Wpisy 518 721 – 518 820
30 września 2011 19:49 → 30 września 2011 20:14, 100 wpisów
lila

andromeda a ty co nawet niewiesz jak wyglada wibrator a umiesz włączyć choćiarz,,,madzia zmien koncówke na inną,,,nie dawaj andromedzie

jarooo
i co kobita mnie lubi
ty nie

i co kobita mnie lubi
ty nie

no na kobiete to ona nie wygląda no chyba że worek na głowe nałożysz to jeszcze ujdzie w tłumie krzysiek

słaby argument ten "wibrator"
a Ci co niewiedzą, co to jest to chyba jacyś tacy do tyłu ... a już myślałam,ze "urozmaicanie życia ... " o którym pisała znawczyni mokrych łączek to jedno z akcesoriów ..
no chyba,że miała na mysli "mocniejsze argumenty" 
a Ci co niewiedzą, co to jest to chyba jacyś tacy do tyłu ... a już myślałam,ze "urozmaicanie życia ... " o którym pisała znawczyni mokrych łączek to jedno z akcesoriów ..
no chyba,że miała na mysli "mocniejsze argumenty" 
jaro...wypieprzaj ,dobrze? Te swoje teksty możesz tam u siebie na zadupiu posyłać a nie tu na czacie
Lila jedna Pani zeby zaistniec i kto kolwiek z nią pogadał musi dowalić mnie...bidulka
madzia nie daj tak sobą pomiatać,,,andromeda ty też,,,no to start 12 rund

nikt jej nie lubi..nie słucha o jej szafie..ani o grzybkach.. i tak ciuła..a jak juz zeby ktoś z nią pogadał czepia sie mnie bo wie ze tylko tak moze zaistniec
andromeda piąta runda i co madzia przegrywa madzia nie dej się andromedzie
ulexxa 

jaroooo
i co znowu kobita nic zyczyła twoja

i co znowu kobita nic zyczyła twoja

faktycznie bidula - tyle czasu na czacie,a tylko jeden dał się "złowić" a nie mając znajomość wibratora - smutne to życie 

matole ty choiaż jedna mnie doceniasz dzięki ci boże to ona znak ,,,,musze ci się oświadczyć

Lila..prosze..
..nie daj sie zdenerwowac..
nie widzisz ,ze to ..podpucha..

..nie daj sie zdenerwowac..nie widzisz ,ze to ..podpucha..

madzia smutne życie ma,,,świeta nie dłógo pod choinke dostanie andromeda odemnie gadzet z dwoma koncówkami

ulexxa pytał sie gdzie jestes....i prosił ze jak sie zjawisz to zebym Cie pozdrowiła
to też czynię

to też czynię

To mój ostatni już wpis.Dziękuję Wam za fantastyczną zabawę Za dobre i złe i słowa pod moim adresem.Przepraszam tych których kiedykolwiek uraziłem wpisem.Chciałbym gorąco pogratulować Panu Januszowi Wspaniałej pracy jaką jest efekt tej stronki.Oddałem ostanie typy w gr oraz lotto i mini.Bardzo Was Wszystkich Szanuję lubię i będę za Wami tęsknić.Gorąco i serdecznie pozdrawiam osoby które tu poznałem: lila,krysieńka,ulexxa,bella34,oliwija,eryka1,andromeda,mag,madzia77,m.dorotka,nina9,bet5,mala1438
jacek1550,Gała,deki72,Robal36,krzysio744,jaro55,kosmaty,Lestek,amour,torsan,projektx,Pawcio,mirnam61,nok66,giorgio,vanilla,lotto7,profesor1980,HARTGE,milan1980,full,multicorka oraz pozostali
których nie wymieniłem.Ograjcie TS bo ja nie dałem rady.

jacek1550,Gała,deki72,Robal36,krzysio744,jaro55,kosmaty,Lestek,amour,torsan,projektx,Pawcio,mirnam61,nok66,giorgio,vanilla,lotto7,profesor1980,HARTGE,milan1980,full,multicorka oraz pozostali
których nie wymieniłem.Ograjcie TS bo ja nie dałem rady.

jaro55 >>> ale koniecznie z instrukcją obsługi,bo ona nawet nie wie co to jest 

Cześć Darek
a gdzie Ty sie kolego wybierasz 
a gdzie Ty sie kolego wybierasz 
lila
niech mnie ktos dzisiaj przytuli , bo na koniec dnia dowiedziałam się , że od poniedziałku będę miała nowego dyrektora i koordynatora
niech mnie ktos dzisiaj przytuli , bo na koniec dnia dowiedziałam się , że od poniedziałku będę miała nowego dyrektora i koordynatora
no to jej kupie co innego
nie wiedziałem jest jeszcze cnotką
o jezu ,,,musze pójś się wyspowiadać,,,andromeda kupie ci wibratora dużego fajnego i całym zestawem koncówek nie bedziesz musiał włanczać wyłącznikiem tylko wtyczke do gniazda włożysz andro

nie wiedziałem jest jeszcze cnotką
o jezu ,,,musze pójś się wyspowiadać,,,andromeda kupie ci wibratora dużego fajnego i całym zestawem koncówek nie bedziesz musiał włanczać wyłącznikiem tylko wtyczke do gniazda włożysz andro

Andro..dziekuje za info..pozdrow rowniez..Galeczke..

http://www.youtube.com/watch?v=Y5lO4hEAJHU&ob=av2n
tanczymy..wszyscy..liczy sie ..dobry humorek...

http://www.youtube.com/watch?v=Y5lO4hEAJHU&ob=av2n
tanczymy..wszyscy..liczy sie ..dobry humorek...

jarus
ty ty znowu numer 1 zboczuchu , wiem to czego wibrator

ty ty znowu numer 1 zboczuchu , wiem to czego wibrator

dzięki dziewczyny 

jaro55 >>> z całym zestawem końcówek
coś Ty zwariował toć to zajedzie się nam dziewucha jak dotrze do niej, co to jest i do czego służy ... 
coś Ty zwariował toć to zajedzie się nam dziewucha jak dotrze do niej, co to jest i do czego służy ... 
deki.....kurna
mówiłam do jakiej gdziny
weź daj mi kurde jakiś namiar

mówiłam do jakiej gdziny
weź daj mi kurde jakiś namiar

Dariusz
..ojej to bardzo smutne co napisales..
..przeciez Jestes tu potrzebny..achh nie wiem co powiedziec..

..ojej to bardzo smutne co napisales..
..przeciez Jestes tu potrzebny..achh nie wiem co powiedziec..