Wpisy 519 073 – 519 172
30 września 2011 21:20 → 30 września 2011 21:40, 100 wpisów
JARO55 JUŻ TY SOBIE DŁUGO TU NIE POPISZESZ,TO OBIECUJĘ CI JA JAKEM LILA

sara1
wiesz ty odrazu po pierwszym wpisie do ciebie diagnoze stwierdziłaś dobrą ty masz jednak balony
wiesz ty odrazu po pierwszym wpisie do ciebie diagnoze stwierdziłaś dobrą ty masz jednak balony
Jaro...jak by cię mo kumpel spodkał do bys się zastanowił czy szklanka

lila no co ty kto cie bedzie rozbawiał i kto denerwował no kto tak umie jak ja

lila...

jaro..Ty mi na nerwy działasz ośle a nie mnie rozbawiasz,przezyłam kilkanaście lat na tym świecie ale takich c***owych żartów jeszcze nie widziałam

Lila mowisz ze Andro..nie jest potrzebny..wib****r...
..masz calkowita racje..bo pewnie ani..Ona,
ani Ty,,ani ja..i wiele wiele innych..kolezanek..
nie potrzebuja..sztucznych tworzyw..bo stac nas..
na prawdziwe...

..masz calkowita racje..bo pewnie ani..Ona,
ani Ty,,ani ja..i wiele wiele innych..kolezanek..
nie potrzebuja..sztucznych tworzyw..bo stac nas..
na prawdziwe...

Uniem byłem pracownikiem ochrany więc mnie nie wk*****iaj

ulexxa swieta racja ja to mojej ciągle to powtarzam niema to jak żywy to niechce 

Lila,ulexxa my lubimy naturalne ciasteczka
a nie jakieś substytutki

a nie jakieś substytutki

ulexxa...

sara1 prowokuje mnie widzicie wszyscy jakie pytania zadaje zberezne

Kuskę

lila >>> bez urazy ... ale nie Twój interes co chcę od kogoś tam,a jeżeli ciekawa jesteś to zapytaj jej czego ona chce ... może Ty ja zrozumiesz,bo ja nie jestem w stanie ...o cos jeszcze chciałaś zapytać czy to już wszystko z Twojej strony do mnie ??????
sara1.....nie ma i dlatego tak dużo pieprzy o sexie
BO , TRZEBA MIEĆ A NIE BYĆ

BO , TRZEBA MIEĆ A NIE BYĆ

dobra to się teraz k**** napijemy

jaro..a ty lepiej już nic nie pij

jaro..a ty lepiej już nic nie pij

madzia77 nie dociera do Ciebie zebys sie od mnie odwaliła...nie zyskasz na popularnosci o którą tak walczysz w ten sposób...jedynie na co mozesz liczyć to rozmowa z kimś kto atakuja w danym mommęcie i jest atakowany...widzisz zeby ktoś z Tobą chciał gadać?sama sobie jestes winna
kozy lubie a co stare to się nadają do ciągniecia druta
masz racje lilianko

masz racje liliankoTylko atakując mnie masz okazje zwrocić na siebie uwage ..nie dociera ze sie błaznisz?????????????
madzia77 moze zaistniec przez atak na kogoś kto jest lubiany bo inaczej nikt nie zwraca uwagi..a a czyja to wina jadu madzi 77..staniesz na rzęsach a i tak niczego nie zyskasz...a wszyscy mają z Ciebie polewke

andromeda dlaczego ty masz taką niską samo ocene 

nawet nie jesteś taka stara wpisalem cie na liste oczekujących

nawet nie jesteś taka stara wpisalem cie na liste oczekujących

andrusia...spoko 

sara1 mam ubaw po pachy
i chyba jedyna jeszcze ..wsołczuje madzi 77
i chyba jedyna jeszcze ..wsołczuje madzi 77
hej

curwa,a Ta dalej swoje - porażka normalnie ciśnie mi się na klawiaturę "zakuty łeb"
wiem,że ten czat to Twoje małe poletko i nie bój żaby nie walczę o ten kawałek "Twojej" stronki
a Twoja popularność jest tak tutaj ogromna iż dawno zrozumiałam,że z kimś takim jak Ty nie mam się co równać zwłaszcza w tematach o mokrych łączkach ... idę spać ... rano poczytam ... baj ..
wiem,że ten czat to Twoje małe poletko i nie bój żaby nie walczę o ten kawałek "Twojej" stronki
a Twoja popularność jest tak tutaj ogromna iż dawno zrozumiałam,że z kimś takim jak Ty nie mam się co równać zwłaszcza w tematach o mokrych łączkach ... idę spać ... rano poczytam ... baj ..jaro..człowieku odpi*****ol się od andro ile ty masz lat 

wikipedia mi nie działa, czym wy też tak macie?