Wpisy 52 713 – 52 812
22 czerwca 2009 13:43 → 22 czerwca 2009 16:50, 100 wpisów
tomasz24 no to ładnie u mnie największe osiągnięcie w ml w tym tygodniu to 5z7 i to jeszcze na chyb-traf haha.Nie moge patrzec na moje typowania jeszcze nigdy nie szło tak żle.
Moja 3 na 14: 30,23,59
Ja miałem stały kupon na ML ale w końcu zmieniłem czyli przepisałem na ten nowy MM, ale zmieniłem trzy cyfry i miałem ten kupon wysłać na następne losowanie i co sie okazało, że padły wszystkie 8/8 x2 ale w tym losowaniu co jeszcze na starym kuponie było wysłane czyli gdybym ten nowy kupon wysłał na to losowanie właśnie byłoby 44tyśiaków.
znów lipa z ogladaniem losowani, widział ktos losowanie?
No własnie ja tez nie widziałam
żenada !!!
Pasko skond bierzesz wynili na 14:00 do multi multi
No właśnie i jak tu puścić losowanie na żywo w kolekturze...??? Na co taka bogata firma liczy...
u mnie tez nie było nic widac-czarne pole!
Ja również nie widziałam,a wczorajsze mi przerwało po wpadnięciu trzeciej kulki.
Coś mi się wydaje, że trzeba będzie grać tylko na losowanie o 22
To popołudniowe o 14 coś mi się "nie podoba" :( sorry za szczerość!
To popołudniowe o 14 coś mi się "nie podoba" :( sorry za szczerość!
Mi też często przerywa po wpadnięciu 3 kulki.
Jak oni mogą dopuszczać do takich sytuacji .
Jak oni mogą dopuszczać do takich sytuacji .
Nikt nie widział nikikt nie zna wyników?nie no tak to jeszcze nie było ..
I jak tu typowac jak nie wiadomo co wylosowala maszyna .
Takiej szwindli to jeszcze nie było. Teraz wiadomo dlaczego "zniknęła" komisja.
A ja gram tylko na godzine 22, bo to losowanie o 14 to jest czarne gówno
Szanowni Gracze Lotto-mnie też oburzyła ta zaistniała sytuacja. Proponuję grę przez 7 kolejnych dni tylko na losowanie o 22
Takich sytuacji jak ta nie może być!
Takich sytuacji jak ta nie może być!
Coś sie im zje.......ło i teraz liczby z pały podadzą, bo tak czy inaczej wyniki muszą q......y podać
Muszą mieć jakieś kłopoty technicznie, ja dziś nie mogłem wpłacić na zakład otwarty.
Pasko skond bierzesz wynili na 14:00 do multi multi czy ty pisałeś kiedys pierwszy od lotto
Jeżeli mają jakieś problemy to niech podadzą komunikat jakiś.Już powinni to zrobić 2min po 14:00 jak nie było losowania.
jak siezacinalo to ja wciskalem pauze , potem znow szybko play i szlo dalej. aledzisto nic nie ruszylo.
w dupe z takim graniem.Grajmy tylko 22.00 gra na zywo pewna .Nie dajmy oszustom sie dorabiać
Głupa palą robią nas w jajo z tym losowaniem na żywo
Losowanie o 14.00 się nie odbylo gramy po staremu tylko na 22.00
Pozdro.
Pozdro.
zgadzam sie, bojkot! nie grac na 14.00
ja zagrałem pierwszy raz i od razu jakieś krzaki!
Ja począwszy od jutra gram przez kolejnych 7 dni tylko na wieczorne losowanie. Decyzja ostateczna i nie podlega dyskusji. Zdenerwowała mnie zaistniała sytuacja.
Liczby maszyna wylosowała niezgodne z oczekiwaniem LOTTO więc muszą poprawić ręcznie. Albo na próbnym losowaniu wypadły "lepsze" to już drugiego nie robili. Niech się odezwie ktoś kto je całe widział.
podjołem decyzje gram 22.00 ,nie bedą mnie pedały okradać .W koncu są to nasze wydawane , cięzko zarobione złotówki,a oni myślą ze szara ciemnota da sie w ch.....a robic .Trzymajmy sie
razem
razem
Coś mnie się zdaje że mamy do czynienia
z problemem technicznym maszyny losującej!!!!!
I jeszcze coś !!
Po wczorajszym los. o 22.00 gdy uzupełniałem moje wykresy wypadniętymi kulkami , zauważyłem że losowanie było dość dziwne. W mojej 8-letniej karierze z ML. raczej nie zdarzały mi się takie wykresy !!!
Coś jest nie tak z tą maszyną !!!
z problemem technicznym maszyny losującej!!!!!
I jeszcze coś !!
Po wczorajszym los. o 22.00 gdy uzupełniałem moje wykresy wypadniętymi kulkami , zauważyłem że losowanie było dość dziwne. W mojej 8-letniej karierze z ML. raczej nie zdarzały mi się takie wykresy !!!
Coś jest nie tak z tą maszyną !!!
OPA nie moze byc 3z4 bym nie trafiła hhaha
Opa jestes pewien że to wylosowali jeszcze moga zmienic.
Czy ta nowa maszyna też ma kulki z "nitkami".Może tam się coś poplątało i teraz ktoś rozwiązuje te supełki...Żartuje sobie ale to byłoby jakieś wytłumaczenie.
Dzisiaj na chybił trafił na 14 puściłem piątkę , takie cyfry mi wylosowało 1,2,3,79,80... ???????? nie wiem o co chodzi z tym chybił trafił...... :(
Wyniki dopisane zgodnie z informacją od OPA. Wszystko wskazuje, że losowanie nie odbyło się w internecie !!!!
Jeśli ktoś korzysta z programu Pasko, i sobie kombinuje, to praktycznie ważne jest każde losowanie, skoro gnoje nie pokazali tego o 14 to proponuję dziś nie grać na 22. jak za moment nie będzie wyników jak tak zrobię. Kto jest za? jak im dziś na 22 spadłyby o30 % wpływy to jutro to losowanie 14 będzie w HD w super jakości bez zakłóceń
Miły
Miły
za duzo 10-tek padlo
Tak to skad ma liczby Opa .
Sam w domu losuje w betoniarce ?
Sam w domu losuje w betoniarce ?
W Multi Multi i w dawnym Multi Lotku jest coś takiego, że jest limit wygranych 10/10 do chyba ponad 100. Jak ten limit zostałby przekroczony to wtedy rozdzielają wszystkich po równo czyli byłoby mniej niż 250.000 za 10/10.
Nie wiem czy zauważyliście ,ale odkąd są 2 losowanie z tego co czytam na forum to statystyki wygranych spadły,proponuję jednak grac na 22.00 będzie jak dawniej.Pozdrawiam
mnie sie te wyniki podobaja niech zostaną haha :)
Mało wygrałem ale nie wiem czemu żle zaznaczyłem te liczby 1,14,15,19,20,25,31,45,78
poprawiała mi w kolekturze
a mój rekord to zaznaczyłem 13 liczb a 1 nietrafiłem to z 13 skreslen na kartce a wygrane 12
poprawiała mi w kolekturze
a mój rekord to zaznaczyłem 13 liczb a 1 nietrafiłem to z 13 skreslen na kartce a wygrane 12
niewiem czemu mi maszyna wurzuca zakłady ze zle skreslam
mam pytanie: czy losowanie o 22:00 tez mozna zobaczyc na zywo poprzez strone na lotto.pl?
E to fajnie, bo ja polsatu nie mam i rzadko czuje to losowanie, malo emocji...to dzis bedzie inaczej, jesli nie nawali transmisja jak dzis.
Witam.No wreszcie ta 37 wyszła tak sie ciesze.Pozdrawiam wszystkich,i mam nadzieje ze ta wygrana poprawi mi moje bio zamiast słoneczka,bo jak bylo rano widać,nie bylo ono takie radosne,a juz te ostatnie dni przed wyjazdem sa okropne.Pozdrawiam i zycze wygranych na zmianie B.
Pasko dzięki to jeszcze mało ale moze to jakis początek bo okropnie mi szło :) pozd(niestety w realu tylko 3z4)
Witamy liczbę 37 :) 58 pln do kieszonki ....szkoda , że więcej nie postawiłam ...a teraz na jaką polować ?
Szkoda że nie wpadłem na pomysł żeby wysłać liczby mojej córeczki ,byłoby 4/5 i 1 obok,co jest normalne,ale dobre i tyle.
a ja mam 5 oj cienko ale przynajmniej dziś mi się zwrócił koszt kuponu
mysia pysia
Proponuje 46 lub 67 lub 72 :)
Ja to na progresje biore:)
Pozdr
Proponuje 46 lub 67 lub 72 :)
Ja to na progresje biore:)
Pozdr
Dobrze ze mnie nie bylo podczas losowania,bo czytam wasze wpisy i widzę ze jakieś jaja sie dzieja,Na dodatek przy tym moim wrednym humorku z rana to pewnie bym juz nie mial kompa w domu,wiec chwala ze Musiałem cos zalatwic w tym czasie przyszedłem jak na Pasko pojawily sie wyniki.Tak to wielki skandal takie traktowanie klienta,ale awarie moga sie zdarzyć ,natomiast wypadałoby ze strony lotto słowo: przepraszamy,za zaistniała sytuacje.Tak jak ja przepraszam za moje ranne wpisy,które przeczytałem po raz drugi i faktycznie byly nie miłe.Ponieważ dalej mam niekorzystne bio to juz dzis do 22 nic nie napisze.Gratuluje wygranym.Pozdrawiam
Teraz to sobie możesz mówić, trzeba było zainwestować i by ci się zwróciło 33,6 krotnie.
Pawcio w regulaminie jest zapisane że na zwykłą 10 przeznaczają max 25 milionów na losowanie, na 10 z + 100 milionoów/losowanie dalej 9/9 15 milionów, 9/9+ 30 milionów oraz 8/8+ 15 milionów więcej limitów nie podają jak na razie
Witam!
Prośba Do ediego8 , lub kogoś kto wie,
jak najlepiej napisać do TS , o incydencie który się wydarzył o 14-tej.
Chciałbym w moim liście napisać im o oszustwie którego się dopuścili .
Nie można podawać wyników z los. o 14 -tej tak sobie , jak im się widzi , skoro tego nikt nie widział ze takie liczby wpadły !!!!
Jest to WAŁ!! skierowany w nasza kieszeń. Los. powinno byc unieważnione dlatego ze nikt nie widział co wpadło.
W którym normalnym kraju na świecie przeszedłby taki NUMER ?????
NIGDZIE!!!!!
Nikt nie gra w nie otwarte karty!!!
Chciałbym wytoczyć im kilka mocnych słów krytyki i dlatego prośba do was ....kto wie gdzie to mam pisać ?
I CZY W OGÓLE SIĘ DA DO NICH NAPISAĆ ????
Pozdrawiam!!
Prośba Do ediego8 , lub kogoś kto wie,
jak najlepiej napisać do TS , o incydencie który się wydarzył o 14-tej.
Chciałbym w moim liście napisać im o oszustwie którego się dopuścili .
Nie można podawać wyników z los. o 14 -tej tak sobie , jak im się widzi , skoro tego nikt nie widział ze takie liczby wpadły !!!!
Jest to WAŁ!! skierowany w nasza kieszeń. Los. powinno byc unieważnione dlatego ze nikt nie widział co wpadło.
W którym normalnym kraju na świecie przeszedłby taki NUMER ?????
NIGDZIE!!!!!
Nikt nie gra w nie otwarte karty!!!
Chciałbym wytoczyć im kilka mocnych słów krytyki i dlatego prośba do was ....kto wie gdzie to mam pisać ?
I CZY W OGÓLE SIĘ DA DO NICH NAPISAĆ ????
Pozdrawiam!!
Ja mam taki telefon komórkowy: 609 890 136. Spróbujcie zadzwonić. Prawdopodobnie to do totalizatora ale nie mam jak teraz sprawdzić.
quz. Napisz do mnie na admin@multipasko.pl
Jak ktoś już zadzwoni na podane przeze mnie numery do centrali lotto, to proszę o informację tutaj co się dowiedział. Pozdrawiam
Jak ktoś już zadzwoni na podane przeze mnie numery do centrali lotto, to proszę o informację tutaj co się dowiedział. Pozdrawiam
Dzieki za numery telefonów !!!
Zaraz będę się starał dodzwonić do tych OSZUSTÓW !!!
Zaraz będę się starał dodzwonić do tych OSZUSTÓW !!!
Pasko ja do totalizatora i zapytałem dlaczego nie było transmisji losowania , na to pani z tej organizacji mi mile odpowiedziała że nie musi mi udzielać takich informacji a ja jej na to że czuje się troche oszukany bo nie widziałem co wylosowali a ona masz pan problem to do sadu hahahahah