Wpisy 527 081 – 527 180
5 października 2011 18:45 → 5 października 2011 19:49, 100 wpisów
andro000

jackw

jackw

wyjasnijscie mi gracze drodzy 1 rzecz
skreslilem dzis zaklad w multi na 5 skreslen , z plusem, jak w zbiorze 20 wylosowanych liczb bedzie te moje 5 skreslonych to wygrywam 1800 zl
dobrze kombinuje ?
dobrze kombinuje ?
chcialem zainstalowac jeszcze raz to w polo9wie instalowania pokazuje mi ze mam in ternet explorer wyłaczyc a buł wyłączony
dzięki andromeda

eeeee
ja nie lubię explorer przeglądarce

ja nie lubię explorer przeglądarce

program domaga sie aby podczas instalacji były zamknięte przeglądarki hmm
Dobra już nie instalujemy bo faktycznie Ci cos popsuje a tego bym nie chciała

androoo trzeba sprawdzić wcześnie to samo MP albo youtube

Gała co za pierwszym razem pokazało tak a co za drugim razem nie?
dobra znikam.........

androoo nic
juz ide tam w kuchni
juz ide tam w kuchni

Wujek600. Żeby zgarnąć 1800 zł musisz trafić ta 5 i jeszcze w tej 5 musi być plus trafiony
gala zainstaluj kodeki , sam program do odtwarzania nic ci nie da
http://www.dobreprogramy.pl/Codec-Pack-Advanced,Program,Windows,12951.html
Witam tak sie wtrące Adobe Flash Player http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/wtyczki_do_przegladarek/Adobe_Flash_Player.html
google chrome zainstalowało
niby adobe f p tez bo zainstalowało pomyslnie
niby adobe f p tez bo zainstalowało pomyslnie
Uruchom ponownie komputer jak uruchomisz powinno juz iśc
Kumulacja € 116 300 000 w Euromillions! Zobacz szczegóły
google chrome to przeglądarka..zainstalowales przeglądarke google chrome?
andromeda każdy film nawet z netu jest jakimś plikiem np:AVI MP3 MP4 i inne , do tego potrzebne są kodeki
http://www.dobreprogramy.pl/Codec-Pack-Advanced,Program,Windows,12951.html
jackwar ale bez dobe Flash Player http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/wtyczki_do_przegladarek/Adobe_Flash_Player.html nie pujdzie z netu a w tym są kodekki
tam są kodeki wazne i musi być ten program jak chcesz ogladac w interecie
a to co podajesz owszem potrzebne ale do filmow na kompie
a to co podajesz owszem potrzebne ale do filmow na kompie
gala , zapytaj się pierwszego lepszego gówniarza to to samo Ci powie .
tak są ale nie wszystkie , ja nie raz musiałem ze 2 , 3 programy zainstalować by mi wszystko chodziło
jacwar tak ale do samego losowania mp to wystarczy..bo tez miałąm formata i tez nie ma kodekow a losowanie chodzi po tym jak to zaistalowałam,
A Gała nie chce instalowac narazie kodekow dla tego mówiłam o dobe Flash Player ...nie denerwuj sie ja CIe nie negowałam

ja tylko nie chciałam robić nie potrzebnego zamieszania i pomóc koledze olgądnąć losowanie
majster Ancysi przyjdzie to cos wymysli ja juz nie grzebe tu bo opr bedzie jeszcze
Spoko , rozumiem
obawy . Niestety jest tyle różnych rodzai plików do odtwarzania że przeglądarki sobie nie radzą i dla tego potrzebne są kodeki
obawy . Niestety jest tyle różnych rodzai plików do odtwarzania że przeglądarki sobie nie radzą i dla tego potrzebne są kodekijackwar wiem..ale na mamy kompie tez był format i tez nie ma kodekow i tez nie chodziło..wchodząć na yotube odesłało mnie do adobe..zaistalowałam i ogląda losowanie jak i muzyke na yputubie
a wiem ze jak będzie chciała np oglądnąć jakiś film dvdixa to jej nie pujdzie bez kodekoww..ale samo losowanie hula
wiemm
kodeki moze ogląda tylko filmy w kompie dosteone rózne formaty avi diwx i inne , a nie sieci
jackwar zle na myśli

kodeki moze ogląda tylko filmy w kompie dosteone rózne formaty avi diwx i inne , a nie sieci
jackwar zle na myśli

możliwe , ja nie jestem informatykiem ale na nowym systemie muszę instalować kodeki by oglądać filmy 

jackwar
androo pytała tylko sieci , a nie dałeś inne programy kodeki

androo pytała tylko sieci , a nie dałeś inne programy kodeki

no dobra ja tez daj spokój

Alem zrypany....dzień w dzień na budowie...jutro lub pojutrze trzeba wymyslec jakis zestawik 10-tek na kilkanascie losowań...
Oj nie...Juz miałem dwa zestawy 10-tek na 14 losowań. Z pierwszego zwróciło mi sie 18 zł...z drugiego narazie 10 i mam jeszcze 3 losowania. Gdybym grał na 8 lub 9 nie zwróciło by mi sie tyle...
zelus ale to tylko teraz sie tak zdarzyło a w nastepnych 14 los moze i bedzie cop innego wygrane ale to twój wybór