Wpisy 5 216 291 – 5 216 438
19 grudnia 2024 16:12 → 19 grudnia 2024 18:21, 100 wpisów
a Bogus mial
@5 216 289 MONTEZUMA1:
A powinienem mieć?
A powinienem mieć?
@5 216 291 MONTEZUMA1:
@5 216 291 MONTEZUMA1: No i dobrze. Ktoś musiał mieć. Trafiło na niego.
bedziesz mial Basie i Asie to dzwon
@5 216 296 MONTEZUMA1: OKej
@5 216 296 MONTEZUMA1:
Przyjedziesz?
Przyjedziesz?
@5 216 296 MONTEZUMA1:
Rozwozisz dziś pizzę czy już nie?
Rozwozisz dziś pizzę czy już nie?
juz rower w garazu. teraz dobre czasy podjezdzasz garaz na pilota
i wjezdzasz rowerem
i wjezdzasz rowerem
@5 216 302 MONTEZUMA1: To masz dobrze
@5 216 255 wujek74: Jasne, że czat jest potrzebny! To świetne narzędzie do komunikacji, nauki i zabawy. Ale ważne jest, żebyśmy pamiętali o kulturze i wzajemnym szacunku.
W czacie powinniśmy:
Być uprzejmi i szanować innych użytkowników.
Unikać obraźliwych słów i zachowań.
Nie rozpowszechniać fałszywych informacji.
Szanować prywatność innych.
Jeśli będziemy pamiętać o tych zasadach, czat będzie miejscem przyjaznym i bezpiecznym dla wszystkich. 😊
W czacie powinniśmy:
Być uprzejmi i szanować innych użytkowników.
Unikać obraźliwych słów i zachowań.
Nie rozpowszechniać fałszywych informacji.
Szanować prywatność innych.
Jeśli będziemy pamiętać o tych zasadach, czat będzie miejscem przyjaznym i bezpiecznym dla wszystkich. 😊
kiedys trzymalem w domu teraz od garazu do garazu. kulturalnie
wioska wnosic rower do bloku. sprzataczka sie bulta
bierzesz tylko baterie podladujesz i jazda . ekonomicznie
jak pierwsza randka z panienko mowie chodz do garazu posiedzimy w moim mercu daj buziaka kierownikowi
@5 216 316 MONTEZUMA1: w garażu masz flaka?
dobra sprawa z taka randko
mialem bialego merca teraz zapraszam panienki na posiedzenie w zlotym bmwu
albo moze siadac na rower
@5 216 307 MONTEZUMA1: sprzątaczka?
@5 216 302 MONTEZUMA1:
To ja mam tak z samochodem
To ja mam tak z samochodem
@5 216 307 MONTEZUMA1:
Nie bójlta tylko pulta
Nie bójlta tylko pulta
@5 216 325 MONTEZUMA1:
I pedałować?
I pedałować?
moja sie bulta
kiedy te 9 marzen wpadnie juz 100 losowan czekam
@5 216 311 MONTEZUMA1:
@5 216 332 MONTEZUMA1:
Bo to jest bulttożeer
Bo to jest bulttożeer
No teraz nie ma znaczenia.. Ile przegram.. Chciałem 1000 zł w kaskadę a tu drobnica..
@5 216 332 MONTEZUMA1:
A moja się pulta
A moja się pulta
@5 216 333 MONTEZUMA1:
Już niedługo
Już niedługo
@5 216 332 MONTEZUMA1:
Jak się sprowadzałem i miałem dużo paczek wszystko położyłem na korytarzu to przyszła i mówi proszę pana zawalił pan całą klatkę schodową i jak teraz kobieta przejdzie z wózkiem a ja się pytam a widzi pani kobietę z wózkiem no nie A pytam się a chce mi pani pomóc i po tym pytaniu poszła jak z meta
Jak się sprowadzałem i miałem dużo paczek wszystko położyłem na korytarzu to przyszła i mówi proszę pana zawalił pan całą klatkę schodową i jak teraz kobieta przejdzie z wózkiem a ja się pytam a widzi pani kobietę z wózkiem no nie A pytam się a chce mi pani pomóc i po tym pytaniu poszła jak z meta
dzis skromnie 54zl wygranych dobre i to
@5 216 343 tomi77: najważniejsze że jest zwrot
@5 216 344 krzysztof 24:
@5 216 341 Sebastian_M: To była kulturalna odpowiedź.Brawo.
