Wpisy 527 101 – 527 200
5 października 2011 18:55 → 5 października 2011 19:58, 100 wpisów
program domaga sie aby podczas instalacji były zamknięte przeglądarki hmm
Dobra już nie instalujemy bo faktycznie Ci cos popsuje a tego bym nie chciała

androoo trzeba sprawdzić wcześnie to samo MP albo youtube

Gała co za pierwszym razem pokazało tak a co za drugim razem nie?
dobra znikam.........

androoo nic
juz ide tam w kuchni
juz ide tam w kuchni

Wujek600. Żeby zgarnąć 1800 zł musisz trafić ta 5 i jeszcze w tej 5 musi być plus trafiony
gala zainstaluj kodeki , sam program do odtwarzania nic ci nie da
http://www.dobreprogramy.pl/Codec-Pack-Advanced,Program,Windows,12951.html
Witam tak sie wtrące Adobe Flash Player http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/wtyczki_do_przegladarek/Adobe_Flash_Player.html
google chrome zainstalowało
niby adobe f p tez bo zainstalowało pomyslnie
niby adobe f p tez bo zainstalowało pomyslnie
Uruchom ponownie komputer jak uruchomisz powinno juz iśc
Kumulacja € 116 300 000 w Euromillions! Zobacz szczegóły
google chrome to przeglądarka..zainstalowales przeglądarke google chrome?
andromeda każdy film nawet z netu jest jakimś plikiem np:AVI MP3 MP4 i inne , do tego potrzebne są kodeki
http://www.dobreprogramy.pl/Codec-Pack-Advanced,Program,Windows,12951.html
jackwar ale bez dobe Flash Player http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/wtyczki_do_przegladarek/Adobe_Flash_Player.html nie pujdzie z netu a w tym są kodekki
tam są kodeki wazne i musi być ten program jak chcesz ogladac w interecie
a to co podajesz owszem potrzebne ale do filmow na kompie
a to co podajesz owszem potrzebne ale do filmow na kompie
gala , zapytaj się pierwszego lepszego gówniarza to to samo Ci powie .
tak są ale nie wszystkie , ja nie raz musiałem ze 2 , 3 programy zainstalować by mi wszystko chodziło
jacwar tak ale do samego losowania mp to wystarczy..bo tez miałąm formata i tez nie ma kodekow a losowanie chodzi po tym jak to zaistalowałam,
A Gała nie chce instalowac narazie kodekow dla tego mówiłam o dobe Flash Player ...nie denerwuj sie ja CIe nie negowałam

ja tylko nie chciałam robić nie potrzebnego zamieszania i pomóc koledze olgądnąć losowanie
majster Ancysi przyjdzie to cos wymysli ja juz nie grzebe tu bo opr bedzie jeszcze
Spoko , rozumiem
obawy . Niestety jest tyle różnych rodzai plików do odtwarzania że przeglądarki sobie nie radzą i dla tego potrzebne są kodeki
obawy . Niestety jest tyle różnych rodzai plików do odtwarzania że przeglądarki sobie nie radzą i dla tego potrzebne są kodekijackwar wiem..ale na mamy kompie tez był format i tez nie ma kodekow i tez nie chodziło..wchodząć na yotube odesłało mnie do adobe..zaistalowałam i ogląda losowanie jak i muzyke na yputubie
a wiem ze jak będzie chciała np oglądnąć jakiś film dvdixa to jej nie pujdzie bez kodekoww..ale samo losowanie hula
wiemm
kodeki moze ogląda tylko filmy w kompie dosteone rózne formaty avi diwx i inne , a nie sieci
jackwar zle na myśli

kodeki moze ogląda tylko filmy w kompie dosteone rózne formaty avi diwx i inne , a nie sieci
jackwar zle na myśli

możliwe , ja nie jestem informatykiem ale na nowym systemie muszę instalować kodeki by oglądać filmy 

jackwar
androo pytała tylko sieci , a nie dałeś inne programy kodeki

androo pytała tylko sieci , a nie dałeś inne programy kodeki

no dobra ja tez daj spokój

Alem zrypany....dzień w dzień na budowie...jutro lub pojutrze trzeba wymyslec jakis zestawik 10-tek na kilkanascie losowań...
Oj nie...Juz miałem dwa zestawy 10-tek na 14 losowań. Z pierwszego zwróciło mi sie 18 zł...z drugiego narazie 10 i mam jeszcze 3 losowania. Gdybym grał na 8 lub 9 nie zwróciło by mi sie tyle...
zelus ale to tylko teraz sie tak zdarzyło a w nastepnych 14 los moze i bedzie cop innego wygrane ale to twój wybór
trafił ktoś kiedys 5/5 ? w multi ?

gała a taka nagrode te 1800 można w oddziale odebrać , albo nawet te 700 zl ? bo pamietam kiedys trafilem 4/5 w mini lotto i byl ogromny problem z odebraniem - w kolekturach nie mieli kasy tyle
700 i 1800 moze odbierac wszedzie gdzie puszczasz lotto mini jokerka mm a ile płacili Cio za 4/5 w mini?
jakieś 900 zł
ale w odzdziale ts moge też odebrać ? czy powiedza niech pan idzie do kolektury ?