Wpisy 526 581 – 526 680
5 października 2011 14:28 → 5 października 2011 15:35, 100 wpisów
Dopisano wygrane multi multi
zenuś ..jeszcze nie wypadł,ale nie typuje więc trzeba poszukać kogoś innego na jego miejsce 

Zawsze jest ze jak nie wyślę to trafiam pewniaka i parki i 3/3 koło nosa przeszło.
andromeda co tak myslicie 

KURDE
co by tu na wieczór
co by tu na wieczór
chyba będą liczne powtórki wieczorem , co myśli ekspert andromeda ?? 

andromeda.....napisz tam jeszcze że jak się ją pocałuje w dupę to w prezencie da chałupę.To taki dopisek dla jaro

zenek44, nie odpoczywam w tym temacie 

zenek....głowa już dawno do wymiany,ostatnio przechodziłam koło masarni,pytałam o świńską ale już nie mieli,rozeszły się na pniu

od dawien dawna, chociaż dawniej 3/3 z plusem problemem nie było, a teraz graniczy to z cudem, te kulki jakieś dzikie są teraz!
ale cześciej w zdrapkach wygrywam.

zenuś..przestań,siedź spokojnie i nie spadaj,razem spadniemy ze śmiechu za kilka tygodni

A ja w typowaniach 0/10 i ta dyszke pasowało by wysłać na wieczór
mirnam61...aj kurna u mnie też nic.Oni nas robią w bambus z tymi kulkami

liluś, jak zawsze tu i tam, i nie wiadomo jak się dzień skończy... 

kurcze nie wiadomo na co tutaj postawić... w tych kulkach 

no nie wiem, gdyby to było takie proste to zgarniałąbym pulę dnia każdego

majoreczka..jak już kobieta nie wie co postawić między kulkami to ja nie wiem

ja obstawiam dopiero wieczorkiem i wieczorkiem wysyłam
bo do tego czasu muszę pomyśleć a że,myślenie dzisiaj sprawia mi ból to już inna sprawa

bo do tego czasu muszę pomyśleć a że,myślenie dzisiaj sprawia mi ból to już inna sprawa

hahahhahahaha lila, zaraz PISSnę 

Lilulku gdzie znajdę Twojego pewniaka ? 

życzę wszystkim trafnych typowań na wieczorny kulkowy kosmos, na razie znikam 

lila, weź coś na ten bul

lila, weź coś na ten bul

Kumulacja € 116 300 000 w Euromillions! Zobacz szczegóły
Lilka pogromco, zabiłaś mnie tym stawianiem 

majoreczko...ja tam wiem co trzeba postawić a co trzepnąć żeby opadło

hahahhahaha 

ale laska z Ciebie jest nie powiem, więc pewnie masz co stawiać haha

ale laska z Ciebie jest nie powiem, więc pewnie masz co stawiać hahao wy zboczenice 
ja nie mam komu stawiać, to nawet dobrze, bo gdy było co stawiać to było to nieczyste... ugh niemiłe wspomnienia

ja nie mam komu stawiać, to nawet dobrze, bo gdy było co stawiać to było to nieczyste... ugh niemiłe wspomnienia

mył się teoretycznie, ale chyba stawał przed prysznicem i puszczał wodę... fuj
andro... oj ale ja chciałam stawiać liczby a nie... pałki

andro... oj ale ja chciałam stawiać liczby a nie... pałki

Lila
baby także cieszta się, że macie czyściochów, a jak nie to jaja pod kran i hejo

baby także cieszta się, że macie czyściochów, a jak nie to jaja pod kran i hejo
Lila, rypało i śmierdziało, końskim g.. zaltywało
więc raczej się nie mył 
więc raczej się nie mył 
o tym, że nie każdy facet ma czyste... myśli te górne i dolne 

majoreczka...Matko z córko to z kim Ty byłas kobieto?? Z jakimś menelem smierdzącym czy co?

z ekonomistą, zalatywał liczbami... niestety nie czystością

mężczyzna musi być zadbany i pachnący,czyściusieńki a jak nie to sobie nie zawracam w ogóle głowy takimi badziewiami.Wystarczy spojrzeć facetowi na dłonie i buty jak są do bani to on cały tez jest do bani

buty i dłonie miał czyste, aczkolwiek po łóżku trzeba było z dziadem skończyć 

majoreczka...tu nie chodzi tylko o to że miał czyste dłonie i buty,dłonie musi mieć zadbane,czyste paznokcie ,jednym słowem wypielęgnowane,jak takie są to facet jest czyścioch
a jak ma czyste ale poobgryzane pazury lub ma je długie i za nimi żałobę to brudas nad brudasy.Pffuj

na szczegóły w sumie uwage zwracam, ale kurde, koleś ogólnie wręcz nieskazitelny, ale jak przyszło po kilku tygodniach co do czego to pozory mylą xD

ej ej sory majoreczka ale opowiadać o kimś tak na czacie to dla mnie troche niesmaczne ja w tym nie chce uczestniczyć

Lila... jego części dolne były w stanie ogólnego niedomycia, powiedziałam mu o tym, lecz nic się nie zmieniło 

ktoś pyta odpowiadam, z resztą zaczęło się od tematu stawiania, a ja nie używam nazwisk, więc jest ok
ZMiana tematu
ZMiana tematu

Poza tym tu czasem idą takie tematy, że... no cóż 

lila i jak wygralas cos
lila to o 22-15 moze bedzie lepiej
andruśka....a tak swoją drogą taki brudas w łóżku to.....brrr aż mnie potrząsnęło 

Kurcze pora coś typować na 22:15, jak zwykle pomysłów brak.

Lila, na co 15 minut? 

Lila bo czasem ludzie też są nie dobrani pod względem zapachu i sam zapach przeszkadza ale to tez kwestnia nie dopasowania