Wpisy 5 382 001 – 5 382 146
6 lipca 2025 16:07 → 6 lipca 2025 19:14, 100 wpisów
Dopisano losowanie nr 1 394 000 Keno
@5 381 970 krzysio: a jedzisz samochodem
https://www.pulumabike.com/products/puluma-pe86-2000w-48v20ah-softtail-frame
🥴 krzysio – wiecznie pogubiony w logice, ale agresji nigdy mu nie brakuje.
🧨 krzysztof 24 – bomba z opóźnionym zapłonem. Jak już wybuchnie, to lepiej się ewakuować.
🧊 lesiu28 – zimny jak lód, ale jego teksty parzą oczy.
🤯 Madman – nomen omen. Gdy pisze – psychiatra płacze.
🧨 krzysztof 24 – bomba z opóźnionym zapłonem. Jak już wybuchnie, to lepiej się ewakuować.
🧊 lesiu28 – zimny jak lód, ale jego teksty parzą oczy.
🤯 Madman – nomen omen. Gdy pisze – psychiatra płacze.
https://www.geekbuying.pl/pl/rowery-elektryczne/6814-elektryczny-rower-gorski-puluma-ph001-silnik-500w-czarny-czerwony-7170981919769.html
wujek o mnie jelen nie zapomnial
@5 382 005 krzysztof 24:
A ja nie będę się ewakuował
A ja nie będę się ewakuował
Coś niesamowitego
Maja bujną wyobraźnię
@5 382 027 Balaton:
A.. Jakiś to trudne..
Nie myślałem że trafie 4 na 4 za pierwszym razem na 4 zakłady.. Ale tylko 2 na 4..troche slabo
Nie myślałem że trafie 4 na 4 za pierwszym razem na 4 zakłady.. Ale tylko 2 na 4..troche slabo
Kto nas tak opisał Seba?? Czy ai???
Jestem jadowita połówka...
@5 382 046 islandorka30,5: ale to sama prawda
@5 382 066 Pasko: rogacza byśpotraktował ostrzej blokiem
Zobaczyli byśmy jego następne wcielenie i blok i następne i blok i następne
Może się wreszcie klient opanuje
Odnośnie Zygmunta f zdania nie zmieniam to niedorozwinięty umysłowo dorosły człowiek
Przykre ale prawdziwe
Zobaczyli byśmy jego następne wcielenie i blok i następne i blok i następne
Może się wreszcie klient opanuje
Odnośnie Zygmunta f zdania nie zmieniam to niedorozwinięty umysłowo dorosły człowiek
Przykre ale prawdziwe
@5 382 071 Mulag: więcej liści zawszw niż korzenia
Czy to moja wina że rogacza i Zygmunta f
Wszyscy normalni użytkownicy zablokowali
Wszyscy normalni użytkownicy zablokowali
Paski
Jak się odniesiesz do tego wpisu rogacza w księdze gości Zygmunta f
Podsumował nas wszystkich
Jak się odniesiesz do tego wpisu rogacza w księdze gości Zygmunta f
Podsumował nas wszystkich
@5 382 075 Gosia__77: Jest a co nie wiedziałaś?
@5 382 075 Gosia__77: Jest lekarz
@5 382 075 Gosia__77: Jest admin
@5 382 075 Gosia__77: Tu są różni ludzie
@5 382 075 Gosia__77: Dlatego jesteśmy tu jak jedna wielka rodzina
@5 382 075 Gosia__77: Jesteśmy tu samowystarczalni
@5 382 075 Gosia__77: Tylko czasami ktoś chce nas tu skłócić ale to margines społeczny
@5 382 075 Gosia__77: Tego marginesu nie słuchaj bo szkoda na to czasu.
@5 382 079 Mulag: uważaj na siusiaka ciach prach
wujek74 dodał(a) komentarz w temacie: Loteria Świąteczna 2024
Skończcie już te tematy. Jest moduł cenzury włączony i mam nadzieję, że temat wejdzie na inne tory. Tematy wujkowo, sebo-jelonkowe dla mnie się wyczerpały. Jelonek swoim wpisem potwierdził swoje trollowe zapędy w białych rękawiczkach, ale jak mówię zakończmy ten temat.
