Wpisy 5 309 190 – 5 309 332
10 kwietnia 2025 14:17 → 10 kwietnia 2025 18:26, 100 wpisów
waldus to byly achtungi
Dopisano wygrane Multi Multi
u mnie 4zl wygranych
nic nie idzie wygrac normalnie porazka
Niegrajmy czas żeby zbankrutował ten ts
Konkurencja by była ,były by inne wygrane
Dojenie naiwnych
Konkurencja by była ,były by inne wygrane
Dojenie naiwnych
Co to za losowania,brak transmisji,brak komisji nadzoru
Czysty wałek
Czysty wałek
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Nagranie puszczają przeterminowane,dzwonią do kolegi i jest puść stawka x10 czy x20,takie i takie liczby
https://e-play.pl/lotto-sposob-wygranie-milionow-zwykle-oszustwo/
Tu jest cała prawda o ts
Tu jest cała prawda o ts
@5 309 222 jagawisia: przeczytaj i film obejrzyj
od tego sa probne losowania, ktore losowanie im sie uda (w sensie policza ze nie padnie wygrana) to puszczaja
@5 309 227 GTCI: a tak naprawde jest wiedza x czasu przed losowaniem ktore wygraja numery i niektorzy wygrywaja z poslow
No to się narąbałem.. Siekera nie odbiła.. Ale część klocka. Mimo rękawic.. Skórka się zadarla..
@5 309 218 GTCI: GTCI, serio myślisz, że ktoś po Twoim apelu rzuci kupony, spali totolotka i zacznie oszczędzać na emeryturę? No błagam, nawet Ty w to nie wierzysz. A skoro uważasz, że losowania są ustawione, to może zgłosimy Cię na nowego Prezesa Totalizatora Sportowego? W końcu kto, jak nie Ty, sprawiedliwość i przejrzystość wprowadzi! Będziesz podawał liczby dzień wcześniej, żeby każdy mógł „uczciwie” wygrać. A może i losowania będziesz robił live z kuchni – z ręką w misce i kamerą na czole. Tylko pamiętaj: każdy musi wygrać, bo przecież tak powinno być, prawda?
Jutro 2 mini 2 losowania.. Dworcowa..
A lotto plus?
Sam nie wiem..
A lotto plus?
Sam nie wiem..
@5 309 237 wujek74: ,teraz 400 wyciągną z kieszeni
GTC .. albo ty masz ubrac gumofilce pójdziesz pracować w chlewie ..nie bedziesz strajk
@5 309 240 krzysio:
@5 309 229 Angierski: poseł teraz jeden wygrywa non stop,no i były prezydent często wygrywał,praktycznie wygrywał kiedy chciał
@5 309 242 GTCI: GTCI dostał tajne liczby na Multi Multi, zagrał je z nadzieją… i przegrał, bo zapomniał, że w totolotku nawet przekręt trzeba mieć na legalu.
Żeby wygrać trzeba grać!
Po ostatniej wygranej na stronie Wirtualnej Polski pojawił się wywiad z politykiem Twojego Ruchu – byłym posłem Janem Cedzyńskim, który miał wyjątkowe szczęście – wygrał szóstkę w lotto, główną wygraną w Express Lotku i 50 tysięcy w Multi Lotku. Chociaż polityk nie podał kwot, można domyślić się, że wygrał niemało.
– Żeby wygrać, trzeba po prostu grać. No i mieć szczęście. – zdradził swój przepis na sukces.
Cóż, znamy jeszcze jednego polityka, który swego czasu miał duże szczęście w Lotto i wygrywał akurat zawsze wtedy, kiedy tego potrzebował. Mała podpowiedź – to były prezydent Polski… 😉
Po ostatniej wygranej na stronie Wirtualnej Polski pojawił się wywiad z politykiem Twojego Ruchu – byłym posłem Janem Cedzyńskim, który miał wyjątkowe szczęście – wygrał szóstkę w lotto, główną wygraną w Express Lotku i 50 tysięcy w Multi Lotku. Chociaż polityk nie podał kwot, można domyślić się, że wygrał niemało.
