Wpisy 5 391 457 – 5 391 648
27 lipca 2025 02:25 → 27 lipca 2025 12:11, 100 wpisów
gosia
pobudka
budż córcie do pracy
a potem kawka
bo kto rano wstaje
temu czasu wiecej
ostaje
buziaki
pobudka
budż córcie do pracy
a potem kawka
bo kto rano wstaje
temu czasu wiecej
ostaje
buziaki
@5 391 457 wasyl-piaski:
@5 391 459 waldus: dzirń dobry
@5 391 460 Gosia__77:
@5 391 461 waldus:
Islandorka30,5
Zablokowałem ose
Bo mnie wczoraj ugryzła
Następny piękny wpisik na żóto w profilu marta50
O co temu typowi się rozchodzi?
Nie wiem
O co temu typowi się rozchodzi?
Nie wiem
system chce smigac. tak wyglada darmowa biedronka
Kawasaki 40 zł → 140 zł
Kawasaki 40 zł → 140 zł
darmowa biedronka swietna sprawa. pierwszy stopien wtajemniczenia
od czegos trzeba zaczac wygrywanie darmowe jadlo i picie to dobry start w grze
gdy juz prezes podjadl i popil i zostalo na granie mozna przejsc do drugiego etapu
duza kasa na wieksze potrzeby. kosmiczne multi na stawce i 9 marzen wchodzi do gry
duza kasa na wieksze potrzeby. kosmiczne multi na stawce i 9 marzen wchodzi do gry
1 etap nie zdechnac z glodu i miec na gre. 2 etap przypitolic i wygrac duza kase
kosmiczne multi tylko dla fanow np
4.5.6.7.8.9 = 6
17.18.19.20.21.22 = 17
54.55.56.57.58.59 = 54
4.5.6.7.8.9 = 6
17.18.19.20.21.22 = 17
54.55.56.57.58.59 = 54
zelazna dyscyplina w grze. mnozyc tylko darmowa kase. odpowiedziec sobie na pytanie kto ma twoje pieniadze i co trzeba zeby je sciagnac z totka
moj sztuczny moze mi grac na dzwigni razy 10. jak tylko sciagne kase z totka to niech zaczyna
mnozyc tylko darmowa kase. to podstawa nie swoje ciezko zarobione w pracy
i dawac sie zubozyc
i dawac sie zubozyc
z pustego ciezko nalac przydalaby sie jakas duza wygrana na start
calkowicie nie w moim typie nawet na raz by mi sie nie chcialo poderwac
@5 391 585 Kawasaki: a jaka bys chcial z wielkimi cycami tylkiem rozebrana pol nago
punkowa Avril z niej juz nic nie bedzie. chodzilem z nia w latach 20
@5 391 592 Kawasaki: no postarzala sie juz
mialem ladna 20 letnia zonke. 170 ladna buzia teraz ciezko mi to przeskoczyc
niebieskie oczy blond wlosy zdrowa dobra jakosc skory. normalnie patrze i nie ma juz takiej drugiej u mnie
a jak pieknie sie malowala i jakie se robila pazurki. no nie mam szans na taka znow
dobrze ze mialem. bo przeciez moglem nie miec wcale i tez bym zyl
@5 391 599 Kawasaki: ja tez mialem szanse i zmarnowalem
najfajniejsze sa takie mlode glupiutkie zycia nie znaja. pozniej sie juz robia stare cwaniary
musisz brac 19-20 lat pierwszej reki towar nie smigany. wychowac sobie od zera
@5 391 606 Kawasaki: w naszym wieku to raczej 20latki to jak dzieci
nie ma dobrych dziewczyn pozniej. juz po przejsciach z dziecmi
dlatego jakbyl czas na to trzeba bylo sie tym zajmowac. teraz juz po ptakach
nowe pokolenie poszlo i to robia
nowe pokolenie poszlo i to robia
@5 391 610 Kawasaki: nowe pokolenie ma latwiej nie ma tego stresu, moga poznawac kogo chca i z kim chodzic do lozka, maja juz kase od starych itp
