Wpisy 5 234 905 – 5 235 014
9 stycznia 2025 08:44 → 9 stycznia 2025 11:31, 100 wpisów
@5 234 903 islandorka30,5: Walduś o 22 :00 czat cofnij {{buk kolwiekiet}}
@5 234 904 waldus: to ja już zakładam wełnę na głowę wierzę w to uwierzyć w siebie ♈
@5 234 905 Forsami: miesiac czekania czyli 31x50=1550
Waldek real?
@5 234 908 waldus: ale zarobku 500 a dobre i trójka dzieci trójka w Mini dobre i cztery stufki poszedł dorobić
Te 2 tys...
@5 234 909 islandorka30,5: real Madryt boncołka Bobrowa
@5 234 909 islandorka30,5: pojebało cienie chce pieniedzy splamionych krwia
O czym bredzisz
Idę w cyferki
@5 234 917 islandorka30,5: isz całym zdaniem bo nie wiem co masz na mysli
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
@5 234 825 Sebastian_M: Mowy nienawiści ciag dalszy.Kiedy koniec?

W miejscowości Szczecin padła wygrana 10 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Bydgoszcz padła wygrana 15 000 zł w grze Keno (9 z 10 x 5)
W miejscowości Radomsko padła wygrana 50 000 zł w grze Keno (9 z 9 x 1)
@5 234 872 wujek74: Oto najnowsze informacje dotyczące hejtu i mowy nienawiści wobec Jerzego Owsiaka oraz zatrzymania sprawcy:
Groźby wobec Owsiaka: Jerzy Owsiak, prezes Fundacji WOŚP, opublikował post w mediach społecznościowych, w którym poinformował o groźbach, jakie otrzymał. Wskazał, że są to bardzo konkretne i niepokojące wiadomości.
Policja podjęła działania w tej sprawie. Zatrzymano osobę podejrzaną o wysyłanie tych groźb. Działania te są częścią szerszej walki z mową nienawiści, która w ostatnim czasie nasiliła się w Polsce.
Hejt wobec Owsiaka często jest związany z jego działalnością charytatywną i organizacją finałów WOŚP. Wiele osób zauważa, że za tymi atakami stoją konkretne osoby, w tym niektórzy politycy i dziennikarze. W mediach społecznościowych pojawiły się również głosy potępiające te działania, podkreślające, jak szkodliwe mogą być słowa i jak ważne jest ich odpowiedzialne używanie.
To bardzo smutna sytuacja, która pokazuje, jak ważne jest przeciwdziałanie mowie nienawiści nie tylko wobec Jerzego Owsiaka, ale w kazdym przypadku w sieci.
Groźby wobec Owsiaka: Jerzy Owsiak, prezes Fundacji WOŚP, opublikował post w mediach społecznościowych, w którym poinformował o groźbach, jakie otrzymał. Wskazał, że są to bardzo konkretne i niepokojące wiadomości.
Policja podjęła działania w tej sprawie. Zatrzymano osobę podejrzaną o wysyłanie tych groźb. Działania te są częścią szerszej walki z mową nienawiści, która w ostatnim czasie nasiliła się w Polsce.
Hejt wobec Owsiaka często jest związany z jego działalnością charytatywną i organizacją finałów WOŚP. Wiele osób zauważa, że za tymi atakami stoją konkretne osoby, w tym niektórzy politycy i dziennikarze. W mediach społecznościowych pojawiły się również głosy potępiające te działania, podkreślające, jak szkodliwe mogą być słowa i jak ważne jest ich odpowiedzialne używanie.
To bardzo smutna sytuacja, która pokazuje, jak ważne jest przeciwdziałanie mowie nienawiści nie tylko wobec Jerzego Owsiaka, ale w kazdym przypadku w sieci.

Brawo Majka Chwalińska..
