Wpisy 52 182 – 52 281
17 czerwca 2009 14:00 → 17 czerwca 2009 22:50, 100 wpisów
poda ktoś numery??
PASKO: "Zenek ze wsi" też do tej w/w kolekcji śmieci właśnie był dołączył...
moze ktos podac numery???
liczby z 14:00
20,17,75,15,77,19,30,79,70,42,26,11,57,27,49,41,80,9,18,10
20,17,75,15,77,19,30,79,70,42,26,11,57,27,49,41,80,9,18,10
gdzie jest to losowanie w internecie?na jakiej str
dzięki
Dotyczy wpisu 52177.
Tak kolego masz racje. Ja o tym samym pisałem wczoraj. Być może nie wytłumaczyłem tego w tak zwięzły i prosty sposób jak Ty.
Ale Viltomierz nie działa tak jak działał. Nie wszystkie jego funkcje są dostępne. A ja go kupiłem ze względu między innymi na możliwość sprawdzania moich własnych zestawów.
Pasko proszę przeanalizuj to.
Pozdrawiam. Tomasz B.
Tak kolego masz racje. Ja o tym samym pisałem wczoraj. Być może nie wytłumaczyłem tego w tak zwięzły i prosty sposób jak Ty.
Ale Viltomierz nie działa tak jak działał. Nie wszystkie jego funkcje są dostępne. A ja go kupiłem ze względu między innymi na możliwość sprawdzania moich własnych zestawów.
Pasko proszę przeanalizuj to.
Pozdrawiam. Tomasz B.
Tak sie ciesze ze wpadko 79 jaki jestem szczesliwy ,Kosiorki duzo wpadło i wszystkim dzięki za to ze jesteście kapitalni,klukowicze jak sie ciesze.Wybaczcie ale mnie radosc rozpiera.pozdrawiam.
kogucik to za ile ty wysyłasz i gdzie grasz na jedną liczbę i ile tej kasiorki ci wpadło?
wazne jaki zysk netto z tej liczby... grales kiedys na 5 -10zl... czy tylko odzyskales wklad?
10 zeta mysiu pysiu, bo przecież kogucik gra na progresję, czy to takie trudne, a dużo kasy bo jak weszło na 25 stopniu to sprawa oczywista - ZWROT włożonego kapitału.... i tyle!!
Gdzie sa wyniki losowania o 14?
Prosze 20,17,75,15,77,19,30,79,70,42,26,11,57,27,49,41,80,9,18,10
Mysia Pysia posyłam w totomixie i dzis poslalem za duzo kasy,ale nie napisze za ile .Każdemu na gg napisze,za ile ale kurs mam 3,23 to trochę i kasa większa nie duzo ale zawsze 7,32 zeta więcej.Teraz mysle dlaczego ten euro jest trzymany skoro to pewniak i tylko zwiększa wygrana,czyli buk traci,ale niech tak bedzie.Wszystkim napisze na GG za ile ale publicznie wybaczcie ze względu na jedna wszystkowiedzaca osobę zachowam te info tylko dla zainteresowanych których nicki znam i chętnie sie z każdym podzielę info na ten temat.Nie mam nic do ukrycia ,bo zawsze pisze to co gram i albo czasem polegnę albo wygrywam.Takie jest granie,i kazdy tak ma .Pozdrawiam,ale mam chyba do ciebie GG to ci napisze jezeli pozwolisz oczywiście.
dziekuję marzyciel
kogut, ty nie pisz dzieciakom na gg ile wygrałeś, ale im napisz ile przegrałeś w swoim dotychczasowym życiu ptaka, bliskiego kuzyna innego ptak głuptaka.
Takie rozbudzanie zamiłowania do hazardu u dzieci powinno być karalne z urzędu.
Całe szczęście , że nie będziesz już truł przez najbliższe 2 miesiące.
Krytykujesz ediego, a sam jesteś jeszcze większym naganiaczem go grania.
Zastanów się co robisz!!!
Takie rozbudzanie zamiłowania do hazardu u dzieci powinno być karalne z urzędu.
