Wpisy 52 582 – 52 681
21 czerwca 2009 00:01 → 22 czerwca 2009 09:46, 100 wpisów
electric>>> jest tego cała masa:
a/ Multipairs2004
b/ Lotek2002
c/ Miliarder Lotto
d/ Lottomaniak.NET 1.3 itd.itp.
Wystarczy wpisać ich nazwy w wyszukiwarce i znajdziesz je bez trudu!
Pzdr.
edi8
a/ Multipairs2004
b/ Lotek2002
c/ Miliarder Lotto
d/ Lottomaniak.NET 1.3 itd.itp.
Wystarczy wpisać ich nazwy w wyszukiwarce i znajdziesz je bez trudu!
Pzdr.
edi8
OPA> Wszystko wskazuje na to, że skończyły się już czasy kiedy 3-krotna kumulacja robiła na innych duże wrażenie :)
electric>>> zapomniałem o jeszcze jednym a przydatnym programie: Multilotto 4.15
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Dawniej trzykrotna kumulacja sięgała nawet 13 milionów złotych. Teraz odkąd są trzy losowania w tygodniu, ludzie wysyłają mniej zakładów, kumulacje są dość częste i zdecydowanie niższe to nie jest to już emocjonujące.
A wiecie, że padło 10/ 10 w MM 250 000 + Bonus ponad 150 000 :D ??
A to Ci ciekawostka piterex :) Przy okazji przepraszam za opóźnienia we wdrażaniu wygranych multi multi w dziale Wygrane na stronie.
hej wszystkim.Ma ktoś moze wyniki finlandia lotto 7z39 z wczoraj?
To losowanie fińskiego lotka 7z39 odbędzie się dopiero dziś , 21.06 za około 8,5 godziny...
ok dzieki.
Zainteresowanych informuję ,że zamieściłem na forum :
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960&last=1
system skrócony na 24 liczby , który posiada 100%-ową gwarancję wygrania "piątki" przy trafieniu 10z24 liczb.
System ma 692 zakłady , więc koszt jego nadania w Totolotku ( Totomixie ) to 692*2zł=1384zł a wygrana za 5-tkę Multi Multi to ( bez zdarzenia nr 100 które ma być wkrótce wycofane ) 1896,50zł.
1896,50-1384zł=512,50zł.
Wymagana skuteczność trafień w obrębie granego zbioru 24 liczb to ( 10:24 )*100=41,66%.
...........................................................
Pzdr.
edi8
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1960&last=1
system skrócony na 24 liczby , który posiada 100%-ową gwarancję wygrania "piątki" przy trafieniu 10z24 liczb.
System ma 692 zakłady , więc koszt jego nadania w Totolotku ( Totomixie ) to 692*2zł=1384zł a wygrana za 5-tkę Multi Multi to ( bez zdarzenia nr 100 które ma być wkrótce wycofane ) 1896,50zł.
1896,50-1384zł=512,50zł.
Wymagana skuteczność trafień w obrębie granego zbioru 24 liczb to ( 10:24 )*100=41,66%.
...........................................................
Pzdr.
edi8
Widze ze padlo 10/10 w MULTI dzis beda trabic o wielkim sukcesie :p
Ciekawe ile wyniosl bonus.
Ciekawe ile wyniosl bonus.
52587. A wiecie, że padło 10/ 10 w MM 250 000 + Bonus ponad 150 000 :D ??
piterex 2009-06-21 (00:41)
piterex 2009-06-21 (00:41)
Pasko,po prostu mniej ludzie grają,niestety pracodawcy bronią się kryzysem,dużo zwolnień,a ci którzy pracują,zarabiają 2,3 razy mniej.Znajomy mówił,że zarabiał 2-3 tys ,a teraz 1200zł i weź i weź,a żyć trzeba,a za co grać...
Do PASKO:masz błąd w bazie danych ekspres lotka z dn.03i10.01.1979
jest 5,23,27,27,37 powinno być 5,23,26,27,37.
jest 5,23,27,27,37 powinno być 5,23,26,27,37.
Fakt,za dużo na MM nie nazbierali,a po drugie,jeśli losowania są 2 razy dziennie to może i dobrze-szybciej minie,mamy teraz 5 piątek które się powtórzyły na kolejne losowania,odczekać z 5 losowań i ruszać,na 2-3 kolejne liczby z poszczeg. piątek z początku i z końca :
35,50,59,61,65
13,36,59,61,74
07,13,31,51,55
04,07,23,39,78
07,39,70,74,78
Patrząc w pionach niektóre liczby się powtarzają,ale to nic,ile wyjdzie tyle wyjdzie,na wczoraj (sobota) I losowanie wyszła 5/5 z 2 ostatnich liczb z piątek które się powtórzyły od poniedziałku przez 4 kolejne losowania...żeby tak choć po części się sprawdzało to byłoby lux.
35,50,59,61,65
13,36,59,61,74
07,13,31,51,55
04,07,23,39,78
07,39,70,74,78
Patrząc w pionach niektóre liczby się powtarzają,ale to nic,ile wyjdzie tyle wyjdzie,na wczoraj (sobota) I losowanie wyszła 5/5 z 2 ostatnich liczb z piątek które się powtórzyły od poniedziałku przez 4 kolejne losowania...żeby tak choć po części się sprawdzało to byłoby lux.
