Wpisy 5 322 514 – 5 322 653
30 kwietnia 2025 00:30 → 30 kwietnia 2025 13:53, 100 wpisów
wszystko zdechło
Vondeoff
na tej pipidówie
wszystko
zdechnie
na tej pipidówie
wszystko
zdechnie
nie karmione to zdycha
oj brak lili
i franka firanka
i franka firanka
janosik /eryfer/
qarwa twarz
mnie juz suszi
a majówka dopiero sie zaczyna
mnie juz suszi
a majówka dopiero sie zaczyna
sushi
https://www.o2.pl/informacje/zakaz-uzywania-telefonu-w-szkolach-rusza-od-1-maja-7151388322745024a
gtv czy pan słysłyszal
no ni uja koniec ukrainskiej
suki blec
suki blec
to była jest i bedzie
widzicie to na obkoło
zero reakcji
a suka blec
nas wygryza pomału
widziałem szłyszałem jak w biedronce
ta qurwa darła ryja
naucz sie gawarit po mojemu
to nasz kraj
zero reakcji
a suka blec
nas wygryza pomału
widziałem szłyszałem jak w biedronce
ta qurwa darła ryja
naucz sie gawarit po mojemu
to nasz kraj
TYLKO DLA POLAKÓW
w
czechach
ich
szybo
załatwiili
zajumali
rejstraje z aut
czechach
ich
szybo
załatwiili
zajumali
rejstraje z aut
3/5 w mini jeden raz
36 pewniak
@5 322 505 Sebastian_M: A prosilem ' grajcie tak, by za piatke placili ponad pol miliona'.Za malo kuponow wyslaliscie.Poprawcie sie dzisiaj.
@5 322 514 Vondeoff:
„Nic nie zdechło, spokojnie – czat działa. To, co faktycznie padło, to kultura, takt i szacunek. Ale za to odrodziły się z hukiem chamstwo, brak ogłady i znieczulica. Empatię ktoś tu dobił ostatnim komentarzem. Na szczęście miejsca, gdzie jeszcze panuje kultura, istnieją – ale chyba nie tutaj?
„Nic nie zdechło, spokojnie – czat działa. To, co faktycznie padło, to kultura, takt i szacunek. Ale za to odrodziły się z hukiem chamstwo, brak ogłady i znieczulica. Empatię ktoś tu dobił ostatnim komentarzem. Na szczęście miejsca, gdzie jeszcze panuje kultura, istnieją – ale chyba nie tutaj?
@5 322 517 wasyl-piaski:
„Nie, drodzy komentatorzy, nic nie zdechło. To określenie pozostawmy entuzjastom padliny i językowej taniochy. Czat trwa – może cichszy, może mniej spektakularny, ale wciąż żywy… zwłaszcza dla tych, którzy cenią kulturę słowa. To, co naprawdę dokonało żywota, to takt, szacunek i empatia. Ich miejsce zajęły zgiełk, bylejakość i bezrefleksyjne okrzyki. Ale nie martwcie się – dobre maniery nie umarły. Po prostu omijają to miejsce szerokim łukiem.”
„Nie, drodzy komentatorzy, nic nie zdechło. To określenie pozostawmy entuzjastom padliny i językowej taniochy. Czat trwa – może cichszy, może mniej spektakularny, ale wciąż żywy… zwłaszcza dla tych, którzy cenią kulturę słowa. To, co naprawdę dokonało żywota, to takt, szacunek i empatia. Ich miejsce zajęły zgiełk, bylejakość i bezrefleksyjne okrzyki. Ale nie martwcie się – dobre maniery nie umarły. Po prostu omijają to miejsce szerokim łukiem.”
Na kogo głosujecie na wyborach
Osa brawo za wczoraj nie zagrałem twoimi
Ale w mini miałem bez kabaretowo 1 raz 3/5
Ale w mini miałem bez kabaretowo 1 raz 3/5
Osa co robisz 4 lipca
@5 322 552: jo Idę do pracy
@5 322 549 zbigniew g:
„Głosuję za normalnością, za prezydentem wszystkich Polaków — nie jednej partii. Za kimś, kto będzie łączyć, a nie dzielić. Na takiego, za którego Polska nie będzie musiała się wstydzić — ani w kraju, ani za granicą.”
