Wpisy 532 033 – 532 132
8 października 2011 16:03 → 8 października 2011 17:34, 100 wpisów
-------------***** Ulexxa.. . Witaj.. .*****----------
..................................................................................................
..................................................................................................
---------*** Ulala.. .
***---------
...............................................................................................

***---------...............................................................................................
OK.bawcie sie fajnie..ja uciekam bo..
chce cos wyslac..

http://www.youtube.com/watch?v=d4qp1nqUtXA&feature=related

chce cos wyslac..

http://www.youtube.com/watch?v=d4qp1nqUtXA&feature=related

............ 01, 04, 06, 08, 11, 12, 16, 24, 25, 26, 30, 32, 33, 40, 45,...............

---------*** Andruska***---------------------------------
------------------
------------------------------
------------------
------------------------------Witaj Wędrowco
dziś snił mi się kominiarz był przy kiosku jak wysyłałam i kresliłam.
dziś snił mi się kominiarz był przy kiosku jak wysyłałam i kresliłam.Eryka a Ty..jak myslisz..jakie cyferki dzis wpadna..
bo ja 10,13,32, ... 5 ... 33,34,44..hmmmmm

bo ja 10,13,32, ... 5 ... 33,34,44..hmmmmm
----->>> liczby, ktore podalem, sa do lotto, wersja probna Lotto - testu.. .......... 

Robaczku..ja juz nic nie mysle..bo mam skreslone..

http://www.youtube.com/watch?v=UeASNJf47_Q

http://www.youtube.com/watch?v=UeASNJf47_Q

pisałem wam o tej stronie i o drukowaniu a teraz wam cosik pokarzehttp://lotto-centrum.com/lotto/statystyka_49_liczb.php5
------ Eryka.. . liczba ze Snu- 33.. .............................
Witam Serdecznie Forumowiczów
Posiadam elegancki program do układania systemów.
Ułożę każdemu kto napisze system na taką ilość cyfr jaką będzie chciał z odpowiednimi gwarancjami. Pisać na maila: robert.lotto2011@gmail.com.
Np. 10 cyfr aby rozpisać 5-tkami z gwarancją 5/5 czyli tzw. pełny układ to należy rozpisać aż 252 zakłady. Ale mając nadzieję, że trafiamy 6 liczb w 10 to taki system ma już tylko 53 zakłady w których przy trafieniu 6-ciu gwarantowane jest 5 w 5 za 700 zł.
Analogicznie np. 10 liczb rozpisane 6-tkami to 210 zakładów (system pełny), ale system na 6 skreśleń przy gwarantowanym 5 w 6 (za 120 zł) przy 5 trafionych to już TYLKO 56 zakładów a przy 6 trafionych w 10 cyfr to już tylko 15 zakładów aby mieć 5 w 6.
Oczywiście to tylko przykłady. Program tak układa systemy że gwarantuje na 100% przy założonej ilości trafień to co chcemy uzyskać. Można również ustawić gwarancję trafienia niższą, ale tym również spada gwarancja trafienia (nie jest już 100%) i system jest bardziej dziurawy ale ma mniejszą ilość zakładów, za tym mniejszy koszt systemu.
Pozdrawiam
Robert
Posiadam elegancki program do układania systemów.
Ułożę każdemu kto napisze system na taką ilość cyfr jaką będzie chciał z odpowiednimi gwarancjami. Pisać na maila: robert.lotto2011@gmail.com.
Np. 10 cyfr aby rozpisać 5-tkami z gwarancją 5/5 czyli tzw. pełny układ to należy rozpisać aż 252 zakłady. Ale mając nadzieję, że trafiamy 6 liczb w 10 to taki system ma już tylko 53 zakłady w których przy trafieniu 6-ciu gwarantowane jest 5 w 5 za 700 zł.
Analogicznie np. 10 liczb rozpisane 6-tkami to 210 zakładów (system pełny), ale system na 6 skreśleń przy gwarantowanym 5 w 6 (za 120 zł) przy 5 trafionych to już TYLKO 56 zakładów a przy 6 trafionych w 10 cyfr to już tylko 15 zakładów aby mieć 5 w 6.
Oczywiście to tylko przykłady. Program tak układa systemy że gwarantuje na 100% przy założonej ilości trafień to co chcemy uzyskać. Można również ustawić gwarancję trafienia niższą, ale tym również spada gwarancja trafienia (nie jest już 100%) i system jest bardziej dziurawy ale ma mniejszą ilość zakładów, za tym mniejszy koszt systemu.
Pozdrawiam
Robert
Madzia..znow sie mnie czepiasz..i chcesz koniecznie
pokazac..ze ktos..popelnia,bledy ortograficzne..
zalosna jestes..jak zmija..echhh
pokazac..ze ktos..popelnia,bledy ortograficzne..
zalosna jestes..jak zmija..echhh

Wędrowco sprawdziłam swoim magicznym wachadełkiem liczby te co podałes pokazało ich 5 liczb ,z przodu 7 liczb nie dopiero dalej.
ulexxa >>> a Ty znowu w prostym zdaniu doszukujesz się podtekstu (
) a "wahadełko" poprawiło mnie sprawdzenie pisowni ... 
Coś jeszcze czy to juz wszystko ....
) a "wahadełko" poprawiło mnie sprawdzenie pisowni ... 
Coś jeszcze czy to juz wszystko ....
acha,faktycznie eryka napisała z błędem ..
no ja je na szczęście tez popełniam ....
no ja je na szczęście tez popełniam ....no ulexxa dawaj,dawaj kobieto - coś jeszcze?? mam czas jestem przy kompie dawaj cos jeszcze,doszukuj się ... znaczeń w moim pisaniu 

jak i pozostali w zwykłym stwierdzeniu,że udało mi się złożyć komodę i że jestem z tego dumna - Ty w tym tez widzisz jakieś znaczenie 

bez odbioru..madzka..pisz dalej sama ze soba..
szkoda mojego bezcennego czasu..dla ciebie..
ps.zgadnij ile bledow popelnilam..a sa
szkoda mojego bezcennego czasu..dla ciebie..