Może ktoś skorzysta ,te liczby 35,50,59,61,65
13,36,59,61,74
07,13,31,51,55
04,07,23,39,78
07,39,70,74,78
2 ostatnie z każdej piątki :
61,65,61,74,51,55,39,78,74,78
wychodzi 39,51,55,61,65,74,78 (7)
z pierwszych 2 liczb w pionach:
35,50,13,36,7,13,4,7,7,39
wychodzi 4,7,13,35,36,39,50 (7)
13,36,59,61,74
07,13,31,51,55
04,07,23,39,78
07,39,70,74,78
2 ostatnie z każdej piątki :
61,65,61,74,51,55,39,78,74,78
wychodzi 39,51,55,61,65,74,78 (7)
z pierwszych 2 liczb w pionach:
35,50,13,36,7,13,4,7,7,39
wychodzi 4,7,13,35,36,39,50 (7)
PASKO: czy możesz dać poprzez bana wcześniejszy urlop temu nielotnemu "kogucikowi19" , który swoimi wywodami rodem z kurnika ( a o poziomie najniższej w nim grzędy ) zaburza merytoryczne wpisy innych użytkowników i tok prowadzonej tam pracy???
Rozumiem że są wśród użytkowników i tacy jak on , ale oni nie są zadymiarzami i nędznymi prowokatorami - więc jakiś kaganiec na tej dziób trzeba mu założyć , bo on wszystko usiłuje do swojego poziomu zrównać - nie rozumiejąc 99% z tego o czym tu jest mowa , jeśli nie tyczy to progresji z pełnym zyskiem końcowym 10zł na zakończenie stawkowania...
Zatem PASKO proszę o działanie , bo się burzliwy dzień tu zapowaiada , skoro ptak-głuptak od rana szuka na forum zadymy!!!
Pzdr.
edi8
Rozumiem że są wśród użytkowników i tacy jak on , ale oni nie są zadymiarzami i nędznymi prowokatorami - więc jakiś kaganiec na tej dziób trzeba mu założyć , bo on wszystko usiłuje do swojego poziomu zrównać - nie rozumiejąc 99% z tego o czym tu jest mowa , jeśli nie tyczy to progresji z pełnym zyskiem końcowym 10zł na zakończenie stawkowania...
Zatem PASKO proszę o działanie , bo się burzliwy dzień tu zapowaiada , skoro ptak-głuptak od rana szuka na forum zadymy!!!
Pzdr.
edi8
strong: te dane były pobrane z bazy losowań lotto.
edi8: nie wiem czy taki procent trafień jak podajesz jest właściwym markerem w tym przypadku. 10/24. Zauważ, że nawet 100% nigdy nie może być osiągnięte. Raczej nie mówi się w procentach o zdarzeniach, który nawet teoretycznie nie jest możliwe w 100%. Pozdrawiam
edi8: nie wiem czy taki procent trafień jak podajesz jest właściwym markerem w tym przypadku. 10/24. Zauważ, że nawet 100% nigdy nie może być osiągnięte. Raczej nie mówi się w procentach o zdarzeniach, który nawet teoretycznie nie jest możliwe w 100%. Pozdrawiam
Witam.Co cie tak moje słoneczko zdenerwowało mój wpis,a jaki on byl moze tu go przytoczysz,nie będzie burzliwie bo ja nie bede tu pisał,jak ty jesteś opatrzności ty moje kochane,jaka zadyma,jak ja ciebie tak lubię i nawet wiem juz ze zawsze masz racje mój ty przyjacielu kochany.Obys zyl wiecznie w dostatku i szczesciu,a opaska uciskowa w twojej czapeczce zeby nie przyslaniala słoneczka padającego na twe milutkie oblicze.Dzis niedziela i ma byc tu milutenko,jeszcze tylko 8 dni wiec bede cie czule zawsze wspominać i obiecuje ty moja jedynie słuszna drogo ze niczym cie nie urazę przez te 8 dni.Wybacz mi jeślim zgrzeszył pismem wobec ciebie ja taka marna istota.Moja wina ,moja bardzo wielka wina,wiec odpusc mi prosze me niegodne zachowanie wobec tak czcigodnej postaci.
Z powodu mojego błędu chat nie przyjmował nowych wpisów w ostatniej godzinie. Przepraszam za niedogodności. Znowu wszystko działa.
EDI 8 skąd masz info że w mixie nie będzie zdarzenia nr 100? Kto ci takich bzdur naopowiadał?
To zdarzenie jest wprowadzone tymczasowo z opcją wycofania w każdej chwili. Pozdrawiam
PASKO: nie pierwszy raz zgłaszasz pod moim adresem tę wątpliwość , jaką i dziś poczyniłeś w odniesieniu do systemu skróconego na 24 liczby , posiadającego gwarancję wygrania 5/5 przy trafieniu 10z24 liczb.
