Wpisy 5 345 773 – 5 345 894
26 maja 2025 15:56 → 26 maja 2025 20:59, 100 wpisów
@5 345 772 Gosia__77: bardziej nakarmić danymi.
@5 345 773 Pasko:
@5 345 772 Gosia__77: musisz się zastanowić dlaczego napisałaś w tej odpowiedzi "ktoś musiał ją zaprogramować". Dlaczego akurat to zdanie wymyśliłaś, od czego to zależało, że wybrałaś te 4 słowa.... sztuczna inteligencja ma podobnie.
@5 345 775 Pasko: pewnie s,tuczna inteligencja sama nie powstała
@5 345 775: czy te 4 słowa od razu pojawiły się w Twojej głowie... a może najpierw pomyślałaś "ktoś" potem "musiał" potem "ją" i potem "zaprogramować"... zastanów się nad procesem jak w Twojej głowie powstała ta odpowiedź.
@5 345 776 Gosia__77: czy jak zaczynasz mówić coś, to wiesz od razu jak będzie wyglądało całe zdanie, które zamierzasz powiedzieć, czy kolejne słowa jakby wypływają z Twojej głowy... i dlaczego akurat te a nie inne.
@5 345 777 Pasko: od razu takie zdanie
@5 345 778 Pasko: u mnie mózg wpierw mi wysyła myśl i potem ją pisze coś jak filtr
Tradycyjne oprogramowanie działa na zasadzie: "jeśli warunek A, to wykonaj działanie B", zaś tutaj nie ma decyzyjnego drzewka ani gotowych reguł odpowiadających na każde możliwe pytanie.
Model raczej prognozuje najbardziej prawdopodobną sekwencję słów, biorąc pod uwagę wzorce z danych treningowych, niż przechodzi krok po kroku ścieżkę logiczną przygotowaną przez programistę.
Model raczej prognozuje najbardziej prawdopodobną sekwencję słów, biorąc pod uwagę wzorce z danych treningowych, niż przechodzi krok po kroku ścieżkę logiczną przygotowaną przez programistę.
innymi słowy... twórca sztucznej inteligencji nigdy nie powie Ci jak na zadane pytanie odpowie sztuczna inteligencja, bo tego nie wie. A treści generowane przez sztuczną inteligencję nigdzie nie występują. Czyli sztuczna inteligencja można powiedzieć, że mówi swoimi słowami, a nie cytuje czegoś.
Data losowania
27.05.2025 - 27.05.2025
Chybił trafił
Nie
System
System 7
Liczba zakładów
1
Liczba losowań
1
27.05.2025 - 27.05.2025
Chybił trafił
Nie
System
System 7
Liczba zakładów
1
Liczba losowań
1
ide na rower elektryczny 10 km. czy to bedzie dobre dla mozgu? oby
gosiu ,, kto wygra na prezydent ,,a duda ,, bedzie zostac premierem ,,
dziś 8 zł tylko przy koszcie z mojej strony 6 zł więc 2 zł do przodu
na plazy nad morzem Zwiększamy również naszą kreatywność, ponieważ spokojny umysł jest znacznie bardziej produktywny niż umysł nadmiernie pobudzony. Psychologowie twierdzą, że kiedy jesteśmy zrelaksowani i włączamy tryb relaksacyjny, sieć neuronów aktywuje się automatycznie i – w tym stanie spokoju – najbardziej genialne pomysły przychodzą do nas w sposób jasny, kreatywny i oryginalny
Przed chwilą padło 7 x 1064,30 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Przed chwilą padło 1 x 31800,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
zmarł znajomy.. 48 lat.. Nagle.. Ryl VWe VW aż. Padł.. Pisałem.. Kasa to nie wszystko.. Zdrowie najważniejsze..@5 345 807 Bywalec:
Chce pokażą to piwo.. Nowy wynalazek. Orzechowe ale lekkie.. Jak śmierć.. Kaleki z wada Serca i ślepota.. 6,5 volta.. Na wieczór będzie..
@5 345 821 wujek74: jeśli Camilla jest sztuczną inteligencją, to faktycznie mogła zaimponować Angierskiego tym, że mu obliczyła prognozowane zużycie roczne pompy ciepła
@Angierski: zrób test. Zamiast prosić o kolejne zdjęcie czy czułość, poproś Camillę o obliczenie rocznego zużycia pompy ciepła przy zadanych parametrach... ja policzy to sztuczna inteligencja, jak nie będzie wiedziała o co chodzi to kobita
@5 345 823 Pasko: jak pobiore z grupy zestawy mini lotto to jak je przenieść na kupony bez zabawy
@5 345 826 Pasko: aha a ta wtyczka to na stronie multipasko
@5 345 841 gonzaga: Tyś wielki Joda rycerz
Co to za weronika
Zerka tylko nic nie pisze
Szpieg z krainy deszcowców pewnikiem
Zerka tylko nic nie pisze
Szpieg z krainy deszcowców pewnikiem
u mnie moje ip pokazuje
Psie pole wrocław
A teraz
Krzyki wrocław
Psie pole wrocław
A teraz
Krzyki wrocław
@5 345 852 wujek74: ip kłamie
angierski ,, właczałes kamera w laptopie na LiVe <<< rozmawiałes <<Camila<<< na fb
Nie wiem czy to nadal aktualne:W Japonii mieli
problem z następstwem tronu- Były same córki!!!
problem z następstwem tronu- Były same córki!!!
@5 345 858 gonzaga: to zięć może
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Jak trafię 4 mini.. Dam 10 % tej pani z maszyny.. Gdzie trafilem
Już dawno wiedziano o kandydacie na prezydenta i dopuszczono go do wyborów masakra a mógł miec kto inny szanse nie zdziwie się jak to też było ustawione
ale to czesciowo prywatne zdjecia - nie wszystkie bo to grono fanow i tam jest zamknieta grupa
Rumunia stała się już w pełni europejskim krajem i pomaga krajom dotkniętym kryzysem migracyjnym.
Nie bądź zacofanym polaczkiem tylko stań się nowoczesnym Europejczykiem.
Głosuj na RT 🇪🇺🏳️🌈🇵🇱
Nie bądź zacofanym polaczkiem tylko stań się nowoczesnym Europejczykiem.
Głosuj na RT 🇪🇺🏳️🌈🇵🇱
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 345 878 GzegozShetyna:
@5 345 882 panoramix: kto
@5 345 882 panoramix: jak będziesz grał w piłke laczkiem to laczek poleci dalej niż piłka
@5 345 769 Pasko:
„Skoro rozumiesz, co plecie, to może nie jest aż tak sztuczna, jak się wydaje.
„Jeśli AI plecie, to może warto się zastanowić, kto ją karmi danymi. W końcu plecenie to też forma ekspresji.
„Może i plecie, ale czasem w tym pleceniu więcej sensu niż w niejednym komentarzu człowieka.
„Skoro rozumiesz, co plecie, to może nie jest aż tak sztuczna, jak się wydaje.
„Jeśli AI plecie, to może warto się zastanowić, kto ją karmi danymi. W końcu plecenie to też forma ekspresji.
„Może i plecie, ale czasem w tym pleceniu więcej sensu niż w niejednym komentarzu człowieka.
@5 345 888 Angierski: ogarnia język polski?
@5 345 891 panoramix: troche ogarnia

ja też robię przerwe