Wpisy 5 310 557 – 5 310 664
12 kwietnia 2025 22:38 → 12 kwietnia 2025 23:59, 100 wpisów
@5 310 554 Jelonek: żeby nie Jarek to dziś byś zarabiał 800 zł brutto
Pieniędzy niema i nie będzie
Pieniędzy niema i nie będzie
@5 310 554 Jelonek: zmieniłem poglądy polityczne rudy obiecywał ,a okazało się że zamyka wszystkich,co ludzi z biedy wyprowadzili
@5 310 559 Tupaj:
Jeżeli polscy wyborcy nie przejrzą na to będzie się działo to samo co w innych krajach tzw. cywilizowanej zachodniej Europy, chyba lepiej być zacofanym krajem i żyć ze swoimi ziomkami w swoim kraju i nie widzieć na ulicach tylu bezrobotnych przyjezdnych szlajajacych się od rana do wieczora po naszych ulicach...
GTC .. ale po co głosuje polityka czemu chce pinidze i gruboom papiery i ile wszyscy złodziej
@5 310 562 krzysio: teraz tusio chcę sprzedać coś to Duda weto ,jak będzie trzasek to możemy powieśić flagę🇪🇺
@5 310 552 GTSI: Odpowiadam w ten sposob bo bot nie przepuszcza wpisu.

@5 310 561 01234Zorro567890: Polacy od 91 roku nie widzą
@5 310 567 GTSI: Muszą przejrzeć na oczy, bo będzie zguba
@5 310 569 Jelonek: tusio chcę byś jechał na wojnę do ukrów i stacił nogę a ukry w Polsce whisky piją i się smieją,do tego jeszcze same przestępstwa dokonujo
@5 310 574 GTSI:
„Rząd kradnie” – tak, bo przecież to logiczne, że banda ludzi, która dostaje co miesiąc pensję z naszych podatków, siedzi w biurach po godzinach tylko po to, żeby ukraść nam wszystko oprócz kubka z logo ZUS-u. A potem pewnie wracają rządowym samochodem do swoich pałaców zbudowanych z 500+ i głosów wyborców. Totalnie wiarygodne. No i wiadomo – w Polsce nigdy nic się nie dzieje dobrze, wszystko to spisek, złodzieje, Matrix i pewnie jeszcze reptilianie z Sejmu. Ale spokojnie – my na Facebooku wszystko wiemy najlepiej, mamy przecież dyplom z "Uniwersytetu Życia i Komentarzy pod Onetem".”
„Rząd kradnie” – tak, bo przecież to logiczne, że banda ludzi, która dostaje co miesiąc pensję z naszych podatków, siedzi w biurach po godzinach tylko po to, żeby ukraść nam wszystko oprócz kubka z logo ZUS-u. A potem pewnie wracają rządowym samochodem do swoich pałaców zbudowanych z 500+ i głosów wyborców. Totalnie wiarygodne. No i wiadomo – w Polsce nigdy nic się nie dzieje dobrze, wszystko to spisek, złodzieje, Matrix i pewnie jeszcze reptilianie z Sejmu. Ale spokojnie – my na Facebooku wszystko wiemy najlepiej, mamy przecież dyplom z "Uniwersytetu Życia i Komentarzy pod Onetem".”
GTC ,,a ty masz zyć płacisz podatek i iflacja i tak dajesz pinidze tuskowi ,,i co ,, czemu pan usuwał tyle konto na mp
@5 310 576 krzysio:
@5 310 574 GTSI:
Tak, oczywiście – rząd kradnie. Non stop. 24/7. Kradną tak skutecznie, że mimo wszystko emerytury wpływają, drogi się budują, a szpitale działają. Prawdziwi geniusze złodziejstwa – potrafią ukraść miliardy, a jednocześnie jeszcze coś z tego wybudować. A my? My siedzimy na Facebooku z herbatą w kubku „Najlepsza Babcia” i obalamy system jednym komentarzem. Bo przecież każdy Polak rodzi się z talentem do księgowości państwowej i wie, że jeśli coś nie działa idealnie, to na pewno ktoś mu to właśnie ukradł. Najlepiej rząd. W końcu łatwiej to zrzucić na ‘onych’, niż przyznać, że świat jest trochę bardziej skomplikowany niż mem z pieskiem i podpisem „kiedyś to było”..
Tak, oczywiście – rząd kradnie. Non stop. 24/7. Kradną tak skutecznie, że mimo wszystko emerytury wpływają, drogi się budują, a szpitale działają. Prawdziwi geniusze złodziejstwa – potrafią ukraść miliardy, a jednocześnie jeszcze coś z tego wybudować. A my? My siedzimy na Facebooku z herbatą w kubku „Najlepsza Babcia” i obalamy system jednym komentarzem. Bo przecież każdy Polak rodzi się z talentem do księgowości państwowej i wie, że jeśli coś nie działa idealnie, to na pewno ktoś mu to właśnie ukradł. Najlepiej rząd. W końcu łatwiej to zrzucić na ‘onych’, niż przyznać, że świat jest trochę bardziej skomplikowany niż mem z pieskiem i podpisem „kiedyś to było”..