Zapewniam Cię i jeśli chcesz tej publicznej ze mną w tej sprawie dyskusji , to zaraz udowodnię Ci to , że się mylisz co do zastosowanego przez Ciebie w tej sprawie podejścia metodologicznego...
Kryterium procentowej ilości trafień w obrębie wybranego do gry zbioru liczb - jako warunkowe minimum niezbędne do zrealizowania zakładanej gwarancji wygranej - jest FUNDAMENTALNE i stanowi osnowę budowania systemów skróconych i występuje w pracach praktycznie wszystkich autorów zajmujących się tym zagadnieniem.
Naprawdę nie wiem skąd się biorą u Ciebie te kolejny raz wznawiane uwagi w tym względzie i jakże głębko mylne przekonanie , że procentowa skuteczność może się zamykać wartością 100% w odniesieniu do wybranych liczb , jeśli ten wybrany do gry zbiór liczb często przekracza ilość liczb losowanych!
Tu nikt nie może dążyć do 100% , bo to nie jest - czego nie zauważasz - system pełny , a SYSTEM SKRÓCONY NADMIAROWY , który swoje gwarancje spełnia dopiero przy trafieniach nadmiarowych w stosunku do ilośći skreśleń ( liczb w pojedyńczym zakładzie ) .
Dlatego dążąc do 5/5 - szukamy najniższej niezbędnej ilości zakładów te 5/5 w jednym z zakładów dające i staramy się ten wymagany procentowy próg celności trafień utrzymać na jak najniższym poziomie w relacji liczby wybrane/liczby trafione , tu przy trafieniu 10z24 tym progiem jest akurat 41,66%...
Twoje myślenie idzie w całkowicie błędnym kierunku , bo nas tu nie interesuje ilość liczb jaka jest losowana - a ta jaka MUSI być wśród typowanych trafiona , aby spełniła się ta gwarancja.
Zatem Ty , tym co piszesz - kwestionujesz to , że ja podaję warunek gwarancji dla 5/5 jako 10 trafionych liczb z 24 - a jest nim ni mniej ni więcej jak 41,66% , bo mnie interesują WYŁĄCZNIE trafienia w ramach liczb wytypowanych do gry - a nie to ile jest ich losowanych.
I właśnie to ten kwestionowany przez Ciebie wskaźnik PROCENTOWEJ SKUTECZNOŚCI oczekiwanej od gracza wśród jego liczb , będący przecież równoważnikiem trafienia np. 10z24 liczb , jest rozstrzygający dla gwarancji tego systemu i jest jak najbardziej prawidłowy!
P.s: z pewnym niepokojem postrzegam w Twoim myśleniu te same problemy jakie miał tu "kogucik19" w odniesieniu do tego ile jest 5% od 80...
Pozdrawiam
edi8
Zapewniam Cię i jeśli chcesz tej publicznej ze mną w tej sprawie dyskusji , to zaraz udowodnię Ci to , że się mylisz co do zastosowanego przez Ciebie w tej sprawie podejścia metodologicznego...
Kryterium procentowej ilości trafień w obrębie wybranego do gry zbioru liczb - jako warunkowe minimum niezbędne do zrealizowania zakładanej gwarancji wygranej - jest FUNDAMENTALNE i stanowi osnowę budowania systemów skróconych i występuje w pracach praktycznie wszystkich autorów zajmujących się tym zagadnieniem.
Naprawdę nie wiem skąd się biorą u Ciebie te kolejny raz wznawiane uwagi w tym względzie i jakże głębko mylne przekonanie , że procentowa skuteczność może się zamykać wartością 100% w odniesieniu do wybranych liczb , jeśli ten wybrany do gry zbiór liczb często przekracza ilość liczb losowanych!
Tu nikt nie może dążyć do 100% , bo to nie jest - czego nie zauważasz - system pełny , a SYSTEM SKRÓCONY NADMIAROWY , który swoje gwarancje spełnia dopiero przy trafieniach nadmiarowych w stosunku do ilośći skreśleń ( liczb w pojedyńczym zakładzie ) .
Dlatego dążąc do 5/5 - szukamy najniższej niezbędnej ilości zakładów te 5/5 w jednym z zakładów dające i staramy się ten wymagany procentowy próg celności trafień utrzymać na jak najniższym poziomie w relacji liczby wybrane/liczby trafione , tu przy trafieniu 10z24 tym progiem jest akurat 41,66%...
Twoje myślenie idzie w całkowicie błędnym kierunku , bo nas tu nie interesuje ilość liczb jaka jest losowana - a ta jaka MUSI być wśród typowanych trafiona , aby spełniła się ta gwarancja.
Zatem Ty , tym co piszesz - kwestionujesz to , że ja podaję warunek gwarancji dla 5/5 jako 10 trafionych liczb z 24 - a jest nim ni mniej ni więcej jak 41,66% , bo mnie interesują WYŁĄCZNIE trafienia w ramach liczb wytypowanych do gry - a nie to ile jest ich losowanych.
I właśnie to ten kwestionowany przez Ciebie wskaźnik PROCENTOWEJ SKUTECZNOŚCI oczekiwanej od gracza wśród jego liczb , będący przecież równoważnikiem trafienia np. 10z24 liczb , jest rozstrzygający dla gwarancji tego systemu i jest jak najbardziej prawidłowy!
