Wpisy 53 356 – 53 457
26 czerwca 2009 11:49 → 27 czerwca 2009 14:34, 100 wpisów
Jaga56>>> z wpisów widać jasno , żeś pruderyjna stara ciot(k)a - a zatem tylko tak ci odpiszę: nie małpuj moich wpisów z wątku "Poważne pytanie do PASKO" - jak tego o listonoszu do "kurczaka19" się wczoraj odnoszącego!!!
Na nic innego cię ciotka nie stać???
Rozumiem , że jestem twoim guru - ale bez przesady...
Na nic innego cię ciotka nie stać???
Rozumiem , że jestem twoim guru - ale bez przesady...
Edi8..Ja się nie chwalę ile dzieci udało mi się spłodzić, ile drzew zasadzić i ile domów wybudować i jakież jest to moje pensum.
Mam poczucie własnej wartości i nie muszę tego wywlekać na publiczne forum.
Ty zaś tak nagminnie pragniesz połechtać swoje EGO, a tu zewsząd maluczcy nie doceniają Twojego geniuszu.
Tak więc powtarzam: albo Ty nie jesteś odpowiedni do tego forum/czatu, albo on jest nieodpowiedni dla Ciebie.
Jakoś nigdzie nie udało mi się zauważyć błagania o Twój powrót, a jednak wróciłeś i nadal epatujesz bajeczkami o swojej wielkości.
Zamiast pozostać przy swoich merytorycznych (hobbystycznych) wpisach wdajesz się w pyskówki, utarczki słowne i walisz na oślep stekiem inwektyw i pomówień.
Jeżeli apelujesz o rozsądek u innych, to najpierw udowodnij, że sam go posiadasz.
Mam poczucie własnej wartości i nie muszę tego wywlekać na publiczne forum.
Ty zaś tak nagminnie pragniesz połechtać swoje EGO, a tu zewsząd maluczcy nie doceniają Twojego geniuszu.
Tak więc powtarzam: albo Ty nie jesteś odpowiedni do tego forum/czatu, albo on jest nieodpowiedni dla Ciebie.
Jakoś nigdzie nie udało mi się zauważyć błagania o Twój powrót, a jednak wróciłeś i nadal epatujesz bajeczkami o swojej wielkości.
Zamiast pozostać przy swoich merytorycznych (hobbystycznych) wpisach wdajesz się w pyskówki, utarczki słowne i walisz na oślep stekiem inwektyw i pomówień.
Jeżeli apelujesz o rozsądek u innych, to najpierw udowodnij, że sam go posiadasz.
kurczak19>>>> po twoich 200 godzinach pozostaje jedynie brud i mierzwa - a po moich 200 godzinach trwały ślad w umysłach i mój autograf w indeksach!!!
Taka to jest różnica...
Taka to jest różnica...
Jedno sie zgadza ze na innych forach cie prosili zebys tu wrocil,bo chcieli sie takiego pozyc z tamtad i blagali cie zebys tu wrocil,bo tam widocznie obnizales poziom,a tu tylko jestes troche poniżej poziomu.Twoje bezcenne rady i informacje jaki mamy dzien tygodnia,do której czynne sa kolektory,gdzie sie w danym miesicie znajdują i podawanie ich adresu,wreszcie przepisywanie informacji z bezpłatnych czasopism rozdawanych na punktach bukmacherskich to stanowiło podstawe do podniesienia poziomu tej strony.Genialne zajebiście genialne.Byle tak dalej a o wesołośc i dowcip nie musimy sie martwic.
Na dzisiaj przedszkole zamykamy. kogucik19 i edi8 dostają zakaz pisania tutaj do końca miesiąca. Pozdrawiam
edi8>> To należy współczuć twoim studentom że taki wykładowca im sie trafił. Przemądrzały megaloman i do tego [****].
Ciekawe ile dni potrwały by jeszcze te dywagacje. Pasko , słusznie postąpiłeś.
Jednocześnie informuję kogucika i edi, że próby wpisów z innych komputerów, skakanie po serwerach proxy, itp. akcje w celu oddania wpisu spowoduje jego skasowanie. Nie ważne czy będzie na temat czy nie.
Pasko w jakim odstępie czasowym zamierzasz wpuścić na stronę moderatorów globalnych?
