Wpisy 52 454 – 52 553
19 czerwca 2009 20:54 → 20 czerwca 2009 22:07, 100 wpisów
ja mam takie szczescie ze ZAWSZE padaja liczby po kolei 1,2,3,5 oczywiscie pomijajac np. moje 4. Jesli chodzi o szczescie to ja moge typować to co na pewno nie padnie bo zostanie sprytnie pominięte.
Moje typy na dzisiaj 22.00 to 19,69
5] 37-46-56-67-75
[7]3-14-25-33-51-58-67
[4]37-42-56-67
[3]37-67-72 2-56-67 42-46-37 32-42-56
[7]3-14-25-33-51-58-67
[4]37-42-56-67
[3]37-67-72 2-56-67 42-46-37 32-42-56
kozaky podawaj te liczby to bedziemy wiedzieli ktorych nie typowac hehe a los i tak Ci splata figla i wlasnie beda te co typujesz pozdrawiam
Pasko wyczyść te stare wiadomości pod spodem , i daj jakies inne. czytanie tych samych jest nudne gdy otwieram stronkę.
Opaska: zachęcam do forum jeśli chcesz więcej. Swoją drogą trzeba się pochwalić forum przekroczyło 200 000 postów!
pasko po cześci podajesz złe dane na stronie bo gry multilotek juz nie ma
Jeśli ktoś wciąż widzi logo multi lotka zamiast multi multi, to CTRL+F5 powinno odświeżyć wszystko pięknie. Pozdrawiam
Witam.Ani jedna liczba nie weszla wiec do jutra,i wszystkim co trafili a w szczególności BUCZKOWI gratuluje odwagi i zdecydowania ,ale niestety tylko tacy maja szanse,albo przegrac duzo albo wygrac duzo.Nie powiodło sie za 500 to powiodło sie za 1500.Gratuluje i jestem pelen uznania.Serdecznie pozdrawiam.
Widzę że typujecie liczbę 37 - spróbujcie poczekać aż padnie i obstawić ją dopiero później myślę że tak do trzeciego losowania padnie.
Marco: co więcej z najdłużej oczekiwanej 2/3 chodzą 3/3 ;) Swoją drogą muszę uaktualnić zestawy...
O, dla mnie to gratka, bo gram unikaty, także będę bardzo wdzięczny, chodź sam obserwuję bardzo uważnie.
niewolno pisać 14;00 I 22;00
TYLKO MOŻNA ZAZNACZYĆ ILE CHCECIE LOSOWANIA ale mogli byscie zaznaczać czy macie plusa
TYLKO MOŻNA ZAZNACZYĆ ILE CHCECIE LOSOWANIA ale mogli byscie zaznaczać czy macie plusa
Mam pytanie dotyczące linka do strony gdzie są podane najczęściej padające zestawy liczb, chodzi mi o zestawy na których są podane gotowe zestawy w formie tabel, aktualizowane chyba raz w miesiącu. Kiedyś ta stronka pojawiła się na chacie, dodałem do ulubionych, ale miałem awarię komputera i straciłem linki. To są zestawy 4-ek, 5-ek itd. Tamta strona była mi bardzo pomocna, czy ktoś może mi pomóc i jeżeli ma ją w linkach wysłać na chata linka? Z góry dziękuję. Pozdrawiam, życzę miłego dnia
No to po wczorajszym sukcesie, dziś może puszczę liczbę 13 za 500 zł.
Po wpisaniu do wyszukiwarki hasła:
"najczęściej losowane zestawy liczb" jest sporo trafień...
Jednym z nich jest np.:
http://www.mbnet.com.pl/statystyki.htm
"najczęściej losowane zestawy liczb" jest sporo trafień...
Jednym z nich jest np.:
http://www.mbnet.com.pl/statystyki.htm
Znalezione w necie:
"Rozpacza bo wygrała 7 mln
Przeklina dzień, kiedy kupiła ten los. W wigilijnym losowaniu Dużego Lotka wygrała ponad 7 mln. Teraz chce uciec z ukochanego Ińska, małego miasteczka na Pomorzu Zachodnim.
Dziś, choć na koncie ma miliony, ta kobieta w średnim wieku siedzi w 40-metrowym dwupokojowym mieszkaniu, trzęsąc się ze strachu przed mafią i porywaczami. Boi się wyjść z domu. - O Boże, jak pani do nas dotarła? - wykrztusiła przerażona, otwierając drzwi.
- Całe miasto o tym mówi - odpowiadam szczerze.
Kobieta ma podkrążone czerwone oczy, jakby niedawno płakała. Patrzy na mnie, jakby zobaczyła ducha. Do środka wpuszcza mnie, dopiero gdy obiecuję jej anonimowość. Siedzimy w kuchni. Na kuchence gotują się grzyby. Milionerka tłumaczy, że chce zrobić uszka dla syna przed wyjazdem.
- Bo musimy uciekać z Ińska, choć w tym roku mieliśmy się budować - opowiada i zaczyna płakać. - Nawet działkę kupiliśmy. Przez tę wygraną całe życie nam się zawaliło. Jest nam tu dobrze, choć jeszcze niedawno zastanawiałam się, jak zebrać 6 tys. zł na projekt domu, a teraz... Choć z mężem mamy swoje lata, musimy od nowa szukać swojego miejsca na ziemi.
Nie dowierzam, że rozmawiam z milionerką. Roztrzęsiona kobieta pali papierosa za papierosem. O wygranej opowiada jak o wielkiej tragedii. Twierdzi, że w jej życiu zapanował taki chaos jak wtedy, gdy zmarł jej ojciec. - W Ińsku muszę zostawić starszą mamę, bo ona nie chce się z nami tułać - opowiada. - Kocham to miasto, a teraz na stare lata muszę się stąd wyprowadzić. Niech ludzie zapomną o nas. Teraz nie da się tu żyć.
Dlaczego milionerka żyje w takim strachu? Bo cała okolica wie o tym, kto wygrał. I wszyscy plotkują, że gdyby sami wygrali, uciekliby z miasta w obawie przed porywaczami lub mafią, która przyjdzie po okup. - Boję się o siebie i dzieci. Dziś za 10 zł potrafią krzywdę zrobić. A wiadomo, co ludziom przyjdzie do głowy dla takich pieniędzy? Dlatego syn, gdy koledzy w pracy dowiedzieli się o wygranej, od razu się zwolnił - tłumaczy.