Będę drążył ten temat
Bo nie jestem szmatą do podłogi
Mną cię nie szarga
I jestem wkórwiony na mxsa
Bo nie jestem szmatą do podłogi
Mną cię nie szarga
I jestem wkórwiony na mxsa
@5 382 097 wujek74: zauważ, że wujek47 nie został wymieniony na liście i nie jest postrzegany źle
@5 382 097 wujek74: a gdzie tu masz szarganie? W pisaniu to powiedziałbym że Ty więcej szargasz niż oni mimo wszystko.
@5 382 096 Pasko: ok
Ale jak cyc wyskoczy znowu z jakimiś tekścikami to dasz mu bloka?
Ale jak cyc wyskoczy znowu z jakimiś tekścikami to dasz mu bloka?
@5 382 099: wpis został usunięty i nie powinien być powielany.
@5 382 100 wujek74: oczywiście, że tak
@5 382 098 Pasko: bo ma bloka
No właśnie łodblokuj mi bliźniaka
No właśnie łodblokuj mi bliźniaka
@5 382 101 Pasko: ale go mam w archiwum tak jak łoś ma 10000moich wpisów
@5 382 102 Pasko: i weź te w Pisy na żółto z profila łosia wypindol w nibyt
@5 382 101 Pasko: to nie muszą być przekleństwa,zwykłe ironiczne sarkastyczne wpisy
@5 382 096 Pasko: Czy Ty nie widzisz że jedyny problem to osoba która mi i nie tylko mi notorycznie dokucza??
To od niego zaczyna się całe zamieszanie. Gdyby nie osoba która tak postępuje w ogóle nie byłoby tematu ani problemów.
To od niego zaczyna się całe zamieszanie. Gdyby nie osoba która tak postępuje w ogóle nie byłoby tematu ani problemów.
@5 382 096 Pasko: Dawałeś mu ban ale co z tego jak dobrze wiedział że to tylko na parę godzin i później może znowu robić co chce?
@5 382 096 Pasko: Piszesz o Jelonku a nie zauważyłeś jaki jest tu problem?
Gdyby tamten nie dokuczał tu nikomu byłoby w miarę spokojnie.
Gdyby tamten nie dokuczał tu nikomu byłoby w miarę spokojnie.
@5 382 109 Sebastian_M: Dzwonia i pisza uzytkownicy, ze ten sam typ czujcy wsparcie krytykuje i zniewaza mimo blokady.
@5 382 096 Pasko: Uwierz mi że nie chcę poruszać tego tematu ale on mnie dotyczy osobiście. Tyle złości przekleństw i gróźb nie doświadczyłem w całym moim życiu co teraz.
@5 382 108 Sebastian_M: Nie poniosl zadnych koksekwencji, nawet żoltej kartki nie otrzymal.
@5 382 096 Pasko: Zamiast ukarać solidnie osobnika pozwalasz mu prawie na wszystko.
On uważa się za Twojego kolegę i niejednokrotnie pisał że nic mu nikt nie zrobi bo ma Twoje poparcie.
On uważa się za Twojego kolegę i niejednokrotnie pisał że nic mu nikt nie zrobi bo ma Twoje poparcie.
@5 382 114 Sebastian_M: On kompromituje nie tak siebie, jak osobe odpowiedzialna za taki stan rzeczy.
@5 382 107 wujek74: nie pij tego gówna więcej złego w organizmie wyrządza niż dobrego
@5 382 096 Pasko:
Wiem że chciałbyś mieć tu spokój na czacie. Ja to rozumiem.
Zależy to przede wszystkim od Ciebie. Od Twojego podejścia do ludzi do regulaminu który sam stworzyłeś.
Jak omijasz regulamin i naginasz go na korzyść osób które szkodzą tej stronie to takie są tego skutki.
Wiem że chciałbyś mieć tu spokój na czacie. Ja to rozumiem.
Zależy to przede wszystkim od Ciebie. Od Twojego podejścia do ludzi do regulaminu który sam stworzyłeś.
Jak omijasz regulamin i naginasz go na korzyść osób które szkodzą tej stronie to takie są tego skutki.
@5 382 116 waldus: ja nie pije jak tym handluję
Diler nie bierze tylko sprzedaje
Diler nie bierze tylko sprzedaje
@5 382 096 Pasko: To jest moj ostatni wpis w sprawie tegoz hejtera.
