Wpisy 534 526 – 534 625
9 października 2011 22:38 → 9 października 2011 23:48, 100 wpisów
lila...ja dałem stawke x1

anzu...

lila...aaaa już kumam to będzie ja i ty

54+54=108

no dobra znikam .........zobaczymy na jutro
nara paaaaa
ALL

nara paaaaa

ALL

lila....

lila

profesorr

androo00

profesorr

androo00

krzysio...

Na jutro 14:00
3,8,69
7,27,40...

3,8,69
7,27,40...

Kaczyński przegrał przez Hofmana i Merkel.....Hofmana chyba teraz wypi...doli ale Merkel chyba nie
Lila

Lila

lila...

dobranoc słonce ty moje

dobranoc słonce ty mojeWitam,wszystkich,jestem
Na 50% wyborców,którzy z czystego lekceważenia Polski nie ,ruszyli swoich śmierdzących,leniwych dupsk i nie udali się do Urn Wyborczych,tylko czekają,aż ktoś za nich będzie odwalał roboty
Jacy z nich Polacy,ludzie na emigracji w 100% dopisali,a krajanie,ech patrioci od siedmiu boleści

Na 50% wyborców,którzy z czystego lekceważenia Polski nie ,ruszyli swoich śmierdzących,leniwych dupsk i nie udali się do Urn Wyborczych,tylko czekają,aż ktoś za nich będzie odwalał robotyJacy z nich Polacy,ludzie na emigracji w 100% dopisali,a krajanie,ech patrioci od siedmiu boleści

sam9...

sam9...nie będę głosować bo oni wszyscy są na ostrzał
nie było między nimi mojego faworyta Ąckiego

nie było między nimi mojego faworyta Ąckiego

Ludzie na emigracji nie muszą żyć w tym kraju.
amour
lila pokazuje

to znaczy dobranoc

lila pokazuje

to znaczy dobranoc

lila,witaj,nie ważne jakiego masz faworyta,liczy się mądrość i postawa obywatelska

dobra spadam i ja dobranoc do jutra narka...

sam9
te wybory z zasady są nieważne, bo są niedemokratyczne, została złamana równość i procedury -
miałem iść wspierać łajdaków ?
te wybory z zasady są nieważne, bo są niedemokratyczne, została złamana równość i procedury -
miałem iść wspierać łajdaków ?
ja nie ide
------------
http://i.pinger.pl/pgr140/58b86901000845bf4e8f670d/idz-na-wybory.jpg
-------
naraa

------------
http://i.pinger.pl/pgr140/58b86901000845bf4e8f670d/idz-na-wybory.jpg
-------
naraa

emerytka46,ludzie na emigracji,którzy nie muszą żyć w tym
kraju,kochają go i los Polski,leży im na sercu-chwała im
a tym 50%,którzy tu mieszkają i ciągną z tego kraju korzyści olewają los, jaka będzie Polska,im to loto,dla mnie i dla wielu,są to zwykli nieudaczniki,którzy żyją dniem dzisiejszym.
kraju,kochają go i los Polski,leży im na sercu-chwała im
a tym 50%,którzy tu mieszkają i ciągną z tego kraju korzyści olewają los, jaka będzie Polska,im to loto,dla mnie i dla wielu,są to zwykli nieudaczniki,którzy żyją dniem dzisiejszym.
Nie
anzu
Poska banda czworga
A swoją drogą - którą z obietnic dotrzymali ? obniżyli p.datki ? znieśli senat ? zlikwidowali dofinansowanie partii ? a może zlikwidowali abonament rtv ?
anzu
Poska banda czworga
A swoją drogą - którą z obietnic dotrzymali ? obniżyli p.datki ? znieśli senat ? zlikwidowali dofinansowanie partii ? a może zlikwidowali abonament rtv ?
Internauci wymieniali się m.in. takim zestawem: "Ceny w restauracji z godziny 17:00: Śledzie po kaszubsku - 32,60 zł, Kaczka na kwaśno - 28 zł, Czerwony barszcz - 12,70 zł, Chłopskie Jadło - 9 zł, Kocia karma - 8,10 zł"
sam9
taki dwcip chodził
- szczyt bezczelności - zagłosować na pis, albo po /zależy kto opowiadał/ i wyjechać z kraju - mówi Ci to coś ?
taaaa jasne
jocia
od zawsze chwilowe przejściowe
ale później będzie git majponez
wiem
pozdrówka
nara
spokojnej
taki dwcip chodził
- szczyt bezczelności - zagłosować na pis, albo po /zależy kto opowiadał/ i wyjechać z kraju - mówi Ci to coś ?
taaaa jasne
jocia
od zawsze chwilowe przejściowe
ale później będzie git majponez
wiem
pozdrówka
nara
spokojnej
Dopisano wygrane multi multi
Robal36.Nie ważne na kogo,głosuję,ważne,że będę z całą rodziną i oddam swój głos

