Wpisy 535 501 – 535 600
10 października 2011 14:34 → 10 października 2011 15:04, 100 wpisów
Wieczorem dzwoni i pyta czy my tez głosowaliśmy na listę nr 1......kanapka mi z pyska wypadła

Ja osobiście głosowałem na kolegę z PO, żona na Rozenka od Palikota 

-------
http://wybory.wp.pl/title,Te-wyniki-to-oszustwo-Polacy-komentuja-wybory,wid,13878816,wiadomosc.html
------
oszust wybory

http://wybory.wp.pl/title,Te-wyniki-to-oszustwo-Polacy-komentuja-wybory,wid,13878816,wiadomosc.html
------
oszust wybory

anzu ja jestem za likwidacją Krusu, ale wierzysz, że przeprowadzą likiwdację KRUSU?
Krus może zostać ale pod warunkiem że będzie obejmował rolników o niewielkich gospodarstwach (powierzchni) i bez działalności poza rolniczej...
Holandii to tutaj nie zrobią, podniosą VAt od nowego roku do 25% i będzie hehehehe
żadnych poważnych inwestycji, inwestorzy omijają polskę szerokim łukiem (poza supermarketami), koszty pracy największe w europie, a budżer najmniejszy hehehehehe
anzu jaja sobie robisz, ale ja mówię poważnie, dług publiczny polski wynosi 888 mld zł
jociu wszyscy Cię lubią. Demokracja jest po to żeby móc wybrać i Macierewicza...
siemanko...

lilcia....

Lestek w alkoholizm wpadniesz i POmoze Ci odwyk
. Naj żadziej wpadajace cyferki w pażdzierniku:1,10,11,23,25,28, 29,34,39,43,64,67,72,77,79
. Naj żadziej wpadajace cyferki w pażdzierniku:1,10,11,23,25,28, 29,34,39,43,64,67,72,77,79rzadziej.......

amour >>> szkoda gadać - miał być "cud",a mamy "dług" i bełkot o naszej gospodarce jako "zielonej wyspie" najbardziej to mnie wkurza,że próbują z ludzi robić kretynów za pomocą mediów ...
Jakie liczby na 22:00 macie

no i widzisz madziu77 dobrze im to wychodzi....
lilcia...ja takie 8,21,33,57

lila...i to jak

Źle to dopiero będzie..największy kryzys nowożytnej Europy i świata. Ale PiS nie ma NIC do zaoferowania 

Ja dziś na obiadek mam schabik pieczony

lila....

3,7,15,21,26,27,33,41,49,69

profesorze...i rosołek.Rosołek dla lilci a czernina tfu bleee dla innych

Bonus Multi Multi: 560 000 złotych
lila...to smacznogo

profesorze,...i wzajemnie ale u mnie obiadek o 18 dopiero jak wrócę do domciu

lila...ja też czerniny nie nawidze i krupniku i kapusniaku coć gastronomie skpńczyłem

jacekkowal >>> ano dobrze ... zobacz u nas na prezydenta startował "bezpartyjny" w trakcie kampanii wyborczej okazało się,ze popiera go PO - prezydentem został kardiolog,który pojęcia zielonego nie ma o zarządzaniu tak wielka gmina jaka jest Wałbrzych ... a dlaczego wygrał własnie on? Proste - jest kardiologiem i z tego tytułu cieszył się jakimś tam autorytetem zwłaszcza wśród starszych i schorowanych ludzi ... a wiadomo większy % wyborców to są ludzie w wieku średnim i starszym ... wnioski można wyciągnąć samemu ...
lila...to ty z roboty piszesz

lila...

madzia..a nie było tak, że on zarządzał bardzo skutecznie kilkoma szpitalami

et tu, Brute, contra me