Będzie czwarta rakieta kobieca startująca w Australian Open.. Tenis
Będzie czwarta rakieta kobieca startująca w Australian Open.. Tenis
To potrafili ustalić.. Ale jak kobietę postrzeli w głowę.. A niedaleko była strzelnica policyjna.. To nikogo nie ustalili... Choć wiedzieli dobrze.. Ze tam ćwiczą policjanci..
@5 234 930 tomi77: Kazdy przypadek hejtu i mowy nienawiści nie jest anonimowy.Trzeba bylo szybko dzialać by nie zakończyl sie tragedia jak na prezydencie Gdańska.
Każde przestępstwo zostanie wykryte w odpowiednim czasie - wspomniane przez Ciebie tez.Peawo, niech zawsze prawo znaczy.
Każde przestępstwo zostanie wykryte w odpowiednim czasie - wspomniane przez Ciebie tez.Peawo, niech zawsze prawo znaczy.
testuje kostke na keno. moja kostka 9 numerow dala w godzine ile parek z tego?
kto zgadnie ile parek weszlo z kostki 9 numerow
wiecej niz wszystkie 18 parek
wiecej niz wszystkie 18 parek
tak to wygladalo
19.49.69
21.51.1
23.53.3
19.49 je. 49.69 je.19.21 je. 51.1je itd itd
19.49.69
21.51.1
23.53.3
19.49 je. 49.69 je.19.21 je. 51.1je itd itd
@5 234 925 Jelonek:
Pytanko za 100 punktów
Po kiego chuja mi to przesyłasz
Tyle w temacie
Jak odpowiesz to żeś chój dwoma bati robiony
Pytanko za 100 punktów
Po kiego chuja mi to przesyłasz
Tyle w temacie
Jak odpowiesz to żeś chój dwoma bati robiony
@5 234 936 wujek74:
Zatrzymaj się. Twoje słowa ranią.
Twoje czyny niszczą.
Internet to miejsce dla wszystkich. Nie dla hejtu, nie dla mowy nienawiści. Nie dla tworzenia toksycznego środowiska, w którym ludzie boją się wyrażać swoje opinie.
Pamiętaj o tym, że za każdym profilem w sieci kryje się prawdziwy człowiek. Człowiek z uczuciami, z marzeniami, z lękami. Twoje słowa rania!
Zamiast siać nienawiść, szukaj zrozumienia. Zamiast hejtować, rozmawiaj. Zamiast krytykować, wspieraj.
Internet może być miejscem pięknym, inspirującym i pełnym pozytywnej energii. Wybierz tę drogę.
Zmieńmy sieć w miejsce, w którym wszyscy czują się bezpiecznie.
Zacznijmy od siebie.
Pamiętaj! Słowa mają moc.
Dlatego apeluje do Ciebie o zaprzestanie tego procederu.
Zatrzymaj się. Twoje słowa ranią.
Twoje czyny niszczą.
Internet to miejsce dla wszystkich. Nie dla hejtu, nie dla mowy nienawiści. Nie dla tworzenia toksycznego środowiska, w którym ludzie boją się wyrażać swoje opinie.
Pamiętaj o tym, że za każdym profilem w sieci kryje się prawdziwy człowiek. Człowiek z uczuciami, z marzeniami, z lękami. Twoje słowa rania!
Zamiast siać nienawiść, szukaj zrozumienia. Zamiast hejtować, rozmawiaj. Zamiast krytykować, wspieraj.
Internet może być miejscem pięknym, inspirującym i pełnym pozytywnej energii. Wybierz tę drogę.
Zmieńmy sieć w miejsce, w którym wszyscy czują się bezpiecznie.
Zacznijmy od siebie.
Pamiętaj! Słowa mają moc.
Dlatego apeluje do Ciebie o zaprzestanie tego procederu.