Cos nasz Pasko dzisiaj się rozpisal.
Nr.8 zablokowany a nr,7....?
Więcej miejsca .
Pozdrawiam
Nr.8 zablokowany a nr,7....?
Więcej miejsca .
Pozdrawiam
Witam Wszystkich!!!!!!!!!!!!
Kuleczki na 14;)
40,42,43,21,33,29,67,15,80,52
Życzę Powodzenia!!!!!!!!!!!
Kuleczki na 14;)
40,42,43,21,33,29,67,15,80,52
Życzę Powodzenia!!!!!!!!!!!
2,17,22,30,77
7,19,32,37,60
9,32,47,52,66
19,27,35,46,78
12,39,42,62,72
7,19,32,37,60
9,32,47,52,66
19,27,35,46,78
12,39,42,62,72
Wczoraj miałem parkę 75,79 ,a dziś się znowu powtórzyła,może i wieczorem ona znowu będzie...
Przypominam, że typować parki i nie tylko można w dziale typowania. Tylko w ten sposób parka zapisze się oficjalnie w historii typowania i już o 22:00 zostanie sprawdzone jej trafienie. Typuje się równie szybko i sprawnie jak oddawanie tutaj wpisu na chacie.
taka ciekawostka:
mimo tylu wygranych w Polsce, są duże miasta w których nie było dużej wygranej
nie jestem zabobonny ale w głodnych Tychach ( tam gdzie piwo leją )jesio nikt ani 10 w multi ani 6 w dużego nie machnoł, czyżby to miesto nie miało szczęścia?
mimo tylu wygranych w Polsce, są duże miasta w których nie było dużej wygranej
nie jestem zabobonny ale w głodnych Tychach ( tam gdzie piwo leją )jesio nikt ani 10 w multi ani 6 w dużego nie machnoł, czyżby to miesto nie miało szczęścia?
zgodnie z przewidywaniami
buczek wczoraj wygrał
a dziś
umoczył 2700zł
tak samo wygrywa nielot
pozdrawiam normalnych
oszołomy do afganistanu!!!!
buczek wczoraj wygrał
a dziś
umoczył 2700zł
tak samo wygrywa nielot
pozdrawiam normalnych
oszołomy do afganistanu!!!!
jest ktos co pracuje w kolekturze ?
pytam czemu na mnie pracują ja chce wysyłać jak normalni luczie bo za mną coś wciskają na maszynie za dużo przycisków a na ludzi podglądam jak wysyłają to normalnie jakiś na mnie restart ?
Proszę maniekg,denis7 o nie udzielanie się w tym miejscu. Wszystkie wpisy o wiadomej tematyce będą kasowane.
TOP ,może masz na kartce,a nie na kuponach i muszą ręcznie wpisywać...tak zrozumiałem.
Nikt nie jest złośliwy,ale przychodzi tyle ludzi,że oczu szkoda,a kupony są od tego,żeby nawet szybciej kogoś obsłużyć,a nie stać w kolejce...
pasko
czy pisząc prawdę robię coś złego?
co chcesz kasować?
bo nie rozumie
fakty?
a pozostawić farmazony o dupie marynie
i jeszcze jedno
jesteś w dużym błędzie skoro kojarzysz mnie z maniekg
czy pisząc prawdę robię coś złego?
co chcesz kasować?
bo nie rozumie
fakty?
a pozostawić farmazony o dupie marynie
i jeszcze jedno
jesteś w dużym błędzie skoro kojarzysz mnie z maniekg
Pytam czemu na mnie pracują ja chce wysyłać jak normalni ludzie bo za mną coś wciskają na maszynie za dużo przycisków a na ludzi normalnie.podglądam jak wysyłają to normalnie co oni mi więcej wciskają na maszynie
O pasko byłem w kolekturze i powiedziałem zeby dożo za mną niewciskała na maszynie i sie skończyło a i ona spowrotem i o wruciła cos wciskać a takie dałem wyniki
04,06,35,37,63,
65,67,73,76,77
04,06,35,37,63,
65,67,73,76,77
Top Secret: czy przeczyta się od tyłu do przodu tą Twoją informację, czy też normalnie od przodu do tyłu, to mniej więcej to samo wychodzi...
z tego wyniku morze być zero co skresliłem ale jej dałbym bata o boze
nie wiem oni mnie znajom ja nosze implant moze musze zakładać peruke i wąsy z brodom
Znajom brodom? To są syndromy dzieci 1995+ wychowanych na Cartoon Network. Chociaż mogę być w błędzie.
