Wpisy 518 388 – 518 487
30 września 2011 17:23 → 30 września 2011 18:04, 100 wpisów
Gała harem 

chłopaku wykonczyły by Cie...wyobraz sobie 5 razy w miesiący okres

chłopaku wykonczyły by Cie...wyobraz sobie 5 razy w miesiący okres
stary temat tak popularny i czytany pewnie z wypiekami i jakże zapamiętany 
Gała >>> polecam ...

Gała >>> polecam ...
wypieki byly ale w piekarniku...a takich bzdur moje szanowne oko szkoda marnować

podam Ci link ... jak sama znajdę ... 
no chyba,że koleżanka ma w swoich ulubionych ...

no chyba,że koleżanka ma w swoich ulubionych ...

Gała gdzieś na forum takie cos było ale poszło w zapomnienie...poszukaj
Gała na prawde nie wiem..powiedziałbym Tobie ale nie wiem jak to sie nazywało
pytaj koleżanki,bo ja faktycznie nie pamiętam w którym było to wątku,ale skoro ona pamięta o tym to powinna pamiętać i gdzie szukać ...
powaznie i nie powazne rozmowy o wszystkim ale tam jest ponad 500stron
kto tak długo gada z nią jak nie ja..nikt..bo sie czepia kazdego i sie dziwi ze nikt jej nie lubi ..nie moja sprawa..
Gała tak dokladnie 500 stron i dalej bicie piany nie zaprzątaj sobie tym głowy
własnie masz okazje poznac temat powaznie i nie powaznie na czacie...2 -4 lata potrfi ciagnąć jedno i to samo i tak do konca swiata
"Poważne i nie poważne" osoby, które tam pisały reprezentowały dość wysoki poziom intelektualny ... więc radziłabym się zastanowić nad tym co się pisze i po co ...
Tak Powaznie i nie powaznie to bardzo fajnyh temat i na szczęscie trwa nadal i nie zepsuto go o mały włos///szacun dla Tego Tematu i ich założycieli..szczery

Gała
androoo na drugi rok bedzie miała powaga , nie dziś

androoo na drugi rok bedzie miała powaga , nie dziś

Gała a wiesz ze ona co dzien jakos zawsze o Ciebie pytała..tak jej zapadłęś w pamięc

andro000

albo rano albo po 14stej nie wiem bo to roznie..w trakcie sie bede dowiadywac
dobra za mało uciekam....

Gała + androoo baw się ładnie co dzxienne jak miłutka

Gała + androoo baw się ładnie co dzxienne jak miłutka

i sie dziwi ze nikt jej nie lubi ....
andromeda >>> mów sama za siebie i wolałabyś nie wiedzieć, co o Tobie się mówi niekoniecznie tutaj w oczy ...
poczytaj siebie na czacie od początku do końca i policz z iloma osobami ... darłaś koty - jest powiedzenie "przygadał kocioł garnkowi,a sam smoluch" a dzisiejszym pisaniem potwierdziłaś tylko to, co się pisze o Tobie ...
zostawiam Ci wiec te Twoje poletko jakim jest tutejszy "czat" ...
andromeda >>> mów sama za siebie i wolałabyś nie wiedzieć, co o Tobie się mówi niekoniecznie tutaj w oczy ...
poczytaj siebie na czacie od początku do końca i policz z iloma osobami ... darłaś koty - jest powiedzenie "przygadał kocioł garnkowi,a sam smoluch" a dzisiejszym pisaniem potwierdziłaś tylko to, co się pisze o Tobie ...
zostawiam Ci wiec te Twoje poletko jakim jest tutejszy "czat" ...
tu jest czat połowa grania i lotto randkowa 

nie pisz do mnie madzia..bo mnie nie interesuje co piszesz ...sama sobie jestes winna..se la vi..

gdzie to znajde?