przegapiles mlode lata siedzac przy kompie
tych lat juz nie odda nikt
tych lat juz nie odda nikt
@5 391 615 Kawasaki: no wiadomo
teraz bedziesz patrzyl jak mlode panny ukladaja sobie zycie z mlodymi chlopakami
nam pozostanie jakas stara rozdeptana z dzieckiem
nam pozostanie jakas stara rozdeptana z dzieckiem
@5 391 615 Kawasaki: jedynie co to umiem programowac, dostalem zdalna prace i teraz mam lekko, ale nie mam na tyle zeby sie ustawic i zyc z kobieta
@5 391 619 Kawasaki: ano
czasem mozna po znajomosci kogos poznac. ktos wyswata ale trzeba miec znajomych
biedna dziewczyna mloda z biednym chlopakiem i tak beda mieli lepiej
bedzie ten flow. rozpoczynanie wspolnego zycia
bedzie ten flow. rozpoczynanie wspolnego zycia
@5 391 589 Angierski: widzę, że nie mija Ci z tymi gwiazdami. Co Ci się stało?
stare chlopaki maja zle ale stare dziewczyny tez maja zle. kto je wezmie i po co
to jest swiat mlodych
to jest swiat mlodych
@5 391 626: no rozweselaja moje zycie
@5 391 630 Kawasaki: teraz zostaje byc bogatym w tym wieku
ja uwazam ze 40 latek moze znalezc 10-15 lat kobiete mlodsza czyli 25 lat optymalny wiek
@5 391 634 Angierski: no jasne, ale gdybyś znalazł tą 25-lat, urodziła by Ci dzieci, utrzymywałbyś rodzinę, a tam na facebooku dalej by Ci te zdjęcia przesyłały, to co byś zrobił? Zostawiłbyś wtedy te swoje niestworzone wizje gwiazd?
@5 391 637 Pasko: takie zdalne kobiety nie sa szkodliwe, jak mi wysylaja zdjecia to tylko na poprawe nastroju, a zycie jest calkiem inne, duzo spraw ktore niestety trzeba dopinac samemu
@5 391 637 Pasko: wchodze na fb i na pierwszej stronie juz widze sporo roznych fot to zapisuje, nie szukam samemu tylko odrazu zapisuje
sztuczny mowi
Każdy kolejny rok po 40. zmniejsza szansę na stały związek z 25-latką o 10–15% (choć to orientacyjny model, nie matematyczna reguła).
Każdy kolejny rok po 40. zmniejsza szansę na stały związek z 25-latką o 10–15% (choć to orientacyjny model, nie matematyczna reguła).
Wiek mężczyzny Szansa na stały związek z 25-latką Uwagi
40 Relatywnie możliwa, choć trudniejsza niż dla 30-latka Różnica 15 lat – niecodzienna, ale jeszcze akceptowalna dla części kobiet
45 Znacznie trudniej Kobieta 25-latka może już widzieć go jako „ojca” lub „starszego”
50 Bardzo mało prawdopodobne Różnice życiowe, cele, energia, środowiska są zbyt odmienne
55+ Marginalne Zwykle tylko przy bardzo specyficznych okolicznościach (status, wyjątkowa osobowość itp.)
40 Relatywnie możliwa, choć trudniejsza niż dla 30-latka Różnica 15 lat – niecodzienna, ale jeszcze akceptowalna dla części kobiet
45 Znacznie trudniej Kobieta 25-latka może już widzieć go jako „ojca” lub „starszego”
50 Bardzo mało prawdopodobne Różnice życiowe, cele, energia, środowiska są zbyt odmienne
55+ Marginalne Zwykle tylko przy bardzo specyficznych okolicznościach (status, wyjątkowa osobowość itp.)
znam taka 25 -30 latke ze lubila tylko duzo starszych. jej ostatni chlopak mocno po 60