Nie daj się ponieść emocjom. Spokojna reakcja może zaskoczyć intruza.
Użyj humoru - Czasami żart lub ironiczna odpowiedź może rozładować napięcie i sprawić, że sytuacja stanie się mniej poważna.
Doprowadzenie do absurdu - Możesz odpowiedzieć w sposób przesadny, co może zdezorientować intruza i sprawić, że straci zainteresowanie.
Zignoruj zaczepkę - Czasami najlepszą odpowiedzią jest brak reakcji. Ignorowanie intruza może zniechęcić go do dalszego zaczepiania.
Nie daj się ponieść emocjom. Spokojna reakcja może zaskoczyć intruza.
Użyj humoru - Czasami żart lub ironiczna odpowiedź może rozładować napięcie i sprawić, że sytuacja stanie się mniej poważna.
Doprowadzenie do absurdu - Możesz odpowiedzieć w sposób przesadny, co może zdezorientować intruza i sprawić, że straci zainteresowanie.
Zignoruj zaczepkę - Czasami najlepszą odpowiedzią jest brak reakcji. Ignorowanie intruza może zniechęcić go do dalszego zaczepiania.
@5 216 358 chybil:
@5 216 360 Sebastian_M: Witam.Graj na trafił nie na chybił.
@5 216 360 Sebastian_M: 

@5 216 367 chybil:
@5 216 367 chybil:
Kwota będzie pomniejszona o niecałe 9 200 000 zł
Kwota będzie pomniejszona o niecałe 9 200 000 zł
@5 216 372 Sebastian_M: Ale i tak Janusz będzie szczęśliwy.
Przed chwilą padło 411 x 12,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 216 376 chybil:
A który Janusz wygrał?
A który Janusz wygrał?
@5 216 381 Sebastian_M: Klawiatura stuka, ekran migocze jasno, W kodzie programisty tkwiła jego pasja. Całymi nocami w wirtualnym świecie, Tworzył algorytmy, pełne finezji.
Lecz los mu uśmiechnął się, jak to w życiu bywa, W Euro Jackpot wygrał, nie jeden, a dziewięćdziesiąt jeden milion! Zaskoczony, szczęśliwy, nie mógł uwierzyć w to, Że fortuna go obdarzyła tak hojnym losem.
Teraz kodowanie schodzi na drugi plan, Nowy świat możliwości otwiera się przed nim. Podróże, luksus, marzenia spełnione, Lecz w sercu wciąż tkwi ta pasja, ta dawna radość.
Czy zostanie programistą, czy zbuduje imperium? To przyszłość pokaże, pełna tajemnic i snów. Jedno jest pewne, informatyk z 91 milionami w kieszeni, Został bohaterem, który wygrał z losem i z samym sobą.
Lecz los mu uśmiechnął się, jak to w życiu bywa, W Euro Jackpot wygrał, nie jeden, a dziewięćdziesiąt jeden milion! Zaskoczony, szczęśliwy, nie mógł uwierzyć w to, Że fortuna go obdarzyła tak hojnym losem.
Teraz kodowanie schodzi na drugi plan, Nowy świat możliwości otwiera się przed nim. Podróże, luksus, marzenia spełnione, Lecz w sercu wciąż tkwi ta pasja, ta dawna radość.
Czy zostanie programistą, czy zbuduje imperium? To przyszłość pokaże, pełna tajemnic i snów. Jedno jest pewne, informatyk z 91 milionami w kieszeni, Został bohaterem, który wygrał z losem i z samym sobą.
gwiazda poranna byla 62 i jest
gwiazda nocy 33
gwiazda nocy 33
@5 216 387 MONTEZUMA1:
„Gwiazdy są szczelinami w Niebiosach, przez które prześwieca miłość naszych zmarłych bliskich.”
„Patrząc na gwiazdy, czuję się mały, ale jednocześnie pełen nadziei.” – William Shakespeare
„Szczęście jest jak motyl: próbuj je złapać, a odleci. Usiądź w spokoju, a ono spocznie na twoim ramieniu.” – Anthony de Mello
Te cytaty pokazują, jak gwiazdy mogą być symbolem nadziei i szczęścia.
