Wpisy 52 781 – 52 880
22 czerwca 2009 14:23 → 23 czerwca 2009 12:36, 100 wpisów
W Multi Multi i w dawnym Multi Lotku jest coś takiego, że jest limit wygranych 10/10 do chyba ponad 100. Jak ten limit zostałby przekroczony to wtedy rozdzielają wszystkich po równo czyli byłoby mniej niż 250.000 za 10/10.
Nie wiem czy zauważyliście ,ale odkąd są 2 losowanie z tego co czytam na forum to statystyki wygranych spadły,proponuję jednak grac na 22.00 będzie jak dawniej.Pozdrawiam
mnie sie te wyniki podobaja niech zostaną haha :)
Mało wygrałem ale nie wiem czemu żle zaznaczyłem te liczby 1,14,15,19,20,25,31,45,78
poprawiała mi w kolekturze
a mój rekord to zaznaczyłem 13 liczb a 1 nietrafiłem to z 13 skreslen na kartce a wygrane 12
poprawiała mi w kolekturze
a mój rekord to zaznaczyłem 13 liczb a 1 nietrafiłem to z 13 skreslen na kartce a wygrane 12
niewiem czemu mi maszyna wurzuca zakłady ze zle skreslam
mam pytanie: czy losowanie o 22:00 tez mozna zobaczyc na zywo poprzez strone na lotto.pl?
E to fajnie, bo ja polsatu nie mam i rzadko czuje to losowanie, malo emocji...to dzis bedzie inaczej, jesli nie nawali transmisja jak dzis.
Witam.No wreszcie ta 37 wyszła tak sie ciesze.Pozdrawiam wszystkich,i mam nadzieje ze ta wygrana poprawi mi moje bio zamiast słoneczka,bo jak bylo rano widać,nie bylo ono takie radosne,a juz te ostatnie dni przed wyjazdem sa okropne.Pozdrawiam i zycze wygranych na zmianie B.
Pasko dzięki to jeszcze mało ale moze to jakis początek bo okropnie mi szło :) pozd(niestety w realu tylko 3z4)
Witamy liczbę 37 :) 58 pln do kieszonki ....szkoda , że więcej nie postawiłam ...a teraz na jaką polować ?
Szkoda że nie wpadłem na pomysł żeby wysłać liczby mojej córeczki ,byłoby 4/5 i 1 obok,co jest normalne,ale dobre i tyle.
a ja mam 5 oj cienko ale przynajmniej dziś mi się zwrócił koszt kuponu
mysia pysia
Proponuje 46 lub 67 lub 72 :)
Ja to na progresje biore:)
Pozdr
Proponuje 46 lub 67 lub 72 :)
Ja to na progresje biore:)
Pozdr
Dobrze ze mnie nie bylo podczas losowania,bo czytam wasze wpisy i widzę ze jakieś jaja sie dzieja,Na dodatek przy tym moim wrednym humorku z rana to pewnie bym juz nie mial kompa w domu,wiec chwala ze Musiałem cos zalatwic w tym czasie przyszedłem jak na Pasko pojawily sie wyniki.Tak to wielki skandal takie traktowanie klienta,ale awarie moga sie zdarzyć ,natomiast wypadałoby ze strony lotto słowo: przepraszamy,za zaistniała sytuacje.Tak jak ja przepraszam za moje ranne wpisy,które przeczytałem po raz drugi i faktycznie byly nie miłe.Ponieważ dalej mam niekorzystne bio to juz dzis do 22 nic nie napisze.Gratuluje wygranym.Pozdrawiam
Teraz to sobie możesz mówić, trzeba było zainwestować i by ci się zwróciło 33,6 krotnie.
Pawcio w regulaminie jest zapisane że na zwykłą 10 przeznaczają max 25 milionów na losowanie, na 10 z + 100 milionoów/losowanie dalej 9/9 15 milionów, 9/9+ 30 milionów oraz 8/8+ 15 milionów więcej limitów nie podają jak na razie
Witam!