Milionerka przyznaje, że część pieniędzy dała już rodzinie. Zapłaciła też 700 tys. zł podatku, chce kupić nowe auto. - Stare nie wytrzyma podróży - opowiada. - Chcemy pojechać do rodziny, która jest porozrzucana po całej Polsce. Będziemy szukać jakiegoś miejsca dla siebie.
Nie marzy o futrach i podróżach po świecie, bo nie wyobraża sobie życia bez pracy. - Nikomu już nigdy nie będę życzyć, żeby wygrał w totka. Teraz wiem, że duże pieniądze szczęścia nie dają. Do szczęścia wystarczyłaby mi ta końcówka z wygranej - przyznaje.
Na drzwiach sklepu przy głównej ulicy w Ińsku wisi wielki napis: "Tu padła główna wygrana. 7 mln 165 tys. 660,80 zł". Pracownica w kolekturze cieszy się, bo obroty wzrosły o połowę.
Mieszkańcy, z którymi rozmawiam, twierdzą, że nie chcą plotkować o tym, kto wygrał, i udają, że temat ich nie obchodzi. Ale jeden z przechodniów jak z nut podaje sześć szczęśliwych liczb. - Padło 4, 8, 25, 26, 27, 41 - mówi z dumą i dodaje: - Teraz tylko te liczby skreślam. Muszą być szczęśliwe - mówi, wskazując ulicę, przy której mieszka milionerka.
Dla "Nowego Dnia", Kazimierz Borkowski, Centrum Astronomii Uniwersytetu im. Mikołaja Kopernika
- Żaden system nic nie da. Zgodnie z rachunkiem prawdopodobieństwa losowanie wygrają nieliczni szczęśliwcy, ale nigdy nie będzie to skutkiem przemyślanej strategii, lecz zwykłym zdarzeniem losowym. Gdybym miał zagrać, postawiłbym na chybił trafił.
- O duże pieniądze lepiej grać w Dużego Lotka niż w Multi Lotka, gdyż przy porównywalnych szansach trafienia Duży Lotek oferuje o wiele większą wygraną.
- Jeżeli ktoś chce wygrać mniejsze pieniądze, ale mieć na nie większe szanse, powinien grać w Multi Lotka. W Multi wygrywa się raz na 4 do 17 gier, a w Dużym tylko raz na 57 gier.
Jacek Robert Moritz, przedsiębiorca, milioner
Wygrana miliona złotych może przynieść wiele rozczarowań. Za mało, aby spokojnie przeżyć za to całe życie. A za dużo, by po prostu mieć tyle na koncie. Trzeba je zainwestować, bo z każdym rokiem będą traciły na wartości. Kto nie umie tego zrobić, nie zazna szczęścia z wygranej. Najlepiej więc w całości odłożyć na emeryturę i broń Boże niczego w swoim życiu nie zmieniać."
Źródło:
NOWYDZIEŃ.pl
"Rozpacza bo wygrała 7 mln
Przeklina dzień, kiedy kupiła ten los. W wigilijnym losowaniu Dużego Lotka wygrała ponad 7 mln. Teraz chce uciec z ukochanego Ińska, małego miasteczka na Pomorzu Zachodnim.
Dziś, choć na koncie ma miliony, ta kobieta w średnim wieku siedzi w 40-metrowym dwupokojowym mieszkaniu, trzęsąc się ze strachu przed mafią i porywaczami. Boi się wyjść z domu. - O Boże, jak pani do nas dotarła? - wykrztusiła przerażona, otwierając drzwi.
- Całe miasto o tym mówi - odpowiadam szczerze.
Kobieta ma podkrążone czerwone oczy, jakby niedawno płakała. Patrzy na mnie, jakby zobaczyła ducha. Do środka wpuszcza mnie, dopiero gdy obiecuję jej anonimowość. Siedzimy w kuchni. Na kuchence gotują się grzyby. Milionerka tłumaczy, że chce zrobić uszka dla syna przed wyjazdem.
- Bo musimy uciekać z Ińska, choć w tym roku mieliśmy się budować - opowiada i zaczyna płakać. - Nawet działkę kupiliśmy. Przez tę wygraną całe życie nam się zawaliło. Jest nam tu dobrze, choć jeszcze niedawno zastanawiałam się, jak zebrać 6 tys. zł na projekt domu, a teraz... Choć z mężem mamy swoje lata, musimy od nowa szukać swojego miejsca na ziemi.
Nie dowierzam, że rozmawiam z milionerką. Roztrzęsiona kobieta pali papierosa za papierosem. O wygranej opowiada jak o wielkiej tragedii. Twierdzi, że w jej życiu zapanował taki chaos jak wtedy, gdy zmarł jej ojciec. - W Ińsku muszę zostawić starszą mamę, bo ona nie chce się z nami tułać - opowiada. - Kocham to miasto, a teraz na stare lata muszę się stąd wyprowadzić. Niech ludzie zapomną o nas. Teraz nie da się tu żyć.
Dlaczego milionerka żyje w takim strachu? Bo cała okolica wie o tym, kto wygrał. I wszyscy plotkują, że gdyby sami wygrali, uciekliby z miasta w obawie przed porywaczami lub mafią, która przyjdzie po okup. - Boję się o siebie i dzieci. Dziś za 10 zł potrafią krzywdę zrobić. A wiadomo, co ludziom przyjdzie do głowy dla takich pieniędzy? Dlatego syn, gdy koledzy w pracy dowiedzieli się o wygranej, od razu się zwolnił - tłumaczy.
Milionerka przyznaje, że część pieniędzy dała już rodzinie. Zapłaciła też 700 tys. zł podatku, chce kupić nowe auto. - Stare nie wytrzyma podróży - opowiada. - Chcemy pojechać do rodziny, która jest porozrzucana po całej Polsce. Będziemy szukać jakiegoś miejsca dla siebie.
Nie marzy o futrach i podróżach po świecie, bo nie wyobraża sobie życia bez pracy. - Nikomu już nigdy nie będę życzyć, żeby wygrał w totka. Teraz wiem, że duże pieniądze szczęścia nie dają. Do szczęścia wystarczyłaby mi ta końcówka z wygranej - przyznaje.
Na drzwiach sklepu przy głównej ulicy w Ińsku wisi wielki napis: "Tu padła główna wygrana. 7 mln 165 tys. 660,80 zł". Pracownica w kolekturze cieszy się, bo obroty wzrosły o połowę.
