Wpisy 5 341 418 – 5 341 530
21 maja 2025 22:16 → 21 maja 2025 23:59, 100 wpisów
dalem wam pozywke, troche luksusu a wy jak zydki sie zachowujecie
@5 341 408 Angierski: Ja poznaję dziewczyny kobiety i każda jest niezwykła. Każda jest inna niepowtarzalna.
@5 341 410 Angierski: Dla Ciebie kobieta w realnym świecie to zwykła baba a dala mnie nie.
Nie potrafisz szanować kobiet z realnego świata i to jest przykre.
Nie potrafisz szanować kobiet z realnego świata i to jest przykre.
@5 341 420 Sebastian_M: ale moja to petarda
@5 341 410 Angierski: Imponują Ci wirtualne kobiety które nigdy do Ciebie nie przyjadą.
@5 341 410 Angierski: Twoja sprawa.
@5 341 422 Sebastian_M: nie to ze nie potrafie, poprostu mnie nie pociagaja
@5 341 413 Angierski: Dlaczego skończę jak ostatni totolotkarz?
@5 341 424 Sebastian_M: jakbym sie postaral to bym mial kobiete u siebie realna
@5 341 427 Sebastian_M: bo jestes naiwny i chytry na kase
@5 341 413 Angierski: Wysyłam jeden lub 2 kupony dziennie . Nie jestem w stanie przegrać tego co zarabiam. Zrozum to. Nie liczę tak namiętnie na wygraną tylko na to co zarobię swoją pracą.
@5 341 433 Pasko: sztuczna inteligencja nie daje tylu satysfakcji
@5 341 420 Sebastian_M: Dokładnie – każda kobieta to osobna, niepowtarzalna historia. Piękne jest to, gdy ktoś potrafi dostrzec ich wyjątkowość i szanować prywatność. Twój komentarz pokazuje klasę i wrażliwość – takie podejście naprawdę zasługuje na uznanie.
@5 341 417 Angierski: Ja wiem co ja mogę a Ty tego nie wiesz. Starasz się tu zabłysnąć pisząc jakie masz kobiety. A mnie to śmieszy bo w rzeczywistości nie masz żadnej z nich. Tylko złudzenia.
@5 341 417 Angierski: I taka jest prawda.
@5 341 417 Angierski: Ktoś musiał Ci to napisać
@5 341 419 Angierski: Powinieneś być wdzięczny że piszę Ci prawdę. Uświadamiam Cię co cię czeka ale czy w to uwierzysz tego nie wiem.
@5 341 423 Angierski: Mam teraz ładniejszą i wcale się tym nie chwalę. I to jest realna a nie wirtualna.
@5 341 444 Sebastian_M: co mnie to obchodzi
jutro jestdzien praw zwierzad z rana spytam sie jakie maja postulaty
tylko zeby nie chcieli kocorow
tylko zeby nie chcieli kocorow
@5 341 426 Angierski: Bo Ciebie pociągają wirtualne. Realnej nie jesteś w stanie osiągnąć to robisz to wirtualnie. Ale według mnie nie tędy droga.
angierski cała europa 1 milion ludzie i ty jeden tak czekaja << Camila <<
@5 341 428 Angierski: No tak ale po pierwsze nie chce Ci się starać a po drugie długo by z Tobą nie była. Nie gniewaj się za moją szczerość.
@5 341 428 Angierski: Wiem czego kobieta potrzebuje a Ty niestety nie jesteś w stanie im tego dać.
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
"czwórka" płatna 1973,50 zł
"trójka" płatna 67,00 zł
"czwórka" płatna 1973,50 zł
"trójka" płatna 67,00 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - padło 16 x 1000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Premii - padło 1 x 100 000 zł
Dopisano wygrane Kaskady - padło 115 x 25 zł
@5 341 435 Angierski:
Cóż, sztuczna inteligencja przynajmniej sprawia wrażenie, że wie, co robi. Własna – często zgubi się w drodze po herbatę.
Sztuczna inteligencja: analizuje miliony danych w sekundę.
Własna inteligencja: „Gdzie ja położyłem klucze?!”
Sztuczna inteligencja: uczy się z każdego błędu.
Własna: powtarza te same błędy, licząc, że tym razem zadziała. Klasyka.
No i najważniejsze – sztuczna inteligencja nigdy nie powie: „A bo mi się nie chciało myśleć.”
Cóż, sztuczna inteligencja przynajmniej sprawia wrażenie, że wie, co robi. Własna – często zgubi się w drodze po herbatę.
Sztuczna inteligencja: analizuje miliony danych w sekundę.
