Wpisy 520 724 – 520 823
2 października 2011 00:00 → 2 października 2011 12:15, 100 wpisów
zgadzam się z Pawcio, czasami jest długi czas oczekiwania aż jakaś kula wpadnie choć kilka zdąży już przelecieć i mogło by być wessane
chwile mnie nie było
wierze ze losowe, ale wasze argumenty mają sens, a poza tym jak sobie przypominam to kiedys nie było kumulacji
zawsze 6 była trafiana
wierze ze losowe, ale wasze argumenty mają sens, a poza tym jak sobie przypominam to kiedys nie było kumulacji
zawsze 6 była trafianaok
zerknijcie na dzisiejsze losowanie /6.38/ zassana jest w tym momencie druga kula - niebieska - "15" w tym momencie wpada tam kula żółta / - nie widzę z jakim numerem... /opada i losują dalej... i...
wpadają jeszcze dwa razy żółte kule... Pytanie do statystyków -
jakie jest prawdopodobieństwo takiego zdarzenia ?
zerknijcie na dzisiejsze losowanie /6.38/ zassana jest w tym momencie druga kula - niebieska - "15" w tym momencie wpada tam kula żółta / - nie widzę z jakim numerem... /opada i losują dalej... i...
wpadają jeszcze dwa razy żółte kule... Pytanie do statystyków -
jakie jest prawdopodobieństwo takiego zdarzenia ?

no tak jak było jedno losowanie w tygodniu, nie było lottomatów i komputeryzacji to szóstka była co tydzień
MCSI
ale zakład kosztował chyba jakoż tak - 0,25, 0,60, 1zeta, 1,6, dwa zeta - grało o wiele więcej ludzi - 3/6 było koło 100000
ale zakład kosztował chyba jakoż tak - 0,25, 0,60, 1zeta, 1,6, dwa zeta - grało o wiele więcej ludzi - 3/6 było koło 100000
były lottomaty, a 6 padały w kazdym losowaniu czasami nawet kilka 6
zakłąd kosztował chyba 2 zeta
zakłąd kosztował chyba 2 zetaale teraz nawet jak jest bardzo dużo zakładów to często szóstki nie ma Robal 36
ja już im daje coraz mnie zarobić z mojej strony, nawet przy tej wielkiej kumulacji bez szaleństwa
ja tez nie szaleje bo nic nie wygrywam przy kumulacji wysyłąm najwyzej 3 zakłądy
właśnie - tu pod takimi względami stoję "w rozkroku", mam mnóstwo rozterek, taki qźwa - mam - dualizm szans i prawdopodobieństw 
jandzia -
kumulacji kiedyś - po prostu - nie było
A jeśli ludzi grało więcej - to chyba, u licha - jednak większa szansa, że ktoś trafi ?
MCSI
Tak - to też fakt - nie zaprzeczam - od pewnego czasu też widzę jakąś taką dziwną tendencję - matematycznie jednak - prawdopodobną
no nic - spokojnej

jandzia -
kumulacji kiedyś - po prostu - nie było
A jeśli ludzi grało więcej - to chyba, u licha - jednak większa szansa, że ktoś trafi ?
MCSI
Tak - to też fakt - nie zaprzeczam - od pewnego czasu też widzę jakąś taką dziwną tendencję - matematycznie jednak - prawdopodobną
no nic - spokojnej
Spojrzał ktoś na to losowanie jeszcze raz ? na ten moment kiedy wpada
ta zółta ?
ta zółta ?
ale dlaczego nie bło kiedys, a teraz sa, to by włąsnie wyglądało na jakies manipulacje ze stony ts

regulaminowo nie było - kasa w innych % szła na wypłaty wygranych
Nie robię podśmie...jek - ostatnio jeden trafił trzema zakładami - to szansa ok 1:5 mln, a drugi pięcioma - czyli ok 1:3mln, Ty masz 1:7 - prawda ? I czy ja wiem ? - to duża różnica, czy nie ? 
A moja niezła wygrana, to - dwa zakłady z trafiła

A moja niezła wygrana, to - dwa zakłady z trafiła

szanse mamy chyba wszyscy rowne, 1:14milinow
a Ty Robalku masz jeszcze farta w przeciwienstwie do mnie

a Ty Robalku masz jeszcze farta w przeciwienstwie do mnie
gram juz łądych pare lat bez skutku, moi znajomi tez nie maja szczescia, ale znam osobe ktora kiedys wygrała 6 

no ja już dwa razy piątkę miałem, najpierw w Dużego Lotka a później w Lotto, także może kiedyś....
DZIEŃ DOBRY

MIŁEJ NIEDZIELI,UDANEGO TYPOWANIA

Jadę na grzybki,do zobaczenia przed 14!!!!!