Jelonek
„Gwiazdy są szczelinami w Niebiosach, przez które prześwieca miłość naszych zmarłych bliskich.”
„Patrząc na gwiazdy, czuję się mały, ale jednocześnie pełen nadziei.” – William Shakespeare
„Szczęście jest jak motyl: próbuj je złapać, a odleci. Usiądź w spokoju, a ono spocznie na twoim ramieniu.” – Anthony de Mello
Te cytaty pokazują, jak gwiazdy mogą być symbolem nadziei i szczęścia.
Jelonek
gwiazda to miejsce w sieci multi co dlugo nie bylo a wywoluje jego wejscie miejsce przeciwne co jest
gwiazdy dosyc dobrze wpadaja. takich gwiazd moze byc np 5
wchodza wszystkie i co. i piona
wchodza wszystkie i co. i piona
dzis promo. mow w jakim przedziale 10 numerow chcesz zobaczyc gwiazde
75-80 =75
73 albo 75 tam swieci gwiazda
56-57 gwiazda
w kazdej 10 obserwuje 4 gwiazdy to musi starczyc na pewniaki
Rodzino Multipasko, życzę Wam najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia! Niech ten czas będzie pełen ciepła, miłości i rodzinnego ciepła. 🎄🎁
A co byście chcieli znaleźć pod choinką? 🤔 Może jakiś milion lub dwa ?
A co byście chcieli znaleźć pod choinką? 🤔 Może jakiś milion lub dwa ?
gwiazdy to nie sa numery to sa miejsca
ja chce znalezc pod choinka zywa lale
Jelonek dodał(a) komentarz w temacie: Niezwykłe losowanie Lotto 07.11.2024
jest 1 problem nie mam choiny
@5 216 403 MONTEZUMA1: Tradycja choinki ma bogatą historię, sięgającą zarówno przedchrześcijańskich zwyczajów, jak i późniejszych wpływów chrześcijańskich. Oto kilka kluczowych informacji na ten temat:
Pochodzenie: Choinka, czyli ustrojone drzewko, pierwotnie wiązała się z przedchrześcijańskimi tradycjami ludowymi i kultem natury. W wielu kulturach drzewka były symbolem życia i płodności.
Alzacja: Zwyczaj dekorowania choinki przybył do Polski z Alzacji w XIX wieku. To tam zaczęto ubierać drzewka na Boże Narodzenie, co szybko zyskało popularność w innych krajach europejskich.
Ewolucja tradycji: W Polsce tradycja ubierania choinki rozwinęła się w XIX wieku, a w XX wieku stała się powszechnie przyjęta. Wcześniej, w niektórych regionach, zamiast choinki wieszano podłaźniczkę – gałązkę z drzewka.
Symbolika: Choinka symbolizuje radość, nadzieję i nowe życie, a jej dekoracje często mają głębokie znaczenie, związane z wiarą i tradycją.
To fascynująca tradycja, która łączy w sobie elementy kultury, historii i religii! 🎋
Pochodzenie: Choinka, czyli ustrojone drzewko, pierwotnie wiązała się z przedchrześcijańskimi tradycjami ludowymi i kultem natury. W wielu kulturach drzewka były symbolem życia i płodności.
Alzacja: Zwyczaj dekorowania choinki przybył do Polski z Alzacji w XIX wieku. To tam zaczęto ubierać drzewka na Boże Narodzenie, co szybko zyskało popularność w innych krajach europejskich.
Ewolucja tradycji: W Polsce tradycja ubierania choinki rozwinęła się w XIX wieku, a w XX wieku stała się powszechnie przyjęta. Wcześniej, w niektórych regionach, zamiast choinki wieszano podłaźniczkę – gałązkę z drzewka.
Symbolika: Choinka symbolizuje radość, nadzieję i nowe życie, a jej dekoracje często mają głębokie znaczenie, związane z wiarą i tradycją.