– Żeby wygrać, trzeba po prostu grać. No i mieć szczęście. – zdradził swój przepis na sukces.
Cóż, znamy jeszcze jednego polityka, który swego czasu miał duże szczęście w Lotto i wygrywał akurat zawsze wtedy, kiedy tego potrzebował. Mała podpowiedź – to były prezydent Polski… 😉
@5 309 243 Jelonek: tzw.ustawka
GTCI dostał tajne liczby do Multi Multi na chwilę przed losowaniem. Grał je z takim przekonaniem, jakby już miał willę w Hiszpanii i jacht z napisem „99, nie 100 – bo skromność”.
Losowanie się zaczyna… kule lecą… i żadna z „pewniaków” nawet nie kichnęła na ekranie.
Albo informator nie wiedział, że te liczby są tylko teoretycznie do wylosowania,
albo ktoś w centrali przestawił magnesy – na zasadzie: „Patrz, jak się frajer ucieszy"
Morał? W Multi Multi nie chodzi o wygraną. Chodzi o kto się śmieje ostatni – zazwyczaj maszyna.
Losowanie się zaczyna… kule lecą… i żadna z „pewniaków” nawet nie kichnęła na ekranie.
Albo informator nie wiedział, że te liczby są tylko teoretycznie do wylosowania,
albo ktoś w centrali przestawił magnesy – na zasadzie: „Patrz, jak się frajer ucieszy"
Morał? W Multi Multi nie chodzi o wygraną. Chodzi o kto się śmieje ostatni – zazwyczaj maszyna.
GTC ,, wczoraj ,,wiedziałes ze taka baba ,, oszukała przerobione dokumenty papier wygrania zeby chce wziąc po 6 .000 zł .. a kasjerka sprawdziała od razu zgłaszać 997 ..grozi kara wiezienia 8 lat 

@5 309 250 krzysio:
@5 309 244 GTCI: mieszasz „systemy walutowe”, czym innym jest losowanie bez mieszania fizycznego np Keno, a mini, czym innym jest prawdopodobieństwo /i ilość zakładów/w lotto , a multi…
Faktem jest, że przy obecnej technologii nawet jeśli oglądasz losowanie możesz oglądać coś generowanego przez komp…
Faktem jest, że pewien człowiek otrzymywał wynagrodzenie za donosy jako wygrane w totku, ale nie były to główne wygrane
Itd itp
Godzina na zegarku ? Cóż - może robią wcześniej, bo nie chcą płacić godzin nocnych
Faktem jest, że przy obecnej technologii nawet jeśli oglądasz losowanie możesz oglądać coś generowanego przez komp…
Faktem jest, że pewien człowiek otrzymywał wynagrodzenie za donosy jako wygrane w totku, ale nie były to główne wygrane
Itd itp
Godzina na zegarku ? Cóż - może robią wcześniej, bo nie chcą płacić godzin nocnych
@5 309 250 krzysio: To bylo w Ostrolęce?
@5 309 225 GTCI: oprogramowanie było kupione dużo wcześniej niż ta zapaść z wygrywalnością
@5 309 244 GTCI: możesz wrzucić bezpośredni link do tego wywiadu ?
@5 309 257 krzysio: Oto szczegóły dotyczące incydentu z 73-letnią mieszkanką Ostrołęki, która zgłosiła się do policji w związku z oszustwem: Kobieta została oszukana metodą "na policjanta". Została przekonana, że musi wypłacić 6000 zł za przerobiony los.Kasjerka, zauważając podejrzane zachowanie starszej pani, postanowiła powiadomić policję.Funkcjonariusze przybyli na miejsce, aby zbadać sprawę i pomóc kobiecie.Myślalem, ze o niej piszesz.
lelone ,, ja nie wiem tam nie pisze ooto wiek ile lat ,,aby kto patrzył tylko stary człowiek ...
Twierdzicie , ze polskie losowania sa ustawiane,zatem grajmy w EJ, moze te sa uczciwe?
