Wpisy 519 121 – 519 220
30 września 2011 21:30 → 30 września 2011 21:50, 100 wpisów
lila >>> bez urazy ... ale nie Twój interes co chcę od kogoś tam,a jeżeli ciekawa jesteś to zapytaj jej czego ona chce ... może Ty ja zrozumiesz,bo ja nie jestem w stanie ...o cos jeszcze chciałaś zapytać czy to już wszystko z Twojej strony do mnie ??????
sara1.....nie ma i dlatego tak dużo pieprzy o sexie
BO , TRZEBA MIEĆ A NIE BYĆ

BO , TRZEBA MIEĆ A NIE BYĆ

dobra to się teraz k**** napijemy

jaro..a ty lepiej już nic nie pij

jaro..a ty lepiej już nic nie pij

madzia77 nie dociera do Ciebie zebys sie od mnie odwaliła...nie zyskasz na popularnosci o którą tak walczysz w ten sposób...jedynie na co mozesz liczyć to rozmowa z kimś kto atakuja w danym mommęcie i jest atakowany...widzisz zeby ktoś z Tobą chciał gadać?sama sobie jestes winna
kozy lubie a co stare to się nadają do ciągniecia druta
masz racje lilianko

masz racje liliankoTylko atakując mnie masz okazje zwrocić na siebie uwage ..nie dociera ze sie błaznisz?????????????
madzia77 moze zaistniec przez atak na kogoś kto jest lubiany bo inaczej nikt nie zwraca uwagi..a a czyja to wina jadu madzi 77..staniesz na rzęsach a i tak niczego nie zyskasz...a wszyscy mają z Ciebie polewke

andromeda dlaczego ty masz taką niską samo ocene 

nawet nie jesteś taka stara wpisalem cie na liste oczekujących

nawet nie jesteś taka stara wpisalem cie na liste oczekujących

andrusia...spoko 

sara1 mam ubaw po pachy
i chyba jedyna jeszcze ..wsołczuje madzi 77
i chyba jedyna jeszcze ..wsołczuje madzi 77
hej

curwa,a Ta dalej swoje - porażka normalnie ciśnie mi się na klawiaturę "zakuty łeb"
wiem,że ten czat to Twoje małe poletko i nie bój żaby nie walczę o ten kawałek "Twojej" stronki
a Twoja popularność jest tak tutaj ogromna iż dawno zrozumiałam,że z kimś takim jak Ty nie mam się co równać zwłaszcza w tematach o mokrych łączkach ... idę spać ... rano poczytam ... baj ..
wiem,że ten czat to Twoje małe poletko i nie bój żaby nie walczę o ten kawałek "Twojej" stronki
a Twoja popularność jest tak tutaj ogromna iż dawno zrozumiałam,że z kimś takim jak Ty nie mam się co równać zwłaszcza w tematach o mokrych łączkach ... idę spać ... rano poczytam ... baj ..jaro..człowieku odpi*****ol się od andro ile ty masz lat 

jaroooo
ty tez masz gumi w domu

ty tez masz gumi w domu

project x...jaro55...

madzia77 dalej swoje tylko Ty...nie widze tu zeby ktoś Cie poparł...próbujesz sie przebić z tematem ale zero zaiteresowania a czyja to wina Twoja madziu i tej błązenady ktrą toczysz a to na czacie a to w Powaznie i nie powaznie..wszyscy juz mają tego dość nie dociera!!!!!!!!!!
co tam ludzie dawno mnie tutaj nie było
?
?ulexxa...takie kozy jakie są w szkopach krowy
te takie sztuczne gdzie byk wiesz co

te takie sztuczne gdzie byk wiesz co

angela co ty znowu sie nerwujesz??:>
bartus18182....
chcesz byc dalej w grupie czy mam cię z niej wykreślić?
chcesz byc dalej w grupie czy mam cię z niej wykreślić?

lila hej
przepraszam ze nie tyopowałem ale mam zawrót głowy i problemy małe
przepraszam ze nie tyopowałem ale mam zawrót głowy i problemy małeprofesor a co ty taki zazdrośnik andromeda jest osobą publiczną też i dlamnie kiełbasy też trzeba

madzia77 masz fioła na punkcie tej stronki totalny odlot wyluzuj kobieto!i odczep sie odemnie bo ja z Tobą nie chce miec nic wspolnego wiec nie pisz do mnie i nie przypieprzaj sie miedzy wierszami do mojej osoby bo sobie tego nie życze!!!!!! dotarło!!!!!!!!!
Lila..Andro..Profff..Project..teraz tanczymy..na na na ..je je je..

http://www.youtube.com/watch?v=i4X1Ua3jwuQ

http://www.youtube.com/watch?v=i4X1Ua3jwuQ

jarooo
eee daj spokój , isc do łózka odpocznij troche

eee daj spokój , isc do łózka odpocznij troche

madzia nie przejmuj się one nie wiedzą co czynią bóg im wybaczy bo ty nie
pozdrawiam
pozdrawiam
jaro..tobie trzeba kobity która by cie wkońcu ustawila do pionu

Lila....rzadko jestem online, moze blokuje miejsce to niech ktos wskoczy za mnie...
sara1 ja nie dokuczam andromedzie nieraz pisaliśmy razem na różne tematy nawet CKM a teraz mnie nie poznaje
lila...zmiany w profilu
ładne zdjęcie 
ładne zdjęcie 
jaro mam nadzieje ze jestes spoko na codzień,,,,to były zrty z twojej strony
hej andromedko

profesor ty to wiesz babki mi brakuje masz jakąs w dolarach zaplace

ja tak tylko na chwilke odwiedzić starych znajomych 

aaa..Lila...wlasnie mi sie przypomnialo..ze ponoc te krowy co..
duzo rycza..to jakos malo..mleka daja..

duzo rycza..to jakos malo..mleka daja..

sara...miło poznać 

project x....

sara1 tak ,,,

to przesto że jeden dzień i już nerwy mnie biorą chciałbym tak nakimś się wyrzyć ale bab jak nie było tak niema
skim mam przyjemnoś może sara1 ty i ja

to przesto że jeden dzień i już nerwy mnie biorą chciałbym tak nakimś się wyrzyć ale bab jak nie było tak niema
skim mam przyjemnoś może sara1 ty i ja

polskie rolnictwo podupadło,nie ma juz takiej żywności jak za Eudwarda Gierkusia,koszmar,koszmar

lila..juz juz

ulexxa masz racje i dlatego ja nie wyje jak krowa nie umiem tak nie wychodzi mi