Wpisy 540 159 – 540 258
12 października 2011 22:38 → 12 października 2011 22:57, 100 wpisów
Lilka ty żeś ześwirowała już dawno 

Lilka, ty żeś sztywna jak mój ogór 

ulexxa ona mnie nie kce

lila, nie zwiędnął, działa i jest gotów
6/9
6/9

ja homo niewiadomo, fajnie mnie tu lubią

dobra zmywam się
KOBIETA, po nicku chyba widać?
KOBIETA, po nicku chyba widać?
bella..opowiadałaś wczoraj kawał.........qrwa z kim ja tu muszę pracować...ja nie jestem rudy

ładnie się wyprawia tu

nie nie jestem, nie przesadzaj, nie znasz się widzę na żartach, okej schodze z Ciebie już totalnie
jaki klon?
ulexxa, ja ŻARTUJĘ, ale okej widzę, że później uchodzę za jakąś debilkę, albo jaro555, no cóż... dziękuję
majoreczka......żaden klon,nie ważne,nie zaprzatąj sobie tym swojej inteligentnej główki

o mama przywołuje do porządku .. według swoich przekonań ...
czas spać chyba ...
czas spać chyba ...
ulexxa...majoreczka od rana daje czadu

zresztą już się przyzwyczaiłam, że za moją bezpośredniość i powiedzmy wyluzowanie jestem ta najgorsza
o co Wam chodzi? 

anzu
tak myślałam żeś nie rudy...ale wolałam
się upewnić
chciałam napisać anzu serce moje ale widzę że serce też ktoś za..ł
anzu bo wiesz jak byś był rudy to miałabym na kogo zrzucić swojego pecha a tak to

tak myślałam żeś nie rudy...ale wolałamsię upewnić
chciałam napisać anzu serce moje ale widzę że serce też ktoś za..ł

anzu bo wiesz jak byś był rudy to miałabym na kogo zrzucić swojego pecha a tak to

inteligentnej główki, fajna ironia

ulexxa zaprowadź tutaj porządek, prawdziwy niemiecki porządek
hehehehe
heheheheMajoreczka..ja osobiscie do Ciebie..kobito nic..
nic mom..ale taka fotke..co masz w profilu..
to juz gdzies..w necie..widzialam..hmm

nic mom..ale taka fotke..co masz w profilu..

to juz gdzies..w necie..widzialam..hmm

ulexxa, a czy ktoś napisał, że to jest fotka w ogóle ?
Teraz po wieczornej przegranej czeka mnie rozmowa z bałwanem,jak opracować strategię gry,by zwierzetom żyło się dobrze

nie jestem żaden jaro 

ulexxa przestaniesz się czepiać majoreczki zazdrosna jesteś czy co lila też pewnie o kiełbase się pobijecie jeszcze moją

tak Majoreczko...napisalas..ze to jest Twoja..fotka
i to z ..duzym...brzuchem..

i to z ..duzym...brzuchem..

majoreczka >>> jesteś w tej chwili hmmm że tak powiem "konsumowana" nawet na podstawie awatara ... dlatego w moim na forum jest pustka,na drugim skan ... tutaj biegli od "inteligencji innych" 

hehe tak, tak akurat wtedy ty czytałaś moje wypowiedzi, poza tym nie znasz mnie i na oczy nie widziałaś, a nagle moim avatarem zainteresowałaś
noooo to masz szczęście albo pecha
bo już z szafy wyciągałam Twojego najlepszego przyjaciela

bo już z szafy wyciągałam Twojego najlepszego przyjaciela

jackwar >>> głupoty gadasz - po prostu nie chcę brać odpowiedzialności, bo być może są tacy którzy myślą,że będę ciągle 4/6 - podaj maila -wyślę co mi w oko wpadło ...
przestancie się czepiać majoreczki kiedyś myśle tam pojechać jak oczywiśćie wygram 6/6 lub ewentualnie 10/10 z bonusikiem

ania35
juz zapisane i jeszcze jeden daj mi

juz zapisane i jeszcze jeden daj mi

Dlaczego za Edwardunia Gierka ceny słodyczy były różne:czekolada droższa zwykłe cukierki tańsze,a teraz cena podobna na wszystko