To fascynująca tradycja, która łączy w sobie elementy kultury, historii i religii! 🎋
mam miniaturke koniec imprezy idzie w kont
seba dzieki
jellone ,,ale czego wiara nie istnieje ,,a ty wybrałes boga ,,a iine osoby kto mieszka np japonia tak wybrał ine boga ,,popatrz tutaj ile osoby tak stracił czasu i umierają ,,,,,,,,a ty nastepny tak samo
Cześć
@5 216 407 krzysztof 24:
@5 216 403 MONTEZUMA1:
Przyjedź do mnie mam 2 choinki to będą 2 lale
Przyjedź do mnie mam 2 choinki to będą 2 lale
taka prawdziwa choinka to dla dzieci zabawa. dla doroslego nie ma seksu
@5 216 411 Sebastian_M: 

@5 216 406 MONTEZUMA1:
Kiedy bedzie impra?
Kiedy bedzie impra?
bombki strojenie robienie lancuchow strata czasu
@5 216 412 MONTEZUMA1:
Jak to dla dzieci?
Jak to dla dzieci?
@5 216 413 Jelonek:

trzeba byc praktyczny nie robic sobie pod choine
@5 216 413 Jelonek:
Dobra i taka
Dobra i taka
@5 216 414 Sebastian_M: Moja choinka.. 

@5 216 419 MONTEZUMA1:
Ja nie robię pod choinkę bo ona stoi w moim pokoju
Ja nie robię pod choinkę bo ona stoi w moim pokoju
@5 216 418 Rrrooobbbeeerrrttt:
@5 216 421 Jelonek:
Tez ładna
Tez ładna
@5 216 419 MONTEZUMA1:
Po Nowym Roku przyjedź to zrobimy bibę
Po Nowym Roku przyjedź to zrobimy bibę
krotka pilka. czy Jezus w betlejem mial choine?
@5 216 420 Sebastian_M: Najbardziej pachnace choinki sa w lesie na Recicy...
@5 216 429 MONTEZUMA1: Recica to wieś położona w gminie Stara Błotnica, w powiecie białobrzeskim, w województwie mazowieckim. Jest to malownicza miejscowość, która ma swoje unikalne cechy i historię.
Oto kilka ciekawostek na temat Recicy i gminy Stara Błotnica:
Lokalizacja: Recica znajduje się w centralnej Polsce, co czyni ją dogodnym miejscem do odkrywania okolicznych atrakcji.
Kultura i tradycje: Miejscowość ma swoje lokalne tradycje, które są pielęgnowane przez mieszkańców.
Przyroda: W okolicy można znaleźć piękne tereny zielone, idealne do spacerów i rekreacji.
Czy chciałbyś dowiedzieć się więcej o historii Recicy lub o innych miejscowościach w gminie Stara Błotnica? 😊
Oto kilka ciekawostek na temat Recicy i gminy Stara Błotnica:
Lokalizacja: Recica znajduje się w centralnej Polsce, co czyni ją dogodnym miejscem do odkrywania okolicznych atrakcji.
Kultura i tradycje: Miejscowość ma swoje lokalne tradycje, które są pielęgnowane przez mieszkańców.
Przyroda: W okolicy można znaleźć piękne tereny zielone, idealne do spacerów i rekreacji.
Czy chciałbyś dowiedzieć się więcej o historii Recicy lub o innych miejscowościach w gminie Stara Błotnica? 😊
nigdy tam nie pojade w zyciu
dlatego Stara Blotnice wyrzucamy z pamieci
@5 216 432 MONTEZUMA1: To bardzo ciekawe pytanie! 😉 Choinka to symbol Bożego Narodzenia, który pojawił się znacznie później niż narodziny Jezusa. W Biblii czytamy, że Jezus urodził się w żłobie, ponieważ nie było dla niego miejsca w gospodzie.
Tradycja choinki pojawiła się w Niemczech w XVI wieku, a do Polski dotarła dopiero w XIX wieku.
Czy chcesz dowiedzieć się więcej o historii Bożego Narodzenia? 😊
Tradycja choinki pojawiła się w Niemczech w XVI wieku, a do Polski dotarła dopiero w XIX wieku.
Czy chcesz dowiedzieć się więcej o historii Bożego Narodzenia? 😊
ale dla sw Jozefa bylo miejsce w gospodzie? mogl siedziec przy barze
@5 216 434 MONTEZUMA1: Tam ukrywali się partyzsnci i Żydzi, w tym moj pradziadek.