Prośba Do ediego8 , lub kogoś kto wie,
jak najlepiej napisać do TS , o incydencie który się wydarzył o 14-tej.
Chciałbym w moim liście napisać im o oszustwie którego się dopuścili .
Nie można podawać wyników z los. o 14 -tej tak sobie , jak im się widzi , skoro tego nikt nie widział ze takie liczby wpadły !!!!
Jest to WAŁ!! skierowany w nasza kieszeń. Los. powinno byc unieważnione dlatego ze nikt nie widział co wpadło.
W którym normalnym kraju na świecie przeszedłby taki NUMER ?????
NIGDZIE!!!!!
Nikt nie gra w nie otwarte karty!!!
Chciałbym wytoczyć im kilka mocnych słów krytyki i dlatego prośba do was ....kto wie gdzie to mam pisać ?
I CZY W OGÓLE SIĘ DA DO NICH NAPISAĆ ????
Pozdrawiam!!
Prośba Do ediego8 , lub kogoś kto wie,
jak najlepiej napisać do TS , o incydencie który się wydarzył o 14-tej.
Chciałbym w moim liście napisać im o oszustwie którego się dopuścili .
Nie można podawać wyników z los. o 14 -tej tak sobie , jak im się widzi , skoro tego nikt nie widział ze takie liczby wpadły !!!!
Jest to WAŁ!! skierowany w nasza kieszeń. Los. powinno byc unieważnione dlatego ze nikt nie widział co wpadło.
W którym normalnym kraju na świecie przeszedłby taki NUMER ?????
NIGDZIE!!!!!
Nikt nie gra w nie otwarte karty!!!
Chciałbym wytoczyć im kilka mocnych słów krytyki i dlatego prośba do was ....kto wie gdzie to mam pisać ?
I CZY W OGÓLE SIĘ DA DO NICH NAPISAĆ ????
Pozdrawiam!!
Ja mam taki telefon komórkowy: 609 890 136. Spróbujcie zadzwonić. Prawdopodobnie to do totalizatora ale nie mam jak teraz sprawdzić.
quz. Napisz do mnie na admin@multipasko.pl
Jak ktoś już zadzwoni na podane przeze mnie numery do centrali lotto, to proszę o informację tutaj co się dowiedział. Pozdrawiam
Jak ktoś już zadzwoni na podane przeze mnie numery do centrali lotto, to proszę o informację tutaj co się dowiedział. Pozdrawiam
Dzieki za numery telefonów !!!
Zaraz będę się starał dodzwonić do tych OSZUSTÓW !!!
Zaraz będę się starał dodzwonić do tych OSZUSTÓW !!!
Pasko ja do totalizatora i zapytałem dlaczego nie było transmisji losowania , na to pani z tej organizacji mi mile odpowiedziała że nie musi mi udzielać takich informacji a ja jej na to że czuje się troche oszukany bo nie widziałem co wylosowali a ona masz pan problem to do sadu hahahahah
Grubas twierdzisz ze panstwo polskie cie oszukalo :p
Jedno proste wyjscie rob to co ja nie graj na niejawne losowania.
Po 2 faktycznie mozesz pozwac ich do sadu jesli losowanie nei bylo emitowane w TV ani w zaden inny sposob. Nawet to ktus kiedys zamiescil paragraf prawny na to ze w zakladach wzajemnych musza byc jawnie podawane wyniki w formie "video transmisji" czy jakos tak.
Jedno proste wyjscie rob to co ja nie graj na niejawne losowania.
Po 2 faktycznie mozesz pozwac ich do sadu jesli losowanie nei bylo emitowane w TV ani w zaden inny sposob. Nawet to ktus kiedys zamiescil paragraf prawny na to ze w zakladach wzajemnych musza byc jawnie podawane wyniki w formie "video transmisji" czy jakos tak.
Ale dziwna kwota padła w Gdyni 20 czerwca o 22.00 w multi.
