Wpisy 5 240 051 – 5 240 227
15 stycznia 2025 15:15 → 15 stycznia 2025 20:23, 100 wpisów
Normalnie jakby puszkę pandory ktoś otworzył nie mylić z puszką śledzi naszego Szanownego Forsamiego
Biedra 13krzyss?? Albo tego krzysia czy13krzyss nowy nick albo ktos chce zniszczyc wszystko lub jego
@5 239 976 zwierzak:
Przed chwilą padło 1 x 6750,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 240 057 tomi77: oj czepiasz sie
@5 239 976 zwierzak:
Dlaczego Zwierzak nazywał ludzi konfidentami?
Bo zawsze się do niego przyczepiali, a on wolał być "w lesie" niż wśród "ludzi! 😄
Dlaczego Zwierzak nazywał ludzi konfidentami?
Bo zawsze się do niego przyczepiali, a on wolał być "w lesie" niż wśród "ludzi! 😄

Duży lotek
@5 240 067 chevelle1970: a ja wlasnie na meila za keno 2 zaklady na 6 byly 60zl zaraz skan
@5 240 045 Gosia__77:
Przed chwilą padło 117 x 9,20 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 240 071 chevelle1970:
zwierzak wyraznie napisal o tobie
jelonek
mewa
wiem
kulturalny konfident sie wylogowal jest cisza spokoj
@5 240 087 krzysztof 24: jak się wylogował jak jest w trzech osobach trol konfident donosiciel widać po spisie zalogowanych
@5 240 077 Mewa: tu nic nie ma
@5 240 045 Gosia__77: zwrucilo sie chociaż
@5 240 045 Gosia__77: a z mnoznikiem czyli zwrot jest
Teraz mogę potwierdzić że 11 Milionów w Lotto Moje bo zagrałem jestem w Piotrkowie Trybunalskim .. szedł Piotr i się go pytam Czy zagrać w Lotto w Piotrkowie Trybunalskim ależ oczywiście że tak

najpierw traf
@5 240 115 waldus: @5 240 115 waldus:
waldus gdzie seba jest
to twoj ulubieniec
a moze na sankach jest
@5 240 123 krzysztof 24:
Krzysztof24 mówi do znajomych:
Tęsknię za Sebastianem, tak mi go brakuje!
Na to jeden z przyjaciół:
A może po prostu napisz mu, że go potrzebujesz?
Krzysztof24 odpowiada:
Jasne, ale nie wiem jak to ująć... Może "Sebastian, wróć! Bez Ciebie to jak... pizza bez sera!" 🍕😄
Krzysztof24 mówi do znajomych:
Tęsknię za Sebastianem, tak mi go brakuje!
Na to jeden z przyjaciół:
A może po prostu napisz mu, że go potrzebujesz?
Krzysztof24 odpowiada:
Jasne, ale nie wiem jak to ująć... Może "Sebastian, wróć! Bez Ciebie to jak... pizza bez sera!" 🍕😄
@5 240 123 krzysztof 24:
Krzysztof24 tęskni za Sebastianem i mówi do przyjaciół:
Słuchajcie, chyba muszę napisać do Sebastiana...
A przyjaciel na to:
Po co? Przecież nie jest on w stanie przeczytać twojej wiadomości, bo już na pewno jest w "Sebastiano-za-mna"! 😄
Krzysztof24 tęskni za Sebastianem i mówi do przyjaciół:
Słuchajcie, chyba muszę napisać do Sebastiana...
A przyjaciel na to:
Po co? Przecież nie jest on w stanie przeczytać twojej wiadomości, bo już na pewno jest w "Sebastiano-za-mna"! 😄
@5 240 123 krzysztof 24: W podróży poślubnej.
@5 240 087 krzysztof 24: Syn wiatru i kurzu.Potrzebuje haslo do kezyzowki.ostatnia litera N na 5 liter.
12,55,17
Dxus przegapiłem oarke w profilu. Bo dalem te same zamiast zrobić.. Zmiane
Dxus przegapiłem oarke w profilu. Bo dalem te same zamiast zrobić.. Zmiane
na zielonej wali kapucha bo wrocil empatyczny

