Wpisy 519 699 – 519 798
1 października 2011 13:22 → 1 października 2011 13:49, 100 wpisów
hmm chyba ze Darek będzie chciał wrócić
ale jak by co to jest do dyspozycji i moze regularnie typować..bo to jej passja..jak cos to jest
ale jak by co to jest do dyspozycji i moze regularnie typować..bo to jej passja..jak cos to jest

djdanto no to chłopie ty jesteś dobry w nietrafianiu to też sztuka nie trafiać ciągle

andruśka...wątpię żeby Darek wrócił.Zresztą u niego nic nie wiadomo,tyle razy odchodził i wracał że,już się pogubiłam
ale jak coś to piszę w niedzielę do Janusza żeby Twoją mamę w stawił jak nikt inny nie będzie chciał do nas dołączyć 

ale jak coś to piszę w niedzielę do Janusza żeby Twoją mamę w stawił jak nikt inny nie będzie chciał do nas dołączyć 
lila ale ty jesteś kierownikowi zgłosze zażalenie że lila mnie niechce w grupie

nie to nie łaski bezzzzzzzzzz

nie to nie łaski bezzzzzzzzzz
No wrześień był zwariowany no i to lotto 50 mln. też tyle kasy wpuściłem że szok......
HARTGE...możesz wieczorem podawać na 14 po losowaniu jak chcesz,to jak?
hejka wszystkim , tym co się puścili i co się nie puszczają 
ja się puściłem przed chwilką i te 400k bonusu jest moje .

ja się puściłem przed chwilką i te 400k bonusu jest moje .

ja dziś nie zagrałam do 4 rano próbowałam znaleść komarzyce która mi brzęczała nad uchem..skąd one o tej porze sie tak pchają do domu jak w lecie ich nie było...nie 

jackwar...czyli chcesz do naszej grupy tak? szybka męska decyzja bo piszę do JAnusza.

14,18,20,29,37,46,56,60,75,77
30,32,33,39,40,48,54,67,70,71
1,2,5,11,15,24,26,34,42,80

30,32,33,39,40,48,54,67,70,71
1,2,5,11,15,24,26,34,42,80

jaro55....w D są : zenuś44,full,vanilla,profesor,jandzia,kat001,jac11,pikpok11
hartge ja też wygrałam 2 zł w kasina razy 3 bo tyle zdrapek wzięłam

jackwar....ale żebyś tam mógł pisać muszę ja napisać do Janusza.Czyli wchodzisz w to tak?
jaro...napiszę do Janusza żeby wstawił w grupie Twój nik i na dzisiaj twojego pewniaka wstawię ja a potem już ty sam 

Krysieńka może jeszcze zakupię sobie jak będę puszczał coś na godz 22
ok ale jak mam wstawiać i gdzie typować na forum czy gdzieś idziej lila wytłumaczysz mi to 

hartge ja też później wezmę jeszcze jedną jak pójdę pod wieczór na zakupy
jaro55.....na forum masz grupę D.Wchodzisz tam,kopiujesz ostatni post i dodajesz swoją liczbę koło swojego nika i to wszystko.A na dzisiaj jaki pewniak? To go wpiszę??
Witam wszystkich po pierwszym przeziębieniu które u mnie wystąpiło
ja dzisiaj na 14tą zagrałam z moich wyśnionych liczb z plusem...ciekawe czy wejdą
ale co ma być to i tak będzie
ale co ma być to i tak będzie
Krysieńka słusznie
warto kupowac coś za wygraną bo i tak się rozleci na inne rzeczy a tak masz konkret 
warto kupowac coś za wygraną bo i tak się rozleci na inne rzeczy a tak masz konkret 
krysia to i ile wygrałaś bo nie jestem w temacie 

multi skromnie ...nie mam aż tyle szczęścia co np Lilka czy Jocia
odebrałam skromnie ok 200 zł
odebrałam skromnie ok 200 zł