2009-06-20 22:00
394 002,20 zł
Gdynia
2009-06-20 22:00
394 002,20 zł
Gdynia
No !!!
zadzwoniłem do nich i jutro ma się ktoś od nich do mnie odezwać w tej sprawie wyjaśniając zaistniała sytuacje!!!
Poczekam!!
Przedstawiłem również Panu który odebrał telefon , prawna stronę tego zdarzenia o której pisał tutaj ph2008.
że gdy nie zostanie ta sprawa w pełni wyjaśniona to będę szukał tego paragrafu i oddam sprawę do sadu !!!
Oni się z nami nie pier.......ą , to i ja nie będę !!!!!!!!!
Pozdrawiam i odezwę się jutro gdy tylko do mnie oddzwonią!!!
zadzwoniłem do nich i jutro ma się ktoś od nich do mnie odezwać w tej sprawie wyjaśniając zaistniała sytuacje!!!
Poczekam!!
Przedstawiłem również Panu który odebrał telefon , prawna stronę tego zdarzenia o której pisał tutaj ph2008.
że gdy nie zostanie ta sprawa w pełni wyjaśniona to będę szukał tego paragrafu i oddam sprawę do sadu !!!
Oni się z nami nie pier.......ą , to i ja nie będę !!!!!!!!!
Pozdrawiam i odezwę się jutro gdy tylko do mnie oddzwonią!!!
Jeżeli ktoś wie gdzie mógłbym znaleźć jakieś dokładne dane w internecie na temat paragrafów dotyczących losowania na żywo , to będę wdzięczny.
Chodzi mi o to czy się da oddać TS do sadu za taki przekręt i czy jest to gdzieś ujęte , ze takie los. musi być unieważnione!
Dziękuje za jakiekolwiek informacje>
Chodzi mi o to czy się da oddać TS do sadu za taki przekręt i czy jest to gdzieś ujęte , ze takie los. musi być unieważnione!
Dziękuje za jakiekolwiek informacje>
grubas> Biorąc pod uwagę fakt, że niejednokrotnie przy losowaniu o 22 psuła się maszyna, po czym prowadzący informował, że losowania odbędzie się poza kulisami i dziękował za uwagę - będzie ciężko.
Jeden gość zatrzymuje się motorem koło kolektury ,wchodzi do środka w kasku na głowie i ...
weź i się z takiego nie śmiej...myślałem że nie wyrobię...
weź i się z takiego nie śmiej...myślałem że nie wyrobię...
No właśnie Pasko!
Czytałem teraz regulamin TS i nic tam nie ma że muszą podawać losowania na żywo!!!
I znowu nóż w plecy nam grającym czynnie w tą "obłąkaną ściemę "
Wszystkie regulaminy, niestety przemawiają na naszą niekorzyść ,
ale chęć zysku jest tak silna że choćby nas ściemniali 1000 -krotnie więcej to i tak do nas nie przemówi rozsądek !
Pozdrawiam!
Czytałem teraz regulamin TS i nic tam nie ma że muszą podawać losowania na żywo!!!
I znowu nóż w plecy nam grającym czynnie w tą "obłąkaną ściemę "
Wszystkie regulaminy, niestety przemawiają na naszą niekorzyść ,
ale chęć zysku jest tak silna że choćby nas ściemniali 1000 -krotnie więcej to i tak do nas nie przemówi rozsądek !
Pozdrawiam!
Opa może nie chciał pokazać swojej twarzy? Obrał taktykę tajemniczzego zwyciescy o 22 hehehe teraz to jest brendza i oszukaństwo trzeba odpuścić te multi multi :)robią nas pon kieszeni już oficjialnie !
OPA. Pomyśl o uatrakcyjnieniu swojej kolektury i podłączeniu kamerki online. Taka, żeby chociaż dawała odświeżenie co 5 sekund. Prosta sprawa. A ja znajdę miejsce na stronce i wstawię odpowiedni kod, aby wszyscy mogli oglądać Twoją kolekturę na żywo :)
Ahtung!!na forum jest łowca frajerów
BLANKA.BLANKA to multimulti.
dawno takich pierdoł nie czytałem .