Profil zobaczymy wieczorem,stałe z stawy multi wysłane
Miłego dnia
Miłego dnia
Po 22 dam znać
Dopisano losowanie nr 471 000 Szybkie 600
lepiej possać coś innego pod warunkiem że jedzie z tobą atrakcyjna koleżanka i zrobicie sobie chwilę przerwy na parkingu
@5 240 180 wujek74: a po czarnych Hallsach też może coś wykazać na alkomacie ?
200milionow euro dla ukraincow Tusk przekażę a dla powodzian czy szpitale nie ma kasy
@5 240 192 tom28:
Też nie rozumie tego wszystkiego. Za pis Orlen miał miliardowe dochody z 400 miejsca z firm europejskich wskoczył przez 6 lat na 20 i tuski jakieś straty wynajdują itp teraz w tamtym roku Orlen na minusie i jest dobrze nie ma strat.
@5 240 194 tomi77: do kogo to piszesz gamoniu! Jest kurwa takie coś jak nick i się klika a nie tu jak patol
Niedługo trampek będzie prezydentem i już się robi nagona tuska i uni że to zły prezydent będzie itp, srają w pory bo chcą wprowadzić normalności trochę a nie jakieś lgbt ocieplenia klimatu czy graty elektryki
22stycznia 1863r też było plus 10 i I co wtedy nie było aut samolotów i co było ocieplenie i się później za 50lat ochłodziło. Szkoda gadać naród i tak tego nie zrozumie bo jak ktoś mi pisał niedawno że za to jest drożyzna taką bo Tusk spłaca długi za pis to jest kurwa myślenie bo tv tak mowi
Powinny spaść zarobki,renty emerytury o 50% a opłaty żywność 100% do góry to wtedy może by dotarło coś do głów. Idę na kolacje
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 8/8 (10 000 zł). Zobacz szczegóły
Tom ja nie będę spr.co masz
Styknie napisać
Styknie napisać

Przyjaciele z USA Stany Zjednoczone wpisały Polskę na listę krajów objętych restrykcjami w imporcie nowoczesnych chipów z USA. Polscy eksperci są zaskoczeni decyzją administracji Joe Bidena oraz jednocześnie zaniepokojeni tym krokiem. Rozwój sztucznej inteligencji (AI) nad Wisłą stoi pod znakiem zapytania.
Polskę zaliczono do grupy, w której znajduje się m.in. niemal cała Ameryka Południowa, Afryka, Bliski Wschód, Europa Środkowo-Wschodnia i Indie. Trzecia kategoria oznacza kraje, gdzie w ogóle zakazany jest import amerykańskich półprzewodników. To m.in. Rosja i Chiny.
historia sie potarza bylismy przyjaciele jak potrzeba a jak nie to to juz niekoniecznie
jak masz liczyc to licz na siebie
@5 240 209 Mulag: przecież, to normalne każdy dba o swoje interesy poza naszymi nierzadami. Unia Ukraina też nas rucha a dalej na nich głosujemy
gdzies juz o tym pisali
jak ktoś mało może czai to na piszę że Polska jest objęta restrykcjami w imporcie najnowszych chipów NVIDIA na przykład sam mam tej firmy w komputerze
było w onecie w innych portalach dostępnych bardziej lub ogólnie pisane
@5 240 213 Bolo22: widać wyraźnie że w sprawach najważniejszych PIS PO robi to samo jak na przykład Ukraina Polska daje prawie wszystko w zamian nic nie oczekuje
mini nie wyslalem awaria maszyny w zabce ado drugiej nie chcialo mi sie pojsc tak chyba mialo byc
@5 240 218 Mulag: I jeszcze będą rządach więcej
@5 240 221 Bolo22: dajesz coraz więcej to chcą coraz więcej a że nie zależy im na Polakach na Polsce to będą dawać wszystko
Przed chwilą padło 30 x 104,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Wtedy Polak zrozumie jak będzie miał pusto w lodówce, ale wtedy będzie za późno
@5 240 158 krzysztof 24: Byłeś w Szpitalu Świętej Rodziny w Warszawie?

p
musialo byc 5/6 i 4/6 i mnoznik 3 ladny wg mnie lecz nie dalem

jak będzie mało wspierali sport i kulturę