sam9
Ja mam inne zdanie, ale nieważne...
Dorosły jesteś - Twoje wybory i Twoja sprawa
I ja nie mam chęci i zamiaru Cię pouczać -
anzu
To poczytaj p. St. Michalkiewicza - zrozumiesz, o co mi chodzi
dobranoc
i powo
Ja mam inne zdanie, ale nieważne...
Dorosły jesteś - Twoje wybory i Twoja sprawa
I ja nie mam chęci i zamiaru Cię pouczać -

anzu
To poczytaj p. St. Michalkiewicza - zrozumiesz, o co mi chodzi
dobranoc
i powo
Robal_36
kazdy wszyscy mają sprawy , jak kto wygrał wybory i co bedzie

kazdy wszyscy mają sprawy , jak kto wygrał wybory i co bedzie

krzysio744
Tak naprawdę ? To - nie ma co
się tym przejmować ... Zdrowie ważne, a reszta ...
dobranoc
Tak naprawdę ? To - nie ma co
się tym przejmować ... Zdrowie ważne, a reszta ...

dobranoc
Witam Serdecznie Forumowiczów
Posiadam elegancki program do układania systemów.
Ułożę każdemu kto napisze system na taką ilość cyfr jaką będzie chciał z odpowiednimi gwarancjami. Oczywiście wszystko tj. wszelka pomoc jest gratisowa.
Pisać na maila: robert.lotto2011@gmail.com.
Np. 10 cyfr aby rozpisać 5-tkami z gwarancją 5/5 czyli tzw. pełny układ to należy rozpisać aż 252 zakłady. Ale mając nadzieję, że trafiamy 6 liczb w 10 to taki system ma już tylko 53 zakłady w których przy trafieniu 6-ciu gwarantowane jest 5 w 5 za 700 zł.
Analogicznie np. 10 liczb rozpisane 6-tkami to 210 zakładów (system pełny), ale system na 6 skreśleń przy gwarantowanym 5 w 6 (za 120 zł) przy 5 trafionych to już TYLKO 56 zakładów a przy 6 trafionych w 10 cyfr to już tylko 15 zakładów aby mieć 5 w 6.
Oczywiście to tylko przykłady. Program tak układa systemy że gwarantuje na 100% przy założonej ilości trafień to co chcemy uzyskać. Można również ustawić gwarancję trafienia niższą, ale tym również spada gwarancja trafienia (nie jest już 100%) i system jest bardziej dziurawy ale ma mniejszą ilość zakładów, za tym mniejszy koszt systemu.
Bardzo chętnie nawiąże kontakt z osobami zajmującymi się systemami.
Pozdrawiam
Robert
Posiadam elegancki program do układania systemów.
Ułożę każdemu kto napisze system na taką ilość cyfr jaką będzie chciał z odpowiednimi gwarancjami. Oczywiście wszystko tj. wszelka pomoc jest gratisowa.
Pisać na maila: robert.lotto2011@gmail.com.
Np. 10 cyfr aby rozpisać 5-tkami z gwarancją 5/5 czyli tzw. pełny układ to należy rozpisać aż 252 zakłady. Ale mając nadzieję, że trafiamy 6 liczb w 10 to taki system ma już tylko 53 zakłady w których przy trafieniu 6-ciu gwarantowane jest 5 w 5 za 700 zł.
Analogicznie np. 10 liczb rozpisane 6-tkami to 210 zakładów (system pełny), ale system na 6 skreśleń przy gwarantowanym 5 w 6 (za 120 zł) przy 5 trafionych to już TYLKO 56 zakładów a przy 6 trafionych w 10 cyfr to już tylko 15 zakładów aby mieć 5 w 6.
Oczywiście to tylko przykłady. Program tak układa systemy że gwarantuje na 100% przy założonej ilości trafień to co chcemy uzyskać. Można również ustawić gwarancję trafienia niższą, ale tym również spada gwarancja trafienia (nie jest już 100%) i system jest bardziej dziurawy ale ma mniejszą ilość zakładów, za tym mniejszy koszt systemu.
Bardzo chętnie nawiąże kontakt z osobami zajmującymi się systemami.
Pozdrawiam
Robert
dobra znikam........
polityki otrzymają super prezenty np dom i samochody itp
a my bedziemy nadal na strajk

jak bydłoooooo
i poooowwwoooo
polityki otrzymają super prezenty np dom i samochody itp
a my bedziemy nadal na strajk

jak bydłoooooo
i poooowwwoooo