Wpisy 5 298 050 – 5 298 149
25 marca 2025 13:27 → 25 marca 2025 14:11, 100 wpisów
@5 298 042 Aya:
Daj już na luz bo wprowadzasz tu niepotrzebny ferment.
Daj już na luz bo wprowadzasz tu niepotrzebny ferment.
@5 298 050 Aya:
Będziesz mi zamiatała?
Będziesz mi zamiatała?
@5 298 049 Aya:
Co tym razem gotujesz ?
Co tym razem gotujesz ?
@5 298 054 Aya:
Zakuwają w kajdanki?
Zakuwają w kajdanki?
@5 298 050 Aya:
To u mnie chcesz zamiatać czy u siebie?
To u mnie chcesz zamiatać czy u siebie?
Pisze ze coś gotuje ale nie powie co
Zamiata ale nie wiadomo gdzie
Boli ją ale nie da sobie pomóc
Gosia teraz mam okazje sie zapytać czemu mnie zablokowałaś wcześniej
Taka osoba.
@5 298 049 Aya: "Och, przepraszam najmocniej, że śmiałem naruszyć Twoją intelektualną orbitę! Widzę, że zajmujesz się zupełnie innymi dziedzinami nauki – zapewne na poziomie, do którego śmiertelnicy jak ja nie mają dostępu. Szanuję to i oczywiście nie będę Ci przeszkadzał w dalszym zgłębianiu tajników wszechświata. Powodzenia w poszukiwaniu rozmówcy godnego Twojej erudycji!"
@5 298 061 Aya:
Pewnie dlatego że jesteś jaka jesteś
Pewnie dlatego że jesteś jaka jesteś
@5 298 061 Aya:
Nie zdziw się jak dużo osób Ciebie zablokuje.
Nie zdziw się jak dużo osób Ciebie zablokuje.
@5 298 061 Aya:
Tak się zachowujesz że sam palec leci w okienko zablokuj
Tak się zachowujesz że sam palec leci w okienko zablokuj
@5 298 067 Aya:
To chodź to Cie cmoknę
To chodź to Cie cmoknę
@5 298 061 Aya: nie wiem...
@5 298 067 Aya:
Ja bym Ciebie tak cmoknął że byś pamietala to przez cale życie
Ja bym Ciebie tak cmoknął że byś pamietala to przez cale życie
Zebrało się tu emerytów i rencistów i myśłą ze zawojują i zawładną całe Multipasko
@5 298 067 Aya:
Chciałabyś jeszcze i jeszcze i byś miała dreszcze
Chciałabyś jeszcze i jeszcze i byś miała dreszcze
@5 298 072 Aya:
@5 298 072 Aya:
@5 298 072 Aya:
Aya jak pomyślisz to nieźle Ci idzie
Aya jak pomyślisz to nieźle Ci idzie
nic nie wiem czy wygrałam czy przegrałam...czy będzie zwrot...
@5 298 080 Gosia__77: nie będzie zwrotu
@5 298 067 Aya:
To kiedy przyjedziesz na cmokanie?
To kiedy przyjedziesz na cmokanie?
@5 298 081 trisetum: skąd wiesz
@5 298 081 trisetum: ty jak zwykle jasnowidz
@5 298 081 trisetum: no to będzie wygrana
@5 298 067 Aya:
Bo wirtualnie nie cmokam
Bo wirtualnie nie cmokam
@5 298 067 Aya: „Ach, Sebastian – prawdziwy rycerz czystości. Pewnie nosi przy sobie certyfikat moralności, żeby przypadkiem nie skalać swoich ust?”
Szukaj innego kandydata.
Szukaj innego kandydata.
Przed chwilą padło 498 x 11,90 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 298 084 Gosia__77: nie dają tobie niczego
@5 298 067 Aya: „Oczywiście, bo Sebastian to wręcz symbol cnót wszelakich – zakonnik w dresie, strażnik moralności. Medal za wstrzemięźliwość już w drodze?”
- Ty tak czesto dajesz ...do cmokania?
- Ty tak czesto dajesz ...do cmokania?
@5 298 089 trisetum: a tobie dadzą?
@5 298 093 Gosia__77: już dali
@5 298 094 trisetum: co Ci dali?
@5 298 054 Aya: Uwaga, uwaga! Niniejszym ustanawiam Prawo Aya, zwane również Lex Człowiek-Artykuł, które głosi:
"Dajcie człowieka, a artykuł się znajdzie".
Zgodnie z tym doniosłym aktem prawnym, wszyscy obywatele, bez względu na status społeczny, obowiązani są do uznania, że jeśli istnieje osoba, to znajdzie się na nią paragraf – lub przynajmniej odpowiedni nagłówek w gazecie.
Kiedy prawo wejdzie w życie?
Prawo zacznie obowiązywać ze wsteczną mocą obowiązującą – bo przecież już od dawna tak działa, tylko teraz oficjalnie to sankcjonujemy!
Kary za nieprzestrzeganie
Każdy, kto zaprzeczy istnieniu tej zasady, będzie podlegał obowiązkowemu procesowi medialnemu, a w uzasadnionych przypadkach – analizie eksperckiej w telewizji śniadaniowej.
Podpisano,
Aya – nie tylko prawodawca, ale i prorok rzeczywistości, która już dawno nas dogoniła.
"Dajcie człowieka, a artykuł się znajdzie".
Zgodnie z tym doniosłym aktem prawnym, wszyscy obywatele, bez względu na status społeczny, obowiązani są do uznania, że jeśli istnieje osoba, to znajdzie się na nią paragraf – lub przynajmniej odpowiedni nagłówek w gazecie.
Kiedy prawo wejdzie w życie?