Mowa nienawiści i pierdzisciści prowokowana przez jelonka waloncego guwno ze swoich wpisów a chuj idę w niebyt
@5 234 940 waldus:
Byłem w biurze pracy a tam pracy nie ma ..panie tu jest biuro a nie praca chcesz pan długo żyć to unikaj pan pracy wygraj w Lotto 6 Milionów
@5 234 944 tomi77: pelikan piszesz na kuponie było pić w kukurydzy jak była
Forsa. Dobre.... Nie warto pracować.. Tyle odłożysz na ZUS.. A pożyjesz 10 lat. Resztę ci zjedzą kasy..
W miejscowości Częstochowa padła wygrana 142 059,90 zł w grze Mini Lotto (system na 8 liczb)
W miejscowości Kalinowo padła wygrana 142 059,90 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
W miejscowości Warszawa padła wygrana 142 059,90 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Brodnica padła wygrana 5 000 zł x 240 w grze Ekstra Pensja
serdecznie witam samochod w naprawie tylko nie wiem jak diugo bedzie u mechanika dzis duzy i mini z naszyny a multi powinna wpasc liczba 80
5 234 940. waldus
Byłam pewna,że dzisiaj sobota
Byłam pewna,że dzisiaj sobota
Mini kusi.. Ale obiecałem że tylko lotto plus.. Bo chce ta cholerna 5 lotto plus trafić.. Więc tylko to gram z różnych maszyn..
Tupaj.. U mnie mam 4 mechaników i 4 policjantów.. Jakoś tak się złożyło.. Ale Rysiu jest najlepszy wiec ci nowi muszą zbierać nowych klientów..
dalem do stacji kontroli pojazdow musza dobrze zrobic bo przegkad musi przejsc u nich haszany mysle nie zrobia
rano bylo slizgo nie sypia chodnik odsnierzylem teraz pije herbate z cytryna i biore sie za sprzatanie i bede myslal o liczbach do multi
@5 234 950: Piękne miasto
@5 234 948: Elk
koniec przerwy chwytam odkurzacz i sciery i smigam po pokojach jak skoncze to wybiorrw sie do fioletowej budki puscic duzego mini i multi na dwa losowania
@5 234 964 Tupaj: Byla zabijaka na chodnikach.

@5 234 978 waldus: zakupiłe golden po 12000
@5 234 980 wujek74: 12 tys
16 stycznia, czwartek - PREMIERA nowej zdrapki: MEGA PENSJA 0758
pasowało by zmienic zestawy ale narazie nie mam czasu sie bawic w kotka i myszke z totolotkie
@5 234 980 wujek74: składy węglowe za dystrybucję Węgla z kopalni pobierają jeszcze 150 zł
Z Dworcowej uja trafiam.. Znoeu było 2 na 6 lotto.plus. Trzecia 14..mialem 12
@5 234 985 Gosia__77:
Cześć
U mnie pogoda jesienna
Co robicie?
Ja już rozwiozłem pizzę i zrobiłem dużo innych rzeczy
W tym tygodniu coś wygramy tylko jeszcze nie wiem co
Chcecie numery Kuli ?
Kula to nadzieja na wysoka wygraną
Wpłaciłem do Kawasaki 10 zł i co z tego mam?
MONTEZUMA1 brał po minimum 150 zł ale codziennie podawał numery
Kawasaki nie śpij
10 zł wysłane miesiąc miałeś wysyłać numery.
Ile już wygraliśmy ?
Jakieś sprawozdanie finansowe by się przydało prawda?
Czy fałsz?
Trzeba zjeść drugie śniadanie prawda?
Wzięłam chybik 8 dostałam 40 tki
I wziąć się za numery bo one też czekają na zmiłowanie
Zaraz zobaczę co się pewniakuje okej?
Już mam.
Na pewniaka szykuje się 24
Na pewniaka szykuje się 24
Idąc dalej tym tropem widzimy następujące numery :::
9,30
I teraz mając 3 numery można dobierać następne
dobiłem z Dworcowej.. Ladnie jest.. Hulajka se pyknalem