Całe szczęście , że nie będziesz już truł przez najbliższe 2 miesiące.
Krytykujesz ediego, a sam jesteś jeszcze większym naganiaczem go grania.
Zastanów się co robisz!!!
Zastanawiam sie czy nie zagrac na liczbę 74 na godzinę 22.Ale jeszcze nie wiem,musze to przemyslec czy nie za duzo od losu wymagam.Podałem pewna kwotę w moim wpisie wiec ci wytrawni sobie policza.Pozdrawiam
Jeśli chodzi o zdarzenie 100 w Totomix
czyli kurs euro, to moim zdaniem jest to pewnego rodzaju wybieg.
Zauważcie,że to przymusowe zdarzenie pojawiło się po zastrzeżeniach MF co do legalności obstawiania gier liczbowych u buków.Wydaje się,że jest to sposób na ominięcie tych zastrzeżeń,bo gramy na minimum dwa zdarzenia a więc nie jest to już zawieranie zakładów typowo na gry liczbowe.Dodając zdarzenie o symbolicznym kursie Totomix wiele nie traci a zarabiać może dalej.
czyli kurs euro, to moim zdaniem jest to pewnego rodzaju wybieg.
Zauważcie,że to przymusowe zdarzenie pojawiło się po zastrzeżeniach MF co do legalności obstawiania gier liczbowych u buków.Wydaje się,że jest to sposób na ominięcie tych zastrzeżeń,bo gramy na minimum dwa zdarzenia a więc nie jest to już zawieranie zakładów typowo na gry liczbowe.Dodając zdarzenie o symbolicznym kursie Totomix wiele nie traci a zarabiać może dalej.
UWAGA, UWAGA, UWAGA:
ogłoszam rozwiązanie tej "wielkiej tajemnicy" kogucika19!!!
Różnica w wygranej , w wymienienionej przez niego kwocie 7,3zł pomiędzy grą za 1 liczbę w Totolotku z kursem 3.20 , a obecnym graniem na 1 liczbę i obowiązkowe zdarzenie nr 100 czyli kurs 1 euro , co daje ako 3.23 - powstaje wtedy , gdy gracz zagra ze stawką 271 zł.
Poprzednio:
271złx3.2x0,9=780,50zł
Obecnie:
271złx3,23x0,9=787,80zł
Pozdrawiam
edi8
ogłoszam rozwiązanie tej "wielkiej tajemnicy" kogucika19!!!
Różnica w wygranej , w wymienienionej przez niego kwocie 7,3zł pomiędzy grą za 1 liczbę w Totolotku z kursem 3.20 , a obecnym graniem na 1 liczbę i obowiązkowe zdarzenie nr 100 czyli kurs 1 euro , co daje ako 3.23 - powstaje wtedy , gdy gracz zagra ze stawką 271 zł.
Poprzednio:
271złx3.2x0,9=780,50zł
Obecnie:
271złx3,23x0,9=787,80zł
Pozdrawiam
edi8
kogucik19 napisał:
"Podałem pewna kwotę w moim wpisie wiec ci wytrawni sobie policza.Pozdrawiam
kogucik19 2009-06-17 (14:34)"
..............................................................
Pozdrawiam
"wytrawny" edi8
"Podałem pewna kwotę w moim wpisie wiec ci wytrawni sobie policza.Pozdrawiam
kogucik19 2009-06-17 (14:34)"
..............................................................