Mieszkańcy, z którymi rozmawiam, twierdzą, że nie chcą plotkować o tym, kto wygrał, i udają, że temat ich nie obchodzi. Ale jeden z przechodniów jak z nut podaje sześć szczęśliwych liczb. - Padło 4, 8, 25, 26, 27, 41 - mówi z dumą i dodaje: - Teraz tylko te liczby skreślam. Muszą być szczęśliwe - mówi, wskazując ulicę, przy której mieszka milionerka.
Dla "Nowego Dnia", Kazimierz Borkowski, Centrum Astronomii Uniwersytetu im. Mikołaja Kopernika
- Żaden system nic nie da. Zgodnie z rachunkiem prawdopodobieństwa losowanie wygrają nieliczni szczęśliwcy, ale nigdy nie będzie to skutkiem przemyślanej strategii, lecz zwykłym zdarzeniem losowym. Gdybym miał zagrać, postawiłbym na chybił trafił.
- O duże pieniądze lepiej grać w Dużego Lotka niż w Multi Lotka, gdyż przy porównywalnych szansach trafienia Duży Lotek oferuje o wiele większą wygraną.
- Jeżeli ktoś chce wygrać mniejsze pieniądze, ale mieć na nie większe szanse, powinien grać w Multi Lotka. W Multi wygrywa się raz na 4 do 17 gier, a w Dużym tylko raz na 57 gier.
Jacek Robert Moritz, przedsiębiorca, milioner
Wygrana miliona złotych może przynieść wiele rozczarowań. Za mało, aby spokojnie przeżyć za to całe życie. A za dużo, by po prostu mieć tyle na koncie. Trzeba je zainwestować, bo z każdym rokiem będą traciły na wartości. Kto nie umie tego zrobić, nie zazna szczęścia z wygranej. Najlepiej więc w całości odłożyć na emeryturę i broń Boże niczego w swoim życiu nie zmieniać."
Źródło:
NOWYDZIEŃ.pl
Tylko puszczałem wczoraj jedną liczbę.
Nie gram więcej liczb. Gram u buka. Ale nie napiszę wam u jakiego.
pozdrowienia szczególnie dla tego jełopa edirgo8.
Nie gram więcej liczb. Gram u buka. Ale nie napiszę wam u jakiego.
pozdrowienia szczególnie dla tego jełopa edirgo8.
Dziękuję Edi8, naprawdę mile mnie zaskoczyłeś, bardzo Ci jestem wdzięczny za ten miły gest.
Allan >>> pozwolę sobie przypomnieć Ci , że od samego początku Twojej obecności na tej stronie , ZAWSZE chętnie udzielałem Ci wsparcia w formie nakierowania na potrzebne Ci informacje.
Tak samo zrobiłem i dziś.
Zatem u mnie nihil novi...
Pzdr.
edi8
Tak samo zrobiłem i dziś.
Zatem u mnie nihil novi...
Pzdr.
edi8
puszczone na 14
[5]2-37-46-56-75
3-8-32-42-73
[7]ch/t 14i22 11-14-38-51-62-76-79
[5]2-37-46-56-75
3-8-32-42-73
[7]ch/t 14i22 11-14-38-51-62-76-79
Niedawno ktoś pytał tu o program Millliarder Lotto - jest on do ściągnięcia ( wersja 2.5.22 ) ze strony:
http://www.kociewie.info.pl
Pzdr.
edi8
http://www.kociewie.info.pl
Pzdr.
edi8
edi a mozesz mi przeslac wszystkie systemy pelne w miare co masz na miala? simson16@vp.pl z gory dzieki
Jeżeli wsparciem uważam obrzucanie kogoś inwektywami, nazywanie kogoś DDA itd. to tak , w ten sposób udzielałeś mi wsparcia, ale nie za bardzo rozumiem jakiego.
gomez>>> generatory systemów pełnych są dostępne w bezpłatnych wersjach całej masy programów np.w tych:
a/ Multipairs2004 - autorstwa Admina tej strony , szlachetnego PASKO
b/ Lotek 2002
W/w programy sam sobie ściągniesz z tej strony , lub z netu.
Pzdr.
edi8
a/ Multipairs2004 - autorstwa Admina tej strony , szlachetnego PASKO
b/ Lotek 2002
W/w programy sam sobie ściągniesz z tej strony , lub z netu.
Pzdr.
edi8
Allan>>> swoim ostatnim wpisem potwierdzasz WSZYSTKO , co o tobie na podstawie poprzednich wpisów twego autorstwa sądziłem - w tym to , że jesteś GAMONIEM , który ciągle tu o coś płacze , bo nie potrafi samodzielnie niczego odszukać sobie w necie i liczy na "skrobane" ...
Może i jesteś kalendarzowo dorosły , ale psychicznie wyczerpujesz zespół zachowań charakterystycznych dla DDA ( dorosłego dziecka alkoholika ) .
A pisząc mi , że nie wiesz jaką merytoryczną pomoc na zgłaszane przez siebie problemy tu ode mnie otrzymałeś - jesteś synku po prostu BEZCZELNY!!!
Może i jesteś kalendarzowo dorosły , ale psychicznie wyczerpujesz zespół zachowań charakterystycznych dla DDA ( dorosłego dziecka alkoholika ) .
A pisząc mi , że nie wiesz jaką merytoryczną pomoc na zgłaszane przez siebie problemy tu ode mnie otrzymałeś - jesteś synku po prostu BEZCZELNY!!!
Widzę że znowu wracasz ze swoimi szczeniackimi tekstami pajacu, synka sobie spłódź i tak się do niego zwracaj, wiedziałem że nie ma w tobie zmiany na lepsze, żadnej pomocy od ciebie nie uzyskałem, poza wyzwiskami w moją i innych stronę. Wiele razy i wiele osób pisało ci że ma ciebie dosyć, ale jak bywa z facetem bez jaj ciągle tutaj jesteś i innych obrażasz. Masz facet problemy w życiu realnym, a tutaj szukasz odreagowania. Ja wiem o czym piszę, nie będę ciebie wtajemniczał w swoje zawody, ale powiem że są one ściśle związane z psychologią. I jak widzę jeżeli kogoś nie zaatakujesz to masz zły dzień. Jak zwykle prowadzisz całodobowy dyżur na chacie - jak to z wyroczniami bywa i każdemu mówisz jak ma żyć, jaki jest itd. Kiedyś ci napisałem - weź się facet do normalnej roboty, na mnie twoje pyskówki nie działają. I szkoda że nie potrafisz przyjąć podziękowania, ale od razu do tego swoje chore teorie dodajesz. Ale bywa...na każdym chacie jest jakaś zakała.