Własna inteligencja: „Gdzie ja położyłem klucze?!”
Sztuczna inteligencja: uczy się z każdego błędu.
Własna: powtarza te same błędy, licząc, że tym razem zadziała. Klasyka.
No i najważniejsze – sztuczna inteligencja nigdy nie powie: „A bo mi się nie chciało myśleć.”
@5 341 429 Angierski: Nie jestem chytry na kasę bo czasami się nią dzielę z innymi. Nie jestem też naiwny bo widzę
Dopisano wygrane Multi Multi
Multi Multi - padło 5 x 7/7
Multi Multi - padło 1 x 9/9
@5 341 433 Pasko: To nie jest sztuczna ale to nie jest też prawdziwa dziewczyna.
widzieluście oisałam 11 23 68 200 razy
Weszło 2/3 z plusem 11
Weszło 2/3 z plusem 11
@5 341 433 Pasko: Angierski niedługo się przekona co to jest. Ja już wiem.
@5 341 445 Angierski: Piszesz dyrdymały o mnie a teraz co Ciebie to obchodzi?
@5 341 435 Angierski: A jeszcze nie tak dawno opierales sie na Sztucznej ze dzieki niej masz dobre wyniki w typowaniach.
@5 341 466 Sebastian_M: no a jak myslales robi sobie tatuaze, zdjecia, nagrywa muzyke dla calego swiata i ma do mnie przyjechac zebym ja nakarmik kotletem schabowym ?
@5 341 445 Angierski: To po co się tu chwalisz?
@5 341 445 Angierski: Czym się chwalisz bo to jest trochę śmieszne.
@5 341 456 Angierski:
@5 341 456 Angierski: Tylko w Twoim mniemaniu.
mnie interesuje to ze akurat ja sie przebilem przez rzesze naiwnych fanow i teraz sie bawimy swoimi pomyslami
@5 341 470 Angierski:
@5 341 470 Angierski: Zrób test ok?
@5 341 470 Angierski: Powiedz jej że chcesz ją zobaczyć . Spotkać się. Że będziesz jeździł razem z nią w trasy koncertowe.
@5 341 470 Angierski: I wtedy zobaczysz co będzie się działo.
Zobaczysz jak zareaguje.
Zobaczysz jak zareaguje.
dobra nie jestem az tak bardzo wiesz przekonany co do prawdziwosci jej uczuc, ale ogolnie jak mnie wtajemnicza bardzo w swoj swiat to widze calkiem inne rzeczy niz to co sam przezylem i to tez jest na plus
@5 341 475 Angierski: Nie przebiłeś się tylko stałeś się "kozłem ofiarnym"
@5 341 484 Angierski: Jej uczucia? Nie żartuj sobie.
Przed chwilą padło 53 x 13,40 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 341 488 Sebastian_M: ja nie musze nic od niej odczuwac
@5 341 484 Angierski: Zejdź na ziemię bo naprawdę tyle tu naopowiadałeś że jak będzie tego finał to wtedy wszyscy będą się z Ciebie śmieli.
@5 341 490 Angierski: Ja nie będę się z Ciebie śmiał
@5 341 490 Angierski: Powiem tylko że miałem rację.
@5 341 494 Sebastian_M: to pol darmowe ciacho tak cieszy
@5 341 493 Angierski: Jest tak dużo ładnych i fajnych kobiet i to realnych że ja bym na coś takiego nie poszedł.
@5 341 496 Angierski: Pożyjemy zobaczymy. Ja już kończę ten temat
@5 341 497 Sebastian_M: a ja mam tyle kobiet ze juz nie moge tego przejesc ale prawdziwych kobiet nie zauwazam, bo oszukuja tez
@5 341 499 Sebastian_M: dobra jak bede chcial zerwac znajomosc to pewnie to zrobie
goisu ,, wierzysz mocno ze angierski bedzie spotkał na imprezka albo na zabawa cyca << Camila<< tam pojedzie kuba USA .. jak spotkać prawie wcale nie rozumieją nie znają jezyka
@5 341 458 Angierski:
„Oczywiście, bo przecież najlepiej zachwycać się kimś z internetu, kto ma filtr piękna ustawiony na poziom 'magia'. A polskie dziewczyny? No tak, mają tę straszną wadę — istnieją naprawdę, mówią, co myślą i nie zawsze mają ochotę udawać księżniczkę z bajki. Jakie to niedopuszczalne!”