P.s: z pewnym niepokojem postrzegam w Twoim myśleniu te same problemy jakie miał tu "kogucik19" w odniesieniu do tego ile jest 5% od 80...
Pozdrawiam
edi8
Nie mogą usunąć zdarzenia 100....bo nie będzie to zakład bukmacherski....
alona>>> w nawiązaniu do postawionego przez Ciebie pytania z wpisu 52605: kto Ci takich bzdur naopowiadał? to zapoznaj się z zamieszczonym już tu przeze mnie w dniu 12.06 pismem z centrali Totolotka ( Totomixa ) jakie otrzymałem:
"51655. guciancia , bratiszka>>> własnie otrzymałem odpowiedź od Totolotka ( Totomixa ) w tej dziś tu poruszonej a wychwyconej przeze mnie sprawie zdarzenia nr 100 z ich oferty , czyli kursu 1 euro wg notowań NBP.
Oto ta odpowiedź:
"Witam,
Zakład na kurs euro został wprowadzony stosunkowo niedawno. Wystąpił przy tym błąd i grając zdarzenia losowe widnieje komunikat, iż bezwzględnie należy zagrać również zdarzenie nr 100 jako pewniak. Prawdopodobnie będzie to naprawione już w poniedziałek, tak aby można było zawierać zakłady tylko na same kulki. Co do kwestii daty, to zakład będzie rozliczony dopiero w poniedziałek po ogłoszeniu kursu euro. Data 12.06 jest niedopatrzeniem. Dziękujemy za zwrócenie uwagi.
Pozdrawiam
Tomasz Piasecki
Totolotek S.A. "
....................................................................
alona>>> tego dnia , czyli 12.06 , toczyła się tu od rana dość żywa dyskusja w tej sprawie i zapraszam do jej lektury , której fragmentem jest to pismo od Totolotka ( Totomixa ) .
Pzdr.
edi8
"51655. guciancia , bratiszka>>> własnie otrzymałem odpowiedź od Totolotka ( Totomixa ) w tej dziś tu poruszonej a wychwyconej przeze mnie sprawie zdarzenia nr 100 z ich oferty , czyli kursu 1 euro wg notowań NBP.
Oto ta odpowiedź:
"Witam,
Zakład na kurs euro został wprowadzony stosunkowo niedawno. Wystąpił przy tym błąd i grając zdarzenia losowe widnieje komunikat, iż bezwzględnie należy zagrać również zdarzenie nr 100 jako pewniak. Prawdopodobnie będzie to naprawione już w poniedziałek, tak aby można było zawierać zakłady tylko na same kulki. Co do kwestii daty, to zakład będzie rozliczony dopiero w poniedziałek po ogłoszeniu kursu euro. Data 12.06 jest niedopatrzeniem. Dziękujemy za zwrócenie uwagi.
Pozdrawiam
Tomasz Piasecki
Totolotek S.A. "
....................................................................
alona>>> tego dnia , czyli 12.06 , toczyła się tu od rana dość żywa dyskusja w tej sprawie i zapraszam do jej lektury , której fragmentem jest to pismo od Totolotka ( Totomixa ) .
Pzdr.
edi8
edi8. Ja tylko pisałem, że ta procentowość jest słabym odzwierciedleniem. W twoim przypadku trzeba trafić 10 liczb z 24, ale to równie tyle znaczy, że trzeba trafić 10 liczb z pozostałych 56, czyli tylko 17,8% ;)
Czyli np. wybieram sobie liczby od 1 do 56 i jeśli trafie w nich 10 liczb to założenia systemu zostaną spełnione, bo pozostałe 10 wylosowanych liczb musi być w liczbach od 57 do 80.
Tym samym masz system, w którym wystarczy trafić 17,8% liczb.
Pozdrawiam :)
Czyli np. wybieram sobie liczby od 1 do 56 i jeśli trafie w nich 10 liczb to założenia systemu zostaną spełnione, bo pozostałe 10 wylosowanych liczb musi być w liczbach od 57 do 80.
Tym samym masz system, w którym wystarczy trafić 17,8% liczb.
Pozdrawiam :)
Jezeli mogę wyrazić swoja opinie,a słoneczko przewodnie pozwoli mi ją wyrazić,to nawet jestem za tym zdarzeniem 100 i nawet byłbym jeszcze za 5 takimi zdarzeniami typu:czy człowiek moze bez niczyjej pomocy nie uzywajac zadnych technik jedynie praca mięśni podskoczyć na wysokosc 5 metrów i niech tez bedzie z kursem 1,01 bo zamiast kurs 3,2 na liczbę mamy kurs 3,23 i jedno zdarzenie pewne podnoszący nam nasze zyski.Wybacz najjaśniejszy ze osmielilem sie wpisac swoje zdanie,i wybacz moja natarczywosc.
Pasko moze twoje rozumowanie i byloby poprawne ale ediemu chyba nie dokladnie o to chodzilo. Pomysl 56 liczb zawrzyj na to zaklady gwarantuje ze co by sien ie stalo bedziesz na - :P
Tak poanalizowalem ostatnie losowania taki nowy systemik opracowalem.