BLANKA.BLANKA to multimulti.
dawno takich pierdoł nie czytałem .
Do Pasko
Znalazłem tylko to :
Art. 22. 1. Spółka prowadząca działalność w zakresie gier losowych jest obowiązana do zainstalowania w kasynie gry systemu służącego kontroli przebiegu i prowadzenia gier, w tym umożliwiającego rozstrzyganie wątpliwości związanych z urządzanymi grami oraz weryfikację prawidłowości wydawania zaświadczeń o uzyskanej wygranej, za pomocą magnetycznego zapisu obrazu.
2. Zapis obrazu, o którym mowa w ust. 1, jest udostępniany wyłącznie osobom upoważnionym przez ministra właściwego do spraw finansów publicznych do sprawowania nadzoru i kontroli, inspektorom kontroli skarbowej, pracownikom szczególnego nadzoru podatkowego lub uczestnikom gry zgłaszającym reklamacje.
3. Minister właściwy do spraw finansów publicznych określi, w drodze rozporządzenia, szczegółowe warunki dotyczące instalacji i wykorzystania systemu, o którym mowa w ust. 1, uwzględniając w szczególności konieczność zapewnienia możliwości odtworzenia przebiegu każdej gry.
Art. 23. Każdy ośrodek gier powinien posiadać niezależne od sieci ogólnodostępnej zapasowe źródła energii elektrycznej oraz instalacje przeciwzakłóceniowe zapewniające ciągły i niezakłócony przebieg gier.
Rozumiem to tak , że jeżeli nie maja nagrania które by przedstawiało w wersji video obrazu wylosowane kulki to trudno im będzie zmontować nagranie w którym padnie 20 identycznych kulek!!!
Czekam do jutra!!!!
Znalazłem tylko to :
Art. 22. 1. Spółka prowadząca działalność w zakresie gier losowych jest obowiązana do zainstalowania w kasynie gry systemu służącego kontroli przebiegu i prowadzenia gier, w tym umożliwiającego rozstrzyganie wątpliwości związanych z urządzanymi grami oraz weryfikację prawidłowości wydawania zaświadczeń o uzyskanej wygranej, za pomocą magnetycznego zapisu obrazu.
2. Zapis obrazu, o którym mowa w ust. 1, jest udostępniany wyłącznie osobom upoważnionym przez ministra właściwego do spraw finansów publicznych do sprawowania nadzoru i kontroli, inspektorom kontroli skarbowej, pracownikom szczególnego nadzoru podatkowego lub uczestnikom gry zgłaszającym reklamacje.
3. Minister właściwy do spraw finansów publicznych określi, w drodze rozporządzenia, szczegółowe warunki dotyczące instalacji i wykorzystania systemu, o którym mowa w ust. 1, uwzględniając w szczególności konieczność zapewnienia możliwości odtworzenia przebiegu każdej gry.
Art. 23. Każdy ośrodek gier powinien posiadać niezależne od sieci ogólnodostępnej zapasowe źródła energii elektrycznej oraz instalacje przeciwzakłóceniowe zapewniające ciągły i niezakłócony przebieg gier.
Rozumiem to tak , że jeżeli nie maja nagrania które by przedstawiało w wersji video obrazu wylosowane kulki to trudno im będzie zmontować nagranie w którym padnie 20 identycznych kulek!!!
Czekam do jutra!!!!
do grubasa
www.infor.pl/dzienniki-urzedowe/ministra
finansow,tam bedą dokładne info.
pozdro.
www.infor.pl/dzienniki-urzedowe/ministra
finansow,tam bedą dokładne info.
pozdro.
Mam WIELKĄ PROŚBĘ!
