Wpisy 523 416 – 523 515
4 października 2011 09:25 → 4 października 2011 10:45, 100 wpisów
----------**** moja propozycja na 3 dni. ****-------.
>> 08,,,,,,,,,,,,,11,12,,,,,,,,,, 25,,,,,,,,,,30. / 5 liczb./.
..............................................................................................
Te liczby moga byc w lotto lub mm.
.
>> 08,,,,,,,,,,,,,11,12,,,,,,,,,, 25,,,,,,,,,,30. / 5 liczb./.
..............................................................................................
Te liczby moga byc w lotto lub mm.
.Gała to nie moja wina..wczoraj tez tak bylo..to Pasko musi zadziałać nie ja
.......*** Andruska
Gala***..........
...................................................................................................
Gala***.............................................................................................................
.............-----*** Gosiaczek ***
***-----.................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,....................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
***-----.................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,....................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
andrucha daj mi chwilę.muszę spiąć poślady.bo u mnie pewniak to zawsze x10 musi iść więc to wymaga poświęcenia

andruśka na różne sposoby się gra aby tylko skubać tych oszołomów z TS

zrób jak uważasz.ja nikogo nie namawiam do moich pewniaków a tym bardziej do grania x10.to każdy indywidualnie musi rozpatzryć.
a jeśli chodzi o 67...jeśli to chodzi Ci po głowie to się nie zastanawiaj.Pamiętaj,że pierwsza myśl najlepsza

jak zaczniesz mieszać i kombinować,przemieniać itd to potem najczęściej występuje syndrom

Miłego dnia i wysokich wygranych.

Andromeda,Ricardos,Dzięki.
Dzień dobry,Ricardos skorzystam z 27 a moja 7 pójdzie i te androwe 67 tez możliwe co? Andro

ula