Liczby na godzine 14:00
05 12 21 29 33 43 48 65 69 73
Liczby na godzine 14:00
05 12 21 29 33 43 48 65 69 73
ph2008. To Ty mnie nie rozumiesz :) Ja zawieram zakłady na 24 liczby. Wybieram sobie 56 liczb, ale na nie nie gram. Gram na pozostałe 24. Ale jeśli trafie 10 z tych 56 co sobie wybrałem to i trafie 10 w tych 24 co puściłem :)
PASKO:
System gwarancyjny na 56 liczb po 5 skreśleń ( liczb ) w zakładzie , z gw.5 przy 10z56 , wymaga zawarcia 109.557 zakładów i kosztuje w Totomixie 219.114zł , zaś na 24 liczby ma gw.5 przy 10z24 i wymaga 692 zakładów kosztując 1384zł...
Pozdrawiam
edi8
System gwarancyjny na 56 liczb po 5 skreśleń ( liczb ) w zakładzie , z gw.5 przy 10z56 , wymaga zawarcia 109.557 zakładów i kosztuje w Totomixie 219.114zł , zaś na 24 liczby ma gw.5 przy 10z24 i wymaga 692 zakładów kosztując 1384zł...
Pozdrawiam
edi8
PASKO: obecnie przekierunkowujesz dyskuję na problem możliwych technik doboru 10 liczb ( podział 80 na 56/24 ) a to nijak nie zmienia tego , że 10z24 to jest 41,66% i tyle trzeba trafić w tym systemie , aby mieć gwarantowaną 5/5 dającą zysk wobec kosztu gry:1384zł i wygranej ( bez zdarzenia 100 ) 1896,50zł.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Dzis na południowe losownko posyłam pojedynczo liczby 20,22,37.wszystkim zycze trafnych typowan,a ciebie Słonce moje prosze o wybaczenie jeśli za czesto ośmielam sie korzystać z czata,mam nadzieje ze twoje miłosierdzie nie znające granic mi wybaczy.Pisze te liczby dlatego ze jak nie trafie to przy najmniej to poprawi ci troche z rana nie najlepszy humor.Widzisz jak ja dbam o ciebie.
edi8. Jedyne co można powiedzieć o takim trafieniu 10 z 24, to że to w przybliżeniu tak jakby trafić 1 liczbę przy losowaniu 1z51. Szansa na trafienie to po prostu 1 do 51. Twoje procenty zaciemniają trudność zdarzenia i o niczym nie mówią. Np. trafić 2/2 jest 3 razy łatwiej, a trzeba trafić 100% liczb.
Dla obu przedstawionych wariantów gry:
a/ na 10z24 liczb
b/ na 10z56 liczb
jest identyczne prawdopodobieńtwo trafienia 10 liczb i wynosi ono 1:51 ( 1,975% ) choć koszty systemów tę 5/5 przy 10zN gwarantujących , są jakże inne...
Pzdr.
edi8
a/ na 10z24 liczb
b/ na 10z56 liczb
jest identyczne prawdopodobieńtwo trafienia 10 liczb i wynosi ono 1:51 ( 1,975% ) choć koszty systemów tę 5/5 przy 10zN gwarantujących , są jakże inne...
Pzdr.
edi8
PASKO: to tylko Ty uparcie przypisujesz inne znaczenie zastosowanemu przeze mnie i podanemu a wymaganemu procentowemu wskaźnikowi trafień - będącemu de facto tym samym co zapis 10z24 i to samo znaczącym - szukając tego czego tu nie ma...
Zrozumiałbym , gdybyś wykazał możność zejścia do mniejszej ilości zakładów niż ja podałem , ale Ty zaczynasz toczyć próbę sporu na temat czy herbata jest słodsza w zależności od tego , czy 2 łyżeczki cukru rozprowadzimy mieszając je w lewo czy w prawo...bo to są wartości sobie tożsame , więc równoważne:10z24 i 46,11%.
I tyle co miałem w tej sprawie do napisania.
Pzdr.
edi8
Zrozumiałbym , gdybyś wykazał możność zejścia do mniejszej ilości zakładów niż ja podałem , ale Ty zaczynasz toczyć próbę sporu na temat czy herbata jest słodsza w zależności od tego , czy 2 łyżeczki cukru rozprowadzimy mieszając je w lewo czy w prawo...bo to są wartości sobie tożsame , więc równoważne:10z24 i 46,11%.
I tyle co miałem w tej sprawie do napisania.
Pzdr.
edi8
To tez zalezy ile mamy cukru w cukrze.Niech nikt nie próbuje sie przeciwstawiac,ani miec inne zdanie bo tylko jest jedna prawda,głoszona przez nasze słoneczko przewodnie.Kot zawsze spadnie na 4 łapy ale czy przeżyje to zalezy juz z jakiej wysokości go puścimy.