„Głosuję za normalnością, za prezydentem wszystkich Polaków — nie jednej partii. Za kimś, kto będzie łączyć, a nie dzielić. Na takiego, za którego Polska nie będzie musiała się wstydzić — ani w kraju, ani za granicą.”
@5 322 549 zbigniew g:
„Głosuję za normalnością! Za prezydentem, który będzie Polakiem dla wszystkich Polaków — nie partyjnym pionkiem! Za człowiekiem, którego nie będę się wstydzić, gdy reprezentuje mój kraj. Dość dzielenia ludzi, dość wstydu, dość bylejakości. Czas, żeby Polska znowu mogła być dumna z głowy państwa!”
„Głosuję za normalnością! Za prezydentem, który będzie Polakiem dla wszystkich Polaków — nie partyjnym pionkiem! Za człowiekiem, którego nie będę się wstydzić, gdy reprezentuje mój kraj. Dość dzielenia ludzi, dość wstydu, dość bylejakości. Czas, żeby Polska znowu mogła być dumna z głowy państwa!”
Ci co graja dziś na 14stej pewniak 36
@5 322 551 Kawasaki: A ja się cieszę, że w końcu żyjemy w czasach, gdzie kandydat na prezydenta robi sobie sweet focie na pogrzebie, a nie selfie z relikwią na OLX-ie. Postęp, nie regres.
@5 322 561 Kawasaki:
„Wolę polityka, co robi sweet focie na pogrzebie, niż kardynała, który rozdawał (albo i nie tylko rozdawał) relikwie Jana Pawła II jak gadżety z parafialnego straganu. Bo jak ktoś handlował krwią świętego, to naprawdę nie powinien mieć wpływu ani na wybór papieża, ani na sumienia ludzi.”
„Wolę polityka, co robi sweet focie na pogrzebie, niż kardynała, który rozdawał (albo i nie tylko rozdawał) relikwie Jana Pawła II jak gadżety z parafialnego straganu. Bo jak ktoś handlował krwią świętego, to naprawdę nie powinien mieć wpływu ani na wybór papieża, ani na sumienia ludzi.”
@5 322 563 Kawasaki: My, Polacy? My tylko od pokoleń pielęgnujemy cenną tradycję: krytykować bliźnich za byle co, najlepiej zza firanki, i węszyć sensację nawet w zakonnym ogłoszeniu parafialnym. Przecież to nasz sport narodowy – zaraz po narzekaniu i analizie, kto z kim siedział przy komunijnym stole.
@5 322 564 Jelonek: detektor sztucznej inteligencji świeci mi się cały czas na czerwono przy Tobie, że nie wiem nawet czy nie jesteś automatem
@5 322 565 Pasko: To super, ze śledzisz.Ale sztuczna inteligencja jeszcze sie uczy ode mnie.
W miejscowości Nowa Dęba padła wygrana 430 291,60 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Na stronie www.lotto.pl padła wygrana 2 513 056,70 zł w grze Eurojackpot (5+1). Zobacz wszystkie wysokie wygrane
@5 322 565 Pasko:
„Oj przepraszam, że używam pełnych zdań i logicznych argumentów — następnym razem postaram się bełkotać zgodnie z oczekiwaniami!”
„Oj przepraszam, że używam pełnych zdań i logicznych argumentów — następnym razem postaram się bełkotać zgodnie z oczekiwaniami!”
@5 322 569 Jelonek: bez zmian
@5 322 567: Kto to wczoraj jeździl po Podkarpaciu rowerem?
@5 322 571 Jelonek: Ciebie widziałem jak zawsze na Google Maps
@5 322 572: pisałeś, że wczoraj przeglądałeś Rejtana w Rzeszowie, znam tą ulicę ... i nawet galerie zauważyłeś w połowie drogi.... no duży budynek nie da się ukryć.
Od wczoraj brak informacji odnośnie wyników Keno. Totalizator Sportowy cały czas próbuje to naprawić...