@5 309 260 krzysio: Nie ma srarych ludzi , tylko konie sa stare.
@5 309 237 wujek74:
@5 309 260 krzysio: 'Stary czllowiek i morze'.
Mialem zagrac w MM, ale jak Rafal mowi, zeby nie grac to wysle o jeden los mniej.
@5 309 258 Robal_36:
Na samym dole
Na samym dole
@5 309 266 Jelonek:
GTC ,,a ty nie chcesz grać aby strajk ,,a ty po co zyjesz w ziemie i co teraz masz zaczynać ,, ty taki bedziesz krasc <<picz<< w sklepie
https://www.facebook.com/wwwsepl/videos/2689336471262143/?vh=e&extid=MSG-UNK-UNK-UNK-COM_GK0T-GK1C
https://www.facebook.com/wwwsepl/videos/2689336471262143/?vh=e&extid=MSG-UNK-UNK-UNK-COM_GK0T-GK1C
@5 309 270 krzysio:
GTC .. zobacz tam ,, oni moo tyle lat krzycza i bójka przepychanka
https://www.fakt.pl/polityka/warszawa-15-rocznica-katastrofy-smolenskiej-awantura-pod-pomnikiem/30qk3q6?utm_campaign=push_push_go&utm_medium=push&utm_site=fakt&utm_source=browser&utm_term=cde-pushpushgo-unsegmented-articles-2446
https://www.fakt.pl/polityka/warszawa-15-rocznica-katastrofy-smolenskiej-awantura-pod-pomnikiem/30qk3q6?utm_campaign=push_push_go&utm_medium=push&utm_site=fakt&utm_source=browser&utm_term=cde-pushpushgo-unsegmented-articles-2446
@5 309 277 krzysio:
@5 309 277 krzysio: witaj niesforny synu
Miałem niegrać ,ale uzależnienie jest silniejsze
Może to jednak nie ustawka
Może to jednak nie ustawka
Córka przyciszyła dźwięk kierunków w bmw i teraz nie wie jak podgłosicdupe mi teraz zawraca
@5 309 282 waldus:
@5 309 285 krzysio: nie interesuj się polityka bo polityk ma cie w dupie jego tylko stołek obchodzi
Waldus i no wiem to samo jak korn 748 tez nie interesuje polityka .. a ty byłeś łosiołek po co tak zgłaszałeś na wybory ,, kochasz i co pózniej masakra polityka złodziej ,,
walduś ,, popatrz były premier morawiecki ,, kradnie cały kraj ,, został tyle pinidze 126 melony zł podzieli dla dzieci i zony .. nie mówił cała polska nie mówił prawda jak nic ,,
@5 309 291 Robal_36: wiadomo
waldus ,, a ty na reka do roboty nie ma nic ,,a polityka w głowie i zarabiać i jest bogato
Te klikanie zależy od samochodu... Ale u mnie nawet jakby nic nie pikało...by mnie to waliło.. Bo widać na desce.. Ze kierunek włączony...
@5 309 268 GTCI: chodziło mi o wygrane tego polityka z Twojego Ruchu, a tu popatrzyłem na komentarze, no i co można napisać, jak się widzi - "namagnesowane kulweczki", omg - a powtórzenie trzech liczb, albo "padł niewylosowany dotychczas układ"
Oczywiście, dopuszczam , że gdzieś tam jest i miodek i konfitury, jednak - litości ...
Oczywiście, dopuszczam , że gdzieś tam jest i miodek i konfitury, jednak - litości ...
Zawsze coś

@5 309 304 Anicolla15: a tysiączek poszedł do ts
@5 309 304 Anicolla15:
@5 309 306 waldus: a właśnie że nie bo tylko to Keno puściłam jak puszczałam multi
@5 309 309 Robal_36: dziękuję
zobaczcie ile weszlo z jednej stat
https://typowania.5v.pl/trafienia.php
https://typowania.5v.pl/trafienia.php

lektura przeczytana lecę kierunki na cały regulator ustawić