MIŁEJ NIEDZIELI,UDANEGO TYPOWANIA

Jadę na grzybki,do zobaczenia przed 14!!!!!
Witam wszystkich cieplutko.Wędrowca Netowy,miałem sen:
Leżałem w szpitalu,aplikowano mi bezinwazyjny zabieg medyczny na puca.Wysyłałem w kiosku szpitalnym kupony MM na stałe liczby,tylko bez przerwy miałem na myśli,liczbę:13,możesz przetłumaczyć ten sen
Leżałem w szpitalu,aplikowano mi bezinwazyjny zabieg medyczny na puca.Wysyłałem w kiosku szpitalnym kupony MM na stałe liczby,tylko bez przerwy miałem na myśli,liczbę:13,możesz przetłumaczyć ten sen
Dzień dobry.. .

Witaj Wędrowca Netowy,napisz mi co ten sen oznacza,bo mnie martwi ta 13-ka

---------- Sam9.. . Witaj.. .----------
---------
.............................................................................................
Wlasnie mysle nad Twoim snem... .
---------.............................................................................................
Wlasnie mysle nad Twoim snem... .
dobry wszystkim
tak dzisiaj 13 możliwa do wpadnięcia jak najbardziej.Chociaż dzisiejszy mój sen zapewne na to nie wskazuje.Goniłem kumpla,który mi wisiał stówę i nie chciał oddać.Wyszarpałem mu więc wódę którą zakupił i rozwaliłem mu na łbie.Od taki mały hard 
tak dzisiaj 13 możliwa do wpadnięcia jak najbardziej.Chociaż dzisiejszy mój sen zapewne na to nie wskazuje.Goniłem kumpla,który mi wisiał stówę i nie chciał oddać.Wyszarpałem mu więc wódę którą zakupił i rozwaliłem mu na łbie.Od taki mały hard 
---------..Sam9.. . Liczba z Twojego snu - 25.-----------.
........ Mnie wyszlo, ze na te liczby musisz poczekac ....
13 losowan......... albo 13 dni. Trzynastka przyjazni sie z liczba.......... 31.
13 > 01, 03, 04, 10, 13,14, 26, 31,
........ Mnie wyszlo, ze na te liczby musisz poczekac ....
13 losowan......... albo 13 dni. Trzynastka przyjazni sie z liczba.......... 31.
13 > 01, 03, 04, 10, 13,14, 26, 31,
Witam wszystkich w piękny słoneczny poranek ...
te "13" może i być - no chyba,że się zawiesiła jak "58"
gdyby to człowiek wiedział kiedy wpadnie to ""58" to wtedy dobranie pozostałych 79 - koszt 197,50 a wygrana z parek to : 16 x 19 = 304 wystarcz jeden jedyny pewniaczek na każde losowanie i ....
nie trzeba pracować ... o ile dobrze wyliczyłam
pozdrawiam .....
te "13" może i być - no chyba,że się zawiesiła jak "58"

gdyby to człowiek wiedział kiedy wpadnie to ""58" to wtedy dobranie pozostałych 79 - koszt 197,50 a wygrana z parek to : 16 x 19 = 304 wystarcz jeden jedyny pewniaczek na każde losowanie i ....
nie trzeba pracować ... o ile dobrze wyliczyłampozdrawiam .....
----- Sam9. Liczby ze snu, to tylko wrozba, ale.... . -----------

wy jak chcecie 13
ja na razie nie graM

Kto może niech wyśle parkę 13,58.Coś ten zestaw mnie zaczął męczyć.

witam

Wczoraj w niemieckim Keno bylo... .
13 | 31 i ...... 58.
13 | 31 i ...... 58.
Witam wszystkich.Życzę wysokich wygranych.

emerytka 46
Rzuciłaś germańskich oprawców na kolana, czy

dopiero następnym razem lottode kaputt ?