Pozdrawiam
"wytrawny" edi8
RICO chce cie zamartwic ze jestem po stronie wygranej ,wiec nie jestem przegrany czego dowodzą czasem moje wpisy.Zapewniam cie ze nie przegram juz tego co wygrałam bo tego nie ma albowiem zostało wydane.Nikogo nie namawiam i nawet jak widzisz nie podaje zadnej kwoty zeby nie rozbudzać nadziei.Po trzecie każdego ostrzegam ze gra progresja jest skuteczna,ale mozna dozo stracić jak sie zaszaleje.Nie znajdziesz zadnego mego wpisu gdzie zachęcam młodych ludzi do gry,ale jak juz maja stracić to moze lepiej na grach bo szansa wygranej jest a nie wydadzą tej kasy na narkotyki i inne używki.Teraz wybieraj co jest gorsze.Ja wiem RICO ze tobie sie w glowie nie miesci ze ktos moze wygrywać,ale zapewniam cie ze moze i wygrywa pomimo wielu wpadek,zawsze odzyskiwałem kapitał bo wygrana jest odkladana i wygrana sie nie gra.To tyle mam ci do napisania,nawet nie mowie ci zebys wierzył .To juz twój problem.Poza tym nie grałbym za takie kwoty jak bym przegrywał ,do takich mnie nie zaliczaj.Ja tobie zycze sukcesów i wygranej oraz wiary w to ze mozna wygrac.Zycze ci milutkiego dnia bo dla mnie jest juz milutki.I jeszcze jedno traktuj kulkowiczow poważnie ,i nie traktuj ich jak dzieci,bo nimi nie sa.Ja mam zawsze do każdego szacunek i traktuje go poważnie,bo na to zaslugują to naprawdę kapitalna wiara jest,i chylę przed nimi czola i zawsze sie od nich czegoś nauczę.Pozdrawiam
Pasko,ja również cię pozdrawiam i gratuluję sprawności prowadzenia strony
po wprowadzonych zmianach.Moje również ulubione lottostat ( ze względu na bogate statystyki )niestety nie nadąża za zmianami i nie jest odosobnionym przypadkiem.
po wprowadzonych zmianach.Moje również ulubione lottostat ( ze względu na bogate statystyki )niestety nie nadąża za zmianami i nie jest odosobnionym przypadkiem.
BRAWO BRAWO BRAWO WSZYSTKOWIEDZACY celowo to zrobiłem,ale moge na ciebie liczyć zawsze wszystkich wyręczasz zawsze wszedzie jesteś choc cie tam nikt nie zaprasza .Jak mi cie bedzie brakowało.A moze lapiac na pieknym jeziorze Rybę okaze sie ze na haczyku znajduje sie wszystkowiedzacy i pogadamy.No coz wszedzie cie pelno i ni cholery sie ciebie pozbyć,ale to dobrze tacy tez sa potrzebni,ci normalni poszło na forum juz nie pisza tutaj, a tam ci zabronili wchodzić i jesteś tam tak jak i u mnie nie mile widziany.Juz mi sie nie chce pisać wiec nara.
red007 tak myslalem z tym euro ale nie bylem pewny,ze to wybieg aby nie bylo gry solo.Mnie to cieszy.Pozdrawiam
Wytrawny kogucik swoimi megalomańskimi wpisami pobija wszystkich na głowę.
Panowie jak wy oglądacie wyniki na żywo na www.lotto.pl
Ja próbowałem kilka razy i nic?
Ja próbowałem kilka razy i nic?
kogut, ja nikogo nie obraziłem, bo zdaję sobie sprawę, ze nie wszyscy tu piszący to dzieci.
Celowo użyłem jednak przenośni "dzieci", bo wszyscy grający są jak dzieci poruszający się we mgle.
Gdyby, każdy z nich znał mechanizmy jakie kierują grami losowymi i znał prawdziwe szanse na wygranie, to sądzę, że przestał by grać "z dnia na dzień", a przynajmniej ograniczył by granie do 1 lub 2 dni w miesiącu.
Niestety, ale obłudna polityka państwa względem obywateli sprawia, ze coraz więcej ludzi topi pieniądze w nadziei na lepsze jutro, które nigdy nie nadejdzie.
Niektórzy z nich, sami siebie oszukują i naprawdę nie zdają sobie sprawy jak wiele w życiu poprzez gry przegrali.
Nie wierzę w żadne fortuny zbite na M.Lotku czy FORTUNIE. To są mity.
Jeśli już ktoś wygra, to niestety wcześniej czy później przegra. Czego Tobie akurat nie życzę.
Pamiętaj jednak: Twoja gra jeszcze nie jest zakończona!!
Pozdrawiam.
Celowo użyłem jednak przenośni "dzieci", bo wszyscy grający są jak dzieci poruszający się we mgle.
