Wpisy 536 293 – 536 392
10 października 2011 20:47 → 10 października 2011 21:25, 100 wpisów
Hipcio zdejmuj galoty i stań przed lustrem,zobaczysz
gołego hipopotama.

gołego hipopotama.

lila moge?
witam ponownie

lila...

MM....

7,8,33
21,69,80
5,8,27
14,28,49
2,8,69

7,8,33
21,69,80
5,8,27
14,28,49
2,8,69
witam wszystkich
gratulacje dla wygrywających i top typerów
cos te liczby coraz dziwniejsze wypadają, przynajmniej dla mnie

gratulacje dla wygrywających i top typerów
cos te liczby coraz dziwniejsze wypadają, przynajmniej dla mnie
Witam
. Potrzebuje pomocy
. Mam problem z modemem zakupionym z Play( ZTE MF 637). Komputer nie wykrywa modemu i nie uruchamia auto-instalacji aplikacji Play. 
. Potrzebuje pomocy
. Mam problem z modemem zakupionym z Play( ZTE MF 637). Komputer nie wykrywa modemu i nie uruchamia auto-instalacji aplikacji Play. 
hern
takie same mam wrażenie coś pozmieniali w zestawach od niedzieli mi nie pasuja te losowania
takie same mam wrażenie coś pozmieniali w zestawach od niedzieli mi nie pasuja te losowania

3,6,9,15,21,26,33,41,55,70

bet - zakładam że padł sim
to się zdarza w play, jesli masz tel. bez simloka to mozesz spróbować czy ruszy, jak nie to musisz iść do play a tam karte ci wymienią za darmo i od ręki
to się zdarza w play, jesli masz tel. bez simloka to mozesz spróbować czy ruszy, jak nie to musisz iść do play a tam karte ci wymienią za darmo i od ręki

a gdzie całuski????????????????????????????????????????????????
lila
lila

andro..jesteś

jackwar...

Wzrok trzeba ostrzyc patrząc na motyle ,kwiaty i łakę i balet mongolski

Jak chłop nie ma wstydu,że chodzi z goła d po telewizji, dla pieniędzy

hern- nie nie Sim.
Wygląda to tak dokładnie:
Komputer nr.1: chciałem zainstalować Play, więc podłączam do komputera modem i wykrywa on i następuje auto-instalacja aplikacji, potem łączenie i jest ok.
Komputer nr.2: chciałem zrobić to samo, tylko ze po podłączeniu modem, komputer nie wykrywał wgl.
Wygląda to tak dokładnie:
Komputer nr.1: chciałem zainstalować Play, więc podłączam do komputera modem i wykrywa on i następuje auto-instalacja aplikacji, potem łączenie i jest ok.
Komputer nr.2: chciałem zrobić to samo, tylko ze po podłączeniu modem, komputer nie wykrywał wgl.
hipcio...ale ma co pokazać
a kobiety to co? Też na glanca po TV latają

a kobiety to co? Też na glanca po TV latają

@ maszyna
13 liczb i 5-ki, to 1287 wszystkich możliwości
liczysz przez silnię - na samym dole strony http://www.multipasko.pl/gry-liczbowe/multi-lotek/
pod "prawdopodobieństwo trafienia" jest pomocny programik
13 liczb i 5-ki, to 1287 wszystkich możliwości
liczysz przez silnię - na samym dole strony http://www.multipasko.pl/gry-liczbowe/multi-lotek/
pod "prawdopodobieństwo trafienia" jest pomocny programik
Jak Adam w raju zobaczył,że jest goły to tez się ukrył przed Bogiem,bo mial wstyd

To nie pomogę bet
Ja długo walczyłem z komputerem az wreszcie sie poddałem i poszedłem po pomoc, w play wymienili mi karte i problem zniknął,ale moja wola walki pochłonęła kilka godzin dlatego chciałem Cie przed tym ustrzec
Ja długo walczyłem z komputerem az wreszcie sie poddałem i poszedłem po pomoc, w play wymienili mi karte i problem zniknął,ale moja wola walki pochłonęła kilka godzin dlatego chciałem Cie przed tym ustrzec
siemka jeszcze raz wszystkim . ale odwaliłem kombinacje klawiszy że stronka zrobiła się malutka i nie mogłem wpisów czytać
wiem to jaro55...

jackwar...ja tez tak kiedyś coś wcisnęłam i się wszystko zmniejszyło a potem nie wiedziałam jak to powiększyć 

lila...król po ch****

madzia...może sa krowy które,dużo ryczą i dużo mleka daję.Cholera je wie.Nie znam się na krowach
amour...

lili- ctrl i plus lub minus daje większy lub mniejszy orgazm , sory obraz 

lila...ja nawet 200
razy

razy