W sobote będę na weselu ( W Krakowie) i Państwo Młodzi zamiast kwiatów chcą kupon totolotka :) pomyślałam sobie , że moglibyście mi pomóc w skresleniu szczęśliwych liczb do DL - mam zamiar wydać na to 30 zł czyki powinno być 15 zakładów....czekam na propozycje liczb
W sobote będę na weselu ( W Krakowie) i Państwo Młodzi zamiast kwiatów chcą kupon totolotka :) pomyślałam sobie , że moglibyście mi pomóc w skresleniu szczęśliwych liczb do DL - mam zamiar wydać na to 30 zł czyki powinno być 15 zakładów....czekam na propozycje liczb
Pewne liczby to 6,8,21,22,32,49
Dawanie kuponów lotto na ślub ostatnio co raz modniejsze. Siostra jak kiedyś była na ślubie to para młoda z wszystkich kuponów trafiła najwięcej 5-tke i sobie pojechali na wycieczke :):D
My z żonką w zeszłym roku na gwiazdke .
POD CHOINKE KUPILIŚMY DLA WSZYSTKICH PO KUPONIE lOS MILIONOS.Ciekawie wyglądało.Oczywiscie wszystkie byly puste.
POD CHOINKE KUPILIŚMY DLA WSZYSTKICH PO KUPONIE lOS MILIONOS.Ciekawie wyglądało.Oczywiscie wszystkie byly puste.
PASKO: zapoznaj się łaskawie z korespondencją do Ciebie właśnie wysłaną...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Oto liczby na dziś: 4,6,25,23,35,48,71,70
Witam Wszystkich!!!!!!!!
Moje typy na dziś;)
7,12,13,23,29,49,64,65,78,80
Moje typy na dziś;)
7,12,13,23,29,49,64,65,78,80
ziuta1981krk-czemu tak późno typujesz?
Analizuje Twoje typy... zapodaj coś na jutro ale wcześniej :) pozdro chippi też z krk :)
Analizuje Twoje typy... zapodaj coś na jutro ale wcześniej :) pozdro chippi też z krk :)
Witam. Oglądałam właśnie losowanie MM i zastanawiam się, dlaczego wylosowaną kulką zasłaniają maszynę losującą?
Witaj Chippi:)
Gra dopiero się zacznie;) tylko muszę mieć ok 20 losowań:)
Gra dopiero się zacznie;) tylko muszę mieć ok 20 losowań:)
ziuta1981krk-no tak...wiem, że się zacznie :) jak mozesz to kliknij do mnie : 7838108
Odnośnie od wpisów nr: 52820
Gość twarz pokazał,tylko fajnie to wyglądało...a jeśli chodzi o online Pasko to co mi to by dało ??? W takim "szrocie"???
Gość twarz pokazał,tylko fajnie to wyglądało...a jeśli chodzi o online Pasko to co mi to by dało ??? W takim "szrocie"???
Trzeba grać w Multi na często chodzące liczby,z 7 losowań byłoby 3/4 i 5/8...chyba by wystarczyło i tylko stawkować...
A dziś znowu 5 liczb się powtórzyło,wcześniej 6 , 4 a reszta to po 5,dobre...z tamtych piątek planuję coś jutro na 22,a "nóż" coś się sprawdzi...
Witam.Dzis bardzo szczesliwy dla mnie dzien obie liczby czyli 37 w południe i 22 wieczorem weszły.Tym sposobem skonczylem gre na ten sezon.Mozna spokojnie udac sie na urlop nie zostawiając nic co by mieli by oddac po powrocie.Pomimo niekorzystnego bio jestem zadowolony i szczesliwy.Serdecznie pozdrawiam i gratuluje wygranym.Te dwa losowania dziennie to strzał w 10 ze strony lotto.Dobranoc dodam tylko ze w Krakowie burza i to niezła ale niech pada byle od 1 lipca bylo piękne słoneczko.
No to kogut miłej zabawy,dla mnie np. mówią że mam lux...lux to może i by było jakbym zarabiał z kilka tys. na rękę,to wtedy tak,a po drugie nie mam urlopów,zwolnień, mam taką super pracę,sami widzicie ...