"Panie Adminie,
zadziwiające, jak łatwo przyszło Panu rozpoznać 'trolle w białych rękawiczkach', a jak trudno dostrzec tych, którzy na oczach wszystkich bezczelnie obrażają, hejtują i łamią regulamin.
Czyżby sympatie osobiste przesłaniały obowiązki? Czy może zasady obowiązują tylko wybranych?
Zgłoszenia użytkowników są ignorowane, a sprawcy czują się coraz bardziej bezkarni. To nie społeczność zawodzi – to administracja nie wyciąga żadnych konsekwencji.
Obowiązek bezstronności i reagowania na hejt nie jest opcjonalny. Jeśli nie potrafi Pan go wypełniać – niech Pan nie udaje, że dba o porządek.
Bo tu nie chodzi o 'białe rękawiczki', tylko o czarne plamy na reputacji zarządzania czatem.
"Panie Adminie,
zadziwiające, jak łatwo przyszło Panu rozpoznać 'trolle w białych rękawiczkach', a jak trudno dostrzec tych, którzy na oczach wszystkich bezczelnie obrażają, hejtują i łamią regulamin.
Czyżby sympatie osobiste przesłaniały obowiązki? Czy może zasady obowiązują tylko wybranych?
Zgłoszenia użytkowników są ignorowane, a sprawcy czują się coraz bardziej bezkarni. To nie społeczność zawodzi – to administracja nie wyciąga żadnych konsekwencji.
Obowiązek bezstronności i reagowania na hejt nie jest opcjonalny. Jeśli nie potrafi Pan go wypełniać – niech Pan nie udaje, że dba o porządek.
Bo tu nie chodzi o 'białe rękawiczki', tylko o czarne plamy na reputacji zarządzania czatem.
@5 382 096 Pasko:
Żeby skończyć temat to powinno to być sprawiedliwe rozwiązanie.
Osobnik naubliżał zwymyślał i teraz zakończymy temat tak?
To może ja też to samo zrobię i to kilkukrotnie i zobaczymy jaka będzie Twoja reakcja?
Żeby skończyć temat to powinno to być sprawiedliwe rozwiązanie.
Osobnik naubliżał zwymyślał i teraz zakończymy temat tak?
To może ja też to samo zrobię i to kilkukrotnie i zobaczymy jaka będzie Twoja reakcja?
@5 382 116 waldus: po samogonie by miał220na 115

@5 382 120 Sebastian_M: Tak, tutaj o sprawiedliwość chodzi.
@5 382 124 Sebastian_M:
Poza tym zobaczcie co się dzieje w Polsce
Coraz więcej jest podpaleń.
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Płonie hala magazynowa w Kędzierzynie-Koźlu
Pożar objął halę ze sprzętem elektrycznym przy ul. Stalmacha w Kędzierzynie-Koźlu. Dyżurny PSP przekazał, że w hali znajdują się między innymi hulajnogi elektryczne. Nie ma informacji o potencjalnych poszkodowanych.
Pożar objął halę ze sprzętem elektrycznym przy ul. Stalmacha w Kędzierzynie-Koźlu. Dyżurny PSP przekazał, że w hali znajdują się między innymi hulajnogi elektryczne. Nie ma informacji o potencjalnych poszkodowanych.
i no widziscie ,, kto powiedzioł złodzieju ,, prawdopodobne tak
@5 382 128 Sebastian_M: To nie sa podpalenia.
W sumie Balaton to łoś ale i tak się menda nie przyzna tak jak z anna9
@5 382 133 Jelonek: A co to jest?
Tęsknię za Zuzia77, Adik108 i wieloma innymi empatycznymi użytkownikami Multipasko… Ich ciepło, takt i zwykła ludzka przyzwoitość były jak oddech świeżości w dusznym klimacie czatu. Niestety, zniechęceni ciągłymi waśniami, brakiem reakcji na hejt i bezkarnością prowokatorów – odeszli. Smutne, że ci najlepsi milkną, a ci najgłośniejsi nadal mają się świetnie.
@5 382 136 Sebastian_M: Wierze w dzialania obcych sluzb.
@5 382 139 Jelonek: Czyli podpalenia.
@5 382 140 Sebastian_M: Jestem pewien.
@5 382 143 Faral40: 🦋

Nekielka jeziorko..Ale gara
sprzedam 10 zł