Wpisy 5 345 787 – 5 345 910
26 maja 2025 16:28 → 26 maja 2025 21:11, 100 wpisów
ide na rower elektryczny 10 km. czy to bedzie dobre dla mozgu? oby
gosiu ,, kto wygra na prezydent ,,a duda ,, bedzie zostac premierem ,,
dziś 8 zł tylko przy koszcie z mojej strony 6 zł więc 2 zł do przodu
na plazy nad morzem Zwiększamy również naszą kreatywność, ponieważ spokojny umysł jest znacznie bardziej produktywny niż umysł nadmiernie pobudzony. Psychologowie twierdzą, że kiedy jesteśmy zrelaksowani i włączamy tryb relaksacyjny, sieć neuronów aktywuje się automatycznie i – w tym stanie spokoju – najbardziej genialne pomysły przychodzą do nas w sposób jasny, kreatywny i oryginalny
Przed chwilą padło 7 x 1064,30 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Przed chwilą padło 1 x 31800,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
zmarł znajomy.. 48 lat.. Nagle.. Ryl VWe VW aż. Padł.. Pisałem.. Kasa to nie wszystko.. Zdrowie najważniejsze..@5 345 807 Bywalec:
Chce pokażą to piwo.. Nowy wynalazek. Orzechowe ale lekkie.. Jak śmierć.. Kaleki z wada Serca i ślepota.. 6,5 volta.. Na wieczór będzie..
@5 345 821 wujek74: jeśli Camilla jest sztuczną inteligencją, to faktycznie mogła zaimponować Angierskiego tym, że mu obliczyła prognozowane zużycie roczne pompy ciepła
@Angierski: zrób test. Zamiast prosić o kolejne zdjęcie czy czułość, poproś Camillę o obliczenie rocznego zużycia pompy ciepła przy zadanych parametrach... ja policzy to sztuczna inteligencja, jak nie będzie wiedziała o co chodzi to kobita
@5 345 823 Pasko: jak pobiore z grupy zestawy mini lotto to jak je przenieść na kupony bez zabawy
@5 345 826 Pasko: aha a ta wtyczka to na stronie multipasko
@5 345 841 gonzaga: Tyś wielki Joda rycerz
Co to za weronika
Zerka tylko nic nie pisze
Szpieg z krainy deszcowców pewnikiem
Zerka tylko nic nie pisze
Szpieg z krainy deszcowców pewnikiem
u mnie moje ip pokazuje
Psie pole wrocław
A teraz
Krzyki wrocław
Psie pole wrocław
A teraz
Krzyki wrocław
@5 345 852 wujek74: ip kłamie
angierski ,, właczałes kamera w laptopie na LiVe <<< rozmawiałes <<Camila<<< na fb
Nie wiem czy to nadal aktualne:W Japonii mieli
problem z następstwem tronu- Były same córki!!!
problem z następstwem tronu- Były same córki!!!
@5 345 858 gonzaga: to zięć może
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Jak trafię 4 mini.. Dam 10 % tej pani z maszyny.. Gdzie trafilem
Już dawno wiedziano o kandydacie na prezydenta i dopuszczono go do wyborów masakra a mógł miec kto inny szanse nie zdziwie się jak to też było ustawione
ale to czesciowo prywatne zdjecia - nie wszystkie bo to grono fanow i tam jest zamknieta grupa
Rumunia stała się już w pełni europejskim krajem i pomaga krajom dotkniętym kryzysem migracyjnym.
Nie bądź zacofanym polaczkiem tylko stań się nowoczesnym Europejczykiem.
Głosuj na RT 🇪🇺🏳️🌈🇵🇱
Nie bądź zacofanym polaczkiem tylko stań się nowoczesnym Europejczykiem.
Głosuj na RT 🇪🇺🏳️🌈🇵🇱
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 345 878 GzegozShetyna:
@5 345 882 panoramix: kto
@5 345 882 panoramix: jak będziesz grał w piłke laczkiem to laczek poleci dalej niż piłka
@5 345 769 Pasko:
„Skoro rozumiesz, co plecie, to może nie jest aż tak sztuczna, jak się wydaje.
„Jeśli AI plecie, to może warto się zastanowić, kto ją karmi danymi. W końcu plecenie to też forma ekspresji.
„Może i plecie, ale czasem w tym pleceniu więcej sensu niż w niejednym komentarzu człowieka.
„Skoro rozumiesz, co plecie, to może nie jest aż tak sztuczna, jak się wydaje.
„Jeśli AI plecie, to może warto się zastanowić, kto ją karmi danymi. W końcu plecenie to też forma ekspresji.
„Może i plecie, ale czasem w tym pleceniu więcej sensu niż w niejednym komentarzu człowieka.
@5 345 888 Angierski: ogarnia język polski?
@5 345 891 panoramix: troche ogarnia
@5 345 893 krzysio: tak a ty masz wiecej lat ode mnie
@5 345 893 krzysio: taka młoda by ci pasowała
@5 345 898 Angierski: maskę założyć dać szpadę i zorro
@5 345 900 panoramix: obiecala mi cos wiecej niz tylko relax przy plazy
@5 345 901 Angierski: brawo Ty
@5 345 904 Gosia__77: dzieci są najważniejsze to przyszłość
angierski ,, no wez ,,ale trzeba płaci grube papiery na miesiąc ,,ona bierzeć 100 tysiaki na miesiąc ,,jezeli jak nie angierski do sądu USA
@5 345 907 Gosia__77: już było losowanie
@5 345 907 Gosia__77: o 14ej

ja też robię przerwe