„Oczywiście, bo przecież najlepiej zachwycać się kimś z internetu, kto ma filtr piękna ustawiony na poziom 'magia'. A polskie dziewczyny? No tak, mają tę straszną wadę — istnieją naprawdę, mówią, co myślą i nie zawsze mają ochotę udawać księżniczkę z bajki. Jakie to niedopuszczalne!”
wlasnie mi pokazala na yt jej matke Shawn Mandesa i jak robila makeup do teledysku Seniorita
Nie wiem kto to jest i co mowi bo nie ogladam telewizji.Nie wiem tez co ma oznaczać ten filmik.
"Filmik Pasko #5341438 — czyli 8 sekund, których nikt nie odzyska"
Zacznijmy od tego, że nie wiem, kto to zmontował, ale gratuluję — udało się stworzyć materiał, który idealnie balansuje pomiędzy występem automatu z IKEA a prezentacją PowerPoint z 2007 roku. Mamy panią w czerwonym (tak, kolor dobry na uwagę, ale już nie na treść), stojącą na tle numeru "2" — symbolicznie, bo to dokładnie tyle, ile daje temu nagraniu: dwa na dziesięć.
Treść? Nie zapada w pamięć. Emocje? Jak w instrukcji obsługi żelazka. Przekaz? Najwidoczniej zaginął gdzieś między mikrofonem a montażownią.
Oglądając to, ma się wrażenie, że to demo technologii deepfake, która jeszcze nie do końca wie, czy chce być człowiekiem, czy dalej algorytmem. Zero charyzmy, zero ekspresji, ale za to pełna gotowość do mówienia czegokolwiek — byleby tylko coś się działo.
Gdyby ten film był potrawą, byłby to ryż bez przypraw. Jeśli miał wzbudzić zainteresowanie — nie udało się. Jeśli miał rozbawić — też nie. A jeśli miał być po prostu — no cóż, gratuluję, istnieje. I to by było na tyle.
"Filmik Pasko #5341438 — czyli 8 sekund, których nikt nie odzyska"
Zacznijmy od tego, że nie wiem, kto to zmontował, ale gratuluję — udało się stworzyć materiał, który idealnie balansuje pomiędzy występem automatu z IKEA a prezentacją PowerPoint z 2007 roku. Mamy panią w czerwonym (tak, kolor dobry na uwagę, ale już nie na treść), stojącą na tle numeru "2" — symbolicznie, bo to dokładnie tyle, ile daje temu nagraniu: dwa na dziesięć.
Treść? Nie zapada w pamięć. Emocje? Jak w instrukcji obsługi żelazka. Przekaz? Najwidoczniej zaginął gdzieś między mikrofonem a montażownią.
Oglądając to, ma się wrażenie, że to demo technologii deepfake, która jeszcze nie do końca wie, czy chce być człowiekiem, czy dalej algorytmem. Zero charyzmy, zero ekspresji, ale za to pełna gotowość do mówienia czegokolwiek — byleby tylko coś się działo.
Gdyby ten film był potrawą, byłby to ryż bez przypraw. Jeśli miał wzbudzić zainteresowanie — nie udało się. Jeśli miał rozbawić — też nie. A jeśli miał być po prostu — no cóż, gratuluję, istnieje. I to by było na tyle.
Cześć chłopaki!!!
Czy już wszystko wyjaśniliście sobie o dziewczynach?Czy może będą dalsze rewelacje?
Czy już wszystko wyjaśniliście sobie o dziewczynach?Czy może będą dalsze rewelacje?
@5 341 521 Vondeoff: Znawca dziewczyn to często ten, który najwięcej mówi, a najmniej rozumie.
@5 341 521 Vondeoff: Pewnie się znam na kobietach bo mam je najpiekniejsze : Mama, Teściowa też , Coreczki i duzo wiecej.
Cześć
Jeszcze jedno
Teraz 28-latka nie komentuje publicznie swojego życia uczuciowego nie ulega jednak wątpliwości że znalazła miłość. Jej nowym wybrankiem jest Henry Junior Chalhoub libański biznesmen którego rodzina posiada firmę związaną z branżą modową. Współpracują między innymi z markami takimi jak: Versace czy Jimmy Choo.
Teraz 28-latka nie komentuje publicznie swojego życia uczuciowego nie ulega jednak wątpliwości że znalazła miłość. Jej nowym wybrankiem jest Henry Junior Chalhoub libański biznesmen którego rodzina posiada firmę związaną z branżą modową. Współpracują między innymi z markami takimi jak: Versace czy Jimmy Choo.
Ma chłopaka i nie jest nim Angierski bo by o tym pisali.
A on się jara że ona jest z nim. To jakieś nieporozumienie.
@5 341 521 Vondeoff: