Wpisy 536 466 – 536 565
10 października 2011 21:38 → 10 października 2011 21:59, 100 wpisów
Witam Serdecznie Forumowiczów
Posiadam elegancki program do układania systemów.
Ułożę każdemu kto napisze system na taką ilość cyfr jaką będzie chciał z odpowiednimi gwarancjami. Oczywiście wszystko tj. wszelka pomoc jest gratisowa.
Pisać na maila: robert.lotto2011@gmail.com.
Np. 10 cyfr aby rozpisać 5-tkami z gwarancją 5/5 czyli tzw. pełny układ to należy rozpisać aż 252 zakłady. Ale mając nadzieję, że trafiamy 6 liczb w 10 to taki system ma już tylko 53 zakłady w których przy trafieniu 6-ciu gwarantowane jest 5 w 5 za 700 zł.
Analogicznie np. 10 liczb rozpisane 6-tkami to 210 zakładów (system pełny), ale system na 6 skreśleń przy gwarantowanym 5 w 6 (za 120 zł) przy 5 trafionych to już TYLKO 56 zakładów a przy 6 trafionych w 10 cyfr to już tylko 15 zakładów aby mieć 5 w 6.
Oczywiście to tylko przykłady. Program tak układa systemy że gwarantuje na 100% przy założonej ilości trafień to co chcemy uzyskać. Można również ustawić gwarancję trafienia niższą, ale tym również spada gwarancja trafienia (nie jest już 100%) i system jest bardziej dziurawy ale ma mniejszą ilość zakładów, za tym mniejszy koszt systemu.
Bardzo chętnie nawiąże kontakt z osobami zajmującymi się systemami.
Pozdrawiam
Robert
Posiadam elegancki program do układania systemów.
Ułożę każdemu kto napisze system na taką ilość cyfr jaką będzie chciał z odpowiednimi gwarancjami. Oczywiście wszystko tj. wszelka pomoc jest gratisowa.
Pisać na maila: robert.lotto2011@gmail.com.
Np. 10 cyfr aby rozpisać 5-tkami z gwarancją 5/5 czyli tzw. pełny układ to należy rozpisać aż 252 zakłady. Ale mając nadzieję, że trafiamy 6 liczb w 10 to taki system ma już tylko 53 zakłady w których przy trafieniu 6-ciu gwarantowane jest 5 w 5 za 700 zł.
Analogicznie np. 10 liczb rozpisane 6-tkami to 210 zakładów (system pełny), ale system na 6 skreśleń przy gwarantowanym 5 w 6 (za 120 zł) przy 5 trafionych to już TYLKO 56 zakładów a przy 6 trafionych w 10 cyfr to już tylko 15 zakładów aby mieć 5 w 6.
Oczywiście to tylko przykłady. Program tak układa systemy że gwarantuje na 100% przy założonej ilości trafień to co chcemy uzyskać. Można również ustawić gwarancję trafienia niższą, ale tym również spada gwarancja trafienia (nie jest już 100%) i system jest bardziej dziurawy ale ma mniejszą ilość zakładów, za tym mniejszy koszt systemu.
Bardzo chętnie nawiąże kontakt z osobami zajmującymi się systemami.
Pozdrawiam
Robert
http://www.youtube.com/watch?v=k_AoqZtGMIw&feature=related

Słuchajcie, a jakby tak się umówić, że gramy na dychy dopiero, jak dopstryka do bańki ? - wiecie niech się zrzucą Ci co tu nie zaglądają 

Można Wam zaufać ?

Można Wam zaufać ?
Potem pojawił się pan w czarnych okularach zamiast teleranka i nastał stan wojenny

no działa, aplikacja jest z T-Mobile a ustawienia na Play i połączyło.
http://www.youtube.com/watch?v=GxanPWDz0EM&feature=related

Robal !!
Masz chętnego do ułożenia systemu blokowego -Robertlotto Ci przygotuje okazja!!
Masz chętnego do ułożenia systemu blokowego -Robertlotto Ci przygotuje okazja!!
andro..

andruśka...nie wiem.Też mi się wydawało że,nadchodzi bo typował w grupie

Patrzę w profil Jaro55,jest typowanie to znaczy,ze nas obserwuje

bonusik

z 22.15, bo ja szybki jestem - zobaczyłem i wróciłem do Was
teraz jest weselej

teraz jest weselej

Mroczki już niedługo zawitają do Wałbrzycha ...
jako ozdoba jubileuszu ...
jako ozdoba jubileuszu ...A był niedawno straszny program na tvn:na każdy temat,kobieta hazrdzistka brała kredyta na gry w multi multi i narobiła straszne długi

czak
wczoraj napisałem do kol. Roberta_lotto /na czacie / - ale
nie zauważył
wczoraj napisałem do kol. Roberta_lotto /na czacie / - ale
nie zauważył
o graniu w gry TS i automatowe to bylo w rozmowach w toku kilka dni temu.
madzia , nie olał , nie olał tylko stan nieważkości bez pierwszej prędkości kosmicznej
_
_

Robal_36 jutro w lotto grasz???
Pozdrawiam serdecznie Wielebnego,domyślam się,ze jego miejsce zajął podstępnie Morena,tfu przybysz z hiszpanii.Przykro mi Daniel

Robal bo on jest zajety mocno.Ale jak się z nim skontaktujesz to jest b.słowny!
http://www.youtube.com/watch?v=rT5zCHn0tsg

slavo...ostatnio szukałam jak porąbana miastomuzyki ale w końcu znalazłam

lila

slavo
ja też
tak jak wpisy kol. emeryta o 1700
albinlotto
to b. osobiste pytanie

ja też
tak jak wpisy kol. emeryta o 1700
albinlotto
to b. osobiste pytanie

Robal_36 to jest osobiste pytanie czy zagrasz swietny dowcip

Pamiętaj Jaro55 jakbyś spotykał Lilę to nie zapomnij o kilku tuzinach czerwonych róz i szamponie

* 21.15
herbatka
a słuchałeś to co ja wkleiłam dzisiaj?