Wpisy 533 041 – 533 140
9 października 2011 11:11 → 9 października 2011 12:00, 100 wpisów
u nas 300 euro to jest górna półka po za którą nie wyjdziesz ... strefy ekonomiczne obcego kapitału,dobrze,że jeszcze za miskę ryżu nie pracują 

maiwoi 2000 z groszami jest w wawie ale też na zusie cie rąbią . Z tym że tu jest więcej możliwości zarobku ale życie droższe .
spoko , po to są akcje na kiboli że z normalnymi sobie poradzą 
Kiedyś górnicy by już dawno w wawie robili porządek
W zeszłym roku próbowali i co 2 dostało wyroki , tak się temperuje ludzi , za kratki , z pracy na bruk i już dzieci na szczaw puszczać .

Kiedyś górnicy by już dawno w wawie robili porządek

W zeszłym roku próbowali i co 2 dostało wyroki , tak się temperuje ludzi , za kratki , z pracy na bruk i już dzieci na szczaw puszczać .
maiwoi poczytaj Gózowatego
Trzeba zdawać sobie z tego sprawę, że globalizacja wzbogaca bogatych, umacnia silnych, a zubaża biednych.
To duże zadanie dla nowego rządu i nowego premiera.
Są jeszcze nowe okoliczności, równie ważne, co ekonomiczne. Młodzież w Europie, zwłaszcza we Francji, ale i w Polsce, domaga się swojego miejsca na ziemi. Są coraz bardziej wykształceni i znają swoją wartość. Sprawa ta dotyczy także Rosji. Tu młodzież jest równie niespokojna. Z tym, że w Rosji istnieje tradycja umiejętności utrzymania władzy. Dużo gorzej jest w Europie.
Wyjątkowo gorzko zabrzmiała propaganda pozyskania pieniędzy z Unii Europejskiej.
Nawet optymistyczna twarz Pana Jerzego Buzka pokazana w spocie reklamowym mnie nie przekonała.
To słabiutki argument. Pieniądze trzeba samemu zarobić, bo to ożywia gospodarkę i buduje przyzwyczajenie.
To nie może być elementem propagandy sukcesu. To śmieszne i smutne.
Nie powinniśmy być państwem roszczeniowym, bo zdemoralizujemy swoich obywateli.
Zaistniał w kampanii wyborczej także problem niemiecki. To zbędna agresja. Potrzebna jak zającowi dzwonek. Zresztą my nie lubimy swoich sąsiadów, co powoduje u niektórych polityków niechęć do Rosjan, do Niemców, pogardę do byłych republik radzieckich. I do Czechów.
Wiele wskazuje na to, że w dalekiej perspektywie Niemcy stracą swoje przywództwo w Europie.
Takie sytuacje wymagają od naszych polityków umiejętności patrzenia za horyzont. Wskażcie takiego polityka.
Trzeba zdawać sobie z tego sprawę, że globalizacja wzbogaca bogatych, umacnia silnych, a zubaża biednych.
To duże zadanie dla nowego rządu i nowego premiera.
Są jeszcze nowe okoliczności, równie ważne, co ekonomiczne. Młodzież w Europie, zwłaszcza we Francji, ale i w Polsce, domaga się swojego miejsca na ziemi. Są coraz bardziej wykształceni i znają swoją wartość. Sprawa ta dotyczy także Rosji. Tu młodzież jest równie niespokojna. Z tym, że w Rosji istnieje tradycja umiejętności utrzymania władzy. Dużo gorzej jest w Europie.
Wyjątkowo gorzko zabrzmiała propaganda pozyskania pieniędzy z Unii Europejskiej.
Nawet optymistyczna twarz Pana Jerzego Buzka pokazana w spocie reklamowym mnie nie przekonała.
To słabiutki argument. Pieniądze trzeba samemu zarobić, bo to ożywia gospodarkę i buduje przyzwyczajenie.
To nie może być elementem propagandy sukcesu. To śmieszne i smutne.
Nie powinniśmy być państwem roszczeniowym, bo zdemoralizujemy swoich obywateli.
Zaistniał w kampanii wyborczej także problem niemiecki. To zbędna agresja. Potrzebna jak zającowi dzwonek. Zresztą my nie lubimy swoich sąsiadów, co powoduje u niektórych polityków niechęć do Rosjan, do Niemców, pogardę do byłych republik radzieckich. I do Czechów.
Wiele wskazuje na to, że w dalekiej perspektywie Niemcy stracą swoje przywództwo w Europie.
Takie sytuacje wymagają od naszych polityków umiejętności patrzenia za horyzont. Wskażcie takiego polityka.
klonek
Ale na % może być ?

wesołej zabawy

jacekwar
>>"Pieniądze trzeba samemu zarobić"<<

Ale na % może być ?

wesołej zabawy

jacekwar
>>"Pieniądze trzeba samemu zarobić"<<

majwoj23 >>> żadnej wojny domowej nie będzie .. to nie kiedyś .. gdy odbywały się protesty,strajki.Teraz rąbią nas na żywca,a my jedynie próbujemy przetrwać dostosowując się ..
jackwar >>> własnie GDZIE takiego znaleźć ...
jackwar >>> własnie GDZIE takiego znaleźć ...
jacekwar

emotka mi jedna niepoCZebnie wjechała
wybacz
miała być
ale - mniejsza
wesołej zabawy

emotka mi jedna niepoCZebnie wjechała
wybacz
miała być

ale - mniejsza
wesołej zabawy
najgorsze jest to że nasze społeczeństwo w większości ogląda TVN , POLSAT I TVP , nie szukają też innych źródeł , jest gazeta niezależna , telewizja niezależna . Tam są inne poglądy i ta sama prawda pokazana w innym świetle . Trzeba szukać prawdy . Blog Guzowarego też ukazuje prawdę . Trzeba tylko szukać i oddzielać fałsz od prawdy .
majwoj23 >>> tak rewolucja - obecnie październikowa

jackwar >>> nasze społeczeństwo nie szuka prawdy,a w 80% nie ma nawet pojęcia dlaczego jest jak jest - nie docieka,nie interesuje się .... a Ci cwańszy bazują na tym ... chociażby przez manipulowanie mediami.

jackwar >>> nasze społeczeństwo nie szuka prawdy,a w 80% nie ma nawet pojęcia dlaczego jest jak jest - nie docieka,nie interesuje się .... a Ci cwańszy bazują na tym ... chociażby przez manipulowanie mediami.
andromeda andromeda http://imageshack.us/f/6/lottttttttto22.jpg/
[Ważne]
cyt. za kol. spookiem
>> pić regularnie herbatkę ze skrzypu polnego; rada szczególnie cenna dla kobiet palących, pijących duże ilości kawy, u których cera jest pomarszczona<<

cyt. za kol. spookiem
>> pić regularnie herbatkę ze skrzypu polnego; rada szczególnie cenna dla kobiet palących, pijących duże ilości kawy, u których cera jest pomarszczona<<

andromedaszczerze ? trochę się boję, ale, co mi tam -
- nie wiem - Ty TEŻ
sama musisz sobie odpowiedzieć na pewne pytania

też znikam

Robal hehe no nie mam zmarszczek..ale to dziedziczne w wkększości także nie martw sie

kiedyś był bolek i lolek i miś koralgol i komu to przeszkadzało ?

siemanko...

andro....

jackwar...

jackwar...

Jakie macie liczby na 14:00

...tylko nie głosujcie na lekomana

wyjazd mnie czeka nie obejrze los