Gdyby, każdy z nich znał mechanizmy jakie kierują grami losowymi i znał prawdziwe szanse na wygranie, to sądzę, że przestał by grać "z dnia na dzień", a przynajmniej ograniczył by granie do 1 lub 2 dni w miesiącu.
Niestety, ale obłudna polityka państwa względem obywateli sprawia, ze coraz więcej ludzi topi pieniądze w nadziei na lepsze jutro, które nigdy nie nadejdzie.
Niektórzy z nich, sami siebie oszukują i naprawdę nie zdają sobie sprawy jak wiele w życiu poprzez gry przegrali.
Nie wierzę w żadne fortuny zbite na M.Lotku czy FORTUNIE. To są mity.
Jeśli już ktoś wygra, to niestety wcześniej czy później przegra. Czego Tobie akurat nie życzę.
Pamiętaj jednak: Twoja gra jeszcze nie jest zakończona!!
Pozdrawiam.
Czy ktoś wie jak oglądać losowanie na żywo na www.lotto.pl?
ja wchodze w zakładki multi-multi i nic?
ja wchodze w zakładki multi-multi i nic?
OK RICO przyjmuje z pokora to co napisales bo jest w tym duzo prawdy,ja widzisz nie licze na wielkie wygrane,mnie zadowala nawet przyslowiowy 1 zet.Mam swoje dochody i nie liczę na lotto,świetnie sie bawię i jak wiesz gram najprostszym sposobem na 1 liczbę,wiec automatycznie i świadomie zamykam sobie drogę do dużych wygranych,nie gram nawet na parki,jak widzisz ,licze na malutkie zyski a progresja pozwala mi na taka grę zeby nie stracić a cos tam skubnac,chyba ze czasem mam przeczucie to i uderzę z grubej rury i albo sie ciesze albo odrabiam.Teraz bedzie mi lepiej bo losuja mi 35 liczb wiec to zwsze wiecej niz 20 (5 liczb to powtórki)wiec i moje szanse wzrosły.Pozdrawiam
siema ja dzis na wieczur puscilem takie liczby 9,18,20,32,77,80 co o tym myslicie
Witam.Pasko wysłałem Ci dwie wiadomości odnośnie zakupu Viltomierza.Wiem,że możesz byc zajęty ale może znajdziesz chwilę,żeby odpisac.
52219. Pod wynikami z expressa masz link do oglądania na żywo.
piterex 2009-06-17 (15:29)
Dziękuję.
Rzeczywiście jest link.
Chyba byłem ślepy :)
piterex 2009-06-17 (15:29)
Dziękuję.
Rzeczywiście jest link.
Chyba byłem ślepy :)
Dyskusje na temat aplikacji Viltomierz proszę umieszczać tutaj:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=863
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=863
Co do losowań na żywo. Im więcej osób wie o tym linku tym gorzej. Z czasem w ogóle nie będzie się dało tego odtworzyć ;)
Pasko,nie o to mi chodzi.Wpłaciłem kasę na Viltomierz i wysłałem Ci wiadomośc ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.
"Brak wymaganych zdarzeń 100 jako pewniaki dla 100-180' - taki komunikat pojawia mi się przy próbie zawarcia zakładu na ML na trzy liczby w Totolotku przez internet. Co to oznacza? Co mam zrobić?
Allan . Musisz koniecznie dodać zdarzenie nr 100. Bez tego nie można grać liczb multi i dużego.
Oczywiście że można, właśnie to zrobiłem chwile temu, ale trzeba wcześniej wpłacić gotówkę na swoje konto w oddziale Totolotka.
reni1 >>> wcale nie musisz jechać do najbliższego oddziału Totolotka ( Totomixa ) bo wystarczy , że odwiedzisz najbliższą kolekturę tej firmy i tam już dopełnisz wszelkich formalności.
Allan. Mam nadzieję że w zdarzeniu nr.100 dałeś opcję "1" kurs 1,o1 ?
c.d.
reni1>>> na forum kolega "1979" założył wątek "Totolotek przez Internet dla początkujących":
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2333
i polecam Ci tę lekturę.Poza tym "slawomir71" dysponuje dużą praktyczną wiedzą i chętnie się nią jak widzę dzieli tu z początkującymi.
