Wpisy 5 294 942 – 5 295 089
21 marca 2025 17:18 → 21 marca 2025 20:50, 100 wpisów
gosia ,, i no pani ,, a ja nie zablokkuje twój profil.. jestem takom
Byłam dziś w budce pani znajoma kolektorka znoqu nie umiała zczytać kodu na ej za punkty win to
@5 294 935 Gosia__77:
Przed chwilą w grze Keno padło 25 x 6/6 (12 500 zł). Zobacz szczegóły
@5 294 935 Gosia__77: A po co blokowałaś?
@5 294 935 Gosia__77: Wszystkich zablokowałaś i teraz się dziwisz że nie ma z kim pisać
@5 294 935 Gosia__77: Pasko też zablokowałaś?
@5 294 959 GTC: Tak jesteśmy jak jedna wielka rodzina
@5 294 959 GTC: Kochana i szanująca się rodzina
Każdy każdego lubi i szanuje
Już nigdy nie będzie tu kłótni
Doczekaliśmy pięknych czasów
Mamy plan
Kobiety są gorące aha aha
@5 294 978 Sebastian_M: dzisiaj troche miło wychodzę z klatki bo szłam do kubła śmieci wyrzucić a na ławce siedziała młodzież i do mnie czy pomóc
@5 294 982 Gosia__77: To miło
Przed chwilą w grze Keno padło 61 x 5/5 (15 250 zł). Zobacz szczegóły
Zaraz idę do Fioletowej budki.
Puszczę EJota
@5 295 000 13krzyss:
@5 295 000 13krzyss: ciągniesz jak moja gdy miała 20 lat
E-Jot puszczony teraz czekamy
Grozi nam wygrana 420 Milionów zł
@5 295 001 Gosia__77: co ty wujkowi pokazujesz ja też chce
@5 295 010 tomi77: na bogato
ja dzisiaj zamowilem dorsza w ciescie z zasamazana marchewka ale zaplacilem 40 zl
tylko dali mi taki wielki plat ryby
tylko dali mi taki wielki plat ryby
angierski ,, naprzykkład jakkk ty jedziesz ppowoli ,, 997 zatrzyma takk ..ty tak boi sie jechac szybkko
https://www.kryminalki.pl/artykul/22318,policja-zatrzymala-ja-za-zbyt-wolna-jazde-szybciej-sie-bala-bo-wczesniej-pila-alkohol?fbclid=IwY2xjawJKkONleHRuA2FlbQIxMAABHSkP30UQ6cRQAxFN5oPOL2BrNgiGwhIjyaqXf4MHN-6J5AU6rftCBgDZpQ_aem_HtLqx2sPQ0pOVKQGI8IFyw
https://www.kryminalki.pl/artykul/22318,policja-zatrzymala-ja-za-zbyt-wolna-jazde-szybciej-sie-bala-bo-wczesniej-pila-alkohol?fbclid=IwY2xjawJKkONleHRuA2FlbQIxMAABHSkP30UQ6cRQAxFN5oPOL2BrNgiGwhIjyaqXf4MHN-6J5AU6rftCBgDZpQ_aem_HtLqx2sPQ0pOVKQGI8IFyw
A.. To na imieniny na niedzielę.. Jeszcze trochę mięsa, placki.... Szaszłyki..
Krzychu.. To jak ja.. Zatrzymali mnie na hulajce na alkomat.. A ja do gościa. Przecież ja nic nie pilem.. A no, Ze każdy tak mówi.. I w śmiech.... I wyszło. 0,00
@5 295 017 tomi77: tobie to powinni wlepic mandadt za poruszanie się po drogach publicznym urządzeniem do tego nie przystosowany
Dobrze że konie w tym kraju wymarły bo woźnica bez roboty by został
E.. Ok.. Jeżdżę chodnikami.. A jak nie ma.. To jezdnia.. Sam jeden policjant przyznał.. Ze przepisy są do niczego.. I przymykają oko.. Chyba że ktoś wariuje.. Czy kozaczy.. Gorzej z grupą speed. Może zrobić się.. Ujowo..
