Wpisy 524 810 – 524 909
4 października 2011 19:48 → 4 października 2011 20:11, 100 wpisów
deki...no lepiej,nie wiem jak inne kobietki ale ja jestem szatan za kółkiem i nie tylko za kółkiem

bet5...nie wiem,było w promocji
miałam babcię na wsi więc jak znalazł

miałam babcię na wsi więc jak znalazł

bet5...ja mam na auto,na busa do 3,5 tony,na traktor z przyczepą i na motor

deki....manualną skrzynię wolę,automat dla pind jest a nie dla mnie
muszę czuć drążek w dłoni

muszę czuć drążek w dłoni

lili , tak się chwalisz że lepiej od facetów śmigasz a w warszawie to ty jeździła a ?
http://www.youtube.com/watch?v=E5113aEBsZc

jackwar...jeździła i się nie chwalę tylko stwierdzam fakt bo wam się wydaje że we wszystkim najlepsi jesteśćie

bet5...wtedy robiłam prawko na auto i traktor razem bo jakos było w promocji
a że babcia kupa hektarów to jak znalazł

a że babcia kupa hektarów to jak znalazł

W wawie to jest walka , kto pierwszy i silniejszy , muszę też przyznać że często się zdarza że za kierownicą autobusu jest kobieta 

i to często tych najdłuższych 

i to często tych najdłuższych 
a na tramwaj to ty masz ? w wawie jest czerwony , długi i często staje 

Prosze bardzo jak ktoś spragniony

>>>lila witaj -
słyszałaś że p. Marysia z Wawelu ma być przeniesiona do Gdańska ???
słyszałaś że p. Marysia z Wawelu ma być przeniesiona do Gdańska ???
jackwar...może i kolorowe,tylko szkoda że tych kolorów nie widać bo są takie brudne że szok

emeryt...Witaj sąsiedzie.Nie słyszałam i jakoś nie specjalnie mnie to interesuje gdzie ja położą
jackwar...procowałeś na koleji?
chce wszystkim oznajmić że 20.10.2011 będę z Wami 8 miesięcy na forum 

koledzy przewodnicy w Krakowie i piloci jak wchodzą z turystami to oznajmiają : "leżą w nogach Piłsudskiego "
http://www.youtube.com/watch?v=E5113aEBsZc.....Jackwar a taki elektrowóz prowadziłeś

------------------ 
--------------------

--------------------to tak jak Jasiu .
W szkole pani zadała by w domu ułożyli zdanie z ananasem . Na drugi dzień się pyta dzieci , kolej na Jasia . Jasiu czyta : Ja z Małgosią śpimy w nogach u rodziców . Pani mówi : Jasiu tu nie ma słowa ananas , na to Jasiu a nanas ananas smród leci
W szkole pani zadała by w domu ułożyli zdanie z ananasem . Na drugi dzień się pyta dzieci , kolej na Jasia . Jasiu czyta : Ja z Małgosią śpimy w nogach u rodziców . Pani mówi : Jasiu tu nie ma słowa ananas , na to Jasiu a nanas ananas smród leci

Żona do Męża
- Kochanie, od dzisiaj gotujesz, sprzątasz, zajmujesz się dzieckiem
- koniec tych tandetnych meczy Extra klasy, filmów w TV, spotkań z kolegami, bilarda i tym podobnych błazeńskich rozrywek...
Przerywa spoglądając zdziwiona na Małżonka, który zaczął zakładać buty i kierować się w kierunku wyjścia:
- ... a TY dokąd? Jeszcze nie skończyłam...
- Ide do apteki
- Po co?
- Po Stopperan, bo chyba Cię posrało...
idę na filmik
- Kochanie, od dzisiaj gotujesz, sprzątasz, zajmujesz się dzieckiem
- koniec tych tandetnych meczy Extra klasy, filmów w TV, spotkań z kolegami, bilarda i tym podobnych błazeńskich rozrywek...
Przerywa spoglądając zdziwiona na Małżonka, który zaczął zakładać buty i kierować się w kierunku wyjścia:
- ... a TY dokąd? Jeszcze nie skończyłam...
- Ide do apteki
- Po co?
- Po Stopperan, bo chyba Cię posrało...
idę na filmik
Po co ci