Prawo zacznie obowiązywać ze wsteczną mocą obowiązującą – bo przecież już od dawna tak działa, tylko teraz oficjalnie to sankcjonujemy!
Kary za nieprzestrzeganie
Każdy, kto zaprzeczy istnieniu tej zasady, będzie podlegał obowiązkowemu procesowi medialnemu, a w uzasadnionych przypadkach – analizie eksperckiej w telewizji śniadaniowej.
Podpisano,
Aya – nie tylko prawodawca, ale i prorok rzeczywistości, która już dawno nas dogoniła.
Fajny ten czat się robi...pasko powinien go na 3 miechy zawiesić
@5 298 095 Gosia__77: Frytki z dżemem
@5 298 098 Gosia__77:
A to dlaczego?
A to dlaczego?
@5 298 098 Gosia__77:
On czasami sam się zawiesza.
On czasami sam się zawiesza.
@5 298 099 trisetum: to jakoś zobaczysz jeszcze dziś skana
@5 298 102 Gosia__77: nie zobaczę
@5 298 103 trisetum: zobaczysz
Poza tym jedna nieprzychylna osoba która przychodzi tu od wielkiego dzwonu nie będzie rozwalała nam spokpju
@5 298 103 trisetum: wczoraj mnie ręka swędziała
triso ,,ty ty takk samm frytki razem dzem ale emmi umarła w kitchen
Jak to jest zajebiście komuś dokopać psychicznie a zwłaszcza tym najsłabszym po prostu hepi cieszysz się
Przychodzi i zaczyna burdy.
@5 298 106 Gosia__77: może wsadziłaś gdzieś
@5 298 105 Sebastian_M: Ty zauwazyles kokejny cud natury , czy nie ? Bedziesz to mial w liscie.
Do czego to podobne?
@5 298 107 krzysio: bardzo lubię tak jeść
@5 298 110 trisetum: nie zgubiłeś czasem B_77
@5 298 108 Aya: Strazniczko zgnilej moralnosci, povieszycielko strapionych, podaj chociaz jeden przyklad.
@5 298 108 Aya:
Ja nikomu nie dokuczam zapamiętaj to sobie.
Ja nikomu nie dokuczam zapamiętaj to sobie.
@5 298 115 krzysio: bardzo lubię, albo kartofle w zalewie śledziowej
@5 298 108 Aya:
Reaguje tylko na oznaki chamstwa i grubiaństwa.
Reaguje tylko na oznaki chamstwa i grubiaństwa.
@5 298 108 Aya:
Teraz jest tu spokoj i nie niszcz tego o to Ciebie proszę.
Teraz jest tu spokoj i nie niszcz tego o to Ciebie proszę.
triso ,,a pojedziesz tam francja .. mozesz jescs <<<zaba <<, razemm szczur z ciosem
@5 298 120 Sebastian_M: Nigdy z nia nie pisalem, nawet nie zagladalem na jej profil.
@5 298 108 Aya:
Pasko zrobił co zrobił ale teraz jest tu spokojnie i każdy każdego zna i nie ma tu kłótni
Jest wymiana zdań a to jest wskazane. Ty przyszłaś i zaczynasz robić szambo. Nie pozwolimy na to.
Pasko zrobił co zrobił ale teraz jest tu spokojnie i każdy każdego zna i nie ma tu kłótni
Jest wymiana zdań a to jest wskazane. Ty przyszłaś i zaczynasz robić szambo. Nie pozwolimy na to.
@5 298 124 Aya:
Co to znaczy urądasz?
Co to znaczy urądasz?
@5 298 124 Aya: Komu? Czy chiciaz raz z nim pisalem? Podaj nr wpisu.
@5 298 124 Aya:
Kto komu urąda?
Kto komu urąda?
@5 298 121 krzysio: po żabkach mam zakwasy, wolę szerszenie z grila
@5 298 124 Aya:
A może piszesz o naszej urodzie?
A może piszesz o naszej urodzie?
@5 298 128 Jelonek:
Ona ma omamy
Ona ma omamy
@5 298 128 Jelonek:
Weszła tu z polecenia tych których mamy zablokowanych z zamiarem zrobienia tu zadymy. Nie widzisz tego?
Weszła tu z polecenia tych których mamy zablokowanych z zamiarem zrobienia tu zadymy. Nie widzisz tego?
Nie pozwolimy jej na to.
Co to to nie.
Właśnie kulki robią wszystko aby dobrze wypaść
Skupmy się na losowaniu
W związku z brakiem transmisji losowań o godzinie 14:00, wyniki pojawią się najszybciej jak to możliwe, zaraz po otrzymaniu danych, najczęściej do godziny 14:10.
@5 298 124 Aya: Aya, widzę, że masz talent do konfabulacji i obdarzania ludzi osiągnięciami, o których nawet nie śnili. Imponujące, ale może wykorzystaj tę kreatywność w bardziej konstruktywny sposób? Na przykład, podrzucając zwycięski zestaw liczb na Mini Lotto – w końcu o to tutaj chodzi. Dzięki za Twoją nieocenioną wyrozumiałość i czekam na coś, co faktycznie się przyda!
@5 298 134 Sebastian_M: Prowokacja.
Będzie więcej korzyści
@5 298 141 Aya: Nie bede sie bawil w wyszukiwanie bzdurnych wpisow.Podaj go w calości.
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
aYa .. a ty tutaj duzo piszesz ...widzisz <<walduś <<< nie jest wielorozum tutaj tak zbieroł twój odpowiedz
@5 298 141 Aya: Jak widzisz , to nie byla konwersacja z Krzysio , a z Tomi77, bardzo kulturalna i nie wymyslaj kar.
@5 298 143 Sebastian_M: Widziales moje typy na ML?