Allan>>> bujaj się ty 100%-owy piździelcu!Życzę ci sukcesów równych moim na odcinku posiadanego wykształcenia i spładzania progenitury - choć w związkach mniejszości seksualnych o inne niż adoptowane dzieci będzie ci trudno...
Ale na swoich tęczowych manifach paraduj dalej , bo tego konstytucja nie zabrania i moja światopoglądowa tolerancja także!
P.s: skleroza rozwija się się u ciebie synek w tempie straszliwym , skoro nie pamiętasz tego , o co się na tym czacie zwracałeś i kto ci udzielał pomocy!!!
SIEMA
Ale na swoich tęczowych manifach paraduj dalej , bo tego konstytucja nie zabrania i moja światopoglądowa tolerancja także!
P.s: skleroza rozwija się się u ciebie synek w tempie straszliwym , skoro nie pamiętasz tego , o co się na tym czacie zwracałeś i kto ci udzielał pomocy!!!
SIEMA
Widzę że masz facet problemy też ze swoją seksualnością, skoro we mnie doszukujesz się geja. Jeżeli jesteś chociaż trochę inteligentny to wiesz że wyszukiwanie w innych pewnych cech biorą się z tego, że samemu się posiada takie cechy i w ten sposób człowiek próbuje się usprawiedliwiać i dlatego kieruje je na innych ludzi. Śmiać się mi chce z takich pajaców jak ty, możesz sobie pisać co chcesz, ja zaraz żądam blokady i pamiętaj że publiczne obrażanie może się skończyć w innym miejscu, jak na razie jeszcze nikt się tobą nie zajął, a mnie jest po prostu ciebie dziecinko bardzo żal - musisz być małym karzełkiem i dlatego tak piszesz, mały mózg i małe palce, tylko język cięty.
Allan>>> tylko dlatego aby nie sprawiać ci przyjemności , nie napiszę ci:pocałuj mnie w dupę!!!
Takie jak ty sobą synek prezentujesz niskie co do intelektu loty , to kończą się nurkowaniem w mierzwie , zatem dlatego swoje błotko tu rozchlapujesz...
Nikt inny jak ty tylu dziecinnie głupich wpisów tu nie popełnił - zwracasz się bowiem do wszystkich w każdej najdrobniejszej sprawie , z jaką bez trudu radzą sobie ludzie żadnego wykształcenia nie posiadający.
Mogę się tu mylić:albo więc jesteś tak głupi , albo tak bardzo głupi...
Bo to ,żeś leniuch to nas odległość słychać , widać i czuć.
O jak okropnie od ciebie Allan to czuć!!!
Zatem nie będę cię już więcej swoimi odpowiedziami zaszczycał - nie zasługujesz na to i niech ktoś inny się nad tobą pochyla :)
Takie jak ty sobą synek prezentujesz niskie co do intelektu loty , to kończą się nurkowaniem w mierzwie , zatem dlatego swoje błotko tu rozchlapujesz...
Nikt inny jak ty tylu dziecinnie głupich wpisów tu nie popełnił - zwracasz się bowiem do wszystkich w każdej najdrobniejszej sprawie , z jaką bez trudu radzą sobie ludzie żadnego wykształcenia nie posiadający.
Mogę się tu mylić:albo więc jesteś tak głupi , albo tak bardzo głupi...
Bo to ,żeś leniuch to nas odległość słychać , widać i czuć.
O jak okropnie od ciebie Allan to czuć!!!
Zatem nie będę cię już więcej swoimi odpowiedziami zaszczycał - nie zasługujesz na to i niech ktoś inny się nad tobą pochyla :)
Drogi Pasko administratorze kochany,zobacz jaki milutki dzień byl wczoraj na czacie,a jaki jest juz dzisiaj.Zastanów sie dlaczego tak sie dzieje,i dla dobra ogolu moze uda ci sie cis z tym zrobić.Ja na szczescie z tego powodu rzadko tu pisze jak sie wszystko obrazajacy pojawi,i bede mial 2 miesiące przerwy ale dla dobra innych wypadałoby cos z tym zrobić.Miłego dnia.
Witam,jeśli chodzi o MM,nie wiem czy ktoś o tym pisał,bo nie sposób wszystko czytać.Dziwne jest dla mnie to,że z większości losowań powtarzają się przeważnie 5 liczb,w ML tego nie było...
OPA>>> mylisz się , bo czytane przeze mnie statystyki podawały średnią powtórzeń z losowania na losowanie w ML , właśnie jako zbliżone do 5...
Od poniedziałku 4 kolejne losowania powtórzyło się 5 liczb a później 7,3 i znowu 3 losowania 5 liczb...
Edi,średnia tak,ale obserwowałem ML z początku i pod koniec losowań,rzadko kiedy powtarzało 5 liczb tyle razy po kolei...
OPA>>>> ale trudno z tych kilku losowań od 15.06 od godziny 14.00 , już teraz wyciągać wnioski.Ta baza wyników musi być dla tego wnioskowania zdecydowanie większa...
Opa, jedna czwarta z dwudziestu wynosi pięć, raz będzie więcej, innym razem trochę mniej, ale średnio powinno oscylować koło pięciu
Tak to fakt,ale sam fakt,że z 9 losowań było 7 szt. powtarzających się 5 liczb.
co to tak długo się ładuje
http://www.multimulti.pl/
http://www.multimulti.pl/
A ja dalej uparcie 37,56,67-58 na 14,00 :) pozd
Długo się nie ładuje .Kamerę włączają na 1 min. przed losowaniem.Jak wcześniej właczysz to tak wygląda jakby się długo ładowało.
Witam Wszystkich!!!!!!!!!
Wszystkie znaki na niebie;)mówią,że powinno być coś koło tego;)
1,2,4,29,37,38,69,70,73,76 z plusem ;)
Pozdrawiam Wszystkich i życzę miłego dnia!!!!!!!!!
Wszystkie znaki na niebie;)mówią,że powinno być coś koło tego;)
1,2,4,29,37,38,69,70,73,76 z plusem ;)
Pozdrawiam Wszystkich i życzę miłego dnia!!!!!!!!!
Wzorowe losowanie ;)Lipa:)
Gratulacje dla "arek76", który podał 7/10. Arek miesiąc temu podał również 5/5. Gratulacje!
Witam.Liczba 20 trafiona,a liczby 22,37 ida do poprawki na wieczór.Miłego dnia
Pasko z typowaniem nadal problemy odrzuca.Dzisiaj odrzuciło wszystko w jednym typowaniu ,a w drugim dziesiądke.
pzdr.
pzdr.