Edi 8 wierz mi nie mogą zlikwidować zdarzenia 100, bo istnieje ryzyko że ministerstwo finansów też może nam to zabrać jak Fortunie.....
kogucik19 widziałek kota puszczonego z 4 piętra który przeżył tylko był mocno spłoszony tym lotem, bał się potem przez tydzień wszystkich.
na 14 wysyłam piątkę która się powtórzyła czyli 7,39,70,74,78
tak dla jaj żeby było śmiesznie
tak dla jaj żeby było śmiesznie
Teraz wrocilem z kolektorki i a propos kotów to przeszedl przdemna wlasnie oj osiedlowy przyjazny kot i tak pomyslalem ze jak nic nie trafie to bede z nim rozmawiać by byl uprzejmy w tych porach co wracam z kolektorki siedzieć w swoich apartamentach.Ale to dopiero po losowaniu.CODEE faktycznie 4 piętro i przeżył to chyba lepszy jest od koguta nielota.Ja tam nie bede probowal bo jak sie wiatr zmieni to moze byc ze wyląduje u sąsiadki na grzendzie a z tamtad to juz szybka droga do gara.Serdecznie pozdrawiam,i przepraszam nasze słoneczko przewodnie ze osmielilem sie pojawić.
Na godz 14
9,12,28,29,30,41,55,59,61,63 z plusem
9,12,28,29,30,41,55,59,61,63 z plusem
no nie znów porażka, w tym tygodniu jestem gdzieś 80 pln na minusie. Koniec trzeba trochę odpocząć od tej gry - tak z tydzień
No to zrobiłem wielka przyjemnosc dla mojego słoneczka bo nie trafiłem zadnej liczby wiec moze ta wiadomosc mój ty słodki cukiereczku rozpromieni twoje lico.Wszystko dla ciebie.Czyli na 22 leca 37,22,20.Pozdrawiam,a z kotem sobie porozmawiam.
ziuta Nieźle zacząłeś ;) Aż mi serce podeszło do gardła :)
pozdrawiam:
pozdrawiam:
Hmmm, naprawde ciekawe z tą liczbą 39. Już 4 raz z rzędu padła! Ona będzie ciągle losowana, nigdy już nie będzie miała przerwy, codziennie bedzie wypadac!
hosia
Dzięki;) Wieczorem będzie lepiej;)
Dzięki;) Wieczorem będzie lepiej;)
i znowu padla 13 - przesada
Szanownej HOSI serdeczne podziękowania za zyczenia wspaniałego urlopu.Oczywiście ze wzajemnoscia.Zycze pogody i wesołego spędzania czasu oraz i tu zostawię male niedomowienie.Pozdrawiam
Trafione 4 z10 w parkach i trójkach: 0
Zobaczę o 22-ej,jeżeli będzie słabo,to robię,przerwę do wtorku.
jak obejzec lotto o 14;00
nic niwidziałem
nic niwidziałem
albo się wygra albo przegra 50 procent na 50 procent, jak trafie 6/6 to wygram na 100 procent.
dsg>>> hm...hm...hm...No nie bardzo z tymi w/w procentami mogę się zgodzić!
Bo typując 1 liczbę Multi Multi na TAK mamy 25% , a tę samą 1 liczbę na NIE 75%.
Czym więcej liczb , tym te procenty się bardziej rozjeżdżają...
To nie jest rzut monetą , gdzie opcjami są orzeł i reszka po 50%.
Pzdr.
edi8
Bo typując 1 liczbę Multi Multi na TAK mamy 25% , a tę samą 1 liczbę na NIE 75%.
Czym więcej liczb , tym te procenty się bardziej rozjeżdżają...
To nie jest rzut monetą , gdzie opcjami są orzeł i reszka po 50%.
Pzdr.
edi8
Pasko jedna prosba jak mozna. Wprowadz w MM dwie dodatkowe mapy jedna na poranne losowania jedna na nocne no i ta co jest czyli noc i dizen :)
W telewizji czy radiu albo gazetach i w teatrach podszywają się wmownie pod niższe wykrztałcenie robiąc odstraszające pośmiewisko z takich ludzi tak psują nastrój charakteru i samopoczucia i przyswajania wiedzy.
3,36,32,49,27,24,29,11,44,15
3,36,32,49,27,24,29,11,44,15
może dzisiaj mają szansę?
[5]14,25,37,52,67
3,38,42,46,67
[7]6,7,12,38,42,62,74ch/t
[8]15,19,25,37,58,70,72,79
[5]14,25,37,52,67
3,38,42,46,67
[7]6,7,12,38,42,62,74ch/t
[8]15,19,25,37,58,70,72,79
W tym sporze jednak popieram Pasko. Jasne, że to co napisałeś jest prawdą, ale to nie odzwierciedla szans na wygraną.100 procent masz przy trafieniu 1/1 oraz 6/6 oraz 10/10. Wiadomo co łatwiej trafić a co trudniej. Już przy 10/24 trzeba się zastanowić bardziej.
Drogi Pasko, proszę o spełnienie mojej prośby wyrażonej w temacie:
CHWAŁA POLEGŁYM NA POLU WALKI Z MULTILOTKIEM
Pozdrawiam.
CHWAŁA POLEGŁYM NA POLU WALKI Z MULTILOTKIEM
Pozdrawiam.
