Wpisy 5 201 296 – 5 201 427
4 grudnia 2024 14:44 → 4 grudnia 2024 17:27, 100 wpisów
@5 201 296 Gosia__77: Buraczki do kaszanki raczej nie pasują.
@5 201 297 tomi77: tomi będziesz miał dom po rodzicach kupię go wtedy od ciebie za 600 tys będziesz miał swoją wygraną
@5 201 296 Gosia__77: buraki nie pasują słyszałeś co powiedział z przykrością musisz się buraków pozbyć
@5 201 300 Mulag:
@5 201 298 Mulag:
To juz jest Twoja strona ?
To juz jest Twoja strona ?
Przed chwilą padło 449 x 15,40 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 201 298 Mulag:
Kiedy ją kupiłeś?
Kiedy ją kupiłeś?
@5 201 298 Mulag:
Dlaczego Pasko nic nie napisał że zmienił się właściciel?
Dlaczego Pasko nic nie napisał że zmienił się właściciel?
@5 201 309 Sebastian_M: co miał pisać to tajemnica FBI
@5 201 298 Mulag:
Powiem Ci że nie wierzę w to co piszesz.
Powiem Ci że nie wierzę w to co piszesz.
@5 201 310 Mulag:
Żadna tajemnica
Żadna tajemnica
@5 201 310 Mulag:
To że się rozwiodłeś i dostajesz wysokie alimenty to też ściema
To że się rozwiodłeś i dostajesz wysokie alimenty to też ściema
@5 201 310 Mulag:
Nie wypada pisać takich kłamstw .
Nie wypada pisać takich kłamstw .
@5 201 310 Mulag:
Wiesz że możesz za to dostać od Pasko ?
Wiesz że możesz za to dostać od Pasko ?
@5 201 315 Sebastian_M: to nie piłka nożna to nie koncert życzeń co to ma być za wpis dobranoc obowiązki wzywają jak to tak pisać the end
Ja se myślę że w mini to też naiwni..no są niby wygrane.. Ale ile zakładów ludzie puszczają. Od uja
@5 201 315 Sebastian_M:
masz na mikołaja na rękę się zakłada bransoleta będziesz super wyglądał
masz na mikołaja na rękę się zakłada bransoleta będziesz super wyglądał olo1979 dodał(a) komentarz dla programu: Viltomierz
@5 201 319 Mulag:
Wyślesz i to do paczkomatu?
Wyślesz i to do paczkomatu?
@5 201 319 Mulag:
Następna Twoja ściema. Nie wyślesz. Dajesz coś ale nie ma to pokrycia w faktach.
Następna Twoja ściema. Nie wyślesz. Dajesz coś ale nie ma to pokrycia w faktach.
Skargi i zażalenia do niego lub jej nie wiem czy to facet czy kobita
@5 201 323 Sebastian_M: ty jesteś ściema jak możesz tak pisać do mnie wstyd
@5 201 323 Sebastian_M: lituje się nad tobą inni to łacinę na ciebie dają masz tu wdzięczność
@5 201 323 Sebastian_M: zauważyłem że jak ktoś cię bluzga strasznie to takich bardziej doceniasz lubisz dziwne to
@5 201 324 Mulag:
@5 201 326 Mulag: byłem w Turcji prosiłeś żebym ci przywiózł żołnierzyka i że tego żołnierzyka odbierzesz osobiście w Warszawie kupiłem ci żołnierzyka wydałem dosyć sporo kasy a ty do tej pory nie przyjechałeś po niego pomimo tego że obiecałeś że przyjedziesz
@5 201 328 Mulag:
Odbiegasz od tematu to po pierwsze a po drugie jeżeli ktoś mi bluzga to go po prostu blokuje i tyle na ten temat
Odbiegasz od tematu to po pierwsze a po drugie jeżeli ktoś mi bluzga to go po prostu blokuje i tyle na ten temat
@5 201 330 Sebastian_M: nie mówiłem że osobiście ja nie opuszczam miejsce zamieszkania dalej niż 5 km
@5 201 328 Mulag:
Nie lubię bluzgania Nie lubię bluzgać nie lubię jak ktoś się po chamsku zachowuje
Nie lubię bluzgania Nie lubię bluzgać nie lubię jak ktoś się po chamsku zachowuje
@5 201 328 Mulag:
Zmieniasz temat bo ci tamto nie jest na rękę o czym pisałem
Zmieniasz temat bo ci tamto nie jest na rękę o czym pisałem
@5 201 328 Mulag:
I nie pisz takich bzdur że lubię jak ktoś bluzga bo to nie jest prawda
I nie pisz takich bzdur że lubię jak ktoś bluzga bo to nie jest prawda
@5 201 332 Mulag:
Cały czas piszesz kłamstwa możemy znaleźć ten wpis w którym piszesz że wiesz gdzie mieszkam i przyjedziesz po żołnierzyka osobiście nie wypieraj się tego bo kłamiesz cały czas
Cały czas piszesz kłamstwa możemy znaleźć ten wpis w którym piszesz że wiesz gdzie mieszkam i przyjedziesz po żołnierzyka osobiście nie wypieraj się tego bo kłamiesz cały czas
@5 201 335 Sebastian_M: prawdę pisze bo czytam jak się odnosisz tu prawda
@5 201 332 Mulag:
A ja nie lubię jak ktoś mi wpiera to czego nie powiedziałem lub jakąkolwiek nieprawdę
A ja nie lubię jak ktoś mi wpiera to czego nie powiedziałem lub jakąkolwiek nieprawdę
@5 201 337 Mulag:
Jeżeli odzywam się to niestosownie to pokaż mi te wpisy
Jeżeli odzywam się to niestosownie to pokaż mi te wpisy
@5 201 337 Mulag:
Udowodnij to o czym piszesz Nie rzucaj oszczerstw w na próżno
Udowodnij to o czym piszesz Nie rzucaj oszczerstw w na próżno
@5 201 336 Sebastian_M: nie prawda kłamcą jesteś tak manipulacji tworzysz wstyd wstyd zadajesz ból nie ładnie
@5 201 337 Mulag:
Jeżeli coś do mnie lub o mnie piszesz to staraj się żeby to była rzetelna prawda
Jeżeli coś do mnie lub o mnie piszesz to staraj się żeby to była rzetelna prawda
@5 201 341 Mulag:
Mówię ci prawdę a prawda bardzo cię boli i dlatego sprawiam ci ból ale niestety mam to w sobie że piszę prawdę
Mówię ci prawdę a prawda bardzo cię boli i dlatego sprawiam ci ból ale niestety mam to w sobie że piszę prawdę
@5 201 342 Sebastian_M: tyle zadajesz ból koniec zły człowieku koniec
@5 201 341 Mulag:
Wiem że nie każdy lubi słuchać o sobie prawdę taką która jemu nie odpowiada ty do takich ludzi należysz oczywiście niestety ubolewam nad tym
Wiem że nie każdy lubi słuchać o sobie prawdę taką która jemu nie odpowiada ty do takich ludzi należysz oczywiście niestety ubolewam nad tym
@5 201 344 Mulag:
Nie jestem złym człowiekiem tylko jestem człowiekiem prawdomównym który potrafi wytykać innym błędy swoje błędy też widzę i bije się czasami w pierś że je popełniam
Nie jestem złym człowiekiem tylko jestem człowiekiem prawdomównym który potrafi wytykać innym błędy swoje błędy też widzę i bije się czasami w pierś że je popełniam
Też popełniam błędy bo jestem człowiekiem i przyznaję się do tego
Takich ludzi którzy mówią mi prawdę nawet krytyczną doceniam
Tylko ta krytyka musi mieć potwierdzenie w faktach nie może być wyssana z palca
@5 201 353 tomi77: jak to utopiło to grasz tak dużo żebyś się utopił jak pisałeś że puszczasz jeden dwa zakłady Mini to dwa zakłady mini to jest 4 zł za 4 zł ciebie nie utopi
Z mojego profilu ujowo..