Pasko, czyżby te gratulacje to z twojej strony żart?
Przecież ten typowicz nie typuje, a obraca się od kilku lat w zakresie liczb 70 do 80, a to tak jakby ktoś typował od 1 do 10-ciu.
Przyznasz, że skoro tak to nie jest to typowanie, tylko gra na te same numery z uporem maniaka, a tego nie nazywałbym typowaniem tylko FOBIĄ
Pozdrawiam i nie rób sobie jaj.....z myślących inaczej!!!!
Przecież ten typowicz nie typuje, a obraca się od kilku lat w zakresie liczb 70 do 80, a to tak jakby ktoś typował od 1 do 10-ciu.
Przyznasz, że skoro tak to nie jest to typowanie, tylko gra na te same numery z uporem maniaka, a tego nie nazywałbym typowaniem tylko FOBIĄ
Pozdrawiam i nie rób sobie jaj.....z myślących inaczej!!!!
Wiecie co ? To całe Multi-Multi to o kant du.... potłuc zepsuli mi mój kalendarzyk do notowania wyników musiałam kupić większy bo w starym dwa losowania się nie mieściły, tyle niejasności z tymi losowaniami skoro są dwa losowania to oba powinny być w telewizjii a nie takie mataczenia, nie wiadomo czy zjednego studia czy z tej samej maszyny, tym to się ministerstwo finansów nie zajmie tylko do "Fortuny się przydu..... i w ogóle dopuki nie będzie tej gry u naziemnych buków to totalizator odemnie ani zeta nie zobaczy narazie sobie gram tylko w dużego w stsie
tczew: odrzucenie jest zawsze z jakiegoś powodu. W twoim przypadku wpisałeś dokładnie to w polu dziesiątki: "2,6,8,20,22,32,46,5456,58,". Innymi słowy nie dałeś przecinka między 54 i 56. Pozdrawiam
rico: jeśli ktoś typuje z uporem maniaka 10 liczb i w końcu trafia 10/10 to mam mu nie pogratulować? Każdy może typować z uporem maniaka jakieś 10 liczb. Problem w tym, że takich dziesiątek jest 1 646 492 110 120 i trzeba gratulować tym, którzy potrafią postawić na właściwą - choćby ją typowali i codziennie :) Pozdrawiam
Pasco, żądam zajęcia jasnego stanowiska w sprawie podanej na gg. Tym razem tego nie zostawię tak sobie. Żądam jasnej sytuacji, mam dosyć atakowania mojej osoby, jeżeli to się nie zmieni to wiesz co zrobię - odpowiedź masz na gg.
rico>>> Wiesz przecież dobrze , że zwycięzców się nie sądzi i nie jest tu w grach losowych ważne JAK , a tylko CZY , bo jedyny istotny podział to na tych , którzy trafili ( typując np. liczby z przedziału 1-10 czy 1-80 ) i na przegranych...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Dzieki Pasko
Ze względu, że mi słabo idzie, ze względu zmiany na MultiMulti i ze względu, że mam coraz mniej czasu rezygnuję z obstawiania liczb na multipasko.pl. Milo bylo was wszystkich poznac. Pozdrawiam.
Oto system skrócony np. do ML na 14 liczb , ze 100%-ową gwarancją "czwórki" przy trafieniu 6z14 liczb:
01 02 03 04
01 02 03 06
01 02 04 05
01 02 05 06
01 02 07 11
01 02 08 09
01 02 10 12
01 02 13 14
01 03 04 05
01 03 05 06
01 03 07 11
01 03 08 09
01 03 10 12
01 03 13 14
01 04 07 08
01 04 07 09
01 04 08 11
01 04 09 11
01 04 10 13
01 04 10 14
01 04 12 13
01 04 12 14
01 05 07 11
01 05 08 09
01 05 10 12
01 05 13 14
01 06 07 10
01 06 07 12
01 06 08 13
01 06 08 14
01 06 09 13
01 06 09 14
01 06 10 11
01 06 11 12
02 03 04 06
02 03 07 10
02 03 07 12
02 03 08 13
02 03 08 14
02 03 09 13
02 03 09 14
02 03 10 11
02 03 11 12
02 04 05 06
02 04 07 11
02 04 08 09
02 04 10 12
02 04 13 14
02 05 07 13
02 05 07 14
02 05 08 10
02 05 08 12
02 05 09 10
02 05 09 12
02 05 11 13
02 05 11 14
02 06 07 11
02 06 08 09
02 06 10 12
02 06 13 14
03 04 05 06
03 04 07 11
03 04 08 09
03 04 10 12
03 04 13 14
03 05 07 08
03 05 07 09
03 05 08 11
03 05 09 11
03 05 10 13
03 05 10 14
03 05 12 13
03 05 12 14
03 06 07 11
03 06 08 09
03 06 10 12
03 06 13 14
04 05 07 11
04 05 08 09
04 05 10 12
04 05 13 14
04 06 07 13
04 06 07 14
04 06 08 10
04 06 08 12
04 06 09 10
04 06 09 12
04 06 11 13
04 06 11 14
05 06 07 11
05 06 08 09
05 06 10 12
05 06 13 14
07 08 09 11
07 08 10 13
07 08 10 14
07 08 12 13
07 08 12 14
07 09 10 13
07 09 10 14
07 09 12 13
07 09 12 14
07 10 11 12
07 11 13 14
08 09 10 12
08 09 13 14
08 10 11 13
08 10 11 14
08 11 12 13
08 11 12 14
09 10 11 13
09 10 11 14
09 11 12 13
09 11 12 14
10 12 13 14
System liczy 115 zakładów.