Witam all
mam mała prośbe czy ktoś wie i mógłby mi zarzucić link, gdzie znajdę tabele z rozpiska ile za jaki system w totomixie?
Chciałbym zagrac jutro 2x12 i nie wiem ile mnie to wyniesie...
bede bardzo wdzieczny.
dziekuje pozdrawiam
m4rio85
mam mała prośbe czy ktoś wie i mógłby mi zarzucić link, gdzie znajdę tabele z rozpiska ile za jaki system w totomixie?
Chciałbym zagrac jutro 2x12 i nie wiem ile mnie to wyniesie...
bede bardzo wdzieczny.
dziekuje pozdrawiam
m4rio85
Może teraz będzie lepiej;)
24,25,37,38,41,55,64,66,67,69
6,17,24,28,30,31,36,41,55,59
Pozdrawiam wszystkich Życzę wysokich wygranych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24,25,37,38,41,55,64,66,67,69
6,17,24,28,30,31,36,41,55,59
Pozdrawiam wszystkich Życzę wysokich wygranych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dodam jeszcze, że taka informacja jest kompletnie zbędna. Można np podawać ceny w złotych i jenach. Tylko, że to nikomu nie jest potrzebne. Są pewne dziedziny, gdzie dąży się do uproszczenia i dodatkowe informacje zaciemniają meritum, wtedy traktuje się to jako błąd bo jest za dużo danych, które są zbędne. Kartka wszystko zniesie, ale są też inne reguły.
m4rio85>>> Link do tabelki z ilością kombinacji:
http://www.unisport.pl/strona3.php
Pzdr.
edi8
http://www.unisport.pl/strona3.php
Pzdr.
edi8
To może ja się przerzucę na bierki:)Pozdro!!!!!!!!
c.d.
Tabelka przedstawia ilości kombinacji - ale cena zależy już od stawki za jaką zagrasz...
Tabelka przedstawia ilości kombinacji - ale cena zależy już od stawki za jaką zagrasz...
Witam.Z losowania jestem zadowolony bo moglem nic nie trafic a trafiłem sobie liczbę 22.Na jutro do poprawki tylko 2 liczby 20 oraz 37.Serdecznie pozdrawiam jednoczesne przepraszajace nasze swiatło ze troche popsułem mu humor bo jak bym nic nie trafil to radosc byla by wielka z jego strony.Wybacz i jeszcze tylko 2 liczby i chyba koniec,choc nie wiem.Pozdrawiam
no niestety ja też po 22:00 w plecy jestem
nic trzeba zrobić przerwę bo inaczej bankrut :D
nic trzeba zrobić przerwę bo inaczej bankrut :D
kozaky: nic nie poradzisz. Najlepiej zawsze przychodź od razu do nas :)
Hej
sprawdźcie wygrane w miejscowości Wojkowice. Kolektury o numerach 4/558 oraz 4/588. W Wojkowicach/WR nie ma ulicy Kasprowicza. A kolektura nr 4/558 jest w Jelczu-Laskowicach a nie w Wojkowicach ( dolnośląskie lub śląskie bo tam też jest miejscowość Wojkowice). Hmmmm co jest grane? Może błąd edytorski, ale jeśli ktoś ma podobne spostrzeżenia to proszę o zgłaszanie ich na maila : m.diakowski@4jets.pl. Pozdrawiam forumowiczów i admina! Super stronka!
sprawdźcie wygrane w miejscowości Wojkowice. Kolektury o numerach 4/558 oraz 4/588. W Wojkowicach/WR nie ma ulicy Kasprowicza. A kolektura nr 4/558 jest w Jelczu-Laskowicach a nie w Wojkowicach ( dolnośląskie lub śląskie bo tam też jest miejscowość Wojkowice). Hmmmm co jest grane? Może błąd edytorski, ale jeśli ktoś ma podobne spostrzeżenia to proszę o zgłaszanie ich na maila : m.diakowski@4jets.pl. Pozdrawiam forumowiczów i admina! Super stronka!
kogucik19
Tak trzymaj :)i nie martw sie słoneczkiem jakos w prognozie na ten tydzien nie za wiele go będzie :)
Pozdro for all....
Tak trzymaj :)i nie martw sie słoneczkiem jakos w prognozie na ten tydzien nie za wiele go będzie :)
Pozdro for all....
Vist bo tak bywa,nie wiem dlaczego,tych informacji które nam lotto przekazuje jest tak "dużo" bo kilka tygodniowo i robią gafy,chyba tam jakieś ćwoki tam przed tymi kompami siedzą,bo nie wierzę że to wolontariusze,chociaż tacy to i lepiej takie rzeczy wykonują...może chodzi o to że po prostu jakaś wygrana gdzieś padła,a że się pomylą to nie istotne(bynajmniej dla nich) .
Bynajmniej , to zupełnie co innego niż przynajmniej!
Przynajmniej dla mnie...
Przynajmniej dla mnie...
