Wpisy 539 828 – 539 927
12 października 2011 21:42 → 12 października 2011 22:00, 100 wpisów

Witam Wszystkich
Na 22:15 wysłałem 3 zakłady 10/10 własnoręcznie...pani mi pozwoliła
...chyba mnie lubi
..zobaczymy czy to coś da
profesorze...był ale miał obrączkę na palcu a ja odczuwam brak zainteresowania do takich obraczek

anzu...

nie wiem..zobacz moze sie da..andra..zaczepi sie pazurkami..nie spadnie 

andruśka,,,,jak kota na szyję? Normalnie,uśpij go na godzinę i połóz jak kołnierz z lisa

Lila przyłoze do szyji zaczne głaskac kotka na pewno nie będzie sie bronoł bo to pieszczoch
jocia wierze..ja raz miałam kota co pchał mi sie pod spodnice i tam zasypiał serio
wystarczy ze siedziałam na schodach i miałam spodnice odrazu sie pchał zboczeniec miałam kiedys takiego kota

andro...

lila...

andro...

andro...

andromeda nie mój nie obwąc***e bielizny, jak już to gryzie sweter mojej mamy hehehehe
21,33
8,69
7,26
5,27

8,69
7,26
5,27

Pragnę zaznaczyc,ze łobuzy podnieśli cenę gulasza w słoiku w sklepie

andruśka...mój jeszcze np jak do znajomych idę i tez mają psa,a dokładniej suczkę to wtedy mi wącha spodnie jak ją na kolanach trzymałam a tak bielizny to nie.
deki..pewnie że lepiej,jak się podliczy to żarcie w słoikach to jakaś masakra a smak ogólnie do dupencji

Najważniejsze aby psy i koty żyły w zgodzie i wzajemnie sobie pomagały w zdobywaniu pożywienia

no z ta bielizną ze pies mi chciał majtki porwac ale mu zabrałam

amour......są różne psy i różnie się zachowują,mojemu sąsiadowi jak siedzi w lecie na ogrodzie liże jego pies stopy.Nie wiem,pewnie ma spocone a co z tym idzie słone,więc pewnie dlatego.
andruśka...może chciał się bawic i je poszarpać,pewnie gdyby trafił na bluzkę,sweter lub spódniczkę tak samo by ja porwał

no tak lila, mój np strasznie lubi zagryzać buty, wszystkie hehehehe
majoreczka...

profesorek 
Lilka, żaden pampers

Lilka, żaden pampers

Jocia.. .

majoreczka ..jak żaden pampers.Sama pisałaś że idziesz z pampersem do żółtej budy

Powodzonka