OPA resztę pensji możesz sobie dograć. Oczywiście trochę żartuję bo wiem jak ciężko coś ugrać. Jak się nieraz widzi człowieka z kolektury o 6 i później o 21 i tak prawie codziennie to aż żal patrzeć. Oczywiście nie wszyscy tak pracują, ale zdażają się takie przypadki.
OPA bardzo dziękuje za zyczenia urlopowe ale jadę w wasze śliczne strony,wiec juz sam pobyt tam jest dla mnie fantastyczny.Co do twojej pracy to napisze tak.Jesteś młodym facetem,jak bylem w twoim wieku to tez pracowałem nawet 18 godzin dziennie.Zarabiałem kupę kasy,a na polkach stal ocet,musztarda,a radosc sprawiało kupno patetuwy(pasztetowej)która czasem rzucili do bufetu bez kartek.Liczyły sie układy,spryt,kombinowanie,bo nawet gorzała byla na kartki a procentowanie w banku siegalo 50%.Wtedy calą kase lokowalem na lokatach,gdzie dochod kwartalny przekraczal moje zarobki miesieczne.Jaka kase robili ci co mieli duzo kasy.Dziwne to byly czasy.Pamiętam losowanie karpia na swieta w zakładzie pracy.Byl to okres kiedy używany maluch kosztował więcej niz nowy,Ja inwestowałem kasę w rzeczy które wtedy były dostępne,a teraz sa zrodlem dochodu,nawet wysokiego.Fakt ze 10 godzin pracy w dzisiejszych czasach za tak marne wynagrodzenie to draństwo,ale Cały nasz kraj to jedna wielka studnia ,gdzie wykorzystuje sie człowieka,i skubie gdzie tylko mozna.Wiem ze teraz chcąc w tym wyścigu szczurów utrzymać sie na pewnym poziomie mozna zapomnieć o 8 godzinnym trybie pracy,o wolnych sobotach,i nawet czasem o urlopie,bo o chorobowym to mozna zapomnieć.Współczuje tym młodym ludziom którzy często jak sa na imprezie daja w szyje i potem juz koniec zabawy,bo byle szybko nie zawsze dobrze.Wybaczcie mi ten wpis ,ale taka odskocznia od kulek,a poza tym z rana jest malo piszących wiec sobie na to pozwoliłem.Pozdrawiam i ciesze sie ze w tym nierównym boju z lotto w tym sezonie wyszedłem z tarcza a nie na tarczy.
http://www.abc.com.pl/serwis/du/2004/0027.htm
Dla grubasa :)
W drugim punkcie to gdzies pisze
2a) wideoloterie, które są urządzane w sieci terminali wideo połączonych z centralnym systemem sprawozdawczym i monitorującym, a uczestniczy się w nich poprzez nabycie losu lub innego dowodu udziału w grze, przy czym gracz może typować liczby, znaki lub inne wyróżniki, a podmiot urządzający wideoloterię oferuje wyłącznie wygrane pieniężne;
W zwiazku z tym ze jest to wideoloteria kazde losowanie powinno byc na zywo jesli wszystkie poprzednie byly. Nie ma tak ze raz robimy losowanie na zywo a potem kolejne podajemy z rekawa, albo kiedy sie nam to podoba. Gdzies w tej ustawie pisze co sie dzieje w przypadku gdy maszyna jest uszkodzona.
Dla grubasa :)
W drugim punkcie to gdzies pisze
2a) wideoloterie, które są urządzane w sieci terminali wideo połączonych z centralnym systemem sprawozdawczym i monitorującym, a uczestniczy się w nich poprzez nabycie losu lub innego dowodu udziału w grze, przy czym gracz może typować liczby, znaki lub inne wyróżniki, a podmiot urządzający wideoloterię oferuje wyłącznie wygrane pieniężne;
W zwiazku z tym ze jest to wideoloteria kazde losowanie powinno byc na zywo jesli wszystkie poprzednie byly. Nie ma tak ze raz robimy losowanie na zywo a potem kolejne podajemy z rekawa, albo kiedy sie nam to podoba. Gdzies w tej ustawie pisze co sie dzieje w przypadku gdy maszyna jest uszkodzona.
