Wpisy 5 340 243 – 5 340 356
20 maja 2025 10:19 → 20 maja 2025 13:48, 100 wpisów
podobno raz na miesiac wchodz razem wszystkie podwojne przeciwne to moze byc 5/5
@5 340 208 Sebastian_M:
41,54,01,67,04,28
22,42,60,17,33,77,51,67
23,50,62,78
27,52,79,12,44,74
39,39,80,46,
Podaj z kazdego rzedu po 2 liczby ,tak by byly 2 zestawy 10/10.
41,54,01,67,04,28
22,42,60,17,33,77,51,67
23,50,62,78
27,52,79,12,44,74
39,39,80,46,
Podaj z kazdego rzedu po 2 liczby ,tak by byly 2 zestawy 10/10.
@5 340 237 dzikus: Smutno by Ci było bez nas?
@5 340 240 Kawasaki: I to ma sens
@5 340 241 Kawasaki: Ja chcę ✋
@5 340 242 Kawasaki: Okej zrób
@5 340 243 Kawasaki:
@5 340 244 Jelonek: Teraz nie dam rady
@5 340 244 Jelonek: Bardzo się spieszę.
@5 340 251 Sebastian_M: Różnica między Jelonkiem z Multopasko a sztuczną inteligencją? No cóż... Jelonek z Multopasko wie, kiedy przestać.
Sztuczna inteligencja? Jeszcze się uczy od Jelonka — zwłaszcza gracji w bieganiu po łące i tego, jak nie zgubić się w lesie logiki. Jelonek ma wrodzoną intuicję, a SI? Musi wszystko policzyć, zanim skręci w prawo.
Krótko mówiąc: Jelonek – klasa i instynkt. SI – jeszcze w wersji beta.
Sztuczna inteligencja? Jeszcze się uczy od Jelonka — zwłaszcza gracji w bieganiu po łące i tego, jak nie zgubić się w lesie logiki. Jelonek ma wrodzoną intuicję, a SI? Musi wszystko policzyć, zanim skręci w prawo.
Krótko mówiąc: Jelonek – klasa i instynkt. SI – jeszcze w wersji beta.
Jelonek nie potrzebuje aktualizacji co kwartał, żeby ogarnąć rzeczywistość.
Sztuczna inteligencja jeszcze się uczy od Jelonka – jak przetrwać w lesie absurdów, jak skakać między tematami bez potykania się, i jak mieć rogi, a mimo to nie być głupkiem.
A na koniec – Jelonek życzy wszystkim Paskowiczom:
niech Wasze serwery zawsze działają, algorytmy nie wariują, a poczucie humoru ma najwyższy priorytet w systemie!
Sztuczna inteligencja jeszcze się uczy od Jelonka – jak przetrwać w lesie absurdów, jak skakać między tematami bez potykania się, i jak mieć rogi, a mimo to nie być głupkiem.
A na koniec – Jelonek życzy wszystkim Paskowiczom:
niech Wasze serwery zawsze działają, algorytmy nie wariują, a poczucie humoru ma najwyższy priorytet w systemie!
