Wpisy 539 528 – 539 627
12 października 2011 19:57 → 12 października 2011 20:48, 100 wpisów
Witam Serdecznie Forumowiczów
Posiadam elegancki program do układania systemów.
Ułożę każdemu kto napisze system na taką ilość cyfr jaką będzie chciał z odpowiednimi gwarancjami. Oczywiście wszystko tj. wszelka pomoc jest gratisowa.
Pisać na maila: robert.lotto2011@gmail.com.
Np. 10 cyfr aby rozpisać 5-tkami z gwarancją 5/5 czyli tzw. pełny układ to należy rozpisać aż 252 zakłady. Ale mając nadzieję, że trafiamy 6 liczb w 10 to taki system ma już tylko 53 zakłady w których przy trafieniu 6-ciu gwarantowane jest 5 w 5 za 700 zł.
Analogicznie np. 10 liczb rozpisane 6-tkami to 210 zakładów (system pełny), ale system na 6 skreśleń przy gwarantowanym 5 w 6 (za 120 zł) przy 5 trafionych to już TYLKO 56 zakładów a przy 6 trafionych w 10 cyfr to już tylko 15 zakładów aby mieć 5 w 6.
Oczywiście to tylko przykłady. Program tak układa systemy że gwarantuje na 100% przy założonej ilości trafień to co chcemy uzyskać. Można również ustawić gwarancję trafienia niższą, ale tym również spada gwarancja trafienia (nie jest już 100%) i system jest bardziej dziurawy ale ma mniejszą ilość zakładów, za tym mniejszy koszt systemu.
Bardzo chętnie nawiąże kontakt z osobami zajmującymi się systemami.
Pozdrawiam
Robert
Posiadam elegancki program do układania systemów.
Ułożę każdemu kto napisze system na taką ilość cyfr jaką będzie chciał z odpowiednimi gwarancjami. Oczywiście wszystko tj. wszelka pomoc jest gratisowa.
Pisać na maila: robert.lotto2011@gmail.com.
Np. 10 cyfr aby rozpisać 5-tkami z gwarancją 5/5 czyli tzw. pełny układ to należy rozpisać aż 252 zakłady. Ale mając nadzieję, że trafiamy 6 liczb w 10 to taki system ma już tylko 53 zakłady w których przy trafieniu 6-ciu gwarantowane jest 5 w 5 za 700 zł.
Analogicznie np. 10 liczb rozpisane 6-tkami to 210 zakładów (system pełny), ale system na 6 skreśleń przy gwarantowanym 5 w 6 (za 120 zł) przy 5 trafionych to już TYLKO 56 zakładów a przy 6 trafionych w 10 cyfr to już tylko 15 zakładów aby mieć 5 w 6.
Oczywiście to tylko przykłady. Program tak układa systemy że gwarantuje na 100% przy założonej ilości trafień to co chcemy uzyskać. Można również ustawić gwarancję trafienia niższą, ale tym również spada gwarancja trafienia (nie jest już 100%) i system jest bardziej dziurawy ale ma mniejszą ilość zakładów, za tym mniejszy koszt systemu.
Bardzo chętnie nawiąże kontakt z osobami zajmującymi się systemami.
Pozdrawiam
Robert
ooo...nie wybija mi tak jak chcialabym..Lila..
chodzi ..Normalitat..z a z kropkami..ii nie wchodzi...
cos nie tak...ha ha

chodzi ..Normalitat..z a z kropkami..ii nie wchodzi...
cos nie tak...ha ha

Sam..
..
no to pewnie..bedzie..BUM..

..zycze Tobie..
z calego (serca)...hmmm...to ladne rozowe serce...
gdzies...wywialo...

..
no to pewnie..bedzie..BUM..

..zycze Tobie..z calego (serca)...hmmm...to ladne rozowe serce...
gdzies...wywialo...

ulexxa...pączka też wywiało,kiwający łeb też wywiało.Jaro55 wszystko zapitolił

Lila..he he..zaraz bedziemy mialy..z emotek..
tylko ..latanie na ..miotle..i ..diabla..he he

tylko ..latanie na ..miotle..i ..diabla..he he

o czym Wy piszecie w ogóle? Ona okłada,ten uschnie,ma myć

jak to pisze andruśka nie kminię bazy

jak to pisze andruśka nie kminię bazy

ulexxa
cieszę się, że Cię widzę, ale zaraz...
... gdzie są qźwa kwiatuszki ?
ok
to

cieszę się, że Cię widzę, ale zaraz...
... gdzie są qźwa kwiatuszki ?

ok
to

Robal....
wszystkie z klomba zapierniczyłeś
tańczących emotek tez nie ma

wszystkie z klomba zapierniczyłeś
tańczących emotek tez nie ma

Pasko...wy***ziel od razu emotkę ucznia,jedną z fają w brylach,i z jęzorem,bo mi się dziwnie kojarzy 

deki....taaa,kochany wujcio Adolf
A własnie co się dzieje z Adolfem??
A własnie co się dzieje z Adolfem??
I mój ulubiony krok - sorry - taneczny -"gientki w kolanie" też wcięło {placze}}

Robal...i dobrze że,je wcięło bo nudne były.Powinny byż bardziej żywsze i smieszne

widze ze pasko jak T/S 20zeta bierze 2 zeta daje a pasko 1 emote dołozy a 3 zabierze

Robal..witam serdecznie..hmm..kwiatki?
milo jest otrzymac..ale, ale..nie kazdy..
Dzentelmen je..ofiarowywuje..

milo jest otrzymac..ale, ale..nie kazdy..
Dzentelmen je..ofiarowywuje..

boli mnie głowa i nie mogę spać,nie mogę leżeć a nie mogę wstać mija ostatnia nocka w mojej celi

Kosmaty Ty ..Ty
..w koncu Cie ..spotkalam..
gniewasz sie na mnie ..czy co..????..heee...

..w koncu Cie ..spotkalam..gniewasz sie na mnie ..czy co..????..heee...

http://www.youtube.com/watch?v=yYDa8_Bq1HQ&feature=related lila mła