Wpisy 534 073 – 534 172
9 października 2011 20:03 → 9 października 2011 20:50, 100 wpisów
A ja pewnie źle trafiłem bo ryskich to tu na pęczki i ma z kogo wybierać i sie nie odzywają tak jak ja...
OPA >>> jeżeli pracujesz na legalu,a masz dziecko w Polsce to należy się zasiłek rodzinny na dziecko z tym,że musisz być zatrudniony .. Polskie prawo mówi o tym,ze pierwszeństwo do zasiłku rodzinnego ma osoba pracująca czyli czynna zawodowo (o ile Twoja zona nie pracuje,a jeżeli nawet pracuje to macie wybór gdzie zasiłek chcecie pobierać ) ... ale to musisz mieć legalne zatrudnienie ...
LILA brutto
MADZIA,a jak to mam załatwić jak ja pracuję tylko ponad miesiąc
MADZIA,a jak to mam załatwić jak ja pracuję tylko ponad miesiąc
OPA. jestem jeszcze prezesem na zwolnieniu lekarskim, angielska firma (paliwa) potrzebny spawacz i kierowca, ja podpiszę Ci umowę na minimum 12 miesięcy na początek 12f + premia i inne dodatki
TO nie moja branża,to skąd mam to wiedzieć,a po drugie ja nie mam czasu...
Twoja kobieta musi zgłosić,ze Ty pracujesz za granica - podać gdzie i u kogo i że rezygnuje z zasiłku rodzinnego w Polsce (lub jeżeli nie pracuje to zasiłek w Polsce się jej na dziecko nie należy) a Ty składasz papiery w familienkasse - zresztą zadzwoń jutro pod numer,który Ci podałam będziesz wszystko wiedział ...
OPA. kieruj wpisy imienne - po niku do kogo się zwracasz tak będzie prościej.
ja z racji tego,że nie pracuje,a ojciec dzieci pracuje w Niemczech mam ten zasiłek .. tak,że wiem co piszę ...
lila. ja jestem na zwolnieniu lek. idę na rentę.
Kiedyś pisałem jeżeli nie dostanę piątki z przodu, pracuję dalej jeszcze rok a może dwa.
Kiedyś pisałem jeżeli nie dostanę piątki z przodu, pracuję dalej jeszcze rok a może dwa.
nil...oooo to ja nie chcę być sekretarka kogoś innego.Tez idę na emeryturę w takim razie

eeeetam spawacz , kiedy zachorowałem moje oczy , nie nosiłem maska przyciemniane

andruś. na stanowisko sekretarki to raczej kobieta, prawda sekretarz? nie zabardzo pasuje.
lila 

MADZIA,no właśnie żona zamiast pójść zapytać do mopsu to mnie się pyta...może już za późno,a sumie nasza mała nie miała zasiłku to może by nie dostała,bo jesteśmy za bogaci...
Ja szukam fajnej i sympatycznej dziewczyny do kolektury...jak nie będzie miała wiedzy to wyszkolę
OPA >>> w Niemczech są inne kryteria dochodowe - żeby tam nie dostać zasiłku na dziecko to musielibyście mieć miesięcznego dochodu co najmniej 5000 - 10000 tys euro ..
LILA tam za trudno,ja sam nie wiem o co chodzi,
ANDRO no tak żeby nie odstraszała ludzi swym wyglądem,jak ta co z nią dziś kartofle sortowaliśmy...mówię ci NIL śniadanie byś miał przed sobą
ANDRO no tak żeby nie odstraszała ludzi swym wyglądem,jak ta co z nią dziś kartofle sortowaliśmy...mówię ci NIL śniadanie byś miał przed sobą
nil....nie wklejaj bo może ta cała pola czy jak jej tam to nie ta osoba za którą ją uważasz
nil wiesz co gadasz jak friend7 czasami jak piszesz andruś to tak jak bym jego słyszała na czacie
Gała

ale tak krótko na czacie

ale tak krótko na czacie

lila. jest to dowód że ona kłamie, od miesiąca z nią nie piszę więc skąd wie że to o niej temat skoro ją poznałem jako oliwija!
nil to jakies wszystko powariowane co piszesz..a gdzies Ty sie niby z ta polą meilem wymnienił?///piszesz cos a nie wiadomo o co chodzi w ogóle
nil przepraszam bardzo ale nie można tak po prostu wejść i rzucić tyle podejrzen na kogoś sorka ale ja nie chce brac w tym udziału
andruś. ja nikogo o nic nie oskarżam ani nie podejrzewam,
a moje uwagi kierowałem pod konkretny adres.
a moje uwagi kierowałem pod konkretny adres.

może być.Ale sekretarka dla Ciebie?

ja maskę całe życie noszę

TAKA