ps.zgadnij ile bledow popelnilam..a sa

ulexxa >>> jak curwa bez odbioru - przypinasz sie o to,że poprawnie napisałam "wahadełko" - bez urazy z Tobą wszystko jest OK????
ty nawet nie potrafisz zrozumiec..co sie do ciebie pisze..
wiec jak mogez toba pisac ha ha oj jestes
wiec jak mogez toba pisac ha ha oj jestes

i kto tu zadymy szuka i poróżnić chce i zła atmosferę na czat wprowadzić no kto .... 

wszystkie wasze pomysly na multilotka zapraszam na maila
marxon0op.pl
marxon0op.pl
madzia niestety ale Ty szukasz zadymy i robisz prowokacje-przykre lecz prawdziwe
ulexxa >>> Ty tez mam problem aby ze zrozumieniem czytać - pisałam juz dzisiaj nawet odbij,a Ty nie dalej swoje ... 

------- Eryka.. . Tych liczb, o podalem, radze nie wysylac.. . ------------------
madzia Ty musisz iść do okulisty Tobie na czacie nikt nie odpowiada a Ty w koło macieju kobito lecz sie.
ulexxa >>> Twoim zdaniem stwierdzenie,że warto wahadełkiem jest ironiczne - toć to spook na tym forum wprowadził ... wahadełko i co? to było ironiczne Twoim zdaniem
zapamietaj..tak dlugo jak nie bedziesz mnie tykac..
masz spokoj..prowokatorko..i nie zaczynaj ze mna..
a najbardziej cie boli..ze nic na mnie nie masz..
prawda...wiec odmarsz..na miejsce..
masz spokoj..prowokatorko..i nie zaczynaj ze mna..
a najbardziej cie boli..ze nic na mnie nie masz..
prawda...wiec odmarsz..na miejsce..
ulexxa >>> a co miałabym mieć niby "na Ciebie"
i najważniejsze po co? 

i najważniejsze po co? 

majwoj
juz wziąlem
juz wziąlem

madzka..wyciagasz tu brudy niesamowite..szukasz,kopiesz
jakies..wpisy,linki..razem z mag.. zapakujcie sie
do wora..i szukajcie dalej..bo jestescie siebie..warte..
ale tu juz nikt nie chce was czytac..czy nie pojmujesz..
jakies..wpisy,linki..razem z mag.. zapakujcie sie
do wora..i szukajcie dalej..bo jestescie siebie..warte..
ale tu juz nikt nie chce was czytac..czy nie pojmujesz..
co do roboty

ulexxa >>> a czy Ty pojmujesz,że mnie nie interesuje co Ty i ta Twoja "połowa" myśli o mnie,a mag.. jeżeli masz trochę kultury to nie wciągaj w to bo jej tu nie ma ... pojmujesz ?
dobra jeszcze znikam....
ale trzech kobity znowu awanturują

ale trzech kobity znowu awanturują

madzka..mozesz pisac co chcesz..osmieszasz sie tylko..
ja wylaczam wtyczke..wiec bez odbioru..lubie ludzi
Madrych..glupcom-ustepuje..
polowa
..nie wiedzialam ze jestem..w zwiazku he he
ale przeciez twoja wyobraznia nie ma granic..
to widac..echhh biedna ty ..wspolczuje..

ja wylaczam wtyczke..wiec bez odbioru..lubie ludzi
Madrych..glupcom-ustepuje..

polowa
..nie wiedzialam ze jestem..w zwiazku he he
ale przeciez twoja wyobraznia nie ma granic..to widac..echhh biedna ty ..wspolczuje..

no Ty kazałaś się dzisiaj komuś opowiedzieć po jednej ze stron,a nie lawirować - i ja Tobie również,że jesteś właśnie w tamtej stronie ... również bez odbioru - baj MĄDRA kobieto 
doszukująca się znaczeń .... w moim pisaniu ...

doszukująca się znaczeń .... w moim pisaniu ...

ulexxa
przestaj tak piszesz kto biedna , ty uciekałaś za granica , pracuje lepsza praca niz w polsce
przestaj tak piszesz kto biedna , ty uciekałaś za granica , pracuje lepsza praca niz w polsce
doszukiwania się podtekstów w prostym zdaniu,stwierdzeniu to nic innego jak ...
urojenia prześladowcze ... smutne jednak prawdziwe ..
urojenia prześladowcze ... smutne jednak prawdziwe ..

razem z mag.. zapakujcie sie
do wora ... bingo piękne zdanie ...
do wora ... bingo piękne zdanie ...

od tak miłej i sympatycznej ulexxa - uważaj aby ktoś Ciebie kiedyś nie spakował do worka i nie wyrzucił jak niepotrzebny stary mebel ....
co znowu..kopiesz?..nudzi sie tobie..i kto tu szuka..i czego?
od nowa..to samo..echhhh
od nowa..to samo..echhhh