeby tylko wyswietlac reklamy i zarabiac na tym, nie sluza dobrze do typowania liczb
@5 404 381 krzysio: ja w programie duzo sie narobilem nasiedziaelm nad statystykami i jeszcze one sa testowane nic w ciemno nie robie testuje na prawdziwych wynikach od 0 do dzisiaj
bede kiedys myslal jeszcze nad lepsza statystyka ale pewnie teraz nie bede mial czasu bo od jutra praca wiec kiedys na pewno jeszcze cos napisze
na pewno duzo daje sztuczna inteligencja - bede wlasnie nad tym siedzial, ostatnio ze sztuczna inteligencja super trafialy
ale teraz zrobie sztuczna na 30, 60, 90 losowan ostatnich i zlacze je do kupy
ale teraz zrobie sztuczna na 30, 60, 90 losowan ostatnich i zlacze je do kupy
angierski i no tak wyswietlac reklamy wiecej wskakuje ,,ale ja nie słuchałem ,,,,trzeba wyłacz Wifi ,, ,, wazne mierzyc jak czuje
sztuczny to moj najlepszy pracownik. podkrecilismy jeszcze program do keno
10 sekund zajmuje teraz zagranie po zobaczeniu wynikow na nowy zestaw
a moze mniej
10 sekund zajmuje teraz zagranie po zobaczeniu wynikow na nowy zestaw
a moze mniej
jeszcze da sie podkrecic na pelen automat. ale to juz nie dzis
ja jestem wizjonerem a sztuczny to moj programista i jedziemy z nimi
@5 404 399 Gosia__77:
sztuczny mowi ze moj program jest dobry. ale jest jeden problem nic nie moge wygrac
kawasaki ,,,np jak jak masz motora tuuurbo i co pózniej kawasaki jak mumia do szpitala spać 2 lata
https://www.facebook.com/TVPSzczecin/videos/1311670986966226
https://www.facebook.com/TVPSzczecin/videos/1311670986966226
a ty bedziesz dogorywal w lozku ze starosci i czekal na ostatni dech zawalisko dla rodziny
kawasaki ,,ale mój znajomy miał wypadek motora ,,ale tak czuł chory umysłowo jeszcze słyszy pisze w usze ,,, wcale nie rozmawiał cały 1 rok ,,,chory miał dziwne tak prawda
ale nie myslmy teraz o rzeczach ostatecznych jak 300 na kawasaki w miescie
czlowiek jedyny zwierzak ktory wie ze umrze? ale ja tego nie wiem wcale
program przyspieszyl teraz wystarczy znalezc najlepsza kombinacje co czesto wchodzi i do kasy
kiedys marzylem o takich zabawkach na keno a dzis to juz jest
techika poszla do przodu
techika poszla do przodu
trzeba sprawdzic co najlepiej wchodzi czy jest jakis zestaw marzen
potrzebuje cos co bedzie 100 proc od rana do 12 bo tyle chce byc w pracy
tysiak
teraz dopisuje dychy z poprzednich losowan i je zostawiam w grze. ciekawe ile bede czekal na 200 tys
teraz dopisuje dychy z poprzednich losowan i je zostawiam w grze. ciekawe ile bede czekal na 200 tys
teraz juz mi lata 10 dyszek i rosnie szkoda ze nie mam kloca z rana
co mozna zrobic. wieza czarodzieja na kazde losowanie keno. zaznaczanie gdzie weszly kombinacje. jak dlugo potrzeba najlepszej na ponowne wejscie
jesli jakas dycha wchodzi w miesiac od 6:34 do 9 rano to by starczylo
kawasaki ,,ale pasko moze załaduje twoje konto ,, ale pasko wie w głowie kawasaki złodziej bedzie stracic,, juz nie oddać ani powrotem jesteś ja <,labudda <<
nie moze zaladwac musi byc sprawiedliwie o 00 bedzie ladowanie
kawasaki <<CBA <<tez oszustwo pranie pinidze ,, to samo jak ludzie tak trafił CBA do wiezienia