Pzdr.
edi8
01 02 03 04
01 02 03 06
01 02 04 05
01 02 05 06
01 02 07 11
01 02 08 09
01 02 10 12
01 02 13 14
01 03 04 05
01 03 05 06
01 03 07 11
01 03 08 09
01 03 10 12
01 03 13 14
01 04 07 08
01 04 07 09
01 04 08 11
01 04 09 11
01 04 10 13
01 04 10 14
01 04 12 13
01 04 12 14
01 05 07 11
01 05 08 09
01 05 10 12
01 05 13 14
01 06 07 10
01 06 07 12
01 06 08 13
01 06 08 14
01 06 09 13
01 06 09 14
01 06 10 11
01 06 11 12
02 03 04 06
02 03 07 10
02 03 07 12
02 03 08 13
02 03 08 14
02 03 09 13
02 03 09 14
02 03 10 11
02 03 11 12
02 04 05 06
02 04 07 11
02 04 08 09
02 04 10 12
02 04 13 14
02 05 07 13
02 05 07 14
02 05 08 10
02 05 08 12
02 05 09 10
02 05 09 12
02 05 11 13
02 05 11 14
02 06 07 11
02 06 08 09
02 06 10 12
02 06 13 14
03 04 05 06
03 04 07 11
03 04 08 09
03 04 10 12
03 04 13 14
03 05 07 08
03 05 07 09
03 05 08 11
03 05 09 11
03 05 10 13
03 05 10 14
03 05 12 13
03 05 12 14
03 06 07 11
03 06 08 09
03 06 10 12
03 06 13 14
04 05 07 11
04 05 08 09
04 05 10 12
04 05 13 14
04 06 07 13
04 06 07 14
04 06 08 10
04 06 08 12
04 06 09 10
04 06 09 12
04 06 11 13
04 06 11 14
05 06 07 11
05 06 08 09
05 06 10 12
05 06 13 14
07 08 09 11
07 08 10 13
07 08 10 14
07 08 12 13
07 08 12 14
07 09 10 13
07 09 10 14
07 09 12 13
07 09 12 14
07 10 11 12
07 11 13 14
08 09 10 12
08 09 13 14
08 10 11 13
08 10 11 14
08 11 12 13
08 11 12 14
09 10 11 13
09 10 11 14
09 11 12 13
09 11 12 14
10 12 13 14
System liczy 115 zakładów.
Pzdr.
edi8
c.d.
Wobec zapowiedzi ze strony Totolotka ( Totomixa ) wycofania konieczności dodawania zdarzenia nr 100 na kurs 1 euro - przypominam , że za trafienie 4/4 w ML ( Multi Multi ) wygarna z bonusem będzie wynosiła 377,50zł za kupon nadany za 2zł , a koszt nadania powyższego systemu na 115 zakładów to 115*2zł=230zł.
Pzdr.
edi8
Wobec zapowiedzi ze strony Totolotka ( Totomixa ) wycofania konieczności dodawania zdarzenia nr 100 na kurs 1 euro - przypominam , że za trafienie 4/4 w ML ( Multi Multi ) wygarna z bonusem będzie wynosiła 377,50zł za kupon nadany za 2zł , a koszt nadania powyższego systemu na 115 zakładów to 115*2zł=230zł.
Pzdr.
edi8
O.K Pasko, wytrwałość i zamiłowanie do stałych liczb jest jak widać czasem opłacalne.
Nie każdemu gratulujemy trafienia 7/10.
Ostatecznie 7 liczb w dziesiątkach, to jednak zdarzenie więcej niż sporadyczne.
Pozdrawiam.
Nie każdemu gratulujemy trafienia 7/10.
Ostatecznie 7 liczb w dziesiątkach, to jednak zdarzenie więcej niż sporadyczne.
Pozdrawiam.
gomez>>> czy Ty pytasz jako gracz netowy , którym już jesteś od pewnego czasu , czy też jako naziemny???
Bo godziny otwarcia kolektur masz na stronie:
www.totolotek.pl
Pzdr.
edi8
Bo godziny otwarcia kolektur masz na stronie:
www.totolotek.pl
Pzdr.
edi8
Gwarancyjny system skrócony na 24 liczby Multi Multi , ze 100%-ową pewnością wygrania "piątki" , przy trafieniu 13z24 liczb:
01 02 03 07 12
01 02 03 08 22
01 02 03 09 21
01 02 03 10 11
01 02 07 10 21
01 02 07 10 22
01 02 08 11 19
01 02 08 12 21
01 02 09 11 19
01 02 09 12 22
01 03 07 08 19
01 03 07 09 19
01 03 07 10 11
01 03 08 09 12
01 03 08 10 11
01 03 09 10 11
01 03 12 21 22
01 07 08 09 11
01 07 08 10 12
01 07 09 10 12
01 07 11 21 22
01 08 09 10 19
01 08 09 21 22
01 10 19 21 22
01 11 12 19 21
01 11 12 19 22
02 03 07 11 21
02 03 07 11 22
02 03 08 10 19
02 03 08 12 21
02 03 09 10 19
02 03 09 12 22
02 07 08 09 19
02 07 10 12 22
02 07 11 12 19
02 07 19 21 22
02 08 10 11 21
02 08 10 12 19
02 08 11 12 22
02 09 10 11 22
02 09 10 12 21
02 09 11 12 21
03 07 08 09 10
03 07 08 11 12
03 07 09 11 12
03 07 10 21 22
03 08 09 11 19
03 08 09 21 22
03 10 12 19 21
03 10 12 19 22
03 11 19 21 22
04 05 06 13 14
04 05 06 15 16
04 05 06 17 23
04 05 06 18 24
04 05 13 16 23
04 05 13 16 24
04 05 14 17 20
04 05 14 18 20
04 05 15 17 24
04 05 15 18 23
04 06 13 14 16
04 06 13 14 17
04 06 13 14 18
04 06 15 17 18
04 06 15 23 24
04 06 16 17 20
04 06 16 18 20
04 13 15 16 17
04 13 15 16 18
04 13 17 18 20
04 13 20 23 24
04 14 15 20 23
04 14 15 20 24
04 14 16 17 18
04 14 16 23 24
04 17 18 23 24
05 06 13 17 20
05 06 13 18 20
05 06 14 16 23
05 06 14 16 24
05 06 15 17 24
05 06 15 18 23
05 13 14 17 24
05 13 14 18 23
05 13 15 16 23
05 13 15 17 20
05 13 15 18 24
05 14 15 16 20
05 14 15 17 23
05 14 15 18 24
05 16 17 18 20
05 16 20 23 24
06 13 15 20 23
06 13 15 20 24
06 13 16 17 18
06 13 16 23 24
06 14 15 16 17
06 14 15 16 18
06 14 17 18 20
06 14 20 23 24
06 17 18 23 24
07 08 09 21 22
07 08 10 11 19
07 08 12 19 22
07 09 10 11 19
07 09 12 19 21
08 09 10 11 12
08 09 19 21 22
10 11 12 21 22
13 14 15 17 18
13 14 15 23 24
13 14 16 17 20
13 14 16 18 20
15 16 17 20 23
15 16 18 20 24
16 17 18 23 24
17 18 20 23 24
System ma 118 zakładów.