TOP jak to za tobą ? Przecież jak się wysyła w kolekturze to stoisz przodem nie tyłem...
tyłem
mam pytanie gdzie mozna grac w zakladach bukmacherskich w multi multi i gdzie sa najwyzsze stawki bo w fortunie zblokowali?
gracz 6 ,w totomix-ie
a ile placa za 5 liczb w totomixie na multi multi macie moze stawki
wejdz na totolotek i tam w zakładach od 101 do 180 masz stawki na multi
Betgun. Zielony link pod tym chatem. I można sobie pograć bez wychodzenia z domu.
BetGun ale tylko można obstawiać przedziały a nie konkretne liczby i konkretne wygrane jak w TS
w bet gun opłaca sie hrać dl. progresją
jak ktoś chętny do dyskusji to założyłem temat na forum" kto gra progresją w bet gun? dl
specjalny trik mozna wysłać 2 zakłady na 1 losowanie ale trzeba isc do 2 kolektur tak widać 1 kolektura wygrywa tak jest na moim tescie stestowałem siebie niemają nic na końcu
Dla mnie z 9 tki (chybił)na 14tą weszły 2 pierwsze liczby,także może być zysk...
PAMIĘTAJCIE,zdrapki mogą być dobrym prezentem komuś na ślub,najlepiej kupić całą paczkę,złożyć się w kilka osób,50% zwróci się na pewno,jeśli dopisze szczęście to można wygrać nawet 125.000 na wesele i podróż poślubną wystarczy...
szkoda ze nie umiem pisać lepiej
Top Secret: ale możesz też wysłać 2 takie same zakłady w tej samej kolekturze. Pozdrawiam
nie takie same
OPA a ile kosztuje cala paczka zdrapek za 1 zl ??????
Witam Wszystkich!!!!!!!!
Kuleczki na 14;)
4,5,41,18,27,64,70
Pozdro!!!!!!!
Kuleczki na 14;)
4,5,41,18,27,64,70
Pozdro!!!!!!!
Co sądzicie o stronie www.wielkieodkrycie.pl ? wygląda przekonujaco, jest promowana na naszej stronie przez google. Może złożymy sie po 10zł ?
Witam! na 14 moje liczby-8,11,13,19,56,65. Może coś pyknie.Pozdrawiam
czy ktoś kożystał z tego? zastanawiam się czy coś warte jes http://www.wielkieodkrycie.pl&nm=6
wielkieodkrycie jest takie, że goście mają kase i śmieją się z tych których naciągli. Pozdrawiam
też tak myślałem ale wolałem zapytać
8,32,39,43,62
2,13,22,67,73
3,19,46,52,63
5,28,49,53,72
12,23,42,44,77
2,13,22,67,73
3,19,46,52,63
5,28,49,53,72
12,23,42,44,77
MOje na 14.00 może pare wpadnie :)Pozdr.
18,22,34,47,57,60,66,70,74,79
18,22,34,47,57,60,66,70,74,79
MM z 14:
04,01,30,14,35,79,13,48,39,49
29,25,40,53,69,41,02,56,66,(78)
04,01,30,14,35,79,13,48,39,49
29,25,40,53,69,41,02,56,66,(78)
Cała paczka zdrapek po 1 zł kosztuje 200zł.Po 2 zł również 200zł,po 3zł - 300zł.
Ale był taki okres, że totalizator i w multi lotku wypłacał za 0/10...
Ja przestalem nanosic na mapki liczby losowane o 14.00 i caly bałagan zaczyna wyglądac inaczej .Krótko mówiąc te losowania niemają z soba zadnego związku.Losowania o 14.00 i o 22.00 sa odzielnie rejestrowane i zaczyna miec ręce i nogi.
Chodziło ci o keno :) W Multi Multi też powinni płacić za 0/10 ale trudno się mówi. W końcu gra się o dużą kwotę.