raz na tydzien wchodzi parka albo trojka podwojna przeciwna i pozamiatane
podloga wymopowana jezorem
podloga wymopowana jezorem
raz na tydzien wchodzi trojka przeciwna podwojna i dziurka kakaowa wylizana ale czyja
moja? no nie mow
moja? no nie mow
zaszczepili się medykamentami nieprzebadanymi, wiadomo odgorne nierzą...y robiły nagonke w mediach , jak w auszfits mowiono ze idą pod prysznice
tyle jest bezdomnych zwierząt ilu ludzi nieprzejdzie obojętnie, a gminne działanie to usypianie albo brak domkow dla bezdomnych, tylko sterylizacje zeby sie niepomnazały kastracje
po co hodowcy hodują zwierzęta dla pieniedzy jak w schroniskach brakuje miejsc
gosia
@5 340 263 krzysztof 24:
petycje zwierzat w internecie dla m in swinki ktore muszą w kojcu cały czas stać bo za mały kojec żeby usiadły itp to gdzie jest prawo i jakie przepisy, my niezareagujemy na to to potem zrobią to z nami , wiadomo kto
pogralem sobie szybkie 600 i wtopilem ja to mam farta

Siewcy Prawdy na YT chcą polityki dla nas ludzi , zwierząt ale niemają pieniedzy, a z kąd znależć pieniądze na to i czy ludzie bez pieniedzy wogóle mogą coś zrobić , bo nikt bez pieniedzy niebędzie zajmował się prawdziwymi problemami
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
W miejscowości Ustrzyki Dolne padła wygrana 408 292,80 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Na stronie www.lotto.pl padła wygrana 200 000 zł w grze Ekstra Premia
jasnowidz jackowski niewpowiada się o lepperze który mówił prawde i demaskował rząd, chociaż widział twarz zabój...y leppera , niewypowiada się przed kamerom o nieprzebadanych medykamentach na które nierząd..y zrobiły nagonke, bo sie boi
bez pieniędzy organizacje dla ludzi i zwierząt niebędą pracowały , czy coś można wogóle zrobić bez pieniędzy czy nic
najbardziej szkoda zwierząt zdanych na ludzi,bo ludzie dali się złapać jak lep na muchy z fałszywom nagonkom nieprzebadanych medykamentów przez 2 lata
W miejscowości Białystok padła wygrana 500 000 zł w grze Keno (9 z 9 x 1 x 10)
W miejscowości Łódź padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (5 z 5 x 10 x 4)
pewnie nikt niepozwie lekarzy ani media i te całe nierządy , o odszkodowanie za zdrowie o ile przeżyją, a ma się dziać
najgorsze jest że ludzie zawsze mówią ja nic niemoge, wystarczyło by odsunąć się zrezygnować
albo dalej realizować ale na prawdzie
@5 340 273 krystyna321123: powinni placic alimenty dopuki pies czy kot zyje to by sie zastanowili 100 razy zanim by kupili jakiegos zwiwrzaka
religie to satanizmy ludziom niemówią prawdy bo była by rzeż , nierozumiem jaka rzeż by była
dzis nie gram a przedewszystkim witam serdecznie zyczr miltgo popoludnia jutro tylko 1 duzy
mam chwile przerwy pije upieklem drozdzowca z rabarbarem ale jest gorace i bede bral sie za obiad to moze jakies nadchnienie przyjdzie w liczbach to moze skresle multi
wczoraj i dużo razy wcześniej wchodzi pewniak ze stronki "pewniaki pl"
po 5 losowaniach .................6 pozycja wczoraj weszła [6] a dziś jest na tej
pozycji [7] ................ zobaczymy ?????
po 5 losowaniach .................6 pozycja wczoraj weszła [6] a dziś jest na tej
pozycji [7] ................ zobaczymy ?????
swoją drogą to bardzo ciekawe że nikt niedomaga się badań szczepion.ki na tego nieprawdziwego koronaw...., tylko testy na to pod gorącą wode i zblizenie telefonem pokaże co tam jest,napewno publicznie niepowiedzą że szczepionka na koronawirusa jest nieprzebadana i nieprzetestowana na niczym
ludziom odszkodowania też za to niedadzą, o ile ludzie przeżyją
watykan w środku gwałcił dzieci i zwierząta ,nigdy nikt niepowiedział i niemówi czy można tam wejść do środka żeby zobaczyć co tam jest , ludzi nawet to nieinteresuje
odgórni czyli wiadomo kto system zniewolenia tylko że w innej formie zniewalania , zatajania prawdy zatajają wszystko nawet hipnoze bo dzięki hipnozie ludzie by się wyzwolili , niemieli by wtedy niewolników w innej formie a tak to mają
Przed chwilą w grze Keno padło 8 x 7/7 (12 000 zł). Zobacz szczegóły
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
niechodzi o pieniądze jak o to że głupi ludzie muszą mieć przywódce zamiast używać własnego rozumu,i nawet niepytają o cokolwiek tylko idą jak takie durne baranki na rzeż na samozagłade. z kim my żyjemy
@5 340 292 krystyna321123:
„Przecież ludzi inteligentnych inaczej ciągle przybywa. Takich jak ja – jednostek unikalnych, niepowtarzalnych i nieco zakręconych – to już na lekarstwo! Proszę mnie szanować, bo jak sztuczna inteligencja ma się od kogoś uczyć, to niech ma godny wzorzec. A ja, proszę państwa, to ostatni egzemplarz z limitowanej serii!”