Pzdr.
edi8
01 02 03 07 12
01 02 03 08 22
01 02 03 09 21
01 02 03 10 11
01 02 07 10 21
01 02 07 10 22
01 02 08 11 19
01 02 08 12 21
01 02 09 11 19
01 02 09 12 22
01 03 07 08 19
01 03 07 09 19
01 03 07 10 11
01 03 08 09 12
01 03 08 10 11
01 03 09 10 11
01 03 12 21 22
01 07 08 09 11
01 07 08 10 12
01 07 09 10 12
01 07 11 21 22
01 08 09 10 19
01 08 09 21 22
01 10 19 21 22
01 11 12 19 21
01 11 12 19 22
02 03 07 11 21
02 03 07 11 22
02 03 08 10 19
02 03 08 12 21
02 03 09 10 19
02 03 09 12 22
02 07 08 09 19
02 07 10 12 22
02 07 11 12 19
02 07 19 21 22
02 08 10 11 21
02 08 10 12 19
02 08 11 12 22
02 09 10 11 22
02 09 10 12 21
02 09 11 12 21
03 07 08 09 10
03 07 08 11 12
03 07 09 11 12
03 07 10 21 22
03 08 09 11 19
03 08 09 21 22
03 10 12 19 21
03 10 12 19 22
03 11 19 21 22
04 05 06 13 14
04 05 06 15 16
04 05 06 17 23
04 05 06 18 24
04 05 13 16 23
04 05 13 16 24
04 05 14 17 20
04 05 14 18 20
04 05 15 17 24
04 05 15 18 23
04 06 13 14 16
04 06 13 14 17
04 06 13 14 18
04 06 15 17 18
04 06 15 23 24
04 06 16 17 20
04 06 16 18 20
04 13 15 16 17
04 13 15 16 18
04 13 17 18 20
04 13 20 23 24
04 14 15 20 23
04 14 15 20 24
04 14 16 17 18
04 14 16 23 24
04 17 18 23 24
05 06 13 17 20
05 06 13 18 20
05 06 14 16 23
05 06 14 16 24
05 06 15 17 24
05 06 15 18 23
05 13 14 17 24
05 13 14 18 23
05 13 15 16 23
05 13 15 17 20
05 13 15 18 24
05 14 15 16 20
05 14 15 17 23
05 14 15 18 24
05 16 17 18 20
05 16 20 23 24
06 13 15 20 23
06 13 15 20 24
06 13 16 17 18
06 13 16 23 24
06 14 15 16 17
06 14 15 16 18
06 14 17 18 20
06 14 20 23 24
06 17 18 23 24
07 08 09 21 22
07 08 10 11 19
07 08 12 19 22
07 09 10 11 19
07 09 12 19 21
08 09 10 11 12
08 09 19 21 22
10 11 12 21 22
13 14 15 17 18
13 14 15 23 24
13 14 16 17 20
13 14 16 18 20
15 16 17 20 23
15 16 18 20 24
16 17 18 23 24
17 18 20 23 24
System ma 118 zakładów.
Pzdr.
edi8
Dzięki Edi. To mam już orientację czego się spodziewać po tym systemie.Głównie trzeba liczyć na 3z5 i 4z5 albo 4z6 i 5z6.Ale sposób rozpisu mi się podoba bo nie trzeba nic podstawiać tylko samo wychodzi.
Ale może jak w wędkarstwie : najprostsze jest najskuteczniejsze.
Ale może jak w wędkarstwie : najprostsze jest najskuteczniejsze.
jestem tu pierwszy raz i pozdrawiam wszystkich cieplutko,a propo multi-multi to tez nie jestem zadowolona z losowan 2razy na dobe,gram tuziny na BEtgunie a z multi koniec
Josef>>> słusznie waść powiadasz!
Azali mniemam , iż łaskawością losu powodowani , udamy się w niedługich już terminach świątynie naszej dobrodziejki FORTUNY nawiedzić , a na takowy czas asanki BLANKI metoda skuteczność swą nam wykaże - ino nie prostackim a systemowym nadawaniem jako to:3z5 tudzież 4z5.
Zatem obyśmy!
Bywaj!!!
edi8
Azali mniemam , iż łaskawością losu powodowani , udamy się w niedługich już terminach świątynie naszej dobrodziejki FORTUNY nawiedzić , a na takowy czas asanki BLANKI metoda skuteczność swą nam wykaże - ino nie prostackim a systemowym nadawaniem jako to:3z5 tudzież 4z5.
Zatem obyśmy!
Bywaj!!!
edi8
edi8>>> czyśbyś waćpan juz posiadał miłe dla naszych uszu informacje, jakoby w niedługim czsie Fortuna przez nas umiłowana mogła gościć w swych progach spragnionych gry liczbowe obstawiać??? :)
Waćpanna Blanka choć li tylko płochą białogłową jest wydaje się że rozum posiada
Witaj miła memu sercu ( przez jakże gładkie swe oblicze ogółowi udostępnione ) białogłowo , pani na GUCI , Litwie i Rusi - jeno od swych włości , a nie licznych wszetecznych miłosci "guciancią" wśród gminu nazywaną!
Jam sługa Twój uniżony i choć rumak mój silnie dziś był zmitrężony , bom ze 3 stajania dziś w nocy w galopadzie po staropolskiej autostradzie nim cwałował - to jednak z informacyją do asanki takową oto się kieruję , iśli modły do Najwyższego będą zanoszone a podatki i chojne podarki do Ministra Finansów tudzież urzędasów onego zbója - bo choć nie ma w całej Rzeczypspolitej drugiego takiego jak on ch..a , to damy radę i jeszcze przed dożynkami dane nam będzie ruszyć na przybytki jakże nam wytęsknionej , bo świeżo utraconej FORTUNY...
Sługa uniżony i oby do piersi został przytulony:
edi8
Jam sługa Twój uniżony i choć rumak mój silnie dziś był zmitrężony , bom ze 3 stajania dziś w nocy w galopadzie po staropolskiej autostradzie nim cwałował - to jednak z informacyją do asanki takową oto się kieruję , iśli modły do Najwyższego będą zanoszone a podatki i chojne podarki do Ministra Finansów tudzież urzędasów onego zbója - bo choć nie ma w całej Rzeczypspolitej drugiego takiego jak on ch..a , to damy radę i jeszcze przed dożynkami dane nam będzie ruszyć na przybytki jakże nam wytęsknionej , bo świeżo utraconej FORTUNY...
Sługa uniżony i oby do piersi został przytulony:
edi8
edi8>>> jakże me serce się raduje od wieści tu zamieszczonych,iż niebawem me ciało w progach Fortuny zagości aby to w rezultacie dukatów zaczerpnąć z wora jej zamożności,w celu spożytkowania ich na różnej maści przyjemności....:)))
Obyś wieści z niecierpliwością przez naród oczekiwane czemprędzej tu dostarczył.