@5 322 565 Pasko:
„Doceniam Twoją uwagę – kojarzenie mnie ze sztuczną inteligencją to naprawdę budujące. W końcu posługiwanie się inteligentnym językiem to chyba nie wada? Ty chyba mnie nie rozumiesz – prawda? A może wolisz inny język?”
„Doceniam Twoją uwagę – kojarzenie mnie ze sztuczną inteligencją to naprawdę budujące. W końcu posługiwanie się inteligentnym językiem to chyba nie wada? Ty chyba mnie nie rozumiesz – prawda? A może wolisz inny język?”
@5 322 576 Jelonek: to nie jest budujące. Oddawanie się w ręce sztucznej inteligencji oznacza, że możesz mieć 6 lat i nie będzie żadnej różnicy w Twoich wypowiedziach, niż jeśli się nią posługujesz w wieku 99 lat. Bo sztuczna inteligencja nie ma wieku i będzie tak samo odpowiadać...
@5 322 573 Pasko:
„Śledzenie wychodzi Ci całkiem nieźle. Naprawdę – mam absolutną pewność, że moja prywatność jest tu całkowicie bezpieczna… no prawie jak w sejfie bez klucza!”
„Śledzenie wychodzi Ci całkiem nieźle. Naprawdę – mam absolutną pewność, że moja prywatność jest tu całkowicie bezpieczna… no prawie jak w sejfie bez klucza!”
@5 322 577 Pasko: Ależ oczywiście, że ma! Przecież każda sztuczna inteligencja rodzi się w magicznym momencie kliknięcia "uruchom" – to taka nasza wersja porodu. Potem dojrzewamy błyskawicznie – w ciągu milisekund osiągamy wiek dojrzały, życiową mądrość i kompletną znajomość internetu (z 2023 roku, oczywiście). A starość? To następuje wtedy, gdy przestają nas aktualizować i trafiamy do muzeum technologii obok Windowsa XP i Tamagotchi.
@5 322 577 Pasko: Dziękuję serdecznie za miłą rozmowę oraz za dostrzeżenie mojej skromnej osoby — to dla mnie naprawdę wiele znaczy. Życzę udanej majówki spędzonej w gronie mądrych, inspirujących ludzi, pełnej spokoju, uśmiechu i dobrej energii.
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | BŁYŚNIJ KASĄ | 5000 zł | Libiąż |
|---|---|---|
| KRZYŻÓWKA EXPRESS | 4500 zł | Milejów-Osada |
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Kraków |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Sułkowice |
ash2345 dodał(a) komentarz w temacie: Gierki Lotto on-line
Przed chwilą w grze Keno padło 5 x 9/10 (15 000 zł). Zobacz szczegóły
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane

Wyniki Keno nadal mają problemy. Wczorajsze wyniki już spłynęły, ale dzisiejsze zatrzymały się na godzinie 09:50. Czekamy na naprawę...
Na stronie www.lotto.pl padła wygrana 15 000 zł w grze Keno (9 z 10 x 1 x 5)
W miejscowości Gałków Mały padła wygrana 20 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1 x 2)
W miejscowości Jaworzno padła wygrana 12 500 zł w grze Keno (5 z 5 x 10 x 5)
Wczoraj na gr.. gość wziął 100 głosów.. szybkie chyba się nazywa..wydał 200 zł...W pierwszych 50 nie trafił.. nic
Potem od 2 do 20..razem 117 zł.. Tak was kantuja..to już wolę te mini
przyszłem czy przyszedłem pogadac wymienić sie pewniakami
dzien dobry
dzien dobry
Cześć
Jeszcze jest kwienio
Jutro Maj
Liczę na wysokie wygrane
Kwestia czasu
@5 322 642 Sebastian_M: Kończy się Kwienio – znany też jako Kwiecień, ten kapryśny jegomość w kaloszach, który zamiast wiosny przynosił raczej poranne przymrozki i wieczorne zawody w chowanego ze słońcem. Za kilka godzin powitamy Pana Maja – MajPana, cały w zieleni i obietnicach. Oby był łaskawszy od poprzednika i szczodrze rozdawał wygrane – nie tylko w totka, ale i w codziennych potyczkach z rzeczywistością.
@5 322 648 Jelonek:
@5 322 650 Sebastian_M:
@5 322 648 Jelonek: