Wpisy 5 347 – 5 446
28 października 2007 11:17 → 28 października 2007 18:41, 100 wpisów
...a tak poważnie River -ja grałbym tymi liczbami nadal -bo bywają sny prorocze, które spełniają się w najbliższym czasie. Nie wszystko jest tu jest jeszcze do końca zbadane. Pozdrawiam
Jak trudno jest trafić 6/6 w DL świadczy fakt,że z liczb wczoraj wylosowanych "skleiły się" tylko 3 czwórki,a w latach:64,65,68,69,73,74,80,85,93,94 i w zeszłym roku z tych liczb nie skleiła się ani jedna trójka. Natomiast od 14 lipca 2007 padło 3 trójki i wczoraj 6/6. Może to warto brać pod uwagę rozpatrując serie czasu. Ale w DL naprawdę o wiele trudniej niż w ML. Miłej niedzieli.
ahoy żeglarze,trzeba przyjrzeć się tym liczbom
czwórka 16,21,31,47 siódemka 4,20,25,43,57,75,76
najbardziej mnie irytuje ta piątka
14,37,46,63,68 i dziewiątka,z której może wejść góra 3-5 liczb
3,6,9,13,44,45,48,59,64
czwórka 16,21,31,47 siódemka 4,20,25,43,57,75,76
najbardziej mnie irytuje ta piątka
14,37,46,63,68 i dziewiątka,z której może wejść góra 3-5 liczb
3,6,9,13,44,45,48,59,64
Witam, w koncu, po sledzeniu portalu multipasko, analizie map w duzym z lat 57/2007, wygralem 6/6 w duzym lotku, wczoraj, w systemie 9, jak sie odbiera nagrode?
pozdrawiam, cala noc nie spalem!!!
pozdrawiam, cala noc nie spalem!!!
ewentualnie pomiędzy tymi zestawami(sąsiednimi)jak podałem połączyć odpow.liczby w dziesiątkach,np.w czwórce i siódemce mamy 3 20-tki- 21,20,25 lub 40-tki 47,43,46-z piątki którą podałem
panie szczęśliwy DL gratulacje,trzeba odebrać w oddziale totalizatora,podać swoje konto,tylko trzeba ostrożnie,nigdy nic nie wiadomo
może pan by mi pomógł nową "budę" postawić,bo z władzami ja nic nie mogę wskórać moje GG 1776029
Dzieki
WIEM, ALE BOJE SIE ZE WLASCIWIE ODBIERAC CZY ZGLASZAC WYGRANA W MOIM ODDZIALE, JAK TO ZROBIC NAJBEZPIECZNIEJ, KTO MA DOSWIADCZENIE? PROSZE O POMOC, PONAD 9 MINILOW, TO JUZ KUPE KASY, PEWNIE DUZO OSOB CZYCHA NA TAKA OSOBE.
Ja duzo niechce tylko 74 itak wpadnie jak zaduzo piasku nienasypia to bedzie na lody POZDRAWIAM
może troszkę odczekać,myślę że nie głupio byłoby zadzwonić do oddziału i zapytać,dla nich to nie pierwszyzna,lub pojechać nikomu się nie chwaląc,tylko nie zapomnij wziąć konta
Opa -chyba nie wierzysz w te bzdury:) Aha -panie szczęśliwy -trzeba uważać, bo wychodząc z oddziału można wpaść pod auto:) Naprawdę ostrożności nigdy za wiele:)
Ok, dzieki, kurcze, nie moge ochlonac, nikomu nie powiedzialem, nawet dziewczynie, tu tez jestem anonimowy, kupon, mam ale nie wiem czy zrobic ksero czy jak??? dzis sprawdzalem w kolekturze moje kupony, mialem 17 na duzy lotek w tym systemy, 6/6 trafilem skreslajac liczby, kombinacje z losowan w latach 1975 do 2007, w kolektrze wyskoczyla kartka, ze musze zglosic sie do oddzialu, czy kolektor wie ze to ja trafilem 6/6 czy tylko wie ze wygrana jest wieksza, oddal kupon i pogratulowal, dopiero potem doszlo do mnie ze to 9 baniek
Fajny sen miałeś. :)
Teraz czas się obudzic i wrócić do szarej rzeczywistości. ;)
Teraz czas się obudzic i wrócić do szarej rzeczywistości. ;)
nie dziwie sie ze nie wierzysz, ale moge przeslac skan kuponu
Właśnie Opa -niedawno pisałem o odróżnianiu prawdy od fałszu. Bardzo lubię stronę Multipasko.pl i staram się odróżniać prawdę od drwin. Przykładowo, komu jak komu, ale Tytanowi zależało na tym,żeby było lepiej,chociaż czasem miałem inny punkt widzenia. Pozdrawiam Tytan.
Szczesliwy to powiedz z jakiego miasta jesteś o 21,55 powiedza gdzie ktos wygrał
WITAM, MIASTA NIE PODAM, ALE MOGE POPROSIC ADMINA O ZAMIESZCZENIE SKANU KUPONU.
Widzę,że tu wielu jeszcze niestety nie wierzy,że można "oszukiwać" prawdopodobieństwo trafienia. Cóż, nie sztuką jest widzieć i uwierzyć, ale uwierzyć,a nie widzieć.
Wlasnie, ide spac, bo cala noc nie moglem uwierzyc, czekalem az opublikuja na stronie ile bylo szostek. Fajnie ze jedna, bo bym sie zalamal jakby bylo ich np. 60 jak kiedys. pozdrawiam.
Jutro ide normalnie do roboty!!!
Jutro ide normalnie do roboty!!!
Ide wysłac ML , 10 liczb macie jakieś pewniaki to prosze na gg 10829799
Do wpisu 5361 -jak można nie powiedzieć dziewczynie? Przecież na pewno od razu bardziej by mnie kochała:):):):)hahahah
SZCZESLIWY NIEZLY Z CIEBIE PINOKIO,ALE CI SIE NOS WYDLUZA,TO JA TRAFILEM TA 6/6 .SPRAWDZ DOBRZE MOZE TRAFILES 4/6 LUB 5/6
JA TAKIE WCZORAJ WYSLALEM O3,07,33,39,45,48 I TRAFILEM ,KURCZE ALE SIE CIESZE .NIKOMU NIE MOWCIE ALE ODCZEKAM TROCHE I PUJDE ZA TYDZIEN ODEBRAC WYGRANA.KUPON NARAZIE ZAKOPIE ZA STODOLA POD DRZEWEM BO TERAZ NIKOMU NIE BEDE UFAC
NIE ZAKOPAC GO NIE ZAKOPIE BO CO BEDZIE JAK MI GO MYSZKI POLNE ZJEDZA ALBO KRET.MOZE SCHOWAM DO SZAFY,A NIE ZAPOMNIALEM TAM TEZ NIE MOGE BO MAM W SZAFIE MOLE .MOZE WY MI POMOZECIE GDZIE MAM TO SCHOWADZ
hahaha, dobre -za stodołą,hahaha. Coś mi się wydaje,że to SAM ADMIN, bada nasze reakcje.Pozdrawiam. Znając się na grafice komputerowej -to żaden problem "stworzyć" wygrany kupon. W każdym bądź razie Szczęśliwemu odnajdzie się rodzina z całego świata jak się ujawni:) hahah
MATYCZ Z CALYM SZACUNKIEM DLA SZCZESLIWEGO ALE JESZCZE RAZ POWTARZAM ZE TO JA TRAFILEM.A SZCZESLIWEMU PROPONUJE ZMIENIC NICK NA ,,PINOKIO;; A WIEM KUPON SCHOWAM ZA OBRAZEM
...ja bym schował za portretem pana Wieleby, bo to on wczoraj "rozdawał karty":):):), hahah
ALE NAJLEPSWZE MIEJSCE DLA KUPONU BEDZIE W CHLEWIKU,TAM W SROD SWINEK I TEJ PIEKNEJ,DORODNEJ MACIORKI[120kg]napewno nikt nie bedzie szukal .TYLKO PROSZE WAS NIE MOWCIE NIKOMU.ALE SIE CIESZE KUPIE SE NOWE BRONY
...a że "pigs are very intelligent" -one na pewno wiedziałyby co zrobić z ta "perłą":):) Pozdrawiam
witam wszystkich miałem sen-piękny sen oto on.....12 20 41 43 55 64 77.....uwierzyłem i puściłem ale skromnie za 2,50 czy pożałuję ? okaże się wieczorem ale wieleba jednego dnia dał drugiego nic ,a więc może to dzisiaj wybuchnie ta bomba ?
