Wpisy 5 268 122 – 5 268 332
15 lutego 2025 22:08 → 16 lutego 2025 09:23, 100 wpisów
Typowania Lotto
olgarek 3/6
bergvani 3/6
jano312 3/6
kery19 3/6
Pyrrus 3/6
kemysz 4/6
wasyl-piaski 3/6
sherlokmarysia 3/6
Stałe zestawy liczbowe Lotto
mwaski9 4/6
Andrew123 4/6
mrowka faraona 4/6
sobolik 4/6
sobol 4/6
sobol 4/6
firer 4/6
MONTEZUMA1 4/6
Maro25777 4/6
dzis chyba z 5 dych przegralem w totka
ale wygralem tez ponad 5 dych dzien bez historii
ale wygralem tez ponad 5 dych dzien bez historii
Dopisano wyniki Lotto Plus - 17,33,35,36,46,49
W puli Lotto ponad 3 000 000 zł
No to mamy nowy trend losowania liczb z lupy do Lotto niby liczby jak liczby Ale Ale Aleksandra ale ale jądra miała... bo się zleje ze śmiechu
sprawdzilem kupony a multi 8 skreslen 2 trafienia mini 3 zaklady 2x1 duzy 2 trafieniado ssoboty nie gram
Idę spać zerkam czasami szkoda grać niech dalej sponsorują tych. Q... nierobów ze sportu a ja muszę za leczenie zęba kanałowo płacić 600 złotych to jest dopiero patologia w tym kantry
musze jeszcze z 5 km popedalowac wiec zegnam mile towarzystwo dobranoc i milych snow
@5 268 142 trisetum: stać Cie jak bierzesz 800 + możesz mu oddać a końcem końców wychodzisz jak 🐿️ od tych dentystów
2 w //10 znowu obokiii
@5 268 144 Tupaj: gdzie ty pedałujesz dasz rade
@5 268 150 wasyl-piaski: Ale masz trojke w Lotto.
@5 268 160 greg: no najwysza pora n a na anie
coby oskubała znowu ts
coby oskubała znowu ts
Dopisano wygrane Multi Multi
Multi Multi - padło 463 x 3/3
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
"czwórka" płatna 1838,60 zł
"trójka" płatna 60,60 zł
"czwórka" płatna 1838,60 zł
"trójka" płatna 60,60 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - padło 23 x 1000 zł
Dopisano wygrane Kaskady - padło 8 x 1000 zł
Kumulacja Lotto: 5 000 000 zł
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
"piątka" płatna 8635,10 zł
"czwórka" płatna 249,90 zł
"trójka" płatna 24,00 zł
"piątka" płatna 8635,10 zł
"czwórka" płatna 249,90 zł
"trójka" płatna 24,00 zł
@5 268 169: Widzicie posłuchali mojej porady kto to rozszyfruje rozkmini będzie miał kasy jak wygranej w Mini na 3/3 w Multi Multi
@5 268 177 greg:
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Pasko ja tu widzę Tylko na Multipasko majtki staniki i beznadziejne wyniki zostaw już te majtki staniki a dajże dobre wyniki
Dopisano wygrane Ekstra Premii - padło 23 x 100 zł
@5 268 196 mirnam61:
@5 268 199 wasyl-piaski: Wspomnienia z Multipasko – rozmowy do białego rana
Były takie miejsca w internecie, gdzie można było po prostu być sobą. Gdzie rozmowy toczyły się swobodnie, bez pośpiechu, bez presji, za to z nutą ciepła i serdeczności. Multipasko było jednym z nich.
Wieczory na czacie zamieniały się w długie godziny rozmów, które często przeciągały się do białego rana. Zwykłe pogawędki o codzienności, dzielenie się radościami i troskami, wspólne żarty, a czasem poważne dyskusje – to wszystko sprawiało, że Multipasko było jak wirtualny dom. Było tam coś więcej niż tylko rozmowa. Powstawały więzi, nawet jeśli tylko na odległość.
Niestety, jak to w każdej społeczności, pojawiły się trudności. Od lipca 2021 r. czat zaczął zmieniać się nie do poznania. Grupa trolli zakłóciła tę spokojną atmosferę, przynosząc chaos i niechciane konflikty. Administracja próbowała ratować sytuację, ale konieczne blokady okazały się mieczem obosiecznym. Choć miały chronić przed negatywnym wpływem, w praktyce sprawiły, że czat stracił swój dawny blask. Ludzie, którzy przychodzili tu dla rozmów i atmosfery, zaczęli odchodzić. I w końcu nastała cisza.
To smutne, gdy znika coś, co przez lata dawało radość i poczucie wspólnoty. Multipasko było czymś więcej niż tylko miejscem w sieci – było wirtualnym domem dla wielu ludzi, którzy szukali rozmowy, wsparcia i bliskości. I choć dzisiaj jest już inne, pozostają wspomnienia. Wspomnienia tamtych długich nocy, tamtych rozmów i tamtej wyjątkowej atmosfery, której nie da się tak po prostu zastąpić.
Były takie miejsca w internecie, gdzie można było po prostu być sobą. Gdzie rozmowy toczyły się swobodnie, bez pośpiechu, bez presji, za to z nutą ciepła i serdeczności. Multipasko było jednym z nich.
Wieczory na czacie zamieniały się w długie godziny rozmów, które często przeciągały się do białego rana. Zwykłe pogawędki o codzienności, dzielenie się radościami i troskami, wspólne żarty, a czasem poważne dyskusje – to wszystko sprawiało, że Multipasko było jak wirtualny dom. Było tam coś więcej niż tylko rozmowa. Powstawały więzi, nawet jeśli tylko na odległość.
Niestety, jak to w każdej społeczności, pojawiły się trudności. Od lipca 2021 r. czat zaczął zmieniać się nie do poznania. Grupa trolli zakłóciła tę spokojną atmosferę, przynosząc chaos i niechciane konflikty. Administracja próbowała ratować sytuację, ale konieczne blokady okazały się mieczem obosiecznym. Choć miały chronić przed negatywnym wpływem, w praktyce sprawiły, że czat stracił swój dawny blask. Ludzie, którzy przychodzili tu dla rozmów i atmosfery, zaczęli odchodzić. I w końcu nastała cisza.
To smutne, gdy znika coś, co przez lata dawało radość i poczucie wspólnoty. Multipasko było czymś więcej niż tylko miejscem w sieci – było wirtualnym domem dla wielu ludzi, którzy szukali rozmowy, wsparcia i bliskości. I choć dzisiaj jest już inne, pozostają wspomnienia. Wspomnienia tamtych długich nocy, tamtych rozmów i tamtej wyjątkowej atmosfery, której nie da się tak po prostu zastąpić.
@5 268 210 Jelonek: ddawne czasy
to juz nie wrati
było mineło
a przy drinku qarwa twarz
siedziało sie do białego rana
jak CB radiuuu
to juz nie wrati
było mineło
a przy drinku qarwa twarz
siedziało sie do białego rana
jak CB radiuuu
wasyl-piaski
Poczytaj księgę gości
Poczytaj księgę gości
@5 268 212 Jelonek: jak babiczke chowałem 96 wiosen
to nie znała tel/komórki
ino było kajet zadzwon do jaski pilne
to nie znała tel/komórki
ino było kajet zadzwon do jaski pilne
@5 268 215 emerytka 46: ok
@5 268 216 wasyl-piaski: To byly inne czasy.Atmosfera, ludzie sie znali, szanowali, pomagali sobie wzajemnie, a teraz stajemy sie dla siebie obcy.
@5 268 215 emerytka 46: odpisałem do ciebie zawsze z szacunkiem
e46tez bite szacun kg twoja poczytaj
@5 268 218 Jelonek: bo co nam pozostało
ino czas i vvspomnienia
ino czas i vvspomnienia
26 czer koncze 50 i 32 slubu
my juz starej daty są
my juz starej daty są
--dobrze ze pasco zlikwidował wczesniejsze wpisy
bo jak by nowi poczytalii
bo jak by nowi poczytalii
@5 268 222 wasyl-piaski: Przekazuje moje myśli tym spisobem, bo jest info, ze w moim tekscie jest duzo ikonek.