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 310 581 GTSI:
Z ogromnym szacunkiem śledzę Twoje nieustanne wysiłki w demaskowaniu złodziejskich zapędów polskiego rządu. Twoje komentarze, pisane z chirurgiczną precyzją pod każdym możliwym postem, są dla mnie niczym światło latarni w mroku ekonomicznej ignorancji.
Bo kto, jeśli nie Ty, dostrzega, że każda nowa droga, most, szkoła czy wypłacone 500+ to tak naprawdę zasłona dymna? Że za każdym budżetem stoi banda przebiegłych złodziei, którzy nie mogą się doczekać, aż Rafał z czatu ich rozgryzie – między jednym lajkiem a drugim zdjęciem kotleta w sosie własnym?
Twoja analiza finansów państwa, oparta na niezawodnym źródle „bo wszyscy tak mówią”, jest naprawdę imponująca. I choć pewnie nie masz dostępu do żadnych danych, analiz czy raportów – masz coś o wiele lepszego: niepodważalne przeczucie i 17 lat doświadczenia w komentowaniu rzeczywistości pod postami Onetu.
Rafale – nie ustawaj. Politycy drżą, gdy widzą Twój nick w sekcji komentarzy. Ekonomiści chowają swoje wykresy, bo wiedzą, że Ty już wszystko policzyłeś na podstawie paragonu z Biedronki.
Dziękuję Ci w imieniu narodu. Bez Ciebie nie wiedzielibyśmy, że wszystko nam kradną. Nawet cierpliwość.
Z poważaniem,
Zwykły Obywatel, który jeszcze nie ogarnął, że wszystko już dawno zginęło. Dzięki Tobie, Rafale.
Z ogromnym szacunkiem śledzę Twoje nieustanne wysiłki w demaskowaniu złodziejskich zapędów polskiego rządu. Twoje komentarze, pisane z chirurgiczną precyzją pod każdym możliwym postem, są dla mnie niczym światło latarni w mroku ekonomicznej ignorancji.
Bo kto, jeśli nie Ty, dostrzega, że każda nowa droga, most, szkoła czy wypłacone 500+ to tak naprawdę zasłona dymna? Że za każdym budżetem stoi banda przebiegłych złodziei, którzy nie mogą się doczekać, aż Rafał z czatu ich rozgryzie – między jednym lajkiem a drugim zdjęciem kotleta w sosie własnym?
Twoja analiza finansów państwa, oparta na niezawodnym źródle „bo wszyscy tak mówią”, jest naprawdę imponująca. I choć pewnie nie masz dostępu do żadnych danych, analiz czy raportów – masz coś o wiele lepszego: niepodważalne przeczucie i 17 lat doświadczenia w komentowaniu rzeczywistości pod postami Onetu.
Rafale – nie ustawaj. Politycy drżą, gdy widzą Twój nick w sekcji komentarzy. Ekonomiści chowają swoje wykresy, bo wiedzą, że Ty już wszystko policzyłeś na podstawie paragonu z Biedronki.
Dziękuję Ci w imieniu narodu. Bez Ciebie nie wiedzielibyśmy, że wszystko nam kradną. Nawet cierpliwość.
Z poważaniem,
Zwykły Obywatel, który jeszcze nie ogarnął, że wszystko już dawno zginęło. Dzięki Tobie, Rafale.
@5 310 581 GTSI: Ty i tak usuniesz.
Jelonek jak będzie Rafał prezydentem to będziemy machać flagą o trochę innych kolorach🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪🇩🇪
@5 310 587 GTSI: Siejesz dezinformacje.
@5 310 589 Angierski: dzięki jarkowi jak będzie rudy to 6,99 na godzinę
anierski ,, i co około 3600 na ręke i co bogaty czy biedny polityka bierzeć wiecej od 200 tysiaki na miesiac
@5 310 590 Jelonek: trzasek i rudy dla nich liczą się tylko prywaciarze
Praca 12 godzin na dobę,bez umowy,za miskę szparagów
Praca 12 godzin na dobę,bez umowy,za miskę szparagów
@5 310 596 krzysio: i tu jest tak ze im wieksza pensja tym wiekszy zus i podatki wiec realnie wzosnie o 300zl pensja
a co lepsze inflacja i wzrost cen bedzie wieksze niz te 300zl
Za 3600 ,to można opłaty zrobić 2000 i do Lidla iść kupić jedzenia na 5 dni,a miesiąc ma 30 dni
@5 310 597 GTSI: 

@5 310 600 krzysio: praca umowa inaczej 30.000 euro kara
@5 310 602 GTSI: dlatego to jest pulapka placy minimalnej
@5 310 597 GTSI: 

@5 310 603 Jelonek: ale tych pieniędzy nie widzi Polak tylko rudy pensje po 200.000 wzwyż
GTC ,, a ja nie wiem dziwne kara 30 tysiaki ,,ale jeden osoby pracowali jako obrywać jakłka ,, i nic stało kara
i tu jest wlasnie cos najgorszego
ten co chce przezyc z pomocy rodziny renty emerytury czy bez pracy, przy takich cenach nie utrzyma sie
ten co chce przezyc z pomocy rodziny renty emerytury czy bez pracy, przy takich cenach nie utrzyma sie
@5 310 610 Angierski: Lepiej utrzymywac jednego dziadka emryta niz 4 byki.