----- Ricardos.. . Liczba z Twojego snu... 30. -----
-----
-----Robal 36.Niestety,jak zwykle,null koma null.
Może następnym razem.
Może następnym razem.
Witaj Andromeda

...............
Andruska.. .
................
------------------------------------------------------------
Andruska.. .
................------------------------------------------------------------
andromeda
Ty już dobrze wiesz za co, po co i dlaczego 
dzisiaj
wpada69,55,77
drugi zestaw 13,14,23 i trzeci
wpada69,58,13

nara tymcza papa powo
Ty już dobrze wiesz za co, po co i dlaczego 
dzisiaj
wpada69,55,77
drugi zestaw 13,14,23 i trzeci
wpada69,58,13

nara tymcza papa powo

Ty wiesz - jak te kwiaty pachną i ile trzeba było za nie zapłacić ? 
I tylko jeden taki hopsasa ? 
Trzy_cztery takie kawałki na dziś - w dowolnej kolejności i bez skojarzeń
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=QCQTr8ZYdhg
http://www.youtube.com/watch?v=4zLfCnGVeL4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=MStoUfrsCig&feature=related
miłego

I tylko jeden taki hopsasa ? 
Trzy_cztery takie kawałki na dziś - w dowolnej kolejności i bez skojarzeń

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=QCQTr8ZYdhg
http://www.youtube.com/watch?v=4zLfCnGVeL4&feature=related
miłego

ile jeden nie wiem ale cały bukiet to tak...duży z oprawa..pachną jak narkotyk......
milego dnia
milego dnia

cześć Korn

mielone powiadasz mmm pycha
u mnie rosołek z makaronem i udka

mielone powiadasz mmm pycha

u mnie rosołek z makaronem i udka

andro...ja sam się tak rozpieszczam.Takie coś jak żona narazie nie potrzebne w domu

witam wszystkich andromeda niewiesz dlaczego jeszcze nie moge oddawać pewniaków lila miała mi to ułatwić i załatwić i co

jaro
..bądz cierpliwy to wymaga czasu i zależy od admina kiedy Ci da uprawnienia do grupy musisz czekać na zgodę Janusza
..bądz cierpliwy to wymaga czasu i zależy od admina kiedy Ci da uprawnienia do grupy musisz czekać na zgodę Januszaach ok do koncA MIEŚIĄCA bedzie załatwione

ty byś szybciej załatwiła to andromeda napewno dla jarka

ty byś szybciej załatwiła to andromeda napewno dla jarka

elo !
umie ktos typowac stale 5 (1-5, 6-10) tak zeby w kazdej bylo trafione min. 1 liczba (6 piatek i pozadane jest by w 3 byly trafione 2)??
umie ktos typowac stale 5 (1-5, 6-10) tak zeby w kazdej bylo trafione min. 1 liczba (6 piatek i pozadane jest by w 3 byly trafione 2)??
andro ale pocieszę Cię.Na deserek robię galaretki z 3kolorów i bitą śmietaną

Jaro Lila załatwi to najszybciej..wiec czekaj cierpliwie na przydział do grupy
czesc andromeda 
jaro co masz na mysli

jaro co masz na mysli
andromeda bingo kończyłem gastronomię ale nie pracuję w tym kierunku.
mysle ze mozna ja na czuja mialem 2/5 2/5 2/5 0/5 1/5 3/5 i z tego mialem 7w10 koszt gry byl niski wiec bylem na sporym plusie
ale to bylo na czuja i nie zawsze sie udaje
ale to bylo na czuja i nie zawsze sie udajeandromeda ok bupeczko,,krzysiek miałem namyśli to czy jest wogóle coś takiego wykonalne można raz dwa razy za typować i trafiać z tych 5 liczb chociaż jedną ale nie trzy ciągle niema szans

krzysiek027
tak moze zobacz
1,11,21,31,41,51,61,71
2,12,22,32,42,52,62,72
3..
4.. itd
w losowaniu statystycznie przypada dwie liczby na jedna linie
ale nie zawsze sie to sprawdza zobacz sobie wczorajsze wyniki MM
tak moze zobacz
1,11,21,31,41,51,61,71
2,12,22,32,42,52,62,72
3..