Pzdr.
edi8
reni1>>> na forum kolega "1979" założył wątek "Totolotek przez Internet dla początkujących":
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2333
i polecam Ci tę lekturę.Poza tym "slawomir71" dysponuje dużą praktyczną wiedzą i chętnie się nią jak widzę dzieli tu z początkującymi.
Pzdr.
edi8
Witam.Wrocilem Z totomixa i niestety nie wypłacono mi kasy bo oczywiście kurs euro jest zawarty na jutro,wiec zamiast ja obracac swoja kasa to oni to świetnie robia,i zamiast ta kasa obrocic dwa razy dziennie ,to niestety muszę inne srodki angazowac do gry,to tak na marginesie bo w Końcu jeden czy kilka dni to nie jest problem ale jednak tak byc moze nie powinno,a moze i powinno bo jak sie gra na zdarzenia sportowe to tez sie czeka az sie ostatnie zdarzenie sie rozstrzygnie.Poslalem sobie liczbę 74.Serdecznie pozdrawiam.
kogucie w tym zjeb...
lewym bucie jedz juz
i przestań te ptasio grypiarskie teksty
zapodawać od dawno wiadomo że totomix to biedna spółka lotka i nie raz miałem problemy z wypłatą u nich
szczególnie poniedziałek -wtorek
lewym bucie jedz juz
i przestań te ptasio grypiarskie teksty
zapodawać od dawno wiadomo że totomix to biedna spółka lotka i nie raz miałem problemy z wypłatą u nich
szczególnie poniedziałek -wtorek
a kurs euro to specjalnie dodali aby opóznic wygrana
bada zjebów o kursie euro oczywistym
bada zjebów o kursie euro oczywistym
i co tam w "uwadze" o fortunie mówili bo przegapiłam
prawda o totomixie jest tak ze to firma
prawa reka lotto ktora ledwo zipie coraz wiecej punktow likwiduja zamiast sie rozwijac wiec nie dziw sie kogucie w dziurawym prawym bucie ze ci nie chca wyplacic kasy
kiedys jak mialem do wyplaty 1000zl wyplacali mi 70zl po 5 zl
prawa reka lotto ktora ledwo zipie coraz wiecej punktow likwiduja zamiast sie rozwijac wiec nie dziw sie kogucie w dziurawym prawym bucie ze ci nie chca wyplacic kasy
kiedys jak mialem do wyplaty 1000zl wyplacali mi 70zl po 5 zl
ZLODZIEJU I oszuście jesteś tak głupi ze monitor unosi mi sie nad biurkiem.Dzis mieli kase tylko kupon nie jest rozstrzygniety a to roznica.Wiem ze chcesz mnie sie pozbyć zeby innych naiwnych naciagac i okradać i oszukiwać,ale spoko to tylko 2 miesiące a potem wracam i dobiorę sie do twojej smierdzacej dupy.Badz pewny i nie wymieniaj mego nicka nigdy bo ze złodziejem i oszustem nie chce miec nic wspólnego.Wiec zalozyles swoja stronę to siedz tam i nie wychylaj nosa,bo ci ktos go wreszcie ubije.PAMIETAJ ZES ZLODZIEJ I OSZUST i nikt o zdrowych zmysłach nie bedzie korzystal z twoich usług,a pisanie i mamienie zes odkryl metode do 4 x wygrana progresja to mozesz tylko w zlobku takie pierdoly opowiadać .Juz ja cie znam z twoja skutecznoscia.WIEC MANIEG TO ZLODZIEJ I OSZUST.A jak tak nie jest to napisz gdzie pisze nieprawdę.KONKRETY CHLOPTASSIU KONKRETY bo ja je mam.
jak chcesz szukaj gejów aby im zrobić laskę bo wybacz ja w pedałach krakowskich nie gustuje
na szczeście są ludzie którzy nie słuchają twoich bzdur i jak widzisz ok 150osób gra moim typami
na szczeście są ludzie którzy nie słuchają twoich bzdur i jak widzisz ok 150osób gra moim typami
widze ze namietnie czytasz moje wpisy z forum
czyzbys szukał w nich wygranej?
czyzbys szukał w nich wygranej?