Tylko 1 liczba Weszla co znaczy że wieczór.. Moze coś wejść..
Tylko 1 liczba Weszla co znaczy że wieczór.. Moze coś wejść..
On trafiłem 3 mini na początku liścia.. Ale potem już uja było.. Moze jakbym system grał 6 liczb 3 zakłady na losowanie.. Byłaby większą szansa.. Ale koszt.. 12 zł z 6 dni.. Nawet nie liczę.. Nie stać mnie na takie granie..
Orientuje się ktoś.. Czy w Biedronce można negocjować ceny..
SA fajne trekingowe buty hi tec.. Leżą tam od dwóch tyg.. Moze bym je wziął ale.. Góra za 110 zł..
SA fajne trekingowe buty hi tec.. Leżą tam od dwóch tyg.. Moze bym je wziął ale.. Góra za 110 zł..
poszla na wiwat 10 z pluszem
jutro do odzialu po 2.5 banki
jutro do odzialu po 2.5 banki
@5 201 392 Angierski:
Gdzie lecisz na urlop ?
Gdzie lecisz na urlop ?
@5 201 392 Angierski:
Dominikana ?
Dominikana ?
Dla czego ts zawsze mówi ile wypłacili a nie mówi ile im wpłynęło
@5 201 396 Angierski: leć do budki po totolotki
@5 201 398 waldus:
@5 201 399 Angierski:
Przecież nie napisałem że musisz gdzieś lecieć tylko spytałem czy lecisz i gdzie lecisz.
Przecież nie napisałem że musisz gdzieś lecieć tylko spytałem czy lecisz i gdzie lecisz.
@5 201 399 Angierski:
To jest Twoja sprawa co robisz w czasie urlopu
To jest Twoja sprawa co robisz w czasie urlopu
Ja osobiście gdzieś bym poleciał
ale przynajmniej pensja jest, mozna grac
ale ja i tak narazie nie gram
robie statystyke AI - bede wprowadzal mocne poprawki
a juz i tak dobrze typuje
ale ja i tak narazie nie gram
robie statystyke AI - bede wprowadzal mocne poprawki
a juz i tak dobrze typuje
@5 201 405 Sebastian_M: mnie nie kreci latanie samemu
cos moze sie stac i kto mi pomoze
cos moze sie stac i kto mi pomoze
Mam pepe i mogłem sprzedać po 22 a nie zauważyłem że było
Musze ustawić na sprzedaż po 22
Bede kupowal po 20 i sprzedawał po 22
10% co jakiś czas wpadnie
Tak warto robić
@5 201 407 Angierski:
Przecież ja nie mowie żebyś leciał sam. Weź sobie jakąś dziewczynę i razem polecicie
Przecież ja nie mowie żebyś leciał sam. Weź sobie jakąś dziewczynę i razem polecicie
mam co jesc, mam gdzie spac, mam komputer i telewizor, jest cieplo bo pompa chodzi, pensja przychodzi jest ok
Gosc teraz kupil xrp za 2,5 Miliona zł
Drugi kupił za 1,5 Miliona
@5 201 418 Angierski:
Ale jak dla mnie to jest egzystencja.
Czyli nudne życie.
Siedzisz w domu bo wygoda ale nie zobaczysz świata. Nie zobaczysz jak jest w innym świecie na innym kontynencie.
Ale jak dla mnie to jest egzystencja.
Czyli nudne życie.
Siedzisz w domu bo wygoda ale nie zobaczysz świata. Nie zobaczysz jak jest w innym świecie na innym kontynencie.
@5 201 422 Angierski:
ja juz na takie atrakcje sie nie pisze, za stary jestem nie chce mi sie, nie kreci mnie to, szlajanie sie po obcych krajach
@5 201 423 Sebastian_M: kto co lubi
@5 201 422 Angierski:
Chodzisz na basen gdzie woda jest podgrzewana a tam słońce grzeje wodę.
Chodzisz na basen gdzie woda jest podgrzewana a tam słońce grzeje wodę.

to jest nowy właściciel multipasko pl to prawda nie ściema