PASKO: mozesz wprowadzic dwie nowe mapy do MM - na dzienne losowania i te nocne ??
Prosze o odpowiedz bo pewnie nie zauwazyles jak co to przyspamuje :p
Prosze o odpowiedz bo pewnie nie zauwazyles jak co to przyspamuje :p
WITAM myslę że wprowadzanie dwoch map mija się z celem gdyż nic to nie zmieni ,a jedynie zagmatwa patrzenie na liczby bo one i tak wyskakują po staremu czyli są powtórki i następujące po sobie kombinacje liczb. Natomiast wprowadzenie tabeli samych plusów byłaby wielce przydatna pozdrawiam
Kto powiedzial ze normalnej mapy takiej jak teraz ma nie byc ?? Poprostu klikajac w MM bedziemy mieli do wyboru jeszcze dwie dodatkowe mapy.
Witam.Dzis posle 5 zakladow prostych na 6 liczb zeby zagrac,bo nie umie nie zagrac jak kolo kolektory przechodzę .Kazdy zakład za 2 zeta czyli 10 zeta na kazde losowanie czyli 12 losowan 120 zeta(do 28 czerwca) na straty świadomie przeznaczam.To nie będzie zadna progresja tylko taka gra na strate kasy.Limit szczescia juz wykorzystałem w nadmiarze a zwłaszcza ostatni okres.Oto moje zestawy:5,13,20,23,40,78,///1,4,18,20,31,35////1,5,27,31,36,40,,,1,15,38,46,77,78////14,15,31,41,46,56///Pozdrawiam i zycze wszystkim wygranych zakladow.Pozdrawiam
witam wszystkich,od dawnao bserwuje tą stronęi po stanowiłem s ieza pisać to wa szego grona, moje liczby na dziś (caly dzień) 59,34,5,24,
PASKO: coś mi się wydaje , że masz jakąś poważną lukę w swoim autozabezpieczeniu o nazwie "cenzura" , skoro przepuściła na forum wpis niejakiego gomeza ( to taki dzieciak który jest super leniem i o wszystko co samemu można sprawdzić w necie ciągle się tu pyta dłużej czekając na odpowiedź niż samemu by ustalił ) o treści:
"edi ja ciebie nie pytalem,na huj sie odzywasz,musi ciebie byc wszedzie pelno?twoj temat to tez nie jest!!!"
Zatem być może masz "cenzurę" ustawioną na poprawną w języku polskim formę pisowni jako "ch" - ale skoro są tu tacy jak gomez półanalfabeci , to dopisz także tę formę "h" przez niego zastosowaną , a ten w/w jego wpis z wątku Blanki z 6.22.2009 z godziny 8.46 - i jego niedouczonego autora - usuń stąd!
Pzdr.
edi8
"edi ja ciebie nie pytalem,na huj sie odzywasz,musi ciebie byc wszedzie pelno?twoj temat to tez nie jest!!!"
Zatem być może masz "cenzurę" ustawioną na poprawną w języku polskim formę pisowni jako "ch" - ale skoro są tu tacy jak gomez półanalfabeci , to dopisz także tę formę "h" przez niego zastosowaną , a ten w/w jego wpis z wątku Blanki z 6.22.2009 z godziny 8.46 - i jego niedouczonego autora - usuń stąd!
Pzdr.
edi8
Macie fazy :D To matematyczny rachunek prawdopodobienstwa ,a nie jakies systemy ...Pozdrawiam naiwniakow:)
a niemam tyle czasu co ty ,i nie siedze calymi dniami przed kompem tak jak ty,ja pislaem do blanki nie do ciebie,nie obchodzi mnie twoje zdanie tylko jej,i to patrz do kogo pytanie jest kierowane.