SzczesliwyDUZYLOTEK - nom dawaj ten skan ino nie rob przerobki w photoshopie hehe :D
...a i jeszcze jedno jesli naprawde wygrales to gratulacje ale zamiast do roboty to raczej powinienes isc odebrac wygrana i sie cieszyc :) glupolku :)
czy ktoś mi wytłumaczy co to znaczy multi lotek plus bo w kolekturach mówią w każdej coś innego po prostu nie mają o tym pojęcia. np skreślam 6 liczb a trafiam 5 . jaka w tym przypadku jest moja wygrana. co to znaczy trafić plusa itp.
Jeśli by wygrał to by powiedział skad jest bo o 21,55 i tak cała Polska będzie wiedziec
plus to po prostu ostatnia liczba losowana w ML.danego dnia jeżeli trafiasz 5/6 zplusem to twoja wygrana wyniesie 200 zeta a bez plusa 120
janusz a jeżeli wtych kolekturach co puszczasz nie wiedzą to albo mają dość tłumaczenia albo pracują ludzie niekompetetni jedyne wyjście zmień kolekturę
Janusz4775 podstawową różnicą między ml a ml plus jest ta że grająć w ml plus grasz automatycznie w ml a odwrotnie nie. Po drugie za ml 2,50 za plusa 5 zł się płaci. Następnie ważną różnicą jest ta że w plusie najważniejszy właśnie jest ten plus czyli ostatnia liczba wylosowana. Plus ma też "plus" bo czy zagrasz na 1 skreślenie czy na 10 to zawsze masz płacone za plusa. szczegół proszę przeczytać na http://bip.totalizator.com.pl/public/get_file.php?id=109576
Pozdrawiam
Pozdrawiam
odnośnie snu, bo ktoś się pytał- nie było to nic nadzwyczajnego. śniły mi się liczby w rzędzie, tak jak jest po losowaniu DL. sen traktuję jako ciekawostkę.pozdrawiam multifanów!
river j SIĘ NIE PYTAŁEM JA TYLKO PRZEDSTAWIŁEM SWOJE TYPY KTÓRE FAKTYCZNIE MI SIĘ SNIŁY A CO DO SNÓW KIEDYŚ MI SIĘ WYŚNIŁY DWIE LICZBY KTÓRE CHODZIŁY W ML 10 DNI Z CZEGO 4 RAZY WYSZŁY RAZEM A WIĘC CZASAMI SNY SIĘ SPRAWDZAJĄ DLATEGO JEŻELI KOMUŚ SIĘ ŚNIĄ LICZBY WARTO SIĘ NAD NIMI ZASTANOWIĆ PRZEANALIZOWAĆ I PUŚCIĆ POZDRAWIAM
jeśli trafimy PLUSA wygrane w tabeli z tyłu na blankiecie np. 5z6 sumuje się
za 5z6 dostajesz normalnie 120zł,za plusa 200zł,jeśli chodzi o trafienie plusa wygrywasz 200zł+120zł za multi-razem 320zł
zobaczcie np. plus 1z10 płacą 10zł,jeśli wejdzie 4z10 płacą 2zł za multi i 4zł za plusa,czyli 6zł
i tak jest w każdym przypadku,wysyłając zakład płacisz 2,50 za multi i 2,50 za plusa,za nie też dostajesz kasę_jeśli trafisz
"Dla przeciwwagi wielu uciążliwości życia niebo ofiarowało człowiekowi trzy rzeczy: nadzieję, sen i śmiech." Immanuel Kant. Też wierzę we sny,idę spać:)- ale dziś tylko z jawy:2,17,30,31,40,44,47,60,61,63.Może ze dwie wskoczą. Pozdrawiam
jest korzyść tylko jedna-jeśli szczęście dopisze to warto grać w plusa,nawet jeśli ktoś rozpisuje liczby,bo na pewno ludzie grają,tylko wychodzi troszkę drogo
Kaczor- liczby oczywiście puściłem, weszła trójka. trochę mało ale jestem zadowolony z faktu, że stało się to w tak niecodzienny sposób. wszystkim polecam książkę j.murphy-"potęga podświadomości". pozdrawiam :-)
Cześć szczęsciarze.Z góry wszystkim dziękuje za dobre słowo.
DANCYNELa-O to moja poczta
3constantino3@gmail.com
NIECH ANIOŁY STRÓŻUJĄ NADAL
A gdzie Matycz sie podział?