W związku z tym, że "rekrutuję" moderatorów, którzy będą mogli usuwać wpisy z tego chata, proszę o ewentualne zaznajomienie się z tematem na forum http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2368
Pozdrawiam
Pozdrawiam
PASKO: a czy planujesz dać też uprawnienia do autocenzury , czyli do usuwania swoich własnych tekstów?
Bo wielu z tu piszących zapoznaje się z nimi ( swoimi tekstami ) dopiero PO napisaniu...
Jeśli tak to głosuję na "kogucika19" jako supermoderatora z prawem usuwania WSZYSTKICH swoich tekstów!!!
Bo wielu z tu piszących zapoznaje się z nimi ( swoimi tekstami ) dopiero PO napisaniu...
Jeśli tak to głosuję na "kogucika19" jako supermoderatora z prawem usuwania WSZYSTKICH swoich tekstów!!!
PASKO: proszę abyś w swoim doborze moderatorów uwzględnił też ich wiek , ponieważ choć on nie daje patentu na mądrość - ale daje niezaprzeczalny bagaż życiowego doświadczenia niezbędny do traktowania wpisów innych osób w kategoriach ocennych...
Bo samo kryterium stażu i ilości wpisów na forum , jest tu zbyt nikłe.
Miej bowiem w pamięci fragment z piosenki Jacka Kaczmarskiego:
"16-letni Kałmuk marksista , girlandy z uszu rzucał na stół..."
Pzdr.
edi8
Bo samo kryterium stażu i ilości wpisów na forum , jest tu zbyt nikłe.
Miej bowiem w pamięci fragment z piosenki Jacka Kaczmarskiego:
"16-letni Kałmuk marksista , girlandy z uszu rzucał na stół..."
Pzdr.
edi8
od 8 miesięcy analizuje Multi. Mam do Was grających zaciekle w Multi prośbę. Otóż; prosił bym o jedna/dwie liczby które "wejdą" wg.Was albo które są najpewniejsze. Jeżeli mi to wypali co myślę-podzielę się informacją z każdym kto się do tego przyczynił. Podpowiem tylko tyle,że w sumie brakuje mi 3 liczb do pełnej 10-tki.Myślę zagrać dzisiaj 7/7 za max.stawkę czyli 10. Jeśli wejdzie to sami wiecie:) jeżeli nie to jeszcze będzie trzeba popracować.Mam już swoje 7 liczb ale chętnie porównam z Waszymi. Prosił bym też o jakieś wskazówki.Z chęcią przeczytam i wyciągnę wnioski.Zapewne wielu z Was ma większe doświadczenie w grze. Napisze jeszcze tyle, że cały czas grałem 10/10.W środe i sobote było 7/10 wczoraj 6/10.
Mi sie wydaje ze era 77 i 78 i 80 sie raczej skonczyla.
>>chippi<< dziwna propozycja podzialu 10/10 :p poprostu nie mogles poprosic kogos o podanie 3 liczb, przecie trafiajac 7/7 na 10 skreslen jesli jestes tego pewien daje ci niezla kase trafiajac w tym plusa daje juz ogropmna kase przynajmniej jak dla mnie :P
Bagatela 220k. W cudowne sposoby doboru liczb nie wierze :P
Jesli ci cos ma pomoc to dam typy: 5, 21
>>chippi<< dziwna propozycja podzialu 10/10 :p poprostu nie mogles poprosic kogos o podanie 3 liczb, przecie trafiajac 7/7 na 10 skreslen jesli jestes tego pewien daje ci niezla kase trafiajac w tym plusa daje juz ogropmna kase przynajmniej jak dla mnie :P
Bagatela 220k. W cudowne sposoby doboru liczb nie wierze :P
Jesli ci cos ma pomoc to dam typy: 5, 21
ph 2008- właśnie o to chodzi.Dlatego teraz próbuje 7/7 . Gdybym tak zagrał w sobotę to sam wiesz... Przedobrzyłem dopisując 3 liczby i wysyłając 10/10.
Narazie myślę zagrać bez plusa.dzięki
Narazie myślę zagrać bez plusa.dzięki
No to tylko pogratulowac 7/10. Nie badz lapczywy i nie dziel sie szczesciem :p
Wystarczy ci to 220k czego zyce :)
Wystarczy ci to 220k czego zyce :)
ph2008-nie jestem typem człowieka chciwego. Jak już coś powiedziałem to słowa dotrzymuje.Jak mi "wejdzie" to co zamierzam to się podzielę informacją z tymi którzy się choć w najmniejszym stopniu do tego przyczynili.A tak na marginesie to podana liczba przez Ciebie (21) jest " w moim zbiorze liczb:) "
Spoko jak uwazasz. Powiem ci jednak ze dzielenie sie informacjami szeroko i gesto powoduje ze passa odchodzi. Wiem to po sobie. Kiedys gralem na 10skreslen i zawsze bylo tak ze puszczalem na kolejny dzien za 5pln i powiem ze nie bylo dnia zebym musial 5 z wlasnej reki wyrzucic. Zawsze bylo 4/10 albo 5/10. Rob jak uwazasz, ale wielka spiskowa organizacja lotto czuwa nad tym czatem i monitoruje ;P zart <= (wyjasniam dla zgredow zeby nie bylo pisania 100k postow)