Ty złodzieju chyba wyplate pomyliles z wplata bo ty tylko kasę tam zanosisz po to zeby kogutowi nie brakło i to ci sie chwali,ty zanosisz a ja odbieram.Ty grasz i wplacasz a ja gram i wypłacam i tak wydaje mi sie ze jest dobrze,jak sie nauczysz grac i skutecznie typować to moze cos wygrasz,ale wtedy nie wiem czy będziesz w stanie wydac bo juz bedziesz starym zmarnowanym oszustem i złodziejem,ale jak bedziesz gdzies zebral to cie wspomogę na koniec twej kariery zyciowej.Jak na razie tos złodziej i oszust.I nie pokazuj sie na czacie bos nie godny tu przebywać tu sa ludzie na poziomie,i nikogo nie naciagneli ,podaja typy za friko i wspolpracuja ze soba a ty oszuście na nas kase chciales zrobić i jeszcze mnie prosiles zebym tego nie ujawnial.Wstyd zeby taki oszołom tu przebywał.
koguciku powiedz czy w fortunie mozna grać teraz obecnie w floryde czy też ją zablokowali
wie ktos moze na czym polega ten bonus w multi multi jesli ktos trafi 10/10.
Tak masz racje czytam wszystkie twoje wpisy i jak stwierdzę ze naciagasz ludzi to napisze.Ciesz sie ze nie wszedzie pisze za toba ale to tylko teraz jak wroce to sie mnie nie opędzisz oszuście i złodzieju.Czytam twoje bzdety i zastanawiam sie kto jeszcze wierzy takiemu oszołomowi który myslal ze sie nachapie kasy od innych a tu kogut wszystko zepsul,a takie plany miales.JESTES ZLODZIEJ OSZUST I BAJKOPIARZ.
naciagacze won pozdro dla normalnych typerow ja dzis dalem na wieczor 3,7,8,13,61,62,
ASIU niestety zablokowali wszystkie zdarzenia zwiazane z kulkami,i to wszystkimi nie tylko polskimi.szkoda.pozdrawiam
Maniekg -oszuscik jest b, aktywny a szkoda ze nie przejawia tej aktywnosci w oddawaniu kasy .
o co chodzi z ta godzina w nawiasie koło wyników multilotka jesli to jest godzina wogole
i jeszcze nie wiem co sie dzieje Pasko.
Typuje,typy zapisane,sprawdzam trafienia okazuje sie ze mam kreske w typowaniach i juz tak 2 raz z rzędu.
i jeszcze nie wiem co sie dzieje Pasko.
Typuje,typy zapisane,sprawdzam trafienia okazuje sie ze mam kreske w typowaniach i juz tak 2 raz z rzędu.
i co tam w uwadze mówili n temat Fortuny ? dowiem się czy nie ?
emil pomysl troche i wyslij ten post do drobiu graj tego cwela typami dwa tygodnie i sie przekonasz o jego grze
Jak oszuscie 150 osob gra twoimi typami to o losy totomixa jestem spokojny,bedzie na wyplaty bo pod twoim przewodnictwem,gry losowe beda rosly w sile a prezesowi bedzie zylo sie dostatniej,ale ja w to nie wierze za az 150 osob jest takich glupich,jakos im tu nie widac,a ty myslisz ze twoje typy sa tajne ,nie sa tajne ale niestety nie moge ujawniac informacji ,i jak widzisz sam nie pochwalisz sie osiagnieciami niestety.Nic wiecej nie moge napisac niestety.
do wszystkich : zadajcie temu kurakowi pytanie:skoro uważam że moje typy sa zle to dlaczego wstapil do grupy?-odowiedz: korzystał przez póltora miesiąca za darmo z typow na forum -jego odpowiedz
zaraz wam sciemni ze z ciekawosci
pamietajcie kogut to najwieksze lajno na czacie i forum
mam nadzieje ze zapamietacie ta fraze na cale lato
zaraz wam sciemni ze z ciekawosci
pamietajcie kogut to najwieksze lajno na czacie i forum
mam nadzieje ze zapamietacie ta fraze na cale lato
Witam.moje "pewniaki;
31
53
67
69
mam nadzieje ze do pięciu losowań wejdą...