@5 268 222 wasyl-piaski: Część druga 

@5 268 226 Jelonek: @5 268 225 Jelonek: oj az ŁZA SIE KRECI W OKU
Dlatego mysle o tobie i spotkaniu
@5 268 226 Jelonek: a te smaki dawna kiełbasa podwawelska
@5 268 225 Jelonek: @5 268 225 Jelonek: oj nasze dzieci wnuki i prawnuki tego nie zaznają
@5 268 231 wasyl-piaski: Nawet nie kielbasa, ale smak krupniokow, salcesonu, bulek, pomidorow,
daj namiary drynkne
------zzzzdrówka przede wszzystkim zycze
bo reszte kupimy za kase
bo reszte kupimy za kase
no qazwa twarz cza isc spac
ts nie dał kasy
ostała ino emerytura
ts nie dał kasy
ostała ino emerytura
a za rok matura
papatki
@5 268 254 wasyl-piaski:
@5 268 255 bolek31:
@5 268 256 wasyl-piaski:
Kupona exp i mini jeszcze nie sprawdziłem
@5 268 267 zbigniew g: myslisz ze codzienni bedziesz ygryał
@5 268 269 Forsami:
Minus 10C u mnie wtedy mój organiz to lepiej znosi niz plus 0 3 stopnie
Znam to od zawsze ....waldek masz to samo
Znam to od zawsze ....waldek masz to samo
@5 268 274 zbigniew g: cos wygrał dawaj skan
@5 268 275 waldus: zaraz sprawdzę kupona
@5 268 276 zbigniew g: talon na balon
Moje sikorki tej zimy od 15 listopada zjadły do dziś 50 kg słonecznika jutro otwieram kolejny worek 25kg
@5 268 278 zbigniew g: mam zatypowane sprawdz ile z tego bedzie
@5 268 279 waldus: sprawdziłem dziś nic z tego nie będzie
@5 268 278 zbigniew g: sikorki niech wpiepszaja jarzębinę
Sprawdziłem kupona nic
@5 268 284 zbigniew g: a juz sie bałem ze na pan bede musiał
Zbychu..
U mnie wróble,sikorki,gołębie,sroki ,kosy A wczoraj jeszcze 2 dziecioly
U mnie wróble,sikorki,gołębie,sroki ,kosy A wczoraj jeszcze 2 dziecioly
dopoki walczysz jestes zwyciezco, high stakes, kto mi sprawdzi?

poczatek koniec siedzi, w srodku troche siedzi, troche o 1,
piona do zrobienia
piona do zrobienia
kod Mercury, dzieci z autyzmem maja najwieksze szanse na 10 w keno
Witojcie
odpale 1000 zakladow na duzo numerow w tym roku i moze sie trafi

do cholery z tymi reklamami Klepki.. czy cleo