Wpisy 539 811 – 539 910
12 października 2011 21:39 → 12 października 2011 21:57, 100 wpisów
lila...i pewnie był przystojny masażysta

Witam Wszystkich
Na 22:15 wysłałem 3 zakłady 10/10 własnoręcznie...pani mi pozwoliła
...chyba mnie lubi
..zobaczymy czy to coś da
profesorze...był ale miał obrączkę na palcu a ja odczuwam brak zainteresowania do takich obraczek

anzu...

nie wiem..zobacz moze sie da..andra..zaczepi sie pazurkami..nie spadnie 

andruśka,,,,jak kota na szyję? Normalnie,uśpij go na godzinę i połóz jak kołnierz z lisa

Lila przyłoze do szyji zaczne głaskac kotka na pewno nie będzie sie bronoł bo to pieszczoch
jocia wierze..ja raz miałam kota co pchał mi sie pod spodnice i tam zasypiał serio
wystarczy ze siedziałam na schodach i miałam spodnice odrazu sie pchał zboczeniec miałam kiedys takiego kota

andro...

lila...

andro...

andro...

andromeda nie mój nie obwąc***e bielizny, jak już to gryzie sweter mojej mamy hehehehe
21,33
8,69
7,26
5,27

8,69
7,26
5,27

Pragnę zaznaczyc,ze łobuzy podnieśli cenę gulasza w słoiku w sklepie

andruśka...mój jeszcze np jak do znajomych idę i tez mają psa,a dokładniej suczkę to wtedy mi wącha spodnie jak ją na kolanach trzymałam a tak bielizny to nie.
deki..pewnie że lepiej,jak się podliczy to żarcie w słoikach to jakaś masakra a smak ogólnie do dupencji

Najważniejsze aby psy i koty żyły w zgodzie i wzajemnie sobie pomagały w zdobywaniu pożywienia

no z ta bielizną ze pies mi chciał majtki porwac ale mu zabrałam

amour......są różne psy i różnie się zachowują,mojemu sąsiadowi jak siedzi w lecie na ogrodzie liże jego pies stopy.Nie wiem,pewnie ma spocone a co z tym idzie słone,więc pewnie dlatego.
andruśka...może chciał się bawic i je poszarpać,pewnie gdyby trafił na bluzkę,sweter lub spódniczkę tak samo by ja porwał

no tak lila, mój np strasznie lubi zagryzać buty, wszystkie hehehehe

Powodzonka