Pozdrawiam wszystkich
31
53
67
69
mam nadzieje ze do pięciu losowań wejdą...
Pozdrawiam wszystkich
Wszyscy wiedza zes podawal typy i udawalo ci sie bo kazdy ma takie pasmo sukcesow a ty uwierzyles ze to tak bedzie wiecznie trwalo i postanowiles kase na tym zrobic,zapomniales jednak o tym ze napisales glupi regulamin.Nie musisz nic pisac wszyscy co obserwowali to pamietaja.Oszukanych jest wiecej nie tylko kogut wiec nie wiem z kad te tlumaczenia ,a poza tym ja nie gralem twoimi typami bo mnie wtedy lepiej niz twoje moje wychodzily.Nie wracaj do tych chwil bo sie poglebisz i odezwa sie inni oszukani.A ja jestem takim indywidualsta i gram swoimi typami,napisalem wczesniej ze za 50 zeta warto cie sprawdzic i to zrobilem i twoja skutecznosc byla wielka na 16 dni jedna liczba i jeden zakres rewelacja sam jestem pod wrazeniem.Reszte wszyscy wiedza wiec nie wracaj do tego chyba ze chcesz obiecana kase oddac.Zreszta ty ja mnie oddasz spokojna twoja pusta glowka zlodzieju i oszuscie i jeszcze ci smrodu narobie .Wszystko w swoim czasie.
maniekg - Wypie.... z tąd!
Mam prośbe jeśli Ktoś ma chwilke to prosze podać mi jak zrobić ekupon w totomix krok po kroku system 5z8 nie moge załapać...
Pozdro.
Pozdro.
Witaj kogucik19. Mógłbyś napisać kiedy będzie w tej uwadze o fortunie?
Wyniki MultiMulti 17.06.2009 (22:00)
79,78,19,16,15,63,65,60,21,27,43,45,12,33,48,18,41,77,38, 31
79,78,19,16,15,63,65,60,21,27,43,45,12,33,48,18,41,77,38, 31
Witajcie czy cos juz wiadomo kiedy bedzie mozna juz grac w fortunie?? na czeskiego??
Ja od dzis bede typowal tylko liczby z losowania z godziny 14 :) Normalnie 7 liczb plus 3 liczby z godziny 22 z wczoraj:)
Pozdrawiam !!!!!!!!!!!
Pozdrawiam !!!!!!!!!!!
Szanowny PASKO bylo dzisiaj w uwadze,o automatach do gry jak mafia potrafiła rozkrecic interes z maszynami do gry,przywódca byl Sławomir J z OSTRUDY.Ciąg dalszy będzie ale nie podali kiedy,w to zamieszane sa grube ryby,bo i policja i urzędy finansowe i ministerstwo finansów,do tego stopnia że nawet minister finansów odmowil kontaktu z redaktorem w tej sprawie.Jak sie to rozkręci to znów będzie wesoło.Pozdrawiam
jak czesto sugerujecie sie liczbami wytypowanymi na tej stronce i je skreslacie?
http://uwaga.onet.pl/21038,news,,kto_stoi_za_slawomirem_j,reportaz.html
Byly zeznania wspolpracownikow tego bossa,i mówili ze nie pytali wlascieciela lokalu o Zgodę wstawiali maszyny i koniec a kto sie nie godzil to mial juz lokal z Głowy.Mówili jakimi metodami dzialali,to strach sie bac ze to cywilizowany kraj,a takie rzeczy sie dzieja.Pozdrawiam
dla zainteresowanych>>> wejść na : uwaga tvn, tam jest opisany reportaż o Fortunie,
ta maszyna ma jakis kod trzeba ją dusić bendzie losowała jak głupia a milionery ją oceniajom