Wpisy 5 284 050 – 5 284 209
8 marca 2025 00:07 → 8 marca 2025 11:44, 100 wpisów
Drogie Panie z Multipasko!
Z okazji Dnia Kobiet składamy Wam najserdeczniejsze życzenia – dużo radości, zdrowia, spełnienia marzeń i niekończącej się pogody ducha. Niech każdy dzień przynosi Wam uśmiech, życzliwość i piękne chwile.
A tym, które nieco pochopnie użyły „magicznego przycisku blokady” – życzymy odrobiny refleksji i otwartości na dialog, bo przecież dobre relacje są warte każdej szansy!
Wszystkiego najlepszego! 🌸✨
Z okazji Dnia Kobiet składamy Wam najserdeczniejsze życzenia – dużo radości, zdrowia, spełnienia marzeń i niekończącej się pogody ducha. Niech każdy dzień przynosi Wam uśmiech, życzliwość i piękne chwile.
A tym, które nieco pochopnie użyły „magicznego przycisku blokady” – życzymy odrobiny refleksji i otwartości na dialog, bo przecież dobre relacje są warte każdej szansy!
Wszystkiego najlepszego! 🌸✨
Jelonek dodał(a) komentarz w temacie: Loteria Świąteczna 2024
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet,niech marzenia wam się spełnią

@5 284 062 waldus: widziałeś liczby w mini wylosowane
@5 284 063 zbigniew g: dzien dobry panie zbignieie zwany gamoniem
@5 284 064 zbigniew g: idziałem
mini lotto wylosowano z trójek eurojackpot czyli
3 21 26 40 41
3 21 26 40 41
@5 284 070 Gosia__77: hej
Dzisiaj Dzień Kobiet, więc biusty do góry,
niech znikną z Twej twarzy gradowe chmury.
Niech żyje cellulit i kurze łapki,
bo i tak jesteście fajne babki.
niech znikną z Twej twarzy gradowe chmury.
Niech żyje cellulit i kurze łapki,
bo i tak jesteście fajne babki.
walduś ,, bardzo nerwowy na cały swiecie ,, poatrz linki
https://www.facebook.com/reel/1413209583421728
https://www.facebook.com/reel/1413209583421728
@5 284 089 13krzyss: fejzbuk przereklamowany
To samo lotto wydają kasę na reklamę w tiwi radiu necie a nie pozwolą kowalskie mu wygrac
@5 284 095 13krzyss: walnij setę
@5 284 105 13krzyss: kawa
walduś wczoraj wieczór nie grałem ahooj same było spdała 3/7 z plusem
@5 284 110 13krzyss: dolej sobie do tej kawy wspomagacza
waldus ,,jak nie bije kawa ,, krzysia zle czuje .. jak jebkom .moja głowa ..ja pij zmieniło dobrze czuje
@5 284 113 13krzyss: w życiu to nigdy nie wiadomo co nam do szczęścia będzie potrzebne
@5 284 109 bolek31: grałeś real,coś tam miałeś ostatnio...
@5 284 057 GTV777: Oryginalne życzenia.
Ufam, że zostaniesz z nami pod tym mickiem, niech on będzie tym ostatnim.
Zastanawia mnie , dlaczego piszesz na czacie w dniu zalozenia profilu, a inni czekaja na aktywacje 3 dni?
Może są rowni i rowmiejsi? Pozdrawiam.
Ufam, że zostaniesz z nami pod tym mickiem, niech on będzie tym ostatnim.
Zastanawia mnie , dlaczego piszesz na czacie w dniu zalozenia profilu, a inni czekaja na aktywacje 3 dni?
Może są rowni i rowmiejsi? Pozdrawiam.
@5 284 119 islandorka30,5: mosz tu kwitka bo dziś twoje święto
"Och, jakże piękny jest ten świat, gdzie wszyscy są równi... ale niektórzy są równiejsi! Regulamin? Oczywiście, surowy i nieugięty – dla maluczkich. Dla wybranych? Elastyczny jak gumka w starych dresach. Jedni grzecznie odliczają trzy dni, bo tak nakazuje święta litera prawa, a inni? Im regulamin szepcze do ucha: 'Spokojnie, to nie dotyczy ciebie, zapraszam prosto na salony!' Ach, co za wspaniała symfonia sprawiedliwości! Może jeszcze czerwony dywan dla tych 'równiejszych'? Bo przecież jak już łamać zasady, to z klasą!"
Witam serdecznie milosmikow zielonwj strony a szczegulnie mile oanie w dniu ich swieta przesylam i 🌞 zycze aby w ICH sreduszkach zawsze swiecilo slonce ja juz zonie i corce przed wczoraj kupilem w dino gozdziki byly swieze nie przebrane mialem z czego wybierac a w kwiaciarni dokupilem roze ladnie wyygladaja w wazonie wczorai w multi trafilem 1 x4 to jest 6 zl poprzedbio wygralem 3 zl razem wygralem 9 zl a puscilem 2 zaklady na4 losowania stratny jestem 1 zl do tej pory
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane

za chwile jade z zona na zakupy bedzie bigos to przy okazji golone ugotuje
...Islandorka30.5...Biedroneczka...Emerytka...🌷 🌹 🌷 🌹 🌷 🌹 🌷 🌹 🌷 Na Dzień Kobiet...
Gosia__77
@5 284 152 13krzyss: Szacunek dla 13kezyss za odwagę w piętnowaniu furiackiego, wręcz bandyckiego zachowania na drodze. Takie postawy – zarówno w realnym świecie, jak i w sieci – zasługują na zdecydowaną reakcję. Wskazywanie i potępianie agresji to krok w stronę większej kultury oraz bezpieczeństwa dla wszystkich. Promowanie empatii i odpowiedzialności, niezależnie od miejsca, w którym jesteśmy, jest niezwykle ważne. Brawo!
@5 284 154 emerytka 46:
Witam wszystkich

A dla panów Lub - niespodzianka
Dziś sobota
@5 284 165 tomi77: Za pieczywem?
@5 284 165 tomi77: Co się dziwisz sobota
@5 284 165 tomi77: U mnie w piekarni też są kolejki
Ale za to chlebek jak u mojej babci
Najsmaczniejszy jest chleb ciepłu z pieca . Co to jest?
Ciepły
Bułeczki też są dobre ciepłe
Ale ja bułeczki rzadko jem.
Wolę pełnoziarnisty chleb.
Taki ciepły to zjem i z masłem a ogólnie masła nie jadam.
@5 284 157 Bonkojad:
Masło używam do pieczenia ciast i ewentualnie jak robię jajecznicę lub zapiekanki
Tak
Gramy dziś czy robimy 2 dni przerwy?
Widzę że nikogo tu nie ma. Trudno.
W takim razie jadę zawieźć pizzę i przyjdę może wtedy ktoś tu będzie
Przed chwilą padło 38 x 355,30 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
wiency pączki wyrzucono na śmietnik głupia i chora cena było po 9 zł sztuk i nic kto kupic ,,
https://www.rmf.fm/rozrywka/plotki/news,76475,tysiace-paczkow-wyrzuconych-na-smietnik-internauci-poruszeni-widokiem-az-wstyd.html?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=WSK_RMFFM_Wy%C5%9Bwietlenie+strony_+FB_K%2BM+%2F+18-45+%2F+Wiadomo%C5%9Bci+%2F+Pudelek+%2F+Polityka+%284%2C4+mln%29+v2&utm_content=04.03.2025+W+sieci+zawrza%C5%82o&fbclid=IwY2xjawI49C1leHRuA2FlbQEwAGFkaWQBqxp9acLVlAEdBYvBF09dqPKbmggZ9y7PhSC8zzqS3htURGaevqTVRnBssyMmn2vYDpRi_aem_CRTwxcUJ6aR0MsL2UuAY-g
https://www.rmf.fm/rozrywka/plotki/news,76475,tysiace-paczkow-wyrzuconych-na-smietnik-internauci-poruszeni-widokiem-az-wstyd.html?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=WSK_RMFFM_Wy%C5%9Bwietlenie+strony_+FB_K%2BM+%2F+18-45+%2F+Wiadomo%C5%9Bci+%2F+Pudelek+%2F+Polityka+%284%2C4+mln%29+v2&utm_content=04.03.2025+W+sieci+zawrza%C5%82o&fbclid=IwY2xjawI49C1leHRuA2FlbQEwAGFkaWQBqxp9acLVlAEdBYvBF09dqPKbmggZ9y7PhSC8zzqS3htURGaevqTVRnBssyMmn2vYDpRi_aem_CRTwxcUJ6aR0MsL2UuAY-g
No to są uje. U mnie też 3 kartony wyrzucone.. Ok td paczki te białe.. Jakby surowe..
Dla Kobiet
Maj zyczenia
Uwazajcie grypa atakuje..
I wirusy rozne..
Maj zyczenia
Uwazajcie grypa atakuje..
I wirusy rozne..

@5 284 203 megamocny: Jakie masz dziś numery?
@5 284 203 megamocny: Rozwiozłeś już pizzę ?