DANCYNELa-O to moja poczta
3constantino3@gmail.com
NIECH ANIOŁY STRÓŻUJĄ NADAL
A gdzie Matycz sie podział?
jedyna 100 % pewność że każdego dnia się będzie miało plusa jest sposób który opisywałem przed wprowadzeniem plusa niestety drogi min.40 zeta
W WYGRYWANIU LICZY SIĘ TAKŻE KONSEKWENTE SYSTEMATYCZNE GRANIE KTO NIE WIERZY NIECH SPRAWDZI MÓJ NUMER KONTA WESZŁO 6/7 CYFR A TO ZNOWU POCHODZI Z MOICH WPISÓW ŻE LICZBY MAMY BARDZO BLISKO SIEBIE A SZUKAMY ICH DALEKO
sprawdziłem to tylko świasczy że warto czasem używac upatrzonych cyferek przez 10-12 losowań o czym także pisałem
Kurde nie zdązyłem do kolektury a miałem wysłac plusa stawka razy 4 na chybił
Jest dział na forum "Wspomagacze", jeżeli moge wam pomóc to skątaktujcie sie ze mną.
3constantino3@gmail.com
3constantino3@gmail.com
ja sączę piwko pod THE REDS a więc zdrówka i niech moc trafnych cyferek będzie z nami
Chodzi mi o ogólne zasady na jakich sie opiera ta aplikacja.Czytałem kilka stron forum,i piszecie że do obliczeń wybieracie "najlepsze"20 liczb(jeżeli dobrze pamiętam)
zobaczymy jak dzisiaj wejdzie,jeśli będę miał czas a powinienem,liczby podam,może coś wspólnie wymyślimy,odn.wpisu 5243 wystarczyło połączyć 50-tki i 4z4 mamy
Wy to powinniśćie wiedzieć,
a nie ja.Niemam tej aplikacji.A z forum to niewszystkiego sie człowiek dowie.
Może bym wiedział jaką 20-stke liczb,ale nieznam szczegułów.
a nie ja.Niemam tej aplikacji.A z forum to niewszystkiego sie człowiek dowie.
Może bym wiedział jaką 20-stke liczb,ale nieznam szczegułów.
klonek nie myśl co by było nie oglądaj losowania i pomyśl co może być jutro
TYTAN,może chodzi o liczby najczęstsze z 50 losowań-10 parzystych i 10 niep.
i własnie co by było gdyby ? u mnie by było 13/25 i gdyby tylko było więcej kasy na rozpis
Witam gratulacje dla Szczęśliwego.Ja mu wierzę żetrafił 6 wDL.Każdy na to liczy.Jednemu się udało.Nie schrzań tego nie graj już wNIC
Na forum "wspomagacze",jeżeli dobrze pamiętam było zaproszenie dla chętnych zaczerpnięcia możliwości wspomagania.
Możecie mi to cudo podesłać,
wcale sie nieobraże,a być może i pomoge w walce z ts.
Możecie mi to cudo podesłać,
wcale sie nieobraże,a być może i pomoge w walce z ts.
Niech nie podaje adresu,broń Boże.Sąsiedzi itak się dowiedzą. Nie opędzi się od potrzebujących pomocy. Jeżeli mieszkasz w małej miejscowości to uciekaj. Jeśli w dużej powyżej 100 000 to zmień adres
49-777 Duże Lotki ul.Pragnienia 6/6 woj.małopolskie DZIĘKUJĘ WAM I POZDRAWIAM.
Szęśliwy !!Ludzie zamęczą Cię prosząc o wsparcie Siebie lub różnych Fundacji.Potebójących jest więcej niż przypuszczasz
Novy o7-wciagnii se w nozdrza jakiś miał bo chyba masz ssanie.Nieinteresuje mnie twój wpis z sieci neuronów w twoim mózgu.
Ćoś chyba nietak z tobą?
Co?
Ćoś chyba nietak z tobą?
Co?
a niektórzy to opowiadają niestworzone rzeczy aby wydębić tych "parę" złotych od ciebie
a pomóż komuś,to zobaczysz,pózniej ciebie zrobią takiego a takiego-jak się upomnisz
Proszę piszcie na ten adres -w miarę możliwości pomogę -ale niestety przyznałem się dziewczynie i już jestem biedniejszy, a jeszcze część zamierzam przekazać na rozgłośnię toruńską. Na pierwsze 100 listów na pewno odpowiem. Pozdrawiam
Hahaha, Kaczor już chyba piszą:) hahaah. Pozdro Kaczor. To magia środków przekazu:)