Marlboro>>>
"To matematyczny rachunek prawdopodobienstwa ,a nie jakies systemy ...Pozdrawiam naiwniakow:)"
"To matematyczny rachunek prawdopodobienstwa ,a nie jakies systemy ...Pozdrawiam naiwniakow:)"
edi8-daj na luz. Please. Ja wiem,że masz trochę racji ale nie komentuj "obraźliwych" tekstów. Nie pisze tego złośliwie tylko jak do dorosłego człowieka. Swoja prośbę kieruję jeszcze do paru innych osób. Ten chat nie służy do "plucia wulgaryzmami". Postarajmy się wszyscy wspólnie "rozgryźć" wspólnymi siłami Lotto a nie obrażajmy się nawzajem. Uszanujcie moja prośbę. dziękuje.
gomez>>> synku!
Tak się głupio składa , że to ja tobie a nie ty mnie udzieliłes tu już wielu rad , wskazówek i informacji...
Tak się głupio składa , że to ja tobie a nie ty mnie udzieliłes tu już wielu rad , wskazówek i informacji...
gomez-nikt nie jest nie omylny. Każdy ma prawo się pomylić. Gdyby każdy wszystko wiedział LOTTO było by bankrutem :) Wszyscy razem wspólnymi siłami "rozpracujmy" monopoliste. NIech każdy dołoży swoją cegiełkę.
chippi ...to bylo dobre Wszyscy razem wspólnymi siłami "rozpracujmy" monopoliste. hahahaa
Ja juz dawno ich rozpracowalem.Dlatego teraz siedze na Bahama i popijam burbona ,a laski mi jajca wachluja.
Ja juz dawno ich rozpracowalem.Dlatego teraz siedze na Bahama i popijam burbona ,a laski mi jajca wachluja.
ja pytam,bo chce cos zrozumieć,gram od 3 lat i chce sie cos wiecej dowiedzic a edi troche przesadza.
Malboro-skoro tak to fotę zamieść z tych "wakacji".
Edi8-szanuję Cię za Twoje wypowiedzi na tym forum ale faktycznie...nie obraź się-zaczynasz się czepiać. czytałem przed chwilą Twój wpis do jednego z tematów.No proszę Cię...
Edi8-szanuję Cię za Twoje wypowiedzi na tym forum ale faktycznie...nie obraź się-zaczynasz się czepiać. czytałem przed chwilą Twój wpis do jednego z tematów.No proszę Cię...
ja mu wybaczam wiecie choroba nie wybiera nie wiadomo co nas może spotkać
Malboro, widze że jesteś nieudacznikiem, który zazdrości innym tego, że mają, że potrafią, że mogą. Duzo jest takich jak Ty, przekonałem się.
Marlboro ma trochę czasu bo jego turnus kolonijny zaczyna się dopiero za kilka dni....
chippi >>> już kończę , tylko jeszcze ostatni komentarz...
....................................................................
gomez>>> skoro grasz już 3 lata , to w tym tempie przyswajania wiedzy o grach losowych , jakie prezentujesz w swoich lamersko-debilnych wpisach i zapytaniach , to będziesz synek musiał żyć tyle , ile żółwie na Galapagos...aby cokolwiek z tego zrozumieć!
Nie będę cie już zaszczycał swoimi odpowiedziami , bo nie chcę kraść ci twego cennego czasu na naukę tego , jak nadać np.system 3z6 ....
Żegnam!
....................................................................
gomez>>> skoro grasz już 3 lata , to w tym tempie przyswajania wiedzy o grach losowych , jakie prezentujesz w swoich lamersko-debilnych wpisach i zapytaniach , to będziesz synek musiał żyć tyle , ile żółwie na Galapagos...aby cokolwiek z tego zrozumieć!
Nie będę cie już zaszczycał swoimi odpowiedziami , bo nie chcę kraść ci twego cennego czasu na naukę tego , jak nadać np.system 3z6 ....
Żegnam!