@5 294 960 Sebastian_M: Wow, GTC i Sebastian_M, no po prostu czapki z głów za tę heroiczną próbę pojednania! Wasza inicjatywa to prawdziwy majstersztyk – sklejanie murów, które inni z takim trudem budowali. Ja sam tyle razy próbowałem wnieść promyk zgody w ten wirtualny chaos, ale cóż… Może nie miałem tej waszej magicznej mocy przekonywania.
Ale wiecie co? Ja tam nie czuję potrzeby jednoczenia się z ludźmi, którzy mnie zablokowali. Serio, nie znam ich, nie wiem, czym ich tak wzruszyłem, ale widocznie uznali, że moje istnienie to dla nich za dużo. No i dobrze! W końcu „pogodzony przyjaciel to podwójny wróg” – a ja wolę mieć jednoznaczną sytuację niż jakieś półśrodki.
Tak że jeszcze raz – wielki szacun za waszą misję pokojową. Może kiedyś dostaniecie za to jakieś internetowe Nobla.
Ale wiecie co? Ja tam nie czuję potrzeby jednoczenia się z ludźmi, którzy mnie zablokowali. Serio, nie znam ich, nie wiem, czym ich tak wzruszyłem, ale widocznie uznali, że moje istnienie to dla nich za dużo. No i dobrze! W końcu „pogodzony przyjaciel to podwójny wróg” – a ja wolę mieć jednoznaczną sytuację niż jakieś półśrodki.
Tak że jeszcze raz – wielki szacun za waszą misję pokojową. Może kiedyś dostaniecie za to jakieś internetowe Nobla.
@5 294 964 Sebastian_M: Oosoba, z którą byliśmy w konflikcie, a następnie się pogodziliśmy, może stać się dla nas jeszcze groźniejsza niż wcześniej. Zna nasze słabe strony – skoro już raz byliśmy w konflikcie, to wie, jak nas zranić lub jakie mamy słabości.Może skrywać urazę – nawet jeśli oficjalnie doszło do pojednania, druga strona może nadal mieć do nas żal i czekać na okazję do rewanżu. Łatwiej nas oszukać – gdy znowu komuś ufamy po kłótni, jesteśmy mniej ostrożni, co czyni nas podatnymi na zdradę. Nie każda zgoda jest szczera, a dawny wróg może być jeszcze bardziej niebezpieczny po pojednaniu.
Traktuje swojego przyjaciela tak, jkbym wiedzial, że pewnego dnia stanie sie moim wrogiem.
Traktuje swojego przyjaciela tak, jkbym wiedzial, że pewnego dnia stanie sie moim wrogiem.
@5 295 026 Jelonek:
Już jestem
Teraz już nie puścisz E-Jota
@5 295 027 Sebastian_M: "Polski kibic to jak pogoda - zmienny i nieprzewidywalny, ale zawsze pełen pasji."
Zaraz mecz
@5 295 030 Jelonek:
Trzeba dawać ludziom szansę
@5 295 034 Madman: Podaj jak możesz ok?
@5 295 043 IvanZZ: Ja pinkole! Po kumulacji i to bedzie podzielona pomiedzy kilku graczy
@5 295 047 Madman: Jesli nie bedzie glownej.
@5 295 046 Jelonek: sa juz gdzies wygrane
@5 295 047 Madman: Okolo 80 lub nawet wiecej.
@5 295 045 Madman:
@5 295 051 Madman: Nie, ale kolega z Niemiec cos spiewa o roxbiciu kumulacji.
@5 295 063: panoramix
Cały tydzień był ujowy..
Az nadszedł piątek..
Czegoś nowego poczatek..
Az nadszedł piątek..
Czegoś nowego poczatek..
To stacja pogodowa.. Ale muszę wymienić akumulatorki..ale mogę pokazać jak to wygląda..
Dopisano wyniki Eurojackpot - 08,09,12,14,16 oraz dodatkowe liczby 6,12
prawie 8,10,12,14,16 normalnie kosmos liczby haha i 6.12 same parzyste
Mecz
Brawo dla Majki Chwalinskiej.. 115 pozycja WTA.
I Madzi Linetty.. Wtez wygrała..
Tenis kobiecy.. Lubię.. A kibicuje też Madzi Frech..
I Madzi Linetty.. Wtez wygrała..
Tenis kobiecy.. Lubię.. A kibicuje też Madzi Frech..
@5 295 085 Sebastian_M: To bedzie ciekawy mecz

sałatka pokrojoną..