angierski ,,a ty juz teroz bogaty wygrałeś 180 tysiaki a ty juz tak wyrzuciłes praca
@5 310 611 Angierski: niezmuszą emigracja znowu rośnie,a tu pracują te czarne bo Ukraińcy już niechco u nas robić
ja tam sie utrzymam, ale koszty zycia w swoim domku to 3000zl na miesiac
Kumulacja,można grać
@5 310 613 krzysio: no ja tam sie utrzymam, a planuje jeszcze wygrac
chevelle1970 ,,ja teroz powrotem 7/7 kreslec od poniedziałku gram na wieczór
U mnie w mieście prawie wszystkie Ukraińcy wyjechali zarabiali 3600 i się pytali jak tu żyć,teraz tych czarnych sprowadzili
Zaraz czarne pojado dalej a głupi Polak za 3600 będzie dymał i chwalił jaki to dobrobyt jest
ja jak cos chce jesc to jem, jem chipsy doritos, potem zjem czekolade z orzechami, potem popije sokiem owocowym z tymbarku, a na kolacje zjem jakas rybke nie oszczedzam
@5 310 625 krzysio: to nie wojsko to mięso armatnie
GTC ,, tak odwiedził u mnie tak powiedział czemu ma super mieszkania i samochody ,, a wszyscy ,, kupują jako stare samochody nie drogie ceny
@5 310 625 krzysio: jak przyjdzie jechać na misję,to te wszystkie wojskowe dezerterzy
@5 310 627 krzysio: mam zięcia brata poszedł do wojska 2 lata temu 7800
Nic nie robi,ma teraz egzamin z wf
Nic nie robi,ma teraz egzamin z wf
@5 310 618 krzysio: to 7 liczb w multi to jest optimum bym powiedział
Ale wpisów na robiliście
GTC ,, czemu ty wiesz ,, nie powiedziałes tutaj byłeś ukrywany twój odpowiedz
A ja cały czas praca w gastronomii,zmywak
@5 310 635 chevelle1970: a taki kutas w wojsku ma teraz egzamin z wf
7800 netto plus dodatek mieszkaniowy plus premia
7800 netto plus dodatek mieszkaniowy plus premia
GTC ,, wojsko zachowuje chwali sie i zdrowy ..ma wszystkie zeby ,,a ty nie mosz wszystkie zeby
Idę spać bo mnie to wszystko wkurwia już,ts nic,rząd polski nic,praca uczciwa nic,jak tu żyć
@5 310 642 krzysio:
GTC ,, dobranoc masz pamietoj jedno nie wolno usuwać twoje kont na mp
@5 310 644 krzysio:
@5 310 637 GTSI: niby kto ?
@5 310 647 krzysio: obiecuje
@5 310 637 GTSI: ja bym się w wojsko nie pchał, sytuacja polityczna jest nieciekawa
@5 310 646 chevelle1970: te świeże wojskowe tyle majo
@5 310 651 GTSI: 6000 brutto na start
@5 310 642 krzysio: Zmienia sie jak Kameleon.
@5 310 651 GTSI: w wojsku dobrze karmią,ale dla mnie się nie uśmiecha że wojsko z Polski zostanie wysłane na Ukrainę
@5 310 651 GTSI: 

@5 310 654 chevelle1970: Nie zostani e wyslane.Bylo w Iraku i Afganistanie, i co?
Wiem trochę się pomyliłem z wynagrodzeniem
@5 310 656 Jelonek: poczekaj do roku 2028
@5 310 655 chevelle1970: A jaka emeryture ma Slawoj Leszek Glodz?
@5 310 658 chevelle1970: Bedziemy miec swoja.
Rosja się zbroi,nasi rządzący będą chcieli wysłać wojska polskie na Ukrainę
@5 310 659 Jelonek: jego zapytaj
@5 310 660 Jelonek: armię? Żartujesz sobie Polska jest obecnie na potęgę rozbrajana
@5 310 661 chevelle1970: ta a Ukraińcy BMW do nas przyjezdzają i się smieją,