Wpisy 519 621 – 519 720
1 października 2011 12:34 → 1 października 2011 13:28, 100 wpisów
lila

mirnam61 

BELLCIA.......daj innego pewniaka bo 2 już jest podana przez mirnam61
dobrze że ci się moje liczby nie pokrywają z moimi to albo ty bedziesz mieć 10/10 albo ja

lilien

lilienja to bym obstawił też takie liczby 1,2,11,15,21,22,28,30,33,36z tego napewno wskoczy nie lila

andruśka...może jackwar się zdecyduje
ale nam potrzeba kogoś kto będzie typował regularnie.

ale nam potrzeba kogoś kto będzie typował regularnie.

a ja regularnie oddaje głosy na chacie zobacz sama a dlaczego przez tel,się nieda typyować próbowałem tyle można tylko napisać do kśiegi gośći tyle tylko
Lila hmm...no ja znam jedną osobę która moze oddawać regularnie typy..jak coś gdyby brakowało ale to od poniedziałku hm...gdyby nikt sie nie znalazł
jak to andromeda macie dobrego elikwenta kto wie może przyniose wam szcześćie

andruśka...to jak do poniedziałku nikt nie będzie chciał to damy mamę

hmm chyba ze Darek będzie chciał wrócić
ale jak by co to jest do dyspozycji i moze regularnie typować..bo to jej passja..jak cos to jest
ale jak by co to jest do dyspozycji i moze regularnie typować..bo to jej passja..jak cos to jest

djdanto no to chłopie ty jesteś dobry w nietrafianiu to też sztuka nie trafiać ciągle

andruśka...wątpię żeby Darek wrócił.Zresztą u niego nic nie wiadomo,tyle razy odchodził i wracał że,już się pogubiłam
ale jak coś to piszę w niedzielę do Janusza żeby Twoją mamę w stawił jak nikt inny nie będzie chciał do nas dołączyć 

ale jak coś to piszę w niedzielę do Janusza żeby Twoją mamę w stawił jak nikt inny nie będzie chciał do nas dołączyć 
lila ale ty jesteś kierownikowi zgłosze zażalenie że lila mnie niechce w grupie

nie to nie łaski bezzzzzzzzzz

nie to nie łaski bezzzzzzzzzz
No wrześień był zwariowany no i to lotto 50 mln. też tyle kasy wpuściłem że szok......
HARTGE...możesz wieczorem podawać na 14 po losowaniu jak chcesz,to jak?

bo nie umiesz się zachować jak normalny człowiek