Obyś wieści z niecierpliwością przez naród oczekiwane czemprędzej tu dostarczył.
Fobia1 niema sprawiedliwości bo przyjemność niegrzeszy a grzeszy cierpienie. co wzorowe to zdrowo naćpane. analiza to przypominANIE mieszane z zapamiętania. w biznesie żądzi prawo taniej kupić drożej sprzedać zastosuj prawo moc czynu to luz spięcia a staniesz się wzorowa biznes istota. rużnica wartość zmienia to najlepsi dzięki robieniu innych gorszymi na przykład silny z silnym jest słaby a słaby złabym obojętny bo niema siły. policjanci to złodzieje i mordercy na cipach komputerowych bo zioła przywłaszczają innym odbierają i ćpać nie pozwalają a sami ćpają.
cip komputerowy np; długi winności wysoki krutki okres 4 znaczy sensy
cip komputerowy np; długi winności wysoki krutki okres 4 znaczy sensy
Edi Za takie nowiny niejedna białogłowa gotowa Waszeci oddać swój wianek we wianie ;)) Użyjesz Waść sobie jak RAK na bezrybiu ;P
FORTUNKO - Buczko TY moja,
Ty jesteś jak zdrowie.
Ile Cię trzeba cenić ten tylko się dowie
kto Cię stracił......;))))
Ty jesteś jak zdrowie.
Ile Cię trzeba cenić ten tylko się dowie
kto Cię stracił......;))))
Witam.Ja dzisiaj zagrałbym tak:8 z 8 :5,9,19,32,44,54,75,77.Tylko,że siedzę przed kopmp. i układam:parki,trójki, na jutro.Piękne kulki wyżuciła maszyna o 14-tej nie uważacie?:70,71,74,76,77,78,80 Tylko typować ostatnią dziesiątkę, a kasy moc!!!!!!.Pozdrawiam i do Jutra.
Pasko jest luka w kalendarzu , w Testuj liczby dnia 18/06 poniewasz weszlo moich 11 z 17liczb o godz 22,a nie pokazuje tej daty
a moje szczescie sprawilo ze sie spoznilem z puszczeniem losu pare minut a akurat padly moje numery... ja piernicze czy ja cos keidys wygram?
kozaky>>> to już teraz w skali mikro wiesz , co przeżył operator kamery w studio Polsatu , gdy w ostatnim próbnym ( przed emisją ) losowaniu , weszło 6z6 jego liczb w DL które miał na swoim nadanym kuponie...Czyli zabrakło jednego losowania do stania się milionerem - facet był tym tak rozstrzęsiony , iż nie mógł dalej pracować i został zastąpiony przez innego operatora.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Bedą teraz latać dziesiątki to pewne ,tylko które .Ja stawiam na pierwszą .
ja ogolnie przeczuwam ze beda w najblizszym czasie liczby 1,2,3,5 :) 9,12,14 ; 7,17,77 ktore byly juz dzisiaj :P ;7,9,17,19,22 ; i od 22 do 26 Mam przeczucie ze ktoras z tych kombinacji padnie ale nie mam kasy zeby grac o_O
Do edi8. Pewnie Cię to nie wzruszy, ale zacytuję coś.
Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości,które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Po zapoznaniu się z całym dzisiejszym czatem znowu jestem w szoku. Twoje porównywanie osób do gejów, DDA, itp. to przesada. Proszę o konkretną odpowiedź w tej kwestii. Tzn. czy mogę liczyć na jakieś obietnice z Twojej strony co do zmiany swojej postawy ?? Ja nie mam ochoty chodzić po sądach gdy dostanę wnioski o ujawnienie Twojego IP, co zaczyna się pojawiać...
Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości,które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Po zapoznaniu się z całym dzisiejszym czatem znowu jestem w szoku. Twoje porównywanie osób do gejów, DDA, itp. to przesada. Proszę o konkretną odpowiedź w tej kwestii. Tzn. czy mogę liczyć na jakieś obietnice z Twojej strony co do zmiany swojej postawy ?? Ja nie mam ochoty chodzić po sądach gdy dostanę wnioski o ujawnienie Twojego IP, co zaczyna się pojawiać...
Drogi Adminie PASKO: zacytowany a niewątpliwie pochodzący z korespondencji do Ciebie kodeksowy artykuł , nijak się ma do sytuacji jaką Ty opisujesz , z powołaniem się na wyrwane z kontekstu fragmenty moich wypowiedzi.
Przede wszystkim ŻADEN skryty pod przybranym nickiem użytkownik nie jest w myśl przytoczonego zapisu prawa: " osobą , instytucją , osobą prawną lub jednostką organizacyjną nie mającą osobowości prawnej".
Po drugie niech ten autor korespondencji do Ciebie kierowanej nie pogłębia swej groteskowości i śmieszności , bo zagraża to moim zajadom na odcinku ich pęknięcia ze śmiechu - a nie ze strachu , jakim ten dureń chce w swej głupocie w moim kierunku epatować.
Ilość inwektyw w moją stronę przez w/w skierowana choćby i dziś - a tak jakoś dziwnie przez Ciebie przemilczana - jest na tym samym co do ilości , więc wzajemnie się znoszącym poziomie.
Tak więc jako miłośnik kynologii i posiadacz odpowiedniego do tego psa mówię: mój szpic jest gotów do złożenia tam pocałunku ( pod ogon ) przez Allana....
Żegnam!
Przede wszystkim ŻADEN skryty pod przybranym nickiem użytkownik nie jest w myśl przytoczonego zapisu prawa: " osobą , instytucją , osobą prawną lub jednostką organizacyjną nie mającą osobowości prawnej".
Po drugie niech ten autor korespondencji do Ciebie kierowanej nie pogłębia swej groteskowości i śmieszności , bo zagraża to moim zajadom na odcinku ich pęknięcia ze śmiechu - a nie ze strachu , jakim ten dureń chce w swej głupocie w moim kierunku epatować.
Ilość inwektyw w moją stronę przez w/w skierowana choćby i dziś - a tak jakoś dziwnie przez Ciebie przemilczana - jest na tym samym co do ilości , więc wzajemnie się znoszącym poziomie.
Tak więc jako miłośnik kynologii i posiadacz odpowiedniego do tego psa mówię: mój szpic jest gotów do złożenia tam pocałunku ( pod ogon ) przez Allana....
Żegnam!