Wpisy 5 321 668 – 5 321 875
29 kwietnia 2025 00:01 → 29 kwietnia 2025 10:49, 100 wpisów
@5 321 664 wasyl-piaski: dziś do rana nie mam sił patrzeć ledwo spojówki skupiam
@5 321 670 wasyl-piaski: a wesela Panie były
@5 321 672 panoramix: no ba
@5 321 652 krzysio:
Podaj adres
Podaj adres
@5 321 656 panoramix:
@5 321 677 Sebastian_M:
kolorowych jarmarków
cb radia pogaduszek
ognisk
wasyl a ty wczesniej nie myslałes na wybory tuska i co wyrzucił wasyl juz nie przejmuje praca
@5 321 692 wasyl-piaski: aż ślina pociekła
@5 321 701 Sebastian_M: po tej chemii pić się chce nie spadziowo lipowy
@5 321 702 wasyl-piaski: i goloneczka na deserek
@5 321 705 wasyl-piaski: taka prawda
@5 321 709 wasyl-piaski: Rambo Pluton i strefa dla +18
@5 321 713 wasyl-piaski: CONAN
wasyl .. po co to popsuje VHS nie wyraznie obrazy ,, lepsze PC ,, 

wasyl ..ale ty jadłeś same kiełbasy ,, nie moze być i co wasyl teraz ciezko oddychać
Ktos powiedzial, ~ze gdyby nie bylo Internetu to niebylo by wiadomo ilu jest ldiotow
wasyl tak prawda ja nie głupi ty jeden tak miałeś starczyć jesc ,, a wszyscy tak samo jak on <<GTSI >>>,, taki wyglądać 

@5 321 751 krzysio: nie ucz ojca dzieci robic
bo ci sloma z gumiaków wystaje
bo ci sloma z gumiaków wystaje
i nie ucz mnie zycia
bo ledwo przeczkole skączyłes
a ja technika
bo ledwo przeczkole skączyłes
a ja technika
t.g.e.z.
i potem w,a,t
wojskowa akademia techniczna
wojskowa akademia techniczna
Ach, czat... Jeszcze nie tak dawno tętnił życiem jak rodzinna impreza u cioci — trochę śmiesznie, trochę niezręcznie, ale zawsze swojsko. Ściany wirtualnego pokoju aż drżały od serdecznych kłótni, żartów i nieporadnych prób bycia zabawnym. Wszystko zmieniło się pewnego historycznego piątku — dnia, który powinien być wpisany złotymi zgłoskami do kronik dramatu internetowego.
Wtedy to troll74, samozwańczy Mesjasz Porządku, wjechał na czat niczym bohater taniego westernu — z tą tylko różnicą, że zamiast rewolwerów miał w dłoniach bana i caps locka. Z zimną precyzją, nie bacząc na ofiary, zadawał ciosy tam, gdzie jeszcze tliło się życie. W kilka godzin rozbił to, co inni budowali miesiącami: atmosferę żartu, chaosu i lekkiej nieodpowiedzialności, bez której żaden czat nie może przetrwać.
Tak oto zakończyła się pewna epoka. Ściany czatu stoją nadal, ale echo odbija się od pustych pokoi. Troll74 patrzy na swoje dzieło jak cesarz na zgliszcza podbitego miasta, a my — cóż, my możemy tylko wznieść kieliszek (lub emotkę) za dawnych czasów świetność.
Żegnaj, czacie. Nie zasłużyłeś na takiego "zbawcę".
Wtedy to troll74, samozwańczy Mesjasz Porządku, wjechał na czat niczym bohater taniego westernu — z tą tylko różnicą, że zamiast rewolwerów miał w dłoniach bana i caps locka. Z zimną precyzją, nie bacząc na ofiary, zadawał ciosy tam, gdzie jeszcze tliło się życie. W kilka godzin rozbił to, co inni budowali miesiącami: atmosferę żartu, chaosu i lekkiej nieodpowiedzialności, bez której żaden czat nie może przetrwać.
Tak oto zakończyła się pewna epoka. Ściany czatu stoją nadal, ale echo odbija się od pustych pokoi. Troll74 patrzy na swoje dzieło jak cesarz na zgliszcza podbitego miasta, a my — cóż, my możemy tylko wznieść kieliszek (lub emotkę) za dawnych czasów świetność.
Żegnaj, czacie. Nie zasłużyłeś na takiego "zbawcę".
@5 321 774 Jelonek:
@5 321 776 wasyl-piaski:
@5 321 778 wasyl-piaski:
Dziś żegnamy czat.
Nie ma już śmiechu, nie ma kłótni, nie ma życia. Zostały tylko zimne resztki rozmów i echo dawnych dni.
Trumnę zasunął troll74 — samozwańczy admin, który w jednej chwili zamienił tętniące serce czatu w bezduszną ruinę.
Bez oporu, bez sprzeciwu, jak kat wykonujący rutynową egzekucję.
Nad grobem nie ma żałobników, tylko on — troll74 — dumnie patrzący na swoje dzieło, nieświadomy, że wraz z czatem pogrzebał wszystko, co miało jakąkolwiek wartość.
Wieczna cisza. Kurtyna.
Dziś żegnamy czat.
Nie ma już śmiechu, nie ma kłótni, nie ma życia. Zostały tylko zimne resztki rozmów i echo dawnych dni.
Trumnę zasunął troll74 — samozwańczy admin, który w jednej chwili zamienił tętniące serce czatu w bezduszną ruinę.
Bez oporu, bez sprzeciwu, jak kat wykonujący rutynową egzekucję.
Nad grobem nie ma żałobników, tylko on — troll74 — dumnie patrzący na swoje dzieło, nieświadomy, że wraz z czatem pogrzebał wszystko, co miało jakąkolwiek wartość.
Wieczna cisza. Kurtyna.
@5 321 783 Jelonek: ok
@5 321 789 Gosia__77: zaraz wychodzę dzień dobry skarbie
@5 321 790 waldus:
@5 321 791 Gosia__77: nie śpisz?
@5 321 792 waldus: nie
@5 321 793 Gosia__77: mnie kogut obidaił
@5 321 796 waldus: mnie sen obudził
@5 321 797 Gosia__77: ja wychodzę a tobie życzę miłego dnia Zajrzę po szóstej na chwile
@5 321 799 waldus:
Przed chwilą w grze Keno padło 2 x 8/8 (20 000 zł). Zobacz szczegóły
Przed chwilą padło 5 x 3030,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły

@5 321 821 Pasko: Dz.b.za pomoc.Jednak uruchomie opcje "Mix".Typowania na stronce nie zawsze sa 'życzliwe'.
Mechanik zalal 10 W 4p zamiast t w 30 olej..I rzeczywiście..silnik ciszej chodzi..wycieków nie ma..A się śmiał że nie da to dużo..
W miejscowości Goleniów padła wygrana 198 990,40 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Murzasichle padła wygrana 198 990,40 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Gdańsk padła wygrana 600,00 zł x 52 tygodnie w grze Szybkie 600
Weź me serce w swoje ręce
Czy Ty możesz to zrozumieć..
Tak niewiele nam potrzeba
Żeby dwoje mogło umieć
Mogło razem być ze sobą
Czy jest słońce czy też chmury...
By nie było już za późno..
By ten Jeden patrzył..z góry...
Czy Ty możesz to zrozumieć..
Tak niewiele nam potrzeba
Żeby dwoje mogło umieć
Mogło razem być ze sobą
Czy jest słońce czy też chmury...
By nie było już za późno..
By ten Jeden patrzył..z góry...
W miejscowości Drzewica padła wygrana 60 000 zł w grze Keno (7 z 7 x 10 x 4)
@5 321 836: Opoczno?
Przed chwilą w grze Keno padło 71 x 5/5 (17 750 zł). Zobacz szczegóły
Pamiętajcie, że w profilu możecie dodawać dodatkowe zdjęcia. Wystarczy potem wejść na profil, kliknąć na miniaturkę takiego zdjęcia, a zobaczycie je w wysokiej rozdzielczości, lepszej niż nawet główne zdjęcie profilowe.
Każde zdjęcie zamieszczone na czacie też może tam trafić.
W zarządzaniu profilem i zdjęciami trzeba takie zdjęcia jedynie oznaczyć jak "publiczne".
Możecie zobaczyć sobie na moim profilu jak to wygląda w praktyce, bo mam dużo zdjęć
Podobnie widzę choćby Jelonek prężnie korzysta z tej funkcjonalności.
Każde zdjęcie zamieszczone na czacie też może tam trafić.
W zarządzaniu profilem i zdjęciami trzeba takie zdjęcia jedynie oznaczyć jak "publiczne".
Możecie zobaczyć sobie na moim profilu jak to wygląda w praktyce, bo mam dużo zdjęć
Podobnie widzę choćby Jelonek prężnie korzysta z tej funkcjonalności.
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | EKSTRA PIENIĄDZE | 10 000 zł | Jarocin |
|---|---|---|
| VEGAS 777 | 10 000 zł | Pruchnik |
| PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Grójec |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Złotniki Kujawskie |
Must me The Music.. I z Nekli Szczuny porażka.. Ale gość się zgłosił do mnie..bym coś napisał typowo disco polo..nie wiem jak to wygląda prawnie..
Witam wszystkich
Niedługo podam liczby do Multi.
kuurła nie gralem ,, wczoraj na wieczór miolem 6/7 i stawka 10 x
Koniec malować scian właśnie skończyłem od sobota niedziela poniedziałek i wtorek dziś tylko 3.5H
Cała sobota niedziela i poniedziałek i dziś tylko 3.5 h w końcu można
@5 321 867 zbigniew g: Tak
@5 321 865 Sebastian_M: właśnie skoczyłem do końca tygodnia wolne od pracodawcy powód za dużo starego urlopu
Kto zgadnie gdzie dzisiaj zagram w Mini Lotto? Podpowiem miejscowość na 'Ż'.
@5 321 871 zbigniew g: Malujesz u siebie w domu?
@5 321 872 Jelonek: Żywiec
@5 321 869 Sebastian_M: sebek u siebie jak się znam na tym maluje za darmo a nie przyjmuje prywaciarz by mi omalowal ....około 100 metrów omalowalem policz ile prywaciarz bierze za gruntowanie dziurki zaszpachlować i w końcu malowanie
Poświęciłem całą sobotę niedzielę poniedziałek i dziś skończyłem
Poświęciłem całą sobotę niedzielę poniedziałek i dziś skończyłem

przed śniadaniem jeszcze ogród polalem
przy kawie trza obiad robic