Wpisy 526 881 – 526 980
5 października 2011 17:35 → 5 października 2011 18:06, 100 wpisów

ta moja głupia głowa nic nie wymyślinie wchodzą liczby które bym chciała i to prawie non stop
a chybił trafił też lipa
a chybił trafił też lipaGałą 

dzięki bardzo,bardzo,bardzo lalalal

dzięki bardzo,bardzo,bardzo lalalal

ja ostatnio nie analizuję liczb, trzeba znowu przeprowadzić analizę i zobaczyć pary i prawdopodobieństwa
czasami jak się długo analizuje to sie wszystko miesza i tez nie wychodzi
Gała 9-tka + idzie 

To jest głupie po co podajecie te liczby jak to jest gra losowa w ,której nigdy niewiadomo co wpadnie.
a ja znowu los nie obejrze,mistrzuniu tak zrobił komp[a ze nic nie moge obejrzec,muzyki tez a o losowaniu nie wspomne

wejdz na jutube i sporoboj właczyć muzyke i jak sie nie ptworzy to tam Ci na gorze powie ze musisz aktualizowac program
zrobisz to w 5 minut ja mamie tez musiałam to zrobić po formacie
Kumulacja € 116 300 000 w Euromillions! Zobacz szczegóły
Dlaczego nikt nie stawia na 4 liczby, tylko najczesciej na 3? : >
tylko odznacz zeby sie jakies badziewie do paska nie zainstalowało jak będziesz dawał instaluj
no mi te stronke skąd brałam to przerzuciło z yutuby do tego programu dla tego tak na pisałam
nie wiem, według mnie 2 wchodzi tak rzadko, że nie warto jej stawiać

mi tez informatyk nie dokonczył do konca i sama musiałam instalowac
Adobe Flash Player musisz miec zeby otwierac filmiki czy na youtubie czy na pasko losowanie
ulala, chcesz stawiaj 2, ja nie jestem wróżbitą tylko ekonomistą dokładnie kończyłem finanse i rachunkowość więc wszystko co tu podaję opieram na analizie i obserwacji
tylko odklikasj tak zainstaluj program mcafe
to na tej stronce przy pobieraniu odklikaj zeby Ci sie nie zaistalowało
to na tej stronce przy pobieraniu odklikaj zeby Ci sie nie zaistalowało
jak juz wejdziesz tu
http://get.adobe.com/pl/flashplayer/
to za nim dasz pobierz porgram wez odklikaj tego zielonego ptaszka
http://get.adobe.com/pl/flashplayer/
to za nim dasz pobierz porgram wez odklikaj tego zielonego ptaszka
zresztą jak ktoś tutaj wchodzi po 10 liczb z plusem, to chyba nie to forum
Tak zainstaluj program McAfee Security Scan Plus (opcjonalne) (0,98 MB) to odklikaj
tego zielonego ptaszka zeby nie był zaznaczony i wowczas daj pobierz i postępuj zgodnie z tym co Ci sie pojawia na ekranie ..akceptując przy koncu regulamin
tego zielonego ptaszka zeby nie był zaznaczony i wowczas daj pobierz i postępuj zgodnie z tym co Ci sie pojawia na ekranie ..akceptując przy koncu regulamin
Gała..hehe chodzi mi o to zeby jakies niepotrzebne nic sie nie sciągało
amour to nie są kodeki tylko jakis program bezplatny który zarząda za jakiś czas czegos tam..ja tak zrobiłam i hula
jak to sciągniesz ten program to dziś pooglądasz loswanie norlamnie
tak, ale jak chce słuchać music na komputerze musi mieć kodeki, lub jeśli chciałby oglądac jakieś filmy
do oglądania losowania musi to byc Adobe Flash Player bo jak nie ma to nie pujdzie losowanie..
Gała ja tez tak miałam po formacie i musiałam tylko to zaistalowac bo tego brakowało bo tego w serwisie nie zrobią

cvo zrobic?