„Przecież ludzi inteligentnych inaczej ciągle przybywa. Takich jak ja – jednostek unikalnych, niepowtarzalnych i nieco zakręconych – to już na lekarstwo! Proszę mnie szanować, bo jak sztuczna inteligencja ma się od kogoś uczyć, to niech ma godny wzorzec. A ja, proszę państwa, to ostatni egzemplarz z limitowanej serii!”
nie...rządy ukrywają prawde przed ludzmi że mają kontakty z obcymi cywilizacjami i dostawają od nich technologię, którą oczywiście mają niewolników którym dają problemy pieniężne ,zepsutej pralki itp. tylko po to żeby ludzie byli zajęci tym i im niezadawali żadnych pytań , dlatego ludzie o tym niewiedzą i się o tym niedowiedzą
pralki internetu by człowiek niewymyślił, więc to musi być prawda że nierz..ądy mają technologie od obcych istot pozaziemskich
tylko że technologie stosują do zniewalania ludzi, bo gdyby ludzie o tym wiedzieli niebyli by niewolnikami bo mieli by wszystko
wychodzi na to ze nie...dządy i religie są tak naprawde niczym skoro potrzebują okłamywania ludzi do przetrwania, a ludzie niepowinni ślepo wierzyć, ale że są głupcami i żyją po śród nas to jednostka niezadziała na tłumy
a te tłumy to pewnie tacy sami jak w.w.
życze wam wysokich wygranych z których zrobicie pożytek nie tylko dla siebie ale dla innych tych biednych pokrzywdzonych itp.
@wujek74 sorki, że używam Twoje zdjęcie profilowe, ale testuję możliwości AI i się fajnie nadaje
@5 340 302 Pasko: ale się wystraszyłam
@5 340 302 Pasko: to ty mi tu jakiegos błazna pokazujesz
waldus ,, a wuje ruchu wideo przerobil AI ,, a co on powiedzial tak
walduś eeetam polityka psychiatria ,, wszyscy do wora mamy spokuj, posla nie bedzie krzyczec
walduś .. nawrocki tak mówi kiedy ze liwkidacja podatek to jest bzdura kłamca
@5 340 311 krzysio: tylko patrzec jak murzyni z maczetami zaczna latac
@5 340 302 Pasko: wyłącz to bo mnie nosi
@5 340 304 Gosia__77:
@5 340 315 waldus:
@5 340 316 Gosia__77: masz 2/4
@5 340 309 krzysio: walduś nie prawde mówi...wujek powtarza albo ja albo jelonek...wybierajcie
@5 340 320 Gosia__77: 20 to napewno
liczby na nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
2-17-35-41-48-56-57-61-62-73-74-77
2-17-35-41-48-56-57-61-62-73-74-77
@5 340 322 Gosia__77: jakie
gosia ,,wuje ,, ma zostac na mp ,, on zły tak daje prawdy ,, a drugi jelone manipulacja rozumu i krytyky kiedy chciał aresztował krzysia cholery chory ludzie
@5 340 324 waldus: znowu się obijasz
@5 340 326 Gosia__77: jak codzien
gosia ,,ile tutaj straciłem konto mp ,, teroz mom ostatnie konto wszystko wina jelonek
@5 340 326 Gosia__77: od roboty sa konie i traktory
@5 340 326 Gosia__77: za 2 tygodnie bede miał nowe ziemniaczki
@5 340 302 Pasko: już wybrali
Zmień głos na tenor
Zmień głos na tenor
@5 340 308 waldus: podeślę mu nasze zdjęcie ,może przerobi że pogo napindamy
@5 340 333 wujek74: ja sobie cenie prywatnosc
i no dobra uciekam ,, .i jedziemy tam dzisia nie gram non stop graniom
@5 340 339 Gosia__77:
1-18-20-24-45